Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-10, 16:08   #2011
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

czesc laski

Goldi- zdjecia postanowiłam zrobić dopiero jak będzie gotowe ;D
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:26   #2012
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cicho jak makiem zasiał... A ja wreszcie przyszłam
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:27   #2013
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cicho jak makiem zasiał... A ja wreszcie przyszłam
hejo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:39   #2014
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

anika ja zdawałam już w Rybniku i tam WORD jest, że tak powiem na uboczu i jeździ się tak jakby po osiedlu, bo do miasta jest tak daleko, że zanim by się dojechało to minął by czas egzaminu. Także nie ma aż tak źle, ale ja nie miałam szczęścia.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 16:43   #2015
Rybulka
Zakorzenienie

No Ktos przyszedł

Kwiatuszku, mowa o moim rodzinnym mieście Zgadza się, kiedyś ośrodek był praktycznie w centrum, a teraz to całkowite ubocze Ale podobno zdawalność nie jest jakaś wyższa Ja zdawałam w Jastrzębiu, bo mój instruktor był z Jastrzębia i praktycznie szkoda było czasu na jeżdżenie do Rybnika. Każda minuta na wagę złota
Moja koleżanka chyba z siedem razy zdawała w Jastrzębiu i nie zdała, a w Rybniku zdała za drugim razem. Ale to wiele zależy od szczęścia, jak wiadomo

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2011-02-10 o 16:48
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 17:03   #2016
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 17:39   #2017
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Kwiatuszku, mowa o moim rodzinnym mieście Zgadza się, kiedyś ośrodek był praktycznie w centrum, a teraz to całkowite ubocze Ale podobno zdawalność nie jest jakaś wyższa Ja zdawałam w Jastrzębiu, bo mój instruktor był z Jastrzębia i praktycznie szkoda było czasu na jeżdżenie do Rybnika. Każda minuta na wagę złota
Moja koleżanka chyba z siedem razy zdawała w Jastrzębiu i nie zdała, a w Rybniku zdała za drugim razem. Ale to wiele zależy od szczęścia, jak wiadomo
No to nie będę sama, która zdaje ponad 7 razy jeżeli jutro nie zdam.
Co do zdawalności to nie orientuje się w tym za bardzo, ale raczej tak jak wszędzie trzeba mieć szczęście i trafić na fajnego egzaminatora, bo jak się trafi na jakiegoś d***a to zawsze znajdzie coś, żeby oblać.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 18:25   #2018
Ana***
Zakorzenienie

Ale tu dzisiaj pustki, szok... co Wy wszystkie robicie?
ale mam motywację, bo miałam dalej prace pisać
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 18:37   #2019
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-10, 18:45   #2020
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja też narazie jestem, bo piję herbatkę pobudzającą i czekam na efekt jak zadziała to chciałabym pisać dalej pracę haha
Stary 2011-02-10, 18:49   #2021
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-02-10, 18:52   #2022
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
A to miłego spacerku na wdychajcie się świeżego powietrza
Stary 2011-02-10, 19:01   #2023
kliwia
Zakorzenienie

zrobilam ciasto [sypane - maka, cukier, kasza manna, lyzeczka proszku do pieczenia, 3/4kosti masla lub margaryny] - dokladnie od wczoraj od 14stej je robilam. Tak przy mojej Zuzi mozna zorbic ciasto.
a ciasto bezproblemowe, polaczyc 3 skladniki i zasypac owoce
ale nie dala mi wydrylowac czeresni z kompotu. :d dopeiro dzis to moglam zorbic jak ja tz odbijal
juz polowe zjedlismy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:23   #2024
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć
Jeszcze środek nocy, a ja nie umiem spać. Mąż poszedł przed chwilką do pracy, a ja z tego stresu przed egzaminem już się rozbudziłam. Dzisiaj mam jeszcze 3 godz. do wyjeżdżenia. Nie stresowałabym się tak gdyby nie to, że to już 7 egzamin będzie i trochę obciach jakbym znowu nie zdała. Z drugiej strony na toyocie będę miała wyjeżdżonych tylko 5 godz., a to za mało, żeby auto wyczuć, no ale dobry kierowca umie jeździć każdym autem no nie? Jednak instruktor mi mówił, że jak odebrał tą toyotę to podczas drogi do domu 3 razy mu zgasła. Idę się położyć może jeszcze zasnę. Aha a egzamin mam jutro o 9:40 i testy i jazdy więc proszę o kciuki może to coś pomoże. Mąż jedzie pierwszy raz ze mną na egzamin więc może on też szczęście mi przyniesie.
trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje, ze sobie poradzisz

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
[B

Dziewczynki, z ręką męża ok. Strach ma wielkie oczy. Krew faktycznie lała się bardzo, bo w niefortunnym miejscu przeciął tą rękę, ale rana nie jest głęboka więc się zagoi bez interwencji chirurga Zrobiłam opatrunek, wycałowałam więc musi być dobrze.

Mąż tylko przyszedł to stwierdził, że ręka póżniej, najpierw prezent Bardzo mu się bluza podoba, rozmiar ma idealny i jakościowo też wygląda dobrze. Zobaczymy jak się będzie nosić. Jedno co, to myślałam, że w tej bluzie nie ma kaptura, tylko taki kołnierz, a to kołnierz połączony jest z kapuzą, ale wygląda ekstra ciacho..
a skad zamawialas bluze??
poprosze link

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
to ci w klubiku wkleje link do jego zdjecia

dziewczynki ja własnie wrocilam z onkologii od taty i wszytsko jest w porządku nastepne usg i tomograf ma dopiero w sierpniu wiec super bo tak to jezdzi co 1,5 miesiąca

ale mam tez złe wiesci własnie jak byłam u taty to zadzwonila moja bliska kolezanka zeby sie dowiedziec gdzie tata miał podawaną u nas chemię bez naświetlań (bo u nas trza se samemu szukac oddziału ktory poda samą chemię niestety) bo okazało się ze jej wróciła choroba- z 10 lat temu wykryli jej raka piersi ale udało sie uratowac piers a teraz jej wykryli brodawczaka i znow wraca na onkologię na domiar złego u jej starszej siostry tez w tym samym czasie wykryli raka piersi i teraz bedą obie sie leczyc tylko ze B idzie na onkologię a jej siostra musi poszukac oddziału który wytnie jej zmiany bo na onkologii zrobili jej biopsje i wyslali do oddziału onkologicznego w miejscu zamieszkania

chore!!! ona ma sobie sama szukac gdzie ją przyjmą do szpitala i wytną raka
ufff.... supoer, ze wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Misqa trzymam kciuki za biznes i cieszę sie że sytuacja z Tż sie polepsza

Neska pokaż zdjecia z remontu

Kwiatuszku jak egzamin ?

leżę i kwiczę to mój mąż jest twardzilem bo żeby poszedł do lekarzy czy choćby wziął rutinoskorbin albo jakieś witaminy to muszę go przekonywać kilka dni! serio, bo on nie chce się truć o tabletkach na gardło mogę zapomnieć

Anika na pewno kamień spadł Ci z serca ciesze się, a tą koleżanką to jakaś masakra, ale niestety nasz system słuzby zdrowia taki jest

o tym samym pomyślałam

U nas przez 2 dni byli wujkowie i zrobili wszędzie gładzie. Najbardziej się cieszę ze kuchnia i sypialnia wyglądają już znośnie nie widać starej lamperi ani cegieł , oczywiście teraz trzeba te gładzie szlifować i z tym będzie duuużo pracy mamy też nowe parapety wewnętrzne.

a kiedy sie przeprowadzacie?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
są w necie zdjęcia z balu karnawałowego na zdjęciu 18 i 25 taka z burzą różowych loków to ja http://www.eostroleka.pl/galeria,zdj57082.html
oo w rózu ci do twarzy

a ja dopiero wrociłam, z mezem jescze na piwku wylądowalismy - dokładnie na dwóch

a ja jutro do Poznania!! i w sob egzamin na ktory oczywiscie nie za wiele sie uczyła - jak zwykle, a pozniej bedzie lament
Stary 2011-02-10, 19:26   #2025
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieje, ze sobie poradzisz

poprosze link

ufff.... supoer, ze wszystko dobrze

a kiedy sie przeprowadzacie?

oo w rózu ci do twarzy

a ja dopiero wrociłam, z mezem jescze na piwku wylądowalismy - dokładnie na dwóch

a ja jutro do Poznania!! i w sob egzamin na ktory oczywiscie nie za wiele sie uczyła - jak zwykle, a pozniej bedzie lament
a to powodzenia życzę na egz

Madzia a Ty jesteś gdzieś na tych fotkach? bo nie widzę
edit: już Cię widzę
Napisałam post przed chwilą i mnie wywaliło.

Teściowa z siostrą Tż posprzątały nam mieszkanie Mam nowe fotki,tak wygląda kibelek pod schodami(dla tych,które nie mogły sobie wyobrazić ),już praktycznie wszystko gotowe,teraz tylko czekamy na drzwi...ale jeszcze sporo pracy przed nami ech
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1473.jpg (77,6 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1466.jpg (92,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1463.jpg (83,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1472.jpg (93,2 KB, 44 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-02-10 o 19:30
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:29   #2026
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zrobilam ciasto [sypane - maka, cukier, kasza manna, lyzeczka proszku do pieczenia, 3/4kosti masla lub margaryny] - dokladnie od wczoraj od 14stej je robilam. Tak przy mojej Zuzi mozna zorbic ciasto.
ale nie dala mi wydrylowac czeresni z kompotu. :d dopeiro dzis to moglam zorbic jak ja tz odbijal
juz polowe zjedlismy
Oj ta Zuzinka
Jak to owoce zasypać? nie rozumiem tego przepisu

Cytat:
Powodzenia na egzaminie!

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Madzia jest w różowej peruce na dwóch zdjęciach, chyba 17 i 25
Stary 2011-02-10, 19:32   #2027
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)

oooo bylam w czyiś snach

(...)
I powiem Ci, ze tak mi było miło w tym snie, bo od razu załapałyśmy dobry kontakt i gadałyśmy jak byśmy się znały ze 100 lat

Cytat:
Jestem, kobiety
Ooo, kogo widzą moje oczy Ktoś tu powinien lanie dostać

Anika cieszę się, ze z tatą wszystko w porządku no i że teść się zadeklarował w sprawie opieki nad Natalcią

Kwiatuszku powodzenia na egzaminie

A ja właśnie wróciłam od przyjaciółki, nagadać się nie mogłyśmy. Teraz wcinam z mężem zapiekanki z pieczarkami i serem żółtym
Stary 2011-02-10, 19:33   #2028
atomufka
Zakorzenienie

A tu jeszcze foto poprawionego zlewu w kuchni .Ale z kolei jak zobaczyłam jak zamontował światełko pod wiszącą szafką to padłam Miało być coś w stylu taśmy led.... W ogóle jestem wściekła ,bo facet skasował parwie 8 tyś a kuchnia jest nie po naszej myśli Baterię chcemy wymienić,ta jest tylko tymczasowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1474.jpg (75,0 KB, 71 załadowań)

szafa

Stary 2011-02-10, 19:40   #2029
ktosia86
Zakorzenienie

Atomufka mieszkanko wygląda coraz fajniej. Nie mogę się doczekać efektu końcowego
Stary 2011-02-10, 19:44   #2030
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Atomufka mieszkanko wygląda coraz fajniej. Nie mogę się doczekać efektu końcowego
dzięki

szafa

Stary 2011-02-10, 19:44   #2031
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jeszcze wszystkich nie rozwiozłam sporo tego a w niektóre miejsce trzeba po 2 a nawet 3 razy jechać, bo np. nie było dyrekcji... paliwa cały zbiornik poszedł a jeszcze jutro jeżdżenie ale to już poza miasto same dalsze trasy, więc też nie wiem czy na jutrze się zakończy wszystkie podania rozwożę osobiście nic nie wysyłałam mailem ani listem, także czasochłonne no i zaznaczę, że dzielnie towarzyszy mi mężuś bo w większość miejsc to sama bym nie trafiła... a potem jedzie biedak do pracy
mam nadzieje, że jutro już wszystko rozniesiesz i będzie z głowy jak na razie.

Cytat:
Ja już po jazdach nie było tak źle. Placyk bezbłędnie za każdym razem na mieście też takiej tragedii nie było. Jednak jak przejechałam się po trasie egzaminacyjne to masakra jakaś. Same uliczki jednokierunkowe, pełno znaków stopu, w dodatku wąziutko i tragedia. Stresuje się coraz bardziej. Zobaczymy jutro. Mąż powiedział, że jak zdam to kupi mi jakieś malutkie autko to zawsze jakaś motywacja hehe.
Gold-fish ja egzamin będę miała dopiero jutro
Trzymam kciuki!

Cytat:
Jestem, kobiety
gdzie byłaś jak Cię nie bylo? Miłoszek juz biega? Jak tam ci się pracuje? Opowiadaj!!!!!

Cytat:
Treść usunięta
no proszę jak ładnie My mieliśmy iść do znajomych, ale męża wcześniej nie puścili z pracy i bez sensu iść o 22:00. A taką miałam ochotę na piwko w ich towarzystwie.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
juz polowe zjedlismy
haha, no pięknie. Ciasto na pewno jest pyszne. Ale ten Zuzek jest uparty. mam nadzieje, że z tego wyrośnie i już nie długo będziesz miała troszkę więcej czasu dla siebie, a ona będzie więcej spała i mniej płakała.

a jak tam maleństwo się zmienia? Jest jakaś szansa ją zobaczyć?

Cytat:
poprosze link

kupiłam z tej stronki: http://allegro.pl/okazja-2011-bluza-...439166221.html

Kochana powodzenia na egzaminie! Na pewno zaliczysz i lamentu nie będzie!

Cytat:

Teściowa z siostrą Tż posprzątały nam mieszkanie Mam nowe fotki,tak wygląda kibelek pod schodami(dla tych,które nie mogły sobie wyobrazić ),już praktycznie wszystko gotowe,teraz tylko czekamy na drzwi...ale jeszcze sporo pracy przed nami ech
czy ja już mówiłam, że Ci zazdroszczę Dlaczego takich mieszkanek nie ma pod krakowem?
Super pomysł z tą łazienką pod schodami!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-02-10 o 19:46
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 19:54   #2032
india83
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie byłaś jak Cię nie bylo? Miłoszek juz biega? Jak tam ci się pracuje? Opowiadaj!!!!!

no proszę jak ładnie My mieliśmy iść do znajomych, ale męża wcześniej nie puścili z pracy i bez sensu iść o 22:00. A taką miałam ochotę na piwko w ich towarzystwie.

haha, no pięknie. Ciasto na pewno jest pyszne. Ale ten Zuzek jest uparty. mam nadzieje, że z tego wyrośnie i już nie długo będziesz miała troszkę więcej czasu dla siebie, a ona będzie więcej spała i mniej płakała.

a jak tam maleństwo się zmienia? Jest jakaś szansa ją zobaczyć?

kupiłam z tej stronki: http://allegro.pl/okazja-2011-bluza-...439166221.html

Kochana powodzenia na egzaminie! Na pewno zaliczysz i lamentu nie będzie!

czy ja już mówiłam, że Ci zazdroszczę Dlaczego takich mieszkanek nie ma pod krakowem?
Super pomysł z tą łazienką pod schodami!
a no tak juz pamietam te bluze fajna

wiem, że zdam o to akurat najmniej się martwie. tyle, ze ja tak mam, że chce zdac jak najlepiej wiem wiem trzeba było sie uczyc no ale jeszcze jutro cos powtórze.
ide zmolestowac meza przed wyjazdem co by pamietał, ze ma wspaniala zonke

Cytat:

Cytat:
A tu jeszcze foto poprawionego zlewu w kuchni .Ale z kolei jak zobaczyłam jak zamontował światełko pod wiszącą szafką to padłam Miało być coś w stylu taśmy led.... W ogóle jestem wściekła ,bo facet skasował parwie 8 tyś a kuchnia jest nie po naszej myśli Baterię chcemy wymienić,ta jest tylko tymczasowa
dzięki.
a malutka ta łazienka, ale w sumie super zagospodarowane miejsce - na pewno sie przyda
a kuchnia jak dla mnie ok, pod szafkami mamchyba takie same oswietlenie, listwe led mam przy "barku", ale daje słabe takie nastrojowe światło. widze, ze placiliscie podbnie jka my za nasza. u nas kosztowały meble 9100, choc wasza kuchnia chyba jest większa
Stary 2011-02-10, 20:12   #2033
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

wiem, że zdam o to akurat najmniej się martwie. tyle, ze ja tak mam, że chce zdac jak najlepiej wiem wiem trzeba było sie uczyc no ale jeszcze jutro cos powtórze.
udanej nocki! Się będzie działo...

A egzamin zdasz śpiewająco na 5+

Spadam jakąś kolację mężowi przygotować. Do jutra!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 20:19   #2034
atomufka
Zakorzenienie

gucia Wy też się dorobicie w końcu mieszkanka

Cytat:

dzięki.
a malutka ta łazienka, ale w sumie super zagospodarowane miejsce - na pewno sie przyda
a kuchnia jak dla mnie ok, pod szafkami mamchyba takie same oswietlenie, listwe led mam przy "barku", ale daje słabe takie nastrojowe światło. widze, ze placiliscie podbnie jka my za nasza. u nas kosztowały meble 9100, choc wasza kuchnia chyba jest większa
To tylko kibelek ,więc spoko, jak na mieszkanie to i tak fajnie ,że mamy łazienkę i dodatkowo toaletę w Polsce to jednak nie jest jeszcze standard
Ale Wy pewnie macie wszystkie szafki na systemach? Bo my w planie mieliśmy mieć same szuflady,ale gościu nas porobił ...

A ja właśnie rozmawiałam z tatą i okazało się ,że tydzień temu nas zalało...rodzice nie chcieli nas denerwować...na szczęście nic się nie stało,robotnicy źle podłączyli spłuczkę i woda poleciała po ścianie a najgorsze jest to ,że tym remontem zajmował się Tż znajomy,z którym mój tato nie mógł się dogadać od samego początku i on się nie przyznaje do tego ,powiedział,że uszczelka się ześlignęła a mamy dowody na to,że źle to podłączyli,bo chłopak z budowy ,który dogląda tego nieszczęsnego pieca zajrzał tam i okazało się,że rura od spłuczki sobie wisi....

szafa

Stary 2011-02-10, 20:37   #2035
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

czesc dziewczynki nie mam jakos weny do pisania
dola załapałam, z mezem nie gadam dopiero wrocilam z SR
ryczec mi sie chce

atomufka fajne mieszkankorobi sie bajerancko

Kwiatuszku trzymam jutro kciuki
ide sie połozyć mam dosc...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 20:40   #2036
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć

Jak ja się cieszę że jeszcze tylko jutro i wolne bo jak tak dalej pójdzie zacznę dusić w pracy i znowu pójdzie fama o Polakach na emigracji

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja mam wlaśnie 0, ale co dalej ... Nie jestem pewna na 100% ale ja mam chyba 0- a mąż 0+ . Zrobimy sobie badania i będzie jasne.

To zależy czy dostanę pracę. Jeśli tak to od września do pracy, a jak nie ... to z mężulkiem do ,,roboty", urodzi się na EURO1012, hehe.

Pisałyście o jedzeniu, aż mi się zachciało, a już po 23
To świetna inspiracja dla imienia dla dziecka: Slavek lub Slavko

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
W takim razie trzymam kciuki.
No i naprawdę podziwiam tych, którym wystarczy patrzeć na znaki. Ja, mimo iż jeżdżę po Bytomiu 10 lat to nadal zaliczam wpadki. Nad morze potrafie dojechać bez problemu a po własnym mieście poruszać się nie umiem Zresztą wiele znajomych tak ma.
Ja z łukiem też miałam problemy. W ogóle z jeżdżeniem do tyłu.
Powodzenia !!!

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Guciu mój mąż kiedyś zadzwonił do mnie i powiedział że odciął sobie palec.
Ja zbladłam ... pomyślałam, ze z 9 palcami też można żyć, choć lepsze byłoby jednak 10 palców.
Więc mu mówię, żeby zabierał ten palec i jechał na pogotowie, do szpitala czy nawet do ministerstwa zdrowia żeby mu go jakoś odratowali.
On się rozłączył bo mówi, że mu słabo.
Wiec ja w te pędy zwalniam się z pracy, pędzę do domu przygotowana na najgorszy widok, zastanawiając sie gdzie schować palec na czas transportu do szpitala, wpadam do domu, a mój mąż leży na kanapie z pilotem, a jego rzekomo odcięty palec, miał ledwie zdarty naskórek.
W tych okolicznościach Twój mąż jest dla mnie bohaterem
Ubiłabym i to równo!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Moj też taki umierający na pzreziębienie

ale moj ojcec jeszcze większy, z tym ze jego jeszcze trudniej zmusić do leków, kupi sobie w aptece i trzyma w szafce, to go ulecza

A ja też chora, coś mi się z gardłem robi, drapie i kaszle

faszeruje sie syropem, ale jest okropny
Hehehe, moja babcia sama sobie dawkuje leki bo lekarze wg niej się nie znają...

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
dobrze prosze pani

a maz od rana wkrecil sie w szukanie dla mnie autka na all i oto moto, zastanawiamy sie nad punto a corsą, dzis mi takiego zoltego puncioka pokazal, nie lubie zoltego koloru ale jak to nazwe go cytrynek bo calkiem calkiem to autko
no to pieknie
Myślę że wybrałabym corsę - jak kupisz zadbaną to auto jest baaardzo odporne na wszelkie przypadłości. Starsze punto bez wspomagania ciężko mi się prowadziło, z corsą było dużo lepiej.

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
masz rację ... nie ma co teoretyzować ... zaraz się walnę na biurko, potem na ksero i porównam. w razie wątpliwości poproszę prezesa by mi doradził.
Zrób próbę generalną, ale przychyliłabym się do ksero - po podniesieniu pokrywy możesz usiąść na szybie, a odbitki są extra dodatkiem - przy czym cały poród będziesz miała "podświetlony" lampą, jak włączysz opcję ksero Na biurku nie ma takich atrakcji

Zapomniałam - u mnie w pracy mamy ksero gdzie możesz skanować i wysyłać maile - więc wiesz - wszyscy ze skrzynki mailowej mogą być na bieżąco z rozwojem akcji

Cytat:
anika ja zdawałam już w Rybniku i tam WORD jest, że tak powiem na uboczu i jeździ się tak jakby po osiedlu, bo do miasta jest tak daleko, że zanim by się dojechało to minął by czas egzaminu. Także nie ma aż tak źle, ale ja nie miałam szczęścia.
Nie ma czasu maksymalnego na egzamin chyba że coś się zmieniło Jak zdawałam był czas min. 40 min przy czym ja jeździłam ponad godzinę (taka fantazja egzaminatora) przejeżdżając te same miejsca po 2-3 razy. A za mną z ukrycia jechał L-ką mój instruktorco by mnie wspierać duchowo

Cytat:

Całkiem dużo miejsca pod tymi schodami masz W sam raz na mopy inne cuda. Już widzę jak się wprowadzicie, pododajesz swoje rzeczy, dodatki, naklejkę - będzie super! A jak CI się coś nie podoba to to zmienisz na spokojnie

Cytat:
gucia Wy też się dorobicie w końcu mieszkanka

To tylko kibelek ,więc spoko, jak na mieszkanie to i tak fajnie ,że mamy łazienkę i dodatkowo toaletę w Polsce to jednak nie jest jeszcze standard
Ale Wy pewnie macie wszystkie szafki na systemach? Bo my w planie mieliśmy mieć same szuflady,ale gościu nas porobił ...

A ja właśnie rozmawiałam z tatą i okazało się ,że tydzień temu nas zalało...rodzice nie chcieli nas denerwować...na szczęście nic się nie stało,robotnicy źle podłączyli spłuczkę i woda poleciała po ścianie a najgorsze jest to ,że tym remontem zajmował się Tż znajomy,z którym mój tato nie mógł się dogadać od samego początku i on się nie przyznaje do tego ,powiedział,że uszczelka się ześlignęła a mamy dowody na to,że źle to podłączyli,bo chłopak z budowy ,który dogląda tego nieszczęsnego pieca zajrzał tam i okazało się,że rura od spłuczki sobie wisi....
???? Sama się ześlizgnęła? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-02-10 o 20:44
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 21:00   #2037
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
ja nigdy nie myślałam o tym w ten sposób. On jest rewelacyjnym człowiekiem, rozumiemy się bez słów. Można się z nim śmiać i płakać, potrafi zmotywować, opieprzyć, pochwalić.
A to, że jesteśmy dla siebie aseksualni jest po prostu mistrzostwem!

i wlasnie to by mi sie najbardziej podobalo w tej calej sytuacji, bo ja jestem zdania ze nie ma prawdziwej przyjazni pomiedzy kobieta a mezczyzna (chodzi mi o takie relacje kolega kolezanka) sama sie o tym przekonalam. A w takiej relacji wlasnie fajna jest ta platonicznosc.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
brrr umiesz wkuć wenflon?

nie nie. M.przyjechal juz z zalozonym wenflonem ja mu tylko do niego leki pdlaczalam

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I powiem Ci, ze tak mi było miło w tym snie, bo od razu załapałyśmy dobry kontakt i gadałyśmy jak byśmy się znały ze 100 lat

A ja właśnie wróciłam od przyjaciółki, nagadać się nie mogłyśmy. Teraz wcinam z mężem zapiekanki z pieczarkami i serem żółtym
o jak milo
a my przedwczoraj takie zapiekanki wcinalismy
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 21:05   #2038
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Guciolku wysłałam ci cos na pw

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 21:06   #2039
bzyczka1
Zakorzenienie

Atomufko piękne to Wasze mieszkanko..aż mi trochę żal że my takiej kuchni mieć nie możemy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 21:09   #2040
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki nie mam jakos weny do pisania
dola załapałam, z mezem nie gadam dopiero wrocilam z SR
ryczec mi sie chce

atomufka fajne mieszkankorobi sie bajerancko

Kwiatuszku trzymam jutro kciuki
ide sie połozyć mam dosc...
dzięki a co tam się dzieje? u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć

Jak ja się cieszę że jeszcze tylko jutro i wolne bo jak tak dalej pójdzie zacznę dusić w pracy i znowu pójdzie fama o Polakach na emigracji

To świetna inspiracja dla imienia dla dziecka: Slavek lub Slavko

Ubiłabym i to równo!

Hehehe, moja babcia sama sobie dawkuje leki bo lekarze wg niej się nie znają...

Myślę że wybrałabym corsę - jak kupisz zadbaną to auto jest baaardzo odporne na wszelkie przypadłości. Starsze punto bez wspomagania ciężko mi się prowadziło, z corsą było dużo lepiej.

Zrób próbę generalną, ale przychyliłabym się do ksero - po podniesieniu pokrywy możesz usiąść na szybie, a odbitki są extra dodatkiem - przy czym cały poród będziesz miała "podświetlony" lampą, jak włączysz opcję ksero Na biurku nie ma takich atrakcji

Zapomniałam - u mnie w pracy mamy ksero gdzie możesz skanować i wysyłać maile - więc wiesz - wszyscy ze skrzynki mailowej mogą być na bieżąco z rozwojem akcji

Nie ma czasu maksymalnego na egzamin chyba że coś się zmieniło Jak zdawałam był czas min. 40 min przy czym ja jeździłam ponad godzinę (taka fantazja egzaminatora) przejeżdżając te same miejsca po 2-3 razy. A za mną z ukrycia jechał L-ką mój instruktorco by mnie wspierać duchowo

Całkiem dużo miejsca pod tymi schodami masz W sam raz na mopy inne cuda. Już widzę jak się wprowadzicie, pododajesz swoje rzeczy, dodatki, naklejkę - będzie super! A jak CI się coś nie podoba to to zmienisz na spokojnie

???? Sama się ześlizgnęła? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
no właśnie .... a pod schodami to pralka nawet wejdzie,więc zobaczymy czy będzie tam czy na górze

A co się dzieje w pracy?

bzyczka dzięki.A dlaczego nie możecie?

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-02-10 o 21:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości