|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Dziewczonka, ja też takie rytmiczne pukanie czuję często. Właśnie myślę, że to czkawka
|
|
|
|
#512 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
przed chwila sie tak nasmialam ze szok,
ten moj synus jak juz cos powie to tylko boki zrywac ![]() ogladal reklamy na swoim ulubionym kanale i mowili o walentynkach, na co on do mnie: mamo!mamo! za niedlugo sa BALENTYNKI! A jak skladal zyczenia na dzien babci, mojej mamie, to zyczyl jej wszystkiego najlepszego z okazji dnia zakochanych lolka, no prawda, acz kolwiek podziwiam te zwykle mamy ktore zyja wg tych zasad(zwykle czyt. bez nianki, sprzataczki, kucharki i innej sluzby) a jakos trudno mi uwierzyc zeby reni robila wszystko sama.
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko, przepięknie wyglądasz! Zadbana Mamusia!
|
|
|
|
#514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jakies ladne pare dni temu tak sie zastanawialam nad ta czkawka. bo czulam takie wlasnie pukanie, mi to osobiscie przypominalo jakby rytmiczny trik nerwowy czegos w srodku ![]() szczerze mowiac ani razu nie czulam w pierwszej ciazy, w zyciu mlody nie byl tak aktywny jak ten, nie widzialam ani razu zeby wypychal pupke czy cos(ale tez bylam misia jakies 10kg wiecej na plusie )
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, BALENTYNKI skojarzyły mi się z Ballantinesem, co pociągnęło za sobą ciąg innych skojarzeń i chyba mam ochotę na piwo imbirowe
|
|
|
|
#516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a balentynki wymiataja, jeszcze kazalam mu powtorzyc bo myslalam ze to ja zle go zrozumialam, ale jednak chodzilo o balentynki
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Chociaż kojarzę, że moja koleżanka ostatnio mi mówiła, że jak była w ciąży ze swoją córą to ona miała non stop czkawkę
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
jakiegoś doła łapie bez powodu
|
|
|
|
#519 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dziadkowie pewnie nieźle się uśmiali.. już nie mogę się doczekać, aż mój synuś będzie wręczał moim rodzicom i teściom kwiatki z okajzi dnia dziadków ![]() Cytat:
tak sobie wyobrażam jak mały w brzuszku wojuje ![]() Cytat:
![]() Jak za alkoholem nie przepadam, tak zimą uwieeelbiam takie piweczko Cytat:
|
||||
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kuś bo tez bym wypiła 1 tydzień olania smarowania i juz rozstępy ? niesamowite ! Monia kaszka mleczno-ryżowa http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-112050/n...-230g-Full.jpg Tylko zebys sobie nie kupiła samej ryżowej albo z mleka modyfikowanego (cycus takiego) bo są fuuuj. Ja podobnie jak Agnieszka, własnie na 1 msc banan a na 2 malina, wiem, ze na pewno jest jeszcze morela i nie jestem pewna ale chyba owocowa? Jednakze tylko te dwie pierwsze mnie interesuja. Taką gestą ciapkę sobie robię i jest to mniamuśne !! Moje dzieciątko będzie zagrożone bo matka będzie mu wyżerac jedzonko Od zawsze te kaszki są moim faworytem, jescze milupa- to juz w ogole miazga, ale nie wiem czy ją nadal sie kupi? Już w podstawówce się niązywiłam, tata mi z Czechosłowacji przywoził - czekoladowa była mmmmmmmmmmmmmmmm ehhh sie rozmarzyłam ![]() Dziewczonko, nie gniewaj się o tych gamoni! Nie chciałam nikomu ubliżyć! Zadnemu województwu Ja tak tylko o centusiach... i też prosze sie na mnie dziewczyny z Krk proszę nie gniewac.. gadam sobie tak, dlatego, że mi smutno iż muszę tu mieszkac to jakoś sobie muszę ulżyc Eweska, sexi !!!!!!!!!!!
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Andziot to szybciorem lody, czekoladę, koktajl
Interweniuj w przeganianiu doła jak najprędzej!
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
ja wpadlam tylko na chwilke, ale nie zdolam was doczytac, TZ wzial gosci na Holmenkollen tam gdzie Malysz ma skakac neidlugo bo skocznia nowa i piekna a ja wykorzystuje chwile dla siebie, wzielam prysznic i wpakowalam sie do wyrka, brzuch mnie ciagnie w dol i bola mnie chyba kosci(!!!) miednicy przy wzgorku lonowym, tak ze chodzic wlasciwie nie moge
nie wiem jak dochodze do pracy do konca ciazy prawie, glupio mi ze narzekam, niektore dziewczyny pracuja do konca, ale ja naprawde nie mam sily( normalnie wyc sie chce, doczytalam o nowych skracajacych sie szyjkach tylko, przykro mi dziewczyny, ale najwazniejsze, ze w pore wykryte:/* cudowne zakupki i w ogole juz tesknie, ale najwczesniej w sobote bede na dluzej jak TZ i goscie pojada na caly dzien do szwecji na rajd. paadam..... daisyy gosci mam do niedzieli.... moria cuudne te bodziaki z krotkim rekawem i skarpetunie agnieszka P mam chrapke na te literki co moria zamowila a ty w koncu zamawiasz?dobrze ze jutro piatek u nas dodatkowo chyba z metr sniegu i ciezko isc przez ten snieg. nie zapominajcie o mnie, buziale
|
|
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
anulka oczywiscie ze nie zapominamy
![]() andziotka, Ty i dół! Nie moze tak byc. Posłuchaj Lolki i zalej robaka w zarodku Usmiechnij sie ładnie najpierw do Twojego nadwornego fryzjera potem do Zosienki i Gabrychy a na koniec do nas i tak trzymac
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zamian powiedział że mi jabłuszko obierze ... nie pomaga ...
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja już przyzwyczajona do takich "uwag" - u mnie w domu od 5 lat trwa "wojna regionalna", bo Tż ze Śląska a ja z Dolnego Śląska, oczywiście wszystko w żartach
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wywołałaś uśmiech na mej twarzy ( o taki)dzięki |
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Andziot, ale o co kaman! Nie wolno łapać doła
Dziewczyny, może to piwo też dla Andziot
|
|
|
|
#529 | |
|
Moderatoreska
|
Dziękuję dziewczyny
Kochane jestescie, tyle komplementów na raz, potraficie poprawic humor ![]() W domu jestem bambaryła, mężul i synal nie raz się śmieją, zwłaszcza jak chcę sie podnieść lub mamy sie minąć w kuchni Cytat:
Między nami jest tylko trzy dni różnicy w terminie porodu
Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-02-10 o 21:02 |
|
|
|
|
#530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
(jak też nie, to mam opcje nr 3 )
|
||
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już tak o czekoladzie piszecie to ja dzisiaj oczywiście znowu wciągnęłam tabliczkę, tylko ta dzisiejsza rozmiarami jest jak dwie tabliczki o taka milka
![]() http://cdn4.asteroid.pl/c18/a.swista...37217_1024.jpg to normalne, że ja tyle czekolady zjadam?
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, zmykam. Film, prysznic i łóżko
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje sie rozgrzeszona ![]() nooo i tak trzymać A popatrz, że nasza pomysłowa Lolka nową pocieszającą opcję dla Ciebie przygotowała.. może warto jej posłuchac
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JAk Ci smakuje to jedz, czekolada poprawia nastrój i ma dużo bodajze żelaza ![]() kolorowych snów Do juterka
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i to taka kropa nad i bedzie. w dodatku potrzebowalabym 7 literek dla starszego bo bedzie wojna plus 7 dla nowego tj 14 literek x9.90zl= ale jako ozdoba cos pieknego te literki. w dodatku zanim zamowie musze sie zdecydowac na kolor scian u nas w sypialni zeby wtopy kolorystycznej nie bylo.
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany i my w brzusiach tez mamy takie cudeńka Ciekawe ile ma na tym zdj dni/miesiecy..
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczonka crispy joghurt
![]() ..polecam też toffee wholenut I to całkowicie normalne.. może nienormalne byłoby gdybyś małą milkę zjadał, ale skoro duża to wszystko jak najbardziej okej ![]() U mnie od jutra 25 tydzień |
|
|
|
#539 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, łoo matko a ja tak codziennie Dużo żelaza to ma ale chyba gorzka, której nienawidzę ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiecie ze moj wyluzowany oszczedny w slowach gin dzisiaj mi lekko pojechal po wadze? siedzi mi to w glowie pytal o obrzeki, mowie ze sa, na co on: widac po wadze![]() ![]() . na co ja, ze prawda widac, nie ma sie czym chwalic... no i cos tam delikatnie ze mialam 2 miesiace po 4kg na plusie, a powinno byc 2kg na miesiac, czyli 4kg na 2 miesiace a nie 8kg i ze zobaczymy jak to dalej pojdzie . wiec u mnie czekolada out, slodyczaki i mc flury out,faktycznie piekne to malenstwo z fotek, cudo Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-02-10 o 21:14 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

. Chociaż kojarzę, że moja koleżanka ostatnio mi mówiła, że jak była w ciąży ze swoją córą to ona miała non stop czkawkę
Czekamy na Ciebie fasolko

nie kuś bo tez bym wypiła
to jakoś sobie muszę ulżyc 

ale jako ozdoba cos pieknego te literki. w dodatku zanim zamowie musze sie zdecydowac na kolor scian u nas w sypialni zeby wtopy kolorystycznej nie bylo.
..polecam też toffee wholenut