|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NYX, Sleek,John Frieda,Toni&Guy,Elizabeth Taylor
ciekawi mnie jakiej firmy jest ten pierścionek?
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lakiery?
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, nic nie znalazłam.
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie za
Schwarzkopf got2b smooth&chic - lotion prostujący i wygładzający włosy - użyty 2-3 razy
|
#218 |
|
BAN stały
|
Niestety nic.
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Niestety, nic nie widzę. |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłka dotarła cała, dziękuję bardzo za wymianę, przekupka już wystawiona.
Pozdrawiam
|
#220 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
niestety puder jest juz w trakcie wymiany, a co by Cie interesowało za ta paletke z 2 cieniami inglot??
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- mam troche rzeczy na zbyciu i moze akurat jest cos czego szukasz ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- a interesują Cie kosmetyki do pielęgnacji/kolorówka/ubrania?? |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz coś poza wątkiem to pisz na pw
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
z komsetyków to jedynie w takim razie:
1. podkład ingrid ideal face - nr 15, użyty raz, ale nie pasuje mi kolor, kupiony kilka dni temu - dobre opinie na wizazu 2. kredka avon color trend w kolorze silver, uzyta 3 razy 3. balsam do ciała avon owoc granatu i mango, nie używany 4. jedwab biosilk, 15ml, nieuzywany 5. perełki avon, zmieszana połowa rozświetlających i brązujących, wychodzi pełnowymiarowe opakowanie; połowę zostawiłam sobie Ubrania to niestety nie ten sam rozmiar |
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za :
Sephora balsam do ciała z spf 20 (200 ml) - użyty raz Bielenda Eco Care bioorganiczny krem pod oczy - nówka, z kartonikiem Farmona karmel&cynamon - masło do ciała - zużycie ok 10-15% - ważne do 02.2011 ?
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam u siebie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
za zakupologię chętnie przyjęłabym duac, powiedz mi tylko jak z datą wazności i jak był przechowywany.
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- muszę się jeszcze przespać z tym ale wstępnie pasuje mi taka wymiana i jeśli Tobie też, to proszę o rezerwację do jutra
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
spodobały mi się Twoje okulary i ew. Duac- może coś znajdziesz u mnie? ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Ciuchy - niestety kompletnie nie dla mnie , a co do tego co mnie interesuje to może zaproponuj za co byś ew. oddała i za co ?
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-02-09 o 13:15 |
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie znalazłam za hot couture
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale jak wspomniałam - ciuchy mogę sobie tylko pooglądać a o zmieszczeniu się tylko pomarzyć
.A czy Duac również wchodziłby w grę? Może zaproponowałabym : ANR 15 ml i dodatkowo jako przyszły refil - saszetki a także Idealist z podobnie saszetkową dokładką. A czy mogłabyś zmierzyć okulary ( wys. szkieł i rozstaw tych zauszników) i co tam jest napisane na tym etui? ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- To ja poczekam aż uda Ci się pomierzyć okulary i porównam ze swoimi, a gdybym zdecydowała się tylko na Duac to czy zadowoliłabyś się ANR w poj. 7 ml i może dla Ciebie saszetki Idealist?
|
#234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, szukam tylko rzeczy z wish.
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wymiary, za okulary jednak też podziękuję - wygląda na to że mam już b.podobne.
W takim razie chciałabym tylko Duac - co by Ci pasowało za niego w zamian? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Jednak nie oddam tego większego ANR - Duac byłby dla moje córki na zapas , dlatego nie mam takiej dużej potrzeby wymiankowej .
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
na razie nic - dziękuję
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Hej, pytałaś u mnie o książkę i magazyny, z Twoich wątków najbardziej interesuje mnie krem pod oczy Bielendy (gdzieś zniknął krem do opalania Sephory
)
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobaja mi sie cienie NYX walnut i root beer.
Czy moglabys opisac, jak mniej wiecej wygladaja na skorze te 2 jasne z inglota? Z czego jest wykonana ta czarna bransoletka z cwiekami (czy one maja ksztalt serduszek)
Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-08 o 13:55 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

, a co do tego co mnie interesuje to może zaproponuj za co byś ew. oddała i za co ?