|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
To stosuj takie jak ja, to nie są odżywki, tylko leczenie żywieniowe i kupuje się w aptece
Nic nie mają wspólnego z siłownią, więcej z ludźmi po operacji
|
|
|
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
Wypalę i idę spać... Nie lubię dni takich jak ten.
Dobranoc
|
#2733 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - już je piłam, na razie muszę się zebrać w sobie. Mam o tyle trudniej, ze mieszkam sama i jestem sama, nie mam tu nikogo bliskiego prócz WIzażanek. I eksa.
Nie ma co/kto mnie motywować do czegokolwiek.
|
|
#2734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2735 |
|
Nie depcze krokusów
|
nie mam miejsca, to pokój dla 1 osoby lub pary
![]() wiecie, na razie jestem na etapie "a nuż się opamięta i wróci, na pewno wróci" ale wiem, że nie wróci - jak już ktoś jest w stanie powiedzieć, że nie kocha, to nie wraca (eks nie był w stanie i chciał wrócić) wiem też, że będzie się odzywał i dawał mi nadzieję boję się samotnych nocy, mam lęk przed ciemnością i różne schizy, które powinnam leczyć boję się jego pozostawionych rzeczy boję się awarii internetu!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-11 o 01:06 |
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Malla pomiescimy się, tez sie wprowadzam
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-02-11 o 01:04 |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, ja też się bałam ciemności, spałam z lampką. Może by pomogło to leczenie?
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak mówi raz, że kocha, a później, że nie? Że wróci, a za chwilę, że jednak nie ma sensu?
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesto w nocy boje sie otworzyc oczy ze niby cos zobacze a jak sama jestemw domu masakra ogolnie mam troche fobii nieleczonych
|
|
|
#2740 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Aguś - mam podobnie, a to jeszcze potęguje samotne mieszkanie. Wprawdzie mam tak od małego, ale rok temu miałam próbę włamania do mieszkania i to jeszcze pogłębiło schiz.
Cytat:
Cytat:
Mam jego ubrania, zdjęcia w ramkach, ładowarkę, książkę. Nic ważnego, ale np. bluzę mógłby odebrać, bo nie była tania. I nie wiem, co zrobić z dużym misiem.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-11 o 01:16 |
||
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Ja dużego misia zaniosłam eksowi 27 lipca(miała być nasza miesięcznica). Lało wtedy okropnie. Wsiadłam w samochód, zapłakana, w dresach, nieumalowana... Weszłam do bloku, zapukałam, otworzył, ze łzami w oczach, łamiącym się głosem, ale z uśmiechem i ironią powiedziałam: kochanie, z okazji naszej kolejnej miesięcznicy mam dla ciebie prezent, proszę.
Zapytał: jak to? Zobaczyłam jego łzy. Wyszłam. Teraz wiem, że to było niepotrzebne. Ale stało się. Więcej prezentów nie oddałam i nie oddam. To w końcu są prezenty.
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Nie depcze krokusów
|
Po odstawieniu złapałam strasznego doła. Odstawiałam je 2 razy. W trakcie libido marne, wszystko mi waliło.
Znalazłam w apteczce psychotropy na kręgosłup - może zasnę...
|
|
#2744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro... ![]() Weszlam tu bo chcialam sie Malla Ciebie zapytac czy ogladalas film "Cisza"-chyba to nie jest dobry moment... Trzymaj sie <przytul>
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#2745 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mimimka - w wątku górskim wypowiadała się dziewczyna, której znajomi ze szkoły zginęli w tej lawinie. Nie wiem, czy będę w stanie obejrzeć film.
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Może miałaś źle dobrane? Mi libido skoczyło po rozpoczęciu antydepresantów. Teraz biorę jakieś super hiper nowej generacji, a wcześniej brałam inne i dostałam schizów od nich strasznych, może inne lepiej by Ci służyły?
|
|
|
|
#2747 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - nie chcę być królikiem doświadczalnym. Boję się zwłaszcza leków przeciwlękowych (jak to brzmi), które będę pewnie musiała zacząć brać, bo sama co noc zwariuję. Z Ciachem przynajmniej spałam coś w weekendy...
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o przeciwlękowe na bazie benzodiazepiny, to też się bałam, potem wzięłam i g. mi to dało. Powiedziałam lekarce, że pół biedy z moją depresją, ale zwariuję od tych lęków, to zmieniła mi lek, i było o wiele lepiej już po 5 dniach.
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka a jaki bierzesz tej nowej generacji? ja tez na antydepresantach od 3 lat
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Brook, pytasz mnie 3 raz, ale no problem - biorę Escitil
|
|
|
|
#2751 |
|
Nie depcze krokusów
|
Brook - czemu bierzesz je tak długo?
Fubizka - brałam benzodiazepiny na kręgosłup i używałam ich po poprzednim rozstaniu, ale uzależniają i po tygodniu już miałam jazdy, jak nie wzięłam tabletki, byłam nie do wytrzymania.
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się, zachowaj te doświadczenia na następny związek. Wiem, łatwo się mówi, ale jesteś silna, dasz radę. Ja jak spałąm pierwszy raz z M w górach, to się autentycznie bałam, że jak sie obudzę, to będzie obok mnie eks elve dziękuję za ustawienie mnie do pionu, ale chyba nie zawsze piszę tylko wtedy, jak mam doła ![]() Miłego dnia
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#2753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jejku to malutko wazyłas ehhh to jak faktycznie anoreksjastaraj się odżywaic swój orgaznim, pomysl że teraz póki jestes młoda to nie odczuwasz tego, ale przychodzi taki czas, ze kazda szkoda dla własnego ciała utrzymywana przez jakiś czas to potencjalnie za kilka lat źródło jakiejś choroby i nie dopuśc do tego, SZANUJ SIEBIE, SWOJA PSYCHIKĘ, DUSZĘ I SWOJE CIAŁO ja tez wazę mało bo ok 45 kg (1,57 cm) ale ja ogólnie zawsze byłam niejadkiem i jakos źle sie czuje taka przejedzona, ze nie umiem dużo jeść i przytyć(tylko w USA przytyłam 8 kg z tego beznadziejnie sztucznego jedzenia ale nie czułam się dobrze z taką wagą, tak jakoś staro i ocięzale, a paradoksalnie bez sił )ad2 no włsasnie ja z potencjalnym tego sie obawiam troszkę, tej odległości, tzn nie ze swojej strony (bo ja jestem przyzywczajona ze mam tutaj swoich przyjaciół, a bliska osoba jest dopiero z dojazdem) , tylko z jego, bo mnie się wydaje że on szuka czegoś powaznego (oczywiscie niekoniecznie ze mną ) i te 1oo km w jedna stronę zaczną byc problemem ale co mnie to narazie Cytat:
a na fejsie dasz się mi juz zobaczyc Juniorka89 dzięki dodanie do znajomych
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-11 o 08:09 |
|||
|
|
|
#2754 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie miałam słów żeby powiedzieć mu jak mnie zranił to dostał z liściaCytat:
chcę poznać kogoś dzięki komu zapomnę o eksie.kogoś,kto będzie miał podobny stosunek do związku i miłości i kto nie zostawi mnie na rzecz kolegów i pijanych łatwych lasek;/jak myślicie? żyć z eksem w zgodzie i mieć kogoś innego czy nie utrzymywać z nim żadnych kontaktów? bo w tym pierwszym to widzialby jaka jestem miła i wgle,że może ze mna pogadać jak z przyjacielem ale widziałby też że jestem szcześliwa z innym i że mnie stracił PS: GDZIE JEST ILONA?
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2011-02-11 o 08:44 |
|||
|
|
|
#2755 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziękuję, że jesteście, już mi lepiej
Wstałam o 7 rano, żeby usunąć go z NK i zablokować na gg. Jeszcze nie usuwałam maili, archiwum rozmów i smsów, ale wszystko przede mną.On nie dorósł do tego, żeby być ze mną. Zabrakło mu nie tylko uczucia, ale też doświadczenia, tego się bałam od samego początku. Znowu byłam nauczycielką. Powinni mi za to, kuźwa, wreszcie płacić ![]() Nie ukrywam, że boję się samotnego weekendu, że zrobię jakieś głupstwo. Cytat:
Po co w zgodzie, skoro z dnia na dzień zostawił Cię na rzecz zapijaczonych kolegów i łatwych lasek? Po co się na kimś odgrywać, zgrywać twardziela, pokazywać, jaka to nie jesteś cool? Nie dość, że będziesz się denerwować każdym kontaktem z nim, to jeszcze będziesz się nakręcać, gdy ta strategia nie wywrze na nim żadnego wrażenia. Szkoda czasu i nerwów.
|
|
|
#2756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
również się boję tego weekendu-że z samotności polece do niego itp. a najgorsze jest to że za kilka dni walentynki no ale najlepszym lekiem na samotność jest wizaż!
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2011-02-11 o 09:55 |
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
moja rodzina za nim nie przepada ale są dla niego mili. jego rodzice mnie juz nie lubią;/ za to że udeżyłam ich syneczka.moja wina że małego gnoja i padalca wychowali?
|
#2759 |
|
Zadomowienie
|
Mnie rodzice eksa tak naprawdę nie znają, mimo że byliśmy 4 lata, więc im to zwisa czy jesteśmy razem czy nie, a moi mają powody, aby go nienawidzić... Chociaż wszyscy i tak uważają, że wrócimy do siebie.
|
#2760 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przyjaciółka też człowiek, nawet ona ma swoją granicę wytrzymałości.
No przecież zapowiadała gdzie się wybiera i co zamierza zrobić. Nie przypuszczasz przecież, że eks/obecny wyrzuciłby ją z wyra...
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Nic nie mają wspólnego z siłownią, więcej z ludźmi po operacji

a jak sama jestemw domu masakra
ogolnie mam troche fobii nieleczonych

ehhh to jak faktycznie anoreksja