|
|
#2521 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#2523 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mimimka - rowerowa pogoda, ale ubierz się ciepło!
margola - nie ma to jak olewanie Herbatkę i papieroska możesz spożyć z nami
|
|
#2524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio jak przechodziłam tam z Nowym to się zastanawialiśmy, ile z tych "znaków" miłości jest już nieaktualnych.
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2526 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pandzio, co u Ciebie? Cytat:
2. Imprezy, domówki, spotkania w pubie, wyjścia na pizzę, NON STOP między ludźmi. 3. Sport. Pamiętaj, że sport i wysiłek fizyczny wspomaga wydzielanie endorfin - sprawdzone! 4. Pozytywna i motywująca muzyka. Owszem zajęcia w stylu czytanie itd są fajnie, ale dla mnie bezużyteczne, jeśli chodzi o trzymanie pionu po rozstaniu, bo jak mam wpaść w dół, to i tak w niego wpadnę, a przy ludziach jest ciężej. Poza tym mój chłopak sam powiedział, że "jak masz doła i myślisz wciąż o jednym, to w domu nic Cię przed tym nie powstrzyma, a jak ktoś na imprezie do Ciebie coś mówi, to siłą rzeczy tego słuchasz". Cytat:
Cytat:
Dobrze mu odpowiedziałaś ![]() Pies ogrodnika cholerny, ma wielką nadzieję, że walentynki spędzisz na wyciu do księżyca za nim i że filmik z tego wydarzenia będzie można zobaczyć na youtube. W walentynki nie odbieraj od niego! A na następny dzień napisz "sorry że nie odbierałam, ale nie miałam czasu". |
||||||||
|
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
No świat jest mały jak powiedziała kopamatakawa
a Ty tu studiujesz czy jesteś z Bdg?
|
#2528 | |
|
Raczkowanie
|
Możecie mi napisać, że źle robie...że powinnam urwać całkowicie kontakt i iść dalej w swoją stronę, ale nie potrafię!
Otóż...ehhhh powrót był, ale nie widziałam się z nim prawie w ogóle w ciągu miesiąca, może z 3 razy i tylko tak na chwilkę. Czułam, że wszystko się polepsza, cieszył mnie każdy sms od niego, mówił, że kiedyś na pewno dojdziemy do tego co było dawniej. A mi chodziło o coś innego, a mianowicie o staranie się na 100 procent, o to by mieć pewność że chcemy oboje tego samego. Wiem że była (jest) sesja, uczył się a ja mu kibicowałam z całych sił i sam to czuł. Ale kiedy ja mówiłam o uczuciach i szukałam zapewnień to on się oddalał, nie mogłam tego zrozumieć! W końcu wywiązała się taka sytuacja, że nie wytrzymałam... Powiedziałam mu to co leży mi na sercu, czyli że nie chcę aby było coś bo jest...Chcę związku gdzie oboje walczą! Zapytałam czy mnie kocha a on że to nie jest rozmowa na telefon i w końcu się rozłączył i był to dla mnie duży cios wiedziałam już że to prawdopodobnie koniec...kolejny raz! Następnego dnia się spotkaliśmy, on stwierdził że to nie ma sensu, że to wszystko już nie wróci, że jestem dla niego zbyt delikatna. A ja tłumaczyłam mu że straciłam ta całą siłę, którą miałam przez to zerwanie. I że po prostu się bałam, dlatego były te pytania z mojej strony. Znowu płakaliśmy oboje, razem. Powiedział, że nie potrafi mnie tak zostawić, bo jestem dla niego zbyt ważna, jeżeli chodzi o uczucia do mnie to -"nie mogę powiedzieć, że Cię nie kocham, ale również nie mogę stwierdzić że tak". A dla mnie nie ma do cholery form pośrednich! Odparł na to że człowiek nie działa w systemie zerojedynkowym, nie jest maszyną a uczucia są skomplikowane... Chodzimy za rękę, ale po co to? Z drugiej strony nie potrafię odejść, po prostu nie potrafię! Tym bardziej, że mówi, że zobaczymy co przyniesie przyszłość, znam ten tekst na pamięć Ale tak sobie czasem myslę...gdybym nie pytała go tak o te uczucia, gdybym dała sie temu rozwinąć, to może rzeczywiście po sesji jakos by się to poukładało... Obwiniam się wiecie? cały czas... ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
ale nie wiem kim jesteś, zorientowałam się, bo mamy tak samo egzaminy w tym samym czasie i z tego samego i studiujemy farmację;p
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to pięknie śmieszne to trochę cięzko być anonimowym nawet w internecie ej olej eksa na razie i wkuwaj do genetyki bo to rzeźnia będzie ja za chwilę spadam do ksiązek a z której grupy?
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-02-10 o 13:40 |
|
|
|
|
#2530 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A olewanie działa.. ![]() Ale to nie jest powód do płaczu, bo wszystko można odzyskać! Ja straciłam znajomych: obecnie mam kilku 'starych', może z 5 i poznaję nowych, jeśli tylko mogę, to wychodzę z domu. Nie poszłam na studia dziennie, które chciałam, bo: 'przecież nie zostawię go tutaj samego, związek na odległość nie ma szans', poza tym moja samoocena poszła w las mówiąc delikatnie... Ale pracuję nad wszystkim, zatrzymałam się na jakiś czas, poddałam, ale nie ma sensu, trzeba walczyć o swoje. To nasze życie i nikt go za nas nie przeżyje więc głowa do góry i do dzieła ![]() Cytat:
Cytat:
Na następny dzień nic nie napiszę, bo nie mam nic na koncie
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
pandzio
![]() nie obwiniaj się, bo przecież Ty robisz wszystko, chowasz w kieszeń swój ból i walczysz a on nie może się z łaski swojej zdecydować, bo nie ma czasu. Priorytety mu się chyba poprzestawiały. Nie wygląda to dobrze, on Cię szarpię w tę i z powrotem, bo Ty grzecznie poczekasz, aż on sobie stwierdzi, czy Cię lubi, czy wcale nie. A jak chcesz wiedzieć na czym stoisz, to się wkurza i rozłącza. Brakuje mi tu oprócz miłości, również szacunku. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Jeszcze lepiej
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samoocena? niska jak tylko się da. Żal i ból a minął już miesiąc.
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
Hehe nie mam nic na koncie, żeby się nie poniżać, bo już dość tego było... Więc chyba starczy
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda jest taka że na pewno każdej z nas wszystko ułoży się dobrze. Teraz tylko to nie wydaje się zbyt kolorowe. Ale czas tutaj jest naszym najlepszym przyjacielem.ja dzisiaj na noc zmykam do koleżanki. Nie będziemy gadać o exie ![]() Ona ma mnie zamiar poznać z jej znajomymi , wiem że to najlepsza metoda by nie myśleć. A Wam dziewczyny radzę ,że kiedy dopada Was chandra to wyjść gdzieś! Jeżeli nie macie w takiej chwili z kim to same , wyjsc na spacer ,tylko nie siedzieć w domu. To cholernie pomaga. |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero miesiąc. U mnie dwa, ale to nie ma znaczenia ile, niektóre podnoszą się po tyg, inne po latach. Zmuś się. Na pewno masz koleżanki, ze szkoły, uczelni, przyjaciółki... Cokolwiek. Jak będziesz chciała, to wyjdziesz, a jak nie, to będziesz siedziała w domu i ryczała. Twój wybór.
|
#2536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi go brakuje, najgorsze są poranki kiedy się budzę, potem jakoś leci. Nie wierzę w to co się stało! Kiedyś zrobiłby wszystko, żeby być ze mną! |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Muszę się ogarnąć, bo zbiłam dzisiaj już jeden talerz, wywaliłam patelnie z tłuszczem na ziemie, na szczęście nie zdążyła sie dobrze nagrzać. Teraz muszę się jakoś zebrać, bo dzisiaj widzimy się, mam nadzieje, że ostatni raz w życiu, że nie będzie robił problemów, tylko odda to co ma oddać, bez żadnej kpiny i prowokowania. Idę jeszcze troche poćwiczyć, może to mnie jakoś uspokoi. |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
grupa Aa :p nie mów, że Ty też bo padnę
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przesadzam, ze stwierdzeniem, że zostałam sama. A koleżanki pokazały jakie są. Kiedy jakiejś było smutno potrafiłam do niej wyjść w środku nocy, przebrać się z piżamy i pocieszac a ona odpłaciła mi się tak, że gdy ja rozstałam się z TŻ nie miałam od niej żadnego wsparcia.
|
|
|
|
#2540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Dh ja pierwsze poprawiałam teraz się tak niecałe 3 dni uczyłam, ale prawda jest taka, że można się tego uczyć i uczyć, i tak nie zdać a jak ogarniasz biofizę to może mnie nauczysz, bo poległam na tym
|
|
#2541 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie czekaj na tego księcia. Mnie dziś też czeka taka rozmowa i mam nadzieję, że będzie TAK lub NIE, a nie NIE WIEM, bo jeśli to ostatnie, to jutro w gazetach przeczytacie o morderstwie w afekcie.
|
|
|
#2542 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Szkoda mi Cię strasznie, poświęcasz własną godność, dumę, w imię czegoś, co być może wcale nie istnieje... Obwiniasz się o to, że Cię boli ta sytuacja - straszny manipulant Ci się trafił. Wiesz dlaczego on nic nie robi? Bo mu na to pozwalasz, bo wie, że zgodzisz się na tkwienie w czymś takim, bo nie masz sił odejść. Biedna...ale...masz to, na co sobie pozwalasz. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
Czekamy więc...
|
|
|
#2543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poprawiałam niedawno parazyty więc coś mi trochę zostało a z geny przejrzę giełdy i koniec![]() Pytałam go, czy może się chce wyszaleć i spróbować z kimś innym a on odparł że nie...ale każdy facet pewnie by tak powiedział prawda? Możecie mnie wszystkie wyśmiać, ale czuję, że to się tak nie skończy...
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cud-miód.
|
|
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do d....y to wszystko jest. Ja dziś też się z M widzę... |
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
juniorka poslalam. gratulacje zdania.
elve ciebie tez mi do kolekcji fb brakuje
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te dziewczyny z liceum - hm.. są fajne, ale to nie 'przyjaciółki'. Wszystkie mają faceta, jedna 5 lat, dwie następne po 3lata, jedna z facetem 1,5roku.. a ja? ehh. Mam możliwość wyjść z siostrą wszędzie, ona lubi kluby i imprezy.. a ja? nie mam na to ochoty,.. Znasz jakąś dobrą? bo ja ani jednej.. Cytat:
Lecę na egzamin.. łeh <rzyga>
|
|
#2548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Miłość i związek to nie tylko słodkie pierdzenie.
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak snowboardzista przyjedzie ![]() idę po niego na dworzec ![]() ![]() a już myślałam, że mnie olał. ![]() Będę pod wieczór więc zdam relację jeśli ktoś chciałby przeczytać.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Herbatkę i papieroska możesz spożyć z nami 

) że przyszedł do mnie, chciał przeprosić, przyniósł mi kilogram żelek (hahaha, tiaa.. lubie żelki, ale jeśli zjem więcej niż 2 zaczyna mnie boleć brzuch, więc nie jestem jakąś wielką fanką..) przyjęłam, poszliśmy się przejść. Potem chciał wejść do mojego domu, nie chciałam go wpuścić to zaczął się foszyć, rzucać i szarpać. ehhh