![]() |
#1291 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)
Cytat:
![]() a mdlosci wspolczuje ... moze lekarz przypisze tabletki przeciw wymiotne?? to tez niedobrze tak wymiotowac ![]() mi pomagaly mandarynki , jadlam kilogramami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie jakie ja sobie śmieszne rzeczy wkrecam... -nawiedzona jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||
Zakorzenienie
|
ja myślę, że do niego nie dotarło jeszcze, że ma być tatą i może cały czas się jeszcze boi, że to nieprawda... a byliście razem u lekarza? Słyszał serduszko? Może to mu pozwoli uwierzyć tak na maxa
![]() Cytat:
![]() a ja nie mam snów, albo ich nie pamiętam ![]() a rozwiązanie takie właśnie jak połączenie ślubu z chrzcinami bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() raaaaaaaany, ale miałaś przeżycia ![]() ![]() Dziewczyny śliczne te Wasze zdjęcia ![]() ja też bym już chciała, niech już będzie czwartek za tydzień ![]() aaa cotynato- ja bym zamazała nazwisko na zdjęciu ![]()
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
Ale Wam tych fotek zazdroszczę!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, że będę takie miała w poniedziałek
![]() mucka21 dobrze,że wszystko ok!!! Ale wiecie najbardziej to wkurza mnie postawa takiego lekarza!!! przecież takiemu to powinno sie odbierać prawo do wykonywania zawodu normalnie!!!!!!! Jakieś pryszcze i mi sie zaczynają ![]() No i do tego te mdłości 24/dobę... nie przypuszczałam,że to może byc takie męczące ![]() Co do formalizowania związku to my bierzemy ślub cywilny 9 kwietnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Rozeznanie
|
Grennie ja mam syfki , a teraz patrze na czole wyskoczyla mi ogromna bolaca gula
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
KWC
|
Kasiuleczkakuleczka - Amelka to ładne imię, oby była kobitka
![]() Cytat:
Uh, nie śpię od kwadransa i już rzygałam dwa razy - rekord! ![]() ![]() Edytowane przez spray Czas edycji: 2011-02-11 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! bylam wczoraj u gin, moje malenstwo ma 7 tygodni i bije mu serduszko, poplakalam sie ze szczęścia jak to zobaczylam..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() u mnie dziś paskudna pogoda, nic tylko spowrotem się w wyrze ułożyć ![]() wszystkie fasoleczki macie śliczne ![]() ![]() kasiakuleczka - mojej mamie się kiedyś śniło, że mieliśmy chłopczyka i teraz mówi że to był sen proroczy i na pewno będzie chłopczyk ![]() wiecie co? Nawet gdy lekarz już Wam powie jaką płeć ma maleństwo to liczcie się z prawdopodobieństwem pomyłki, żeby później nie było dużego rozczarowania. Mojej bratowej całą ciąże lekarz mówił ze będzie dziewczynka, nawet dzień przed porodem, a okazało się że mój bratanek bardzo sprytnie schował swoje klejnoty ![]() ![]() ![]() ![]() co do pryszczy to ja tez nigdy nie miałam z tym kłopotu a na początku ciązy mnie obsypało, teraz mam troche spokoju ale zobaczymy na jak długo ![]() Idę cosik zjeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Raczkowanie
|
Spray, masz dystans do siebie, poczucie humoru i na pewno bedziesz super Mamusia! Kazdy odpowiedzialny czlowiek ma obawy - ja podziwiam tych, ktorzy beztrosko wierza, ze jakos to bedzie... Mam taki przyklad blisko siebie. Dziewczyna ma faceta o 20 lat starszego, ktory mieszka u jej Rodzicow, nie pracuje, dzien zaczyna piwkiem, pali jak smok za pieniadze kolezanki. Jest czlowiekiem bez tozsamosci - zadnej rodziny, przyjaciol. Teraz spodziewaja sie dziecka i wszyscy sa szczesliwi. Mimo, ze nie beda mieli oprocz rodzicow zadnego zrodla utrzymania...
Lullaby - nie boj sie! Prawda jest taka, ze co ma byc to bedzie - w tych pierwzych 3 mies malo zalezy od nas ale trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze! Mnie martwi, ze nastepna wizyte mam 18 marca (poprzednia byla 7 lutego). Myslalam, ze teraz beda na mnie chuchac i dmuchac a tu nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Wczoraj 7 godzin męczyła mnie migrena ![]() ![]() Co do snów to teraz w ciąży mam kosmiczne:dzisiaj śniło mi się ,że teściowa mi zmarła, potem się przebudziałam,nastepny sen że mi mama zmarła i znowu sie przebudziłam a na końcu śniłam ,ze byłam córka jakiegoś wojownika ![]() ![]() spray- fajnie Cię widzieć ![]() ![]()
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rozumiem ze ktoś może być beztroski jeżeli ma wszystko zapewniene, mieszkanie, dobre zarobki i bardzo wierzy w siebie i swojje możliwości - wtedy rzeczywiście i ja może żyłabym beztrosko i nic tylko się radowała maleństwem ![]() ![]() ja też mam obawy czy dam sobie rade, czy damy rade finansowo bo jakby nie było troche pieniążków będzie mniej na koncie jak nie bede pracować, a przy umowie o dzieło macierzyńskiego przeciez nie ma. No ale jakoś przeciez będzie trzeba sobie poradzić ![]() niestety żaden lekarz nie dmucha i nie chucha na nas, po prostu jesteśmy pacjentkami jak inne. Troche długa ta przerwa między wizytami, ale może lekarz stwierdził po prostu że wszystko jest ok i nie ma potrzeby szybszej wizyty. Na dmuchanie i chuchanie to możemy liczyć w domu tą kwestie muszą wypełnić nasi tz'ci ewentualnie rodzina ![]() Dziewczyny kupowałyście coś tż'tom na walentynki? Albo szykujecie jakieś niespodzianki? Bo u mnie kompletnie weny brak w tej kwestii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie też się zastanawiam kiedy powiedziec rodzinei i znajomym??? Niby chciałąm poczekać właśnie trochę,żeby fasolka tak na pewno zamieszkała już sobie, ale z drugiej strony ciężko mi się wykręcać od spotkań etc. A za 1,5 tyg. babcia moja ma 90-kę, więc co, nawet toastu nie wypiję??/ Zaraz wszyscy zaczną się dopytywac ,ze czemu to tak. Kiedy powiedziałyście?? Bo M. powiedziałam oczywiście tego samego dnia co zrobiłam test- znaczy się- zapakowałam mu i powiedziałąm,zę mam już super prezent na walentynki i nie wytrzymam tak długo ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojemu dziś wyśle na adres domowy walentynke , nie na nasz adres (półtora roku po śłubie i jeszcze się nie zameldował ) , napisze jakiegoś nadawce , i tak będzie widział że to ja ale taki miły gest , że jeszcze można dostać walentynke ![]() Ja się niczego nie spodziewam, mój mąż jest anty prezentowy absolutnie ![]() ![]() Migrene mam już za zobą, niestety jest mocno wykańczająca ![]() Co do mdłości mi gin przepisał "hydroksyzynę" chyba tak to się piszę, w syropie na mdłości, pomógł ![]() Dziś egzamin ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
archinta a który to tydz. u Ciebie? Może własnie ta 90-tka babci to świetna okazja na powiadomienie rodzinki
![]() ![]() Ja robiłam test w Wigilie i tez od razu powiedzieliśmy najbliższym że być może za rok święta będa w większym gronie ![]() ![]() ja niestety w kwestii mdłości nie pomogę, bo po prostu ich nie miałam, czasami tylko pod wieczór ale to bardzo mało, aż wstyd się przynać ![]() trzymaj się kochana ![]() malgosiu, też tak robilismy gdy mieszkaliśmy osobno i oczywiście potem udawany foch że obce osoby walentynki nam posyłają ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za egzamin ![]() a jak na uczelni powiedziałaś już o dzidziusiu? Bo u mnie koleżanki zachwycone i większośc oczywiście "tez już by chciała" ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-02-11 o 08:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | ||
Zakorzenienie
|
Migreny to masakra, wczoraj jak miałam kryzys mdłościowy i się popłakałam to właśnie zaraz próbowałam sie uspokoić by dodatkowo głowa nie zaczęłą mnie napie...
Dobrze,że już za tobą ![]() Cytat:
A co to za egzamin? Kciuki potrzebne?? ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- acelinka- no własnie nie wiem , który tydzień. Może byc 4 , a może 8- w poniedziałek idę na 1 wizytę. Test zrobiłam 4 dni temu. Przed ta wizytą chyba nie zasne ze stresu! ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() To faceci tez mają zachciewajki.. nie mogę tego powiedziec mężowi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na uczelni powiedziałam tylko dwum koleżankom, jedna taka ode mnie z okolicy nie wie, bo zaraz wszsycy będą wiedzieć, a tak dowie się jak brzuch zobaczy ![]() U mnie to bardziej moje bliskie koleżanki zaaferowane, dzwonią pytają się, przyjeżdzają, miło tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze Etyka biznesu mi została, ale to jutro , jakiś nie fart mam do tego przedmiotu ![]() Nie zdażyłam na baleriny do Cotynato ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-02-11 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
To w takim razie kciuki uruchomione
![]() Fasolka tez trzyma ![]() Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
ja uciekam do pracy, na szczęście dzisiaj tylko godzinka
![]() ![]() ![]() a wiecie wczoraj wieczorem jak się położyłam to poczułam co takiego dziwnego w brzuszku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Rozeznanie
|
mój tż chciał na walentynki zabrać mnie do kina na seans nocny jakiś z miłosnymi filmami ale no musze leżeć i odpada. może zrobimy sobie romantyczna kolacje co mi nie sprawia wielkiej frajdy, wole się z nim wygłupiać jedząc z jednego talerza
![]() wymiotować nie wymiotuje ale drażnią mnie zapachy i czasem mdli ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
![]() zjadłam właśnie talerz makaronu i dalej jestem głodna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki,
u mnie tez pogoda fatalna, aż nic się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
mucka21 ale przeżyłaś thriller..... Masakra. Całe szczęście, że wszystko jest dobrze. Cieszę się bardzo!
Jeśli to wszystko co się ze mną dzieje to hormony - to ja już im dziękuję.... Od kilku dni jestem taka rozdrażniona, że aż poczułam się tym zmęczona! Tż biedny, poszkodowany... mamy siebie teraz na odległość i wyobraźcie sobie, że nawet na tą odległość nie mogę go znieść ... Wszystko mnie irytuje i wkurza... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Ojj ojj... u mnie jakby się słoneczko chciało przebić, jakieś promyczki dostrzegłam.. Jak tak będzie dalej to wyrwę się na jakiś spacer ![]()
#1315 |
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze kłótliwa byłam i jak to tż mówił nerwusek ale teraz to też przechodzę sama siebie. Biedny tż tyle rzeczy się ode mnie nasłuchał że czasami aż mam wyrzuty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
KWC
|
Cytat:
![]() a co do tego syropu na wymioty - przecież to lek uspokajający???!! w dodatku niewskazany w ciąży: http://www.przychodnia.pl/el/leki.ph...=88&akcja=view ale co ja się dziwię, że lekarze przepisują wszystko, mój gin (już po potwierzeniu ciąży) przepisał mi gynazol na grzybicę. Po wykupieniu leku dorwałam ulotkę i zbaraniałam-ZABRONIONY W CIĄŻY. Leku nie wzięłam, za to chyba zmienię przychodnię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupowałyście coś tż'tom na walentynki? Albo szykujecie jakieś niespodzianki? Bo u mnie kompletnie weny brak w tej kwestii
![]() Ja juz o tym pomyslalam, wczoraj bylam sama o gin, i mam zdjecie malenstwa, a że moj TŻ nie mógl byc wiec.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zapytam przy następnej wizycie czemu mi przypisał coś takiego, lekarza nie mam zamiaru zmieniać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.