Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-11, 13:51   #751
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

to styczniowe dziecko rzeczywiscie sliczne, ale nigdy nie zapomne dziewczynki listopadowo-grudniowej 2009... miala wlosy jak "stara", co jakis czas widzialam jej zdjecia i jak miala pol roku, to na glowie miala fryzure jak niemal dorosla osoba - niesamowite zupelnie.

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 13:56   #752
amarcia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

dziewczynka styczniowo-lutowa, ktoś prosił o link
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=576
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 13:57   #753
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
o a własnie mialam ją wklejac cuuudenko

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:00   #754
amarcia
Wtajemniczenie

Druknęłam sobie przepis na ciasto czekoladowo-bananowe, podawałyście linka. Zrobię na Balentynki
Stary 2011-02-11, 14:01   #755
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
No nawet ostatnio słyszałam o pomyłce, miał być chłopczyk przez całą ciąże potwierdzany, a wyskoczyła dziewuszka Chyba bym odleciała na tym łóżku w szpitalu
.
ja bym tez padla, ale smutno by mi nie bylo

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Mam znajomą co przed porodem nakupiła ten monitor oddechu, nianie, tą owieczkę z tykającym sercem i nie wspomne o sterylizatorach i innych sprawach... Jak kładła małą spać włączała jej (tu pozwolę sobie wymienić ) :
  1. Karuzele
  2. Owce
  3. Monitor oddechu
  4. Nianie
A mieszkali z dzieckiem na jednym piętrze... Około 2 tyg używała wszystkiego... Obecnie została tylko karuzela Reszta wylądowała w pudle
ja tez kupilam ta owieczke! boze jak mi sie podobala! no i karuzele, a co do reszty, sie zobaczy.

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
swiete slowa

a propos niani elektronicznej - ja uzywam do dzis, nie mialam nigdy jakiegos wypadku, ale kolezanka byc moze zawdziecza niani zycie dziecka - maly spal w lozeczku, w ktoryms momencie sie obudzil i zaczal wymiotowac i gdyby nie niania, przez ktora kolezanka slyszala co sie dzieje, to istnialo prawdopodobienstwo, ze dziecko udusiloby sie wymiocinami - dziecko mialo 2-3 miesiace, wiec lezalo na pleckach i tyle.

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Fotelik obejrzałam z każdej strony, wszystko w porządku więc wstawiam zdjęcia
jaki piekniusi!!
uwielbiam polaczenia rozu i szarosci, wiecie ze przed usg kupilam fotelik dla synka (9-18kg) w takim polaczeniu bo stwierdzilam ze potem moja corcia sie do niego przesiadzie-ktora okazala sie chlopcem......

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Zebrałam wszystkie i gratulację i się nimi pysznie :P

Aga- nie planuję kolejnej bety.Teraz musi być już wszystko ok. Z waszymi magicznymi kciukami szczególnie

kasiu to pisz koniecznie, trzymam kciukasy. pytalam no bo ja tez robilam wczesniej bete x2....

Cytat:
Ja dzis was tylko czytam... Jakoś źle się czuję od rana. Teraz może ciut lepiej, bo wypiłam małą prawdziwą kawę z mlekiem (nie bijcie!) - nie wytrzymałam juz i faktycznie jest mi lepiej.
ja tez po kawce, dzisiaj rozpuszczalnej normalnej

Cytat:
no zobaczymy... Jeszcze 15 dni do 3d

eve, szczesciaro, bedzie lasencja! mowie ci! trzymam kciukasy

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

Dorzucam fotki fotelika, oczywiście z moją modelką Już jej darowałam i nie przypięłam jej to fotelika ale zmianę pieluch wg P.Zawitkowskiego ciągle na niej ćwiczę
moria!!!!!!!

piekny ten fotelik, ale twoja bostonka jest poprostu boska, jak sie wabi? czytalam ze sa 3kat wagowe tych pieskow, to jest ten maly do 6kg?
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko zebym sobie zapisala ta fotke i wyslala mojemu tz? wolalabym mala psinke zamiast kota, chomika czy krolika
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:02   #756
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

moria... zaje********* srodkowe zdjecie !!!!! a fotelik cudo !

czy ja mam zwidy, czy przed chwilą ten sam fotelik oglądałam u Dziewczonki ?? Sliczne to zestawienie szary-róz

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-11, 14:02   #757
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Moria tak kombinowałam jak ten daszek zaczepic, ale widzę, ze ty zaczepiłaś tak samo . No to nasze niuńki mają bryki
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:03   #758
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

moria piękny fotelik a piesek wymiata -jaki słodziak

co do mojego brzuszka to cóż rosnę może powoli ale jednak jeszcze 2 tygodnie temu chodziłam w moich spodniach a teraz no na siłę bym się zmieściła alepo co męczyć siebie i dziecko

ja dziś na obiadek ziemniaczki z maślanką i jajko sadzone do tego mmmm to obiad z mojego dzieciństwa

aha teraz się nie mogę zmierzyć bo mam dużo pracy a miarka na parterze została ale jak znajdę chwilę to wpiszę swoje wymiary

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55

Edytowane przez vanes
Czas edycji: 2011-02-11 o 14:08
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:04   #759
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
slonce ja mam ta sama komode!! tylko ta wieksza z tymi dwoma szufladami obok

na zdjeciu kawalek widac
troche odbiega ten kolor jak ze zdjecia
komoda jest ciemniejsza
a lozeczko mam Teak

to moze przeoczylam tamten post nie gniewaj sie
Alez oczywiscie ze sie nie gniewam, z nieba mi spadlas z ta komoda
To teraz jeszcze wez miarke i zmierz prosze wysokosc lozeczka. Interesuje mnie wysokosc scianek z misiami w najwyzszym punkcie tj. na srodku. Z gory dziekuje.
(powiedzialam TZ, ze jest tu jedna dziewczyna co ma to samo lozeczko i te sama komode, a on mowi "No jaki madry ten wizaz, wszystkiego sie mozna dowiedziec". Sam juz nawet podsuwa jakies tematy i mowi "Zapytaj na wizazu")

Cytat:
Ja prosilam, ale aniolek!!!

Boze jakis debil probowal mi sie wlamac do samochodu, mam do wymiany zamki i alarm, wole nie myslec ile to bedzie kosztowalo... Jak mialam samochod za 2tysiace to przynajmniej nie bylo tego problemu, bo nikogo nie interesowal, a teraz... No coz w sumie sie nawet nie zdenerwowalam, bo to w koncu TYLKO samochod, ale jakos mi tak smutno i oczywiscie wydatek na nowe zamki to cos, co jest mi bardzo potrzebne w tej chwili. Wrrrrr!!!!
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:05   #760
zosiaaa
Zadomowienie

Matallewar dzięki za info, zaraz wyśle tż po migdały

Dziewczonka, moria - świetny jest ten fotelik, no i ma taki dziewczęcy kolor

Kwiatecek no ja właśnie cierpię na to samo tyle że mi zdarzają się się przerwy nawet 4 dniowe, i juz dwa razy dopadł mnie ból brzucha ohydny właśnie z powodu zapchanych jelit

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:06   #761
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Fotelik obejrzałam z każdej strony, wszystko w porządku więc wstawiam zdjęcia
Dziewczonka - śliczny fotelik ...

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
(...)
do tego wkurzają mnie sprzedawcy, którzy kupują coś w sklepie i sprzedają jeszcze drożej, np z ciuszkami z h&m często tak jest
andziotku, to dlatego, że nie w każdym mieście jest H&M i ludzie kupują drożej, sama jestem tego przykładem, póki mi H&M nie otworzyli to kupowałam na allegro, to samą z Ikeą i mimo, że widziałam że na stronie ikeii dany stolik kosztuje 29,90 to ja płaciłam na allegro 39,90 bo i tak cena była dla mnie okazyjna a na wyjazd do Warszawy nie mogłam sobie pozwolić, w dodatku tylko po stolik

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
psina moja zaczela siersc gubic
cały czas na odkurzaczu wiszę
antropia - współczuję przeżyć z teściową gangreną, może jej córeczka zacznie ją odwiedzać i na fajkę do kibla wozić

Moja psina też zaczęła wylinkę ale i tak nie narzekam bo ona tylko dwa razy w roku ma taki okres intensywnego linienia a poza tym prawie w ogóle nie gubi sierści. Więc gdy zaczyna się ten okres, to zawsze przeprowadzam taki zabieg: wyczesuję ją długo i porządnie, z włosem i pod włos -> kąpiel - szoruję również ją we wszystkie strony - następnego dnia ponowne czesanie + smarowanie olejkiem norkowym, bo inaczej się łupieży. Włosów przy tym leci tyle co nie miara ale po takim zabiegu większość martwego włosa zostaje usunięta i jest o niebo lepiej, odkurzam wtedy co 2-3 dzień

Cytat:
Moria
srodkowe zdjecie wymiata
No właśnie dzwoniłam do TŻ'ta i mówiłam, że nasza sunia już ośliniła fotelik i że miał rację co do białej gondoli Absolutnie nie na nasze warunki

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Na 18-ta mam do gina. Zobaczę sie z synusiem ihih

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:07   #762
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

eve, szczesciaro, bedzie lasencja! mowie ci! trzymam kciukasy

a ja mysle, ze nawet jak juz sie urodzi i okaze sie kobitka, to i tak nie uwierze Nie wiem, tak sobie w ten glupi leb wbilam, ze zrobienie dziewczynki jest tak skomplikowane, ze az niemozliwe

Stary 2011-02-11, 14:10   #763
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
a ja mysle, ze nawet jak juz sie urodzi i okaze sie kobitka, to i tak nie uwierze Nie wiem, tak sobie w ten glupi leb wbilam, ze zrobienie dziewczynki jest tak skomplikowane, ze az niemozliwe
: hahaha:
to tak samo jak moim zdaniem ukręcenie facecika niemozliwe hihihi

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-11, 14:12   #764
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
: hahaha:
to tak samo jak moim zdaniem ukręcenie facecika niemozliwe hihihi
no a podobno o faceta latwiej
Oczywiscie wiem, ze w duzej mierze to przypadek i loteria, ale i tak swoje mysle

Stary 2011-02-11, 14:13   #765
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

moria no córeczka mieszka na drugim końcu Polski niestety....ale ile bym dała by mieszkała tu z nami...chociaż ona do pewnego stopnia tez sobie zdaje sprawę jaka jest jej matka...potrafi przez telefon ją ochrzaniać i się nie szczypie przy tym...no ale na co dzień my musimy ja znosić...

a psinka moja już po kapaniu...codziennie jest czesana itd. tylko nie wiedziałam nic o tym olejku norkowym co piszesz...gdzie mozna go kupić??
Stary 2011-02-11, 14:13   #766
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

ale ja sie zgodze! bo jest bardzo trudne! juz drugi raz probowalismy

ale.... co poniektorym sie udaje

eve, ja tez bym miala problem uwiezyc, ale jestem pewna ze u ciebie mala rozowa girl!

ba, ja sie zarzeklam ze jak corki nie mam, to dla rownowagi plciowej w domu, jak bedzei jakis zwierz(chociazby rybka) to bedzie na pewno dziewczynka! zeby pisiorki mnie nie zdominowaly

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2011-02-11 o 14:14
Stary 2011-02-11, 14:13   #767
Lolka1212
Zadomowienie

Hej Dziewczynki Witam w ten brzydaśny piątek!

Widzę, że pieryliard pokus kulinarnych trwa w nalepsze Gulasz, kuluski, ciasto bananowe.. na samą myśl zaraz monitor pożrę

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
(..)

wstawiam fotke moich zakupow, wiem ze sa niebieskie niektore, ale przeciez dziewczynce tez bedzie ladnie w niebieskim nie moglam sie oprzec tym sweterkom
Uwielbiam nadrabiać jak są wstawiacie fotki ciuszków Kasiu86 fajne zakupki i moim zdanie bardzo dobrze, że niektóre niebieskie! sterotypy z podziałem kolorów są do bani!! - chociaż nadal twierdzę, że mojego synalka w róż nie wystroję

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
(..)Mam znajomą co przed porodem nakupiła ten monitor oddechu, nianie, tą owieczkę z tykającym sercem i nie wspomne o sterylizatorach i innych sprawach... Jak kładła małą spać włączała jej (tu pozwolę sobie wymienić ) :
  1. Karuzele
  2. Owce
  3. Monitor oddechu
  4. Nianie
A mieszkali z dzieckiem na jednym piętrze... Około 2 tyg używała wszystkiego... Obecnie została tylko karuzela Reszta wylądowała w pudle
(..)
hahah Fajna mamuśka! Uśmiałam się Ciekawe czy dzidzia potrafiła usnąć, przy dzwiękach owieczki, karuzeli i innych sprzętów.. i pewnie jeszcze ciągle zaglądającej do pokoju mamy!
Wszytskei akcesoria okej, ale niekoniecznie razem

Dziewczonka, Moria foteliki super!
Ja dopiero do wczoraj zagłębiam się w lekturę poświęconej fotelikom..

Cytat:
to styczniowe dziecko rzeczywiscie sliczne, ale nigdy nie zapomne dziewczynki listopadowo-grudniowej 2009... miala wlosy jak "stara", co jakis czas widzialam jej zdjecia i jak miala pol roku, to na glowie miala fryzure jak niemal dorosla osoba - niesamowite zupelnie.

Eve
a masz link, albo fotki tej dziewczynki? właśnie tej ze "starymi włosami"? Zaintrygowało mnie to
Stary 2011-02-11, 14:18   #768
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja sie zgodze! bo jest bardzo trudne! juz drugi raz probowalismy

ale.... co poniektorym sie udaje

eve, ja tez bym miala problem uwiezyc, ale jestem pewna ze u ciebie mala rozowa girl!
No lepiej zeby byla girl, bo babcia juz bodziaki w kwiatki kupuje i inne takie, wiec chlopczyk glupio bedzie w tych kwiatkach wygladal

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Eve
a masz link, albo fotki tej dziewczynki? właśnie tej ze "starymi włosami"? Zaintrygowało mnie to
Nie mam i przyznaje, ze nie chce mi sie szukac To byl watek mam listopadowo-grudniowych 2009 (odchowalnia), wiec jak Ci sie chce to grzeb
Jak wpadne na nia to dam znac.

Edytowane przez Eve1603
Czas edycji: 2011-02-11 o 14:19
Stary 2011-02-11, 14:18   #769
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Druknęłam sobie przepis na ciasto czekoladowo-bananowe, podawałyście linka. Zrobię na Balentynki
tak to bylam ja
jutro pieke
na niedziele i zostanie na walenciawki

do tego robie muffinki z jagodami
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
To teraz jeszcze wez miarke i zmierz prosze wysokosc lozeczka. Interesuje mnie wysokosc scianek z misiami w najwyzszym punkcie tj. na srodku. Z gory dziekuje.
(powiedzialam TZ, ze jest tu jedna dziewczyna co ma to samo lozeczko i te sama komode, a on mowi "No jaki madry ten wizaz, wszystkiego sie mozna dowiedziec". Sam juz nawet podsuwa jakies tematy i mowi "Zapytaj na wizazu")

Ja prosilam, ale aniolek!!!

Boze jakis debil probowal mi sie wlamac do samochodu, mam do wymiany zamki i alarm, wole nie myslec ile to bedzie kosztowalo... Jak mialam samochod za 2tysiace to przynajmniej nie bylo tego problemu, bo nikogo nie interesowal, a teraz... No coz w sumie sie nawet nie zdenerwowalam, bo to w koncu TYLKO samochod, ale jakos mi tak smutno i oczywiscie wydatek na nowe zamki to cos, co jest mi bardzo potrzebne w tej chwili. Wrrrrr!!!!
kochana
to się nazywa poswiecenie!
a wiec

pracuje na parterze
czyt. w piwnicy
i zapie.przalam na 2 pietro by ci zmierzyc lozeczko
ale przy okazji wstawilam pranko :P

a wiec lozeczko od ziemi do tego kremowego boku w najwyzszym punkcie ma 95 cm

nalezy mi sie ciacho
Stary 2011-02-11, 14:21   #770
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

wiecie co oglądałam małe miss to jest tragedia żeby takie dzieci na solarium chodziły i stosowały dietę...:/

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:22   #771
Eve1603
Zakorzenienie

Lolka
kurcze, teraz zajarzylam, ze chyba nic z tego bo przeciez po tej awarii serwera wszystkie zdjecia zniknely....

Stary 2011-02-11, 14:23   #772
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Mój robi to samo
Tzn. jak czegoś nie wiemy, to zaraz jest "To spytaj dziewczyn na wizażu"

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Matallewar dzięki za info, zaraz wyśle tż po migdały
Dziewczonka, moria - świetny jest ten fotelik, no i ma taki dziewczęcy kolor
Kwiatecek no ja właśnie cierpię na to samo tyle że mi zdarzają się się przerwy nawet 4 dniowe, i juz dwa razy dopadł mnie ból brzucha ohydny właśnie z powodu zapchanych jelit
Mam nadzieję, że tobie też pomoże.
Ja przed ciążą jeszcze miałam problemy z zaparciami i żadne leki nie pomagały Trochę ten miód, ale miałam odruch wymiotny pijąc go...
A teraz migdały to moje wybawienie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:24   #773
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
wiecie co oglądałam małe miss to jest tragedia żeby takie dzieci na solarium chodziły i stosowały dietę...:/
Maja glupie, czesto zakompleksione matki, ktore nie dosc ze niszcza dzieci fizycznie, to jeszcze pakuja im siano do glow Stad sie biora pustaki-barbie.

Stary 2011-02-11, 14:28   #774
Catia88
Rozeznanie

Witajcie Kochane!
Troszkę Was nadrobiłam.

Moria i Dziewczonka-te foteliki są faktycznie piekne! sama chciałabym w takim jeździć

I ten przepis na ciasto bananowe... mniam! na pewno kiedys go wykorzystam a na Walentynki upiekę kopiec kreta,bo Tż uwielbia

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:29   #775
amarcia
Wtajemniczenie

Płeć dziecka to faktycznie loteria, ale myślę, ze geny mają też tutaj duży udział. U mnie w rodzinie same dziewczyny, u kasi też i proszę - mamy córki. My z mężem próbowaliśmy "popełnić" chłopca, ale genetyka tu chyba wzięła górę. Był trochę zawiedziony, bo właśnie z myślą o synku zachodziłam w ciążę, ale teraz powiedział, że jeszcze raz trzeba spróbować... On sobie będzie próbował, a co ja z trzema córkami zrobię? Jak je za mąż wydać?
Stary 2011-02-11, 14:29   #776
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam tą dziewczynkę
miała taakie włosy że chyba ja tylu nie mam na głowie
czarne
i to zdjęcie jak już miała kilka miesięcy i fryzura jak normalnie w peruce
niesamowite to było
ciekawe jakie teraz ma włoski

pędzicie tak że nie nadążam ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 14:31   #777
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!
Troszkę Was nadrobiłam.

Moria i Dziewczonka-te foteliki są faktycznie piekne! sama chciałabym w takim jeździć

I ten przepis na ciasto bananowe... mniam! na pewno kiedys go wykorzystam a na Walentynki upiekę kopiec kreta,bo Tż uwielbia
ej wlasnie chcialam cos na wzor kopca zrobic
rewelka jest
Stary 2011-02-11, 14:36   #778
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Płeć dziecka to faktycznie loteria, ale myślę, ze geny mają też tutaj duży udział. U mnie w rodzinie same dziewczyny, u kasi też i proszę - mamy córki. My z mężem próbowaliśmy "popełnić" chłopca, ale genetyka tu chyba wzięła górę. Był trochę zawiedziony, bo właśnie z myślą o synku zachodziłam w ciążę, ale teraz powiedział, że jeszcze raz trzeba spróbować... On sobie będzie próbował, a co ja z trzema córkami zrobię? Jak je za mąż wydać?

ja tam uwazam ze niezle sie trzeba natrudzic nad dziewczynka

amarcia ale sie nasmialam, a skad ja 2 synowe jakies ekstra wezme???

co prawda niby jedna juz mam, bo moria mi iguske szykowala dla starszego synka

Stary 2011-02-11, 14:47   #779
amarcia
Wtajemniczenie

agnieszka to moją mlodszą wydamy za twojego młodszego i bedziemy pięęęękną wizażową rodzinką
Stary 2011-02-11, 14:49   #780
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez kupilam ta owieczke! boze jak mi sie podobala!
Mi się też ta łóżeczka bardzo, baaardzo podoba i gdyby nie to, że nie można jej stosować jednocześnie z monitorem, to chętnie bym ją kupiła
Cytat:
moria!!!!!!!

piekny ten fotelik, ale twoja bostonka jest poprostu boska, jak sie wabi? czytalam ze sa 3kat wagowe tych pieskow, to jest ten maly do 6kg?
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko zebym sobie zapisala ta fotke i wyslala mojemu tz? wolalabym mala psinke zamiast kota, chomika czy krolika
aga, zaraz wstawię jej fotki do albumu, takie ładniejsze Nasza sunia jest w wadze pośredniej 7,9kg jesteśmy w niej totalnie zakochani, TŻ często powtarza, że "oddałby za nią życie"
No a reszta na PW

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
moria... zaje********* srodkowe zdjecie !!!!! a fotelik cudo !

czy ja mam zwidy, czy przed chwilą ten sam fotelik oglądałam u Dziewczonki ?? Sliczne to zestawienie szary-róz
Hehe, no ja zamówiłam fotelik jako jeden z ostatnich właśnie dzięki Dziewczonce. Było ich sporo na allegro aż nagle zniknęły więc obie zamówiłyśmy w tym samym sklepie internetowym tego samego dnia

Cytat:
Mój ma to samo Szczególnie kiedy coś dobrego dla mnie zrobi, jakiś pyszny obiad albo posprząta to też mi gada "noo, napisz dziewczynom na wizażu jaki jestem dobry teżet"

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
a psinka moja już po kapaniu...codziennie jest czesana itd. tylko nie wiedziałam nic o tym olejku norkowym co piszesz...gdzie mozna go kupić??
Ja kupiłam oczywiście na allegro ale myślę, że w każdym sklepie zoologicznym powinien być:
http://allegro.pl/trixie-olejek-nork...427017509.html

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości