Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-11, 17:39   #811
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Witajcie

Pewnie połowę zapomnę, co miałam komu odpisać. No i jak pomylę osoby to mnie nie zlinczujcie. Nadrabiając zaległości nie wciskałam 'wielocytuj'

Katarzynka00 - gratulacje
Aguś - prześliczne te łóżeczko. Gdybym nie miała po synku to pewnie też bym takie kupiła
Kasia86 - wcale nie uważam, żeby niebieskie ciuszki były bardziej chłopięce. Bardzo ładne
Daisy - opłaty za zzo są nielegalne http://www.rynekzdrowia.pl/Uslugi-me...,100153,8.html
Niestety z tego co się teraz orientowałam na terenie Trójmiasta i okolic praktycznie nie ma możliwości zzo na życzenie. Szpitale tłumaczą się brakiem anestezjologów.
To się nazywa 'rodzić po ludzku'...
A co do cen - 6,5 lat temu za zzo zapłaciłam 600zł +100 albo 150 zł za poród rodzinny.
Grazin - nie uważam Ciebie za wyrodną matkę. Ja osobiście wypiorę i wyprasuję ciuszki przed pierwszym użyciem, ale później prasować będę tylko ciuszki na wyjście. Sterylizować buteleczki będę we wrzątku.
Aha - ale proszek typowo dziecięcy kupuję.
Matallewar - tak jak pisałam Grazin - nie kupuję sterylizatora, wyparzać będę we wrzątku. I można też w ten sposób wyparzać smoczki silikonowe
Kwiatecek - ja stosowałam zarówno Stodal i Oscillococcinum u siebie i synka i niestety nie jestem zadowolona. Jak dla mnie szkoda kasy. Napisze wprost - nie wierzę w homeopatię, ale pewnie gdybym wierzyła to by mi one pomogły
Renessme - może nie powinnam się tu przyznawać, ale muszę jeszcze popracować do końca marca niestety. Dopiero w kwietniu odpoczynek.
Violisia i Moria - fantastyczny fotelik. I ładny kolorek, taki dziewczęcy.
Lolka - zobaczysz ile sprzątania w samochodzie będzie przy dziecku. Ja wiecznie mam całą tapicerkę w okruchach.
Vanes - ile Twoje dziecko 'waży'? Masz maleńki brzuch...
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 17:42   #812
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

KONIEEEEEEEEEEEEEEEEEC!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W koncu zaczynam macierzynski!!!!!!
3 miesiace spokoju

Na dowidzenia dostalam AngelCare nianie z monitorem oddechu Tylko nie na moja glowe to jest, bo podlaczylam oba i piszcza... mezu musi poczytac instrukcje i rozkiminic o co loto. Mnie sie nie chce

Zaraz wyciagam Meza na uczte do Maca, bo mam mega ochote na mcflurry

Sliczne macie te foteliki dziewczynki. Kolorki pierwsza klasa

Cos dziwnie zmeczona jestem... za duzo emocji chyba dzisaj w pracy...
Stary 2011-02-11, 18:10   #813
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
3 miesiace spokoju

wreszcie !!!

próbowałam się zdrzemnąć
bo mężula na deszcz wysłałam na spacer (bo Zoska już żyć nie dawała)
ale kurcze na tym boku niewygodnie,
na drugim duszno,
na plecach to już w ogóle

no i skończyło się na leżeniu tylko

piątek a my nie mamy nic dobrego do jedzenia
co by tu sobie zażyczyć , hmmm

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

mała ma czkawkę
o dziwo czuję ją w lewej pachwinie
a niby jest głową do góry

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 18:15   #814
matallewar
Zakorzenienie

Nie robię naleśników, bo nie ma mleka
Ostatnie dwa tygodnie tylko ja już robię zakupy, więc jak nie kupiłam, to ani tż, ani moja szanowna siostra nie raczyli
Bez kitu, no... Ja jestem w ciąży, mi nie wolno dźwigać, a nawet własna siostra mnie wykorzystuje do noszenia zakupów

A w ogóle mnie prawa pierś strasznie boli i już chcę wizytę u gina...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 18:22   #815
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

boziu ale mi dzis nudno... tz spi bo zmeczony, ja tez slaba jestem ale spac mi sie nie chce

aaa do dupy wszystko....

moria jestem zakochana w Twoim psiaku
Stary 2011-02-11, 18:34   #816
Paulizia
Wtajemniczenie

Ja tez sie zapisuje do fanklubu psiaka Morii
Stary 2011-02-11, 18:36   #817
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

listopadowa teraz to nie wiem ile waży będę wiedziała najprawdopodobniej w poniedziałek

ale jestem zmęczona dziś robiłyśmy porządek w książkach i dokumentach i sporo tego było w sumie tyle że małą bibliotekę można byłoby założyć

no ale całe szczęście ze to już za nami
jutro będziemy oglądały posciele bo tego też się nazbierało przez te wszystkie lata

no dobra nie marudzę wam już
zaraz zmykam się wykąpać i spać.
mam nadzieję że od poniedziałku będę miała więcej czasu żeby z wami posiedzieć

miłego wieczorku

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 18:58   #818
MoniaK
Zakorzenienie

Weekend się zaczął więc od razu mniejszy ruch na wątku Ja też uciekam poleżeć trochę, pooglądać tv i doczytać książkę.
Miłego wieczoru kochane
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:21   #819
Lolka1212
Zadomowienie

Paulizia super! Cieszymy się razem z Tobą Ty pewnie już na wyjazd się szykujesz, co? A później, jak już dzidzia się urodzi to kiedy do Polski z małym zawitasz? Czy rodzina będzie do Ciebie i Antka się wybierać po narodzinach?

Ja spokojnie, przed TV i lapkiem sobie klabuje Mąż ciągnie mnie na miasto, ale straszetnie mi się nie chce.. Znowu mam lenia!!!

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-11 o 19:23
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:21   #820
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
no zobaczymy... Jeszcze 15 dni do 3d
nie moge sie doczekac Twojego usg

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dorzucam fotki fotelika, oczywiście z moją modelką Już jej darowałam i nie przypięłam jej to fotelika ale zmianę pieluch wg P.Zawitkowskiego ciągle na niej ćwiczę
jabys pieska włożyla do tego fotelika to bym chyba nie wytrzymala ja tez chce takiego psa piekny

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
dziewczynka styczniowo-lutowa, ktoś prosił o link
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=576
powiem wam ze strasznie sie ciesze z powodu coreczki, jak zobaczylam te zdjecia to juz nie moge sie jej doczekac

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Uwielbiam nadrabiać jak są wstawiacie fotki ciuszków Kasiu86 fajne zakupki i moim zdanie bardzo dobrze, że niektóre niebieskie! sterotypy z podziałem kolorów są do bani!! - chociaż nadal twierdzę, że mojego synalka w róż nie wystroję
ja tez raczej bym synka w rozowe nie ubrala, ale corcie w niebieskie?czemu nie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Płeć dziecka to faktycznie loteria, ale myślę, ze geny mają też tutaj duży udział. U mnie w rodzinie same dziewczyny, u kasi też i proszę - mamy córki. My z mężem próbowaliśmy "popełnić" chłopca, ale genetyka tu chyba wzięła górę. Był trochę zawiedziony, bo właśnie z myślą o synku zachodziłam w ciążę, ale teraz powiedział, że jeszcze raz trzeba spróbować... On sobie będzie próbował, a co ja z trzema córkami zrobię? Jak je za mąż wydać?
no dokladnie to sa geny i tego nie zmienisz kawalerami sie nie przejmuj przeciez tyle ich tu na forum bedziemy w kontakcie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Kasia86 - wcale nie uważam, żeby niebieskie ciuszki były bardziej chłopięce. Bardzo ładne
dziekuje

a ja jutro mam gosci- przyjezdza tesciowa i siostra Tż z narzeczonym po Klaudie zostana do niedzieli, wiec w weekend nie zajrze
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:26   #821
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
(..)

a ja jutro mam gosci- przyjezdza tesciowa i siostra Tż z narzeczonym po Klaudie zostana do niedzieli, wiec w weekend nie zajrze
A to dwie okropne wiadomości!! Pierwsza, że nie będzie Cię z nami na wizażu Druga - teściowa przyjeżdża
heh
Stary 2011-02-11, 19:29   #822
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
powiem wam ze strasznie sie ciesze z powodu coreczki, jak zobaczylam te zdjecia to juz nie moge sie jej doczekac
Mam dokladnie to samo!!! Zaczelam dopiero 3 trymestr, a juz sie doczekac nie moge, zeby to malenstwo zobaczyc. Tylko bym tak chciala jakos zeby sie udalo ominac porod - ciaza, ciaza, wielkie nic i jest juz mala z nami

Dziewczyny - dla tych, ktore robia zapasy- w Rossmanie przecenione podklady do przewijania o 41% z 13,49 na 7,99. Trzeba tylko wydrukowac albo spisac sobie kod i podejsc z nim do kasy, wtedy cena jest automatycznie zmniejszona przy kasie. http://www.rossnet.pl/okazja_dnia

Edytowane przez mimbi
Czas edycji: 2011-02-11 o 19:31
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:37   #823
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

wreszcie !!!

próbowałam się zdrzemnąć
bo mężula na deszcz wysłałam na spacer (bo Zoska już żyć nie dawała)
ale kurcze na tym boku niewygodnie,
na drugim duszno,
na plecach to już w ogóle

no i skończyło się na leżeniu tylko

piątek a my nie mamy nic dobrego do jedzenia
co by tu sobie zażyczyć , hmmm

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

mała ma czkawkę
o dziwo czuję ją w lewej pachwinie
a niby jest głową do góry
ze spaniem mam identyko.. tu klucha tam niewygodnie tak duszno ehhh..

a co do czkawki ja tez ostatnio czulam jakos na dole ale zaraz potem mocne kopniaki, wiec to chyba nie byla czkawka:P
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:38   #824
caffelate05
Rozeznanie

Dziewczonka, Moria boski macie fotelik bardzo mi się podoba i gdyby nie był dziewczynkowy to też bym taki Julkowi sprawiła, bo jednak będziemy kupować nowy

Ja dziś po wizycie u gina, zadowolona, bo i gin zadowolony. Szew trzyma, szyjka dzielnie też, ma ciągle jak miała 1cm, rozwarcia niet, brzuch miękki. Na tę chwilę nie ma konieczności, żebym dostała sterydy na rozwój płucek dziecka. Ale leżeć mamy nadal, teraz przed nami bardzo ważny miesiąc, musimy go wyleżeć, potem już będzie bezpieczniej
A na 2 marca mam wyznaczony termin na usg
A o tym, że jadąc z TŻtem autem do gina prawie zemdlałam i nic nie widziałam poza czernią przez kilka minut to już nie będę opowiadała. Koszmarne uczucie

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:43   #825
Renessme1985
Rozeznanie

Ja tylko na momencik, bo szperam w necie i znalazłam fajną stronkę z ramkami http://www.ladneramki.pl/ Gdyby któraś z dziewczyn szukała to warto zajrzeć, bo bardzo fajnie się prezentują i niedrogie
Ja planuje coś wykombinować w pokoiku synusia fajnego na ścianach i takie cosik znalazłam
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:44   #826
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A to dwie okropne wiadomości!! Pierwsza, że nie będzie Cię z nami na wizażu Druga - teściowa przyjeżdża
heh
hehe zebys wiedziala ze jestem tym faktem zalamana

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Mam dokladnie to samo!!! Zaczelam dopiero 3 trymestr, a juz sie doczekac nie moge, zeby to malenstwo zobaczyc. Tylko bym tak chciala jakos zeby sie udalo ominac porod - ciaza, ciaza, wielkie nic i jest juz mala z nami

Dziewczyny - dla tych, ktore robia zapasy- w Rossmanie przecenione podklady do przewijania o 41% z 13,49 na 7,99. Trzeba tylko wydrukowac albo spisac sobie kod i podejsc z nim do kasy, wtedy cena jest automatycznie zmniejszona przy kasie. http://www.rossnet.pl/okazja_dnia
gdy sie rusza pytam jej sie jak wyglada jak sie czuje itp. tak bardzo chcialabym ja juz zobaczyc

caffelate05 gratuluje udanej wizyty u gin
Nikosia

Stary 2011-02-11, 19:46   #827
Paulizia
Wtajemniczenie

Ojjjjjjjjjjj, ale sie objadlam
Kocham fryty z maca

Lolcia no juz powoli wszytsko przygtowuje Nie moge sie doczekac srody i czwartku, bo mam usg
Co do przyjazdu rodzicow to mysle, ze na wakacje ich zaprosimy. Moze od razu na chrzciny zeby zalatwic wszystko za jednym zamachem Do Polski z Antonem nie wiem kiedy sie wybiore, bo nie wiem ile trwa zalatwianie paszportu az drze na sama mysl o zalatwianiu
A Ty tez mialas sie gdzies wybierac? Kiedy lecisz i ktory to tydzien bedzie?
Stary 2011-02-11, 19:46   #828
24kasia86
Wtajemniczenie

Lolka1212 naprawde nie chce mi sie jutro z nimi siedziec...juz chce poniedzialek bede mogla was w koncu porzadnie doczytac
Nikosia

Stary 2011-02-11, 19:52   #829
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość

Ja dziś po wizycie u gina, zadowolona, bo i gin zadowolony. Szew trzyma, szyjka dzielnie też, ma ciągle jak miała 1cm, rozwarcia niet, brzuch miękki. Na tę chwilę nie ma konieczności, żebym dostała sterydy na rozwój płucek dziecka. Ale leżeć mamy nadal, teraz przed nami bardzo ważny miesiąc, musimy go wyleżeć, potem już będzie bezpieczniej
A o tym, że jadąc z TŻtem autem do gina prawie zemdlałam i nic nie widziałam poza czernią przez kilka minut to już nie będę opowiadała. Koszmarne uczucie
cieszę się że wszystko dobrze po wizycie
a to omdlenie to myślę ze to dlatego ze bardzo mało się ruszasz i organizm odzwyacził się od pozycji pionowej ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 19:52   #830
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczonka, Moria boski macie fotelik bardzo mi się podoba i gdyby nie był dziewczynkowy to też bym taki Julkowi sprawiła, bo jednak będziemy kupować nowy

A co gin powiedzial na to omdlenie? Bidulko uwazaj na siebie Mocno trzymamy z Antkiem kciuki za ciocie i Julka by sie ladnie wylezeli

Kasia o matko... wyrazy glebokiego wspolczucia szybko zleci kochana!!!!
Stary 2011-02-11, 19:58   #831
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
A co gin powiedzial na to omdlenie? Bidulko uwazaj na siebie Mocno trzymamy z Antkiem kciuki za ciocie i Julka by sie ladnie wylezeli

Kasia o matko... wyrazy glebokiego wspolczucia szybko zleci kochana!!!!
hehe ja akurat na nia nie narzekam, ale jestem juz do niczego, nie mam sily siedziec przed tv do pozna w nocy, a Tż bedzie pil ze swoim przyszlym szwagrem. No jakos nie mam ochoty
Nikosia

Stary 2011-02-11, 20:00   #832
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(...)Ja dziś po wizycie u gina, zadowolona, bo i gin zadowolony. Szew trzyma, szyjka dzielnie też, ma ciągle jak miała 1cm, rozwarcia niet, brzuch miękki. Na tę chwilę nie ma konieczności, żebym dostała sterydy na rozwój płucek dziecka. Ale leżeć mamy nadal, teraz przed nami bardzo ważny miesiąc, musimy go wyleżeć, potem już będzie bezpieczniej
Caffe rzeczywiście głupia sprawa z tym chwilowym zamroczeniem! Ale dobrze, że tylko chwilowym i nic się nie stało.. Poza tym same powody do uśmiechu Dobrze, że ty i gin jesteście zadowoleni.. to najważniejsze!

Cytat:
Ojjjjjjjjjjj, ale sie objadlam
Kocham fryty z maca

Lolcia no juz powoli wszytsko przygtowuje Nie moge sie doczekac srody i czwartku, bo mam usg
Co do przyjazdu rodzicow to mysle, ze na wakacje ich zaprosimy. Moze od razu na chrzciny zeby zalatwic wszystko za jednym zamachem Do Polski z Antonem nie wiem kiedy sie wybiore, bo nie wiem ile trwa zalatwianie paszportu az drze na sama mysl o zalatwianiu
A Ty tez mialas sie gdzies wybierac? Kiedy lecisz i ktory to tydzien bedzie?
Aha, no tak właśnie sobie myślałam Pauliziu jak to będzie u Ciebie.. Pewnie twoi rodzice nie będą mogli doczekać się spotkania z wnukiem.. Już sobie wyobrażam góre zdjęć wysyłanych regularnie rodzicom

Fajnie, że jedziesz! Widać, że cieszysz się na samą myśl! Ale nie ma co się dziwić - spotkanie z babcią, rodziną, Antosiem na USG same przyjemności!!

Ja we wtorek lecę na kilka dni do Niemiec.. 25 tydzień u mnie nadal będzie (dzisiaj zaczęłam) i żadnych oporów przed samolotem nie mam! Gin też, więc lecę sobie spokojnie Gorzej spowrotem, bo będę z mężem aukiem wracać! 12 godzin w aucie 1200 km do przejechania wrrr...
Ale cieszę się, że autem wracamy, bo jak nakupię sobie rzeczy w Dojczlandzie dla Wojtusia to akurat będzie czym zabrać Zresztą już teraz spływają mi rzeczy kupione na niemieckiem e-bayu i nie mogę się doczekać, aż je obejrzę Docelowo do Niemiec jadę na konferencję, ale i tak myślę tylko o tych rzeczach dzieciowych

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-11 o 20:01
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:00   #833
Paulizia
Wtajemniczenie

Kasiu, a nie mozesz zostawic towarzystwo i grzecznie polozyc sie spac jak jestes zmeczona? Ja mam w powazaniu zawsze. Ide spac. Dziekuje. Do widzenia.
Stary 2011-02-11, 20:00   #834
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
3 miesiace spokoju

Na dowidzenia dostalam AngelCare nianie z monitorem oddechu Tylko nie na moja glowe to jest, bo podlaczylam oba i piszcza... mezu musi poczytac instrukcje i rozkiminic o co loto. Mnie sie nie chce

Zaraz wyciagam Meza na uczte do Maca, bo mam mega ochote na mcflurry

Sliczne macie te foteliki dziewczynki. Kolorki pierwsza klasa

Cos dziwnie zmeczona jestem... za duzo emocji chyba dzisaj w pracy...
YYYEEEEAAAAHHHH Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie bedziesz czesciej na wizazu i sobie odpoczniesz od pracy i od śmeirdzieli.. Kup mi mcflurry bo tez bym zjadla :-P albo najlepiej zjedz tez za mnie

Również nie moge sie napatrzec na te foteliki, jeszcze nie ogladałam jakie sa pozostałe kolorki ale te co ma moria i dziewczonka są genialne ! Takie dziewczyńskie '
Musze Wam cos zdradzic, uciekłam ze szkoły... miałam siedzieć do 21 ale nie miałam nerwów ani siły.
Ja mam cały wieczór luzik, bo małż z czwórką kolegów umówił na granie na xboxie w sieci o 20 i już zaczynają rozgrzewkę do fify pewnie nad ranem skoncza Zwariuje po prostu.
Powinnam wnioski oceniac bo na 20 sztuk narazie 3 zrobiłam ale nie kce mi sie

Anulka
, wytrzymaj z tymi goścmi - niedziela już niedaleko. Trzymam kciuki za ocieplenie i odwilż (jest to w ogóle mozliwe?)

Moria, ja takze jestem fanką Twojej psinki Wszystkich Waszych w ogóle zwierzątek dziewczynki, mimo, ze ich nie znam

caffelate super wieści Wszystko przebiega jak być powinno

24kasia86, ja też bardzo się ciesze, że córeńka Zobaczysz, fajnie będzie a ta maleńka styczniowa jest cuuudo !

Lolunia, ale Ci tych niemieckich zakupów zazdroszczę !! a czy do PL Ci przyjdą ciuszki czy odbierasz bezpośrednio w DE ? Idę takze tam pobuszowac

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-11 o 20:04
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:01   #835
violisia
Zadomowienie

Cytat:

dobrze ze po wizycie OK

a co do czarej plamy przed oczami ja tak ostatnio bym runela na ziemie na zakupach, jedyne co zdarzylam to powiedziec mezowi zeby mnie przepuscil z kasy i usiasc na laweczce, jakbym byla dalej albo sama to łooo natkoo..

a ja mam akcje ała nie moge oddychc, mala mi gdzies w pzepone kopie, i w szyjke centralnie, zaraz zwariuje.. jakie to glupie uczucie...
Stary 2011-02-11, 20:08   #836
24kasia86
Wtajemniczenie

lece ogladac z Klaudia "i kto to mowi 2".

Poleze troche bo mnie kregoslup boli strasznie...w ogole wszedzie pobolewa. Rano sie budze jak po jakies ORGII tylek i brocholinda- nie wyrabiam noooooooo

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Kasiu, a nie mozesz zostawic towarzystwo i grzecznie polozyc sie spac jak jestes zmeczona? Ja mam w powazaniu zawsze. Ide spac. Dziekuje. Do widzenia.
u mnie sie przechodzi z pokoju do pokoju i troche tak nie na miesjcu, ale zobaczymy jak to bedzie, chyba maja swoj rozum i dadza mi sie wczesniej polozyc i nie beda szalec....wszystko od mojego meza zalezy

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
24kasia86, ja też bardzo się ciesze, że córeńka Zobaczysz, fajnie będzie a ta maleńka styczniowa jest cuuudo !
pewnie ze bedzie fajnie, a jak dorosna beda nam pomagaly
Nikosia

Stary 2011-02-11, 20:09   #837
violisia
Zadomowienie

Cytat:
lece ogladac z Klaudia "i kto to mowi 2".

Poleze troche bo mnie kregoslup boli strasznie...w ogole wszedzie pobolewa. Rano sie budze jak po jakies ORGII tylek i brocholinda- nie wyrabiam noooooooo

heheheheheh ja tez spadam na i kto to mowi heh w zeszlym tyg tez patrzylam (ide z moja Oleńka, na dzien dzisiejszy hehehe.. nowy pomysł tż..)
Stary 2011-02-11, 20:15   #838
24kasia86
Wtajemniczenie

dobranoc skarby

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
heheheheheh ja tez spadam na i kto to mowi heh w zeszlym tyg tez patrzylam (ide z moja Oleńka, na dzien dzisiejszy hehehe.. nowy pomysł tż..)
ciekawe co te dzieci nasze w brzuszkach sobie mysla
np. kiedy tatus tam zaglada

dobra spadam kochane

Nikosia

Stary 2011-02-11, 20:16   #839
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
cieszę się że wszystko dobrze po wizycie
a to omdlenie to myślę ze to dlatego ze bardzo mało się ruszasz i organizm odzwyacził się od pozycji pionowej ....
andziot chyba to jest główny powód, w końcu ja już tyle tygodni leżę, można powiedzieć, że poleguję od początku ciąży a od 29 listopada leżę plackiem i tylko do łazienki chodzę i na wizyty
poza tym dziś niskie ciśnienie mi wyszło, nie wiem, czy nie powinnam mieć zmniejszonej dawki metocardu, który biorę jako dodatek do fenoterolu, ale oczywiście przyszło mi to do głowy dopiero w domu
poza tym pogoda dziś beznadziejna
ja na szczęście nie zemdlałam, cały czas byłam świadoma, okropne było to, że oblało mnie potem i nic nie widziałam przez może 3 minuty, TŻ zjechał na bok, zatrzymał samochód, otworzył drzwi z mojej strony, położył mi fotel i wtedy zaczęłam widzieć jak przez mgłę i czułam ulgę

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:17   #840
Renessme1985
Rozeznanie

mam jeszcze coś dla mam, których serca podbiła owieczka z bijącym serduszkiem http://allegro.pl/jane-poduszka-ochr...439875855.html
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości