|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
kaiska, chciałabym od Ciebie:
Cytat:
Poza tym, może coś jeszcze wyspzperałybyśmy? oto moja lista: Guerlain Terracota Voile d'Ete - odlewka 2,5-3/5 ml YSL Opium Poesie de Chine – odlewka 4/10 ml M. Micallef Note Vanille 1,1 ml M. Micallef Automne 1ml Chanel nr 19 około 1 ml Dior Hypnotic Poison 0,6 ml Demeter Blueberry Muffin ok. 1 ml Escada Monn Sparkle 0,3 ml Kenzo le Parfum (2 krople na wypróbowanie) Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Davidoff Good Live for Men (na 1, 2 razy) Szukam: Juliette Has a Gun, Lady Vengeance EDP Juliette Has a Gun, Miss Charming EDP Demeter Linden E. Lauder Beautiful Sheer Stella McCartney Stella Nude Rochas Soleil L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea La Perla Eclix Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean Avon Herve Leger Femme
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-02-07 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Wtajemniczenie
|
Szukam w każdej ilości: Nature Millenaire, Botrytis, Innocent, MDC Printemps, HC edt
Szukam odlewki/większego dekantu: Idylle, Clair de Musc, Angel Rose, Tresor in Love, Voluspa Burmese Rosewood, D&G Rose The One, Boss Orange (2-3ml) oraz próbek: Clair de Musc, Mure et Musc P. Presley Indian Summer Demeter: Rain, Salt Air, Wet Garden Molecule 02 Givenchy: My Couture, Hot Couture White Collection YSL: Elle Intense Cacharel: Amor Amor Sunrise, Absolu MDC edt 2010 W zamian za powyższe podzielę się (różne poj.): Cacharel Noa edp Giorgio Armani: Code Summer, Elixir, edp Lancome: Attraction, Hypnose Elixir, Benghal YR: Neonatura Souffle Escada: Magnetism, S Givenchy Extravagance Cartier Le Baiser du Dragon edp CdG Ouarzazate, Avignon Dior Pure Poison, Addict Kenneth Cole New York Hermes: Kelly Caleche Britney Believe Costume National Scent Intense TM Angel Rose, Angel Violette, Eau de Star Bvlgari Pour Femme Annick Goutal Quel Amour! Serendipitous Betsey Johnson edp Lolita Lempicka Midnight, Amarena Whim Hugo Boss HUGO Woman CK Secret Obsession Salvador Dali Laguna Diptyque Tam Dao CSP Vanille Cannelle Voluspa: Tobacco Vanille Guerlain Champs-Elysees Kenzo: Amour edp Chopard Casmir Chanel No.5 Eau Premiere Hanae Mori Butterfly edp Issey Miyake Le Feu Light Prada: Tendre, edp, d'Iris Hermes Hiris Celine Oriental Summer Dior J'adore edt Amour de Cacao Escada Collection Gaiac Oraz odlewki: Aquolina Pink Sugar ok. 9ml Aquolina Owoce kandyzowane w czekoladzie ok. 8/12ml Voluspa Santiago Huckleberry ok. 9/10ml Musc Nomade Annick Goutal ok. 4/5ml Crystal Noir edp ok. 3/5ml YR Marron de Noel ok. 3/5ml Safran Troublant ok. 4.5/5ml Prada L;eau Ambree 4.5/5ml Idole de Lubin ok. 4.5/5ml Narciso Rodriguez Musc Intense 2009 ok. 6/10ml Cacharel Amor Amor Elixir Passion 5ml Jil Sander Jil 5ml Euphoria edp 5ml MaxMara Kashmina Touch 5ml Lacoste pour Femme 5ml Chocolovers 5ml DKNY Delicious Night 5ml Moschino Couture! 5ml NR edp 5ml Heeley Cardinal - oryg. odlewko-próbka zakupiona na Wuchsa (atomek) E.Coudray Musc et Freesia (-//-) Caron Parfum Sacre edp (-//-) Frapin 1270 edp (-//-) CK Secret Obsession do 15ml z flakonem (poj. pocz. flakonu 15ml - vapo) HUGO BOSS Woman (czerwone) do 20ml Davidoff Cool Water do 20ml TBS Aztique do 5ml lub flakon ok. 18/30ml Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2011-02-07 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłabyś coś u mnie za powyższe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
Nowych właścicielek szukają
![]() Próbki: - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) - Valentino V Ete 2 ml (f) - MAC Africanimal 0,6 ml (r) - John Varvatos 1,5 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) Odlewki: - Oilily Muse 4 ml fiolka - Agent Provocateur 4,5 ml atomizer - Vanille Noire YR 2 ml samplerek
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-02-09 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Oddam odlewki:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Miszonko, bardzo dziękuję za propozycję, ale nic dla siebie nie znalazłam.
![]() ![]() Vanilla - mogę dac Ci odp. w dniu jutrzejszym? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
#3580 |
Konto usunięte
|
Les Notes Gourmandes Reminiscence Do'Re - 25/100ml (tester)
Fantasy Britney Spears - 10ml Douceur de Vanille Les Nereides - 7ml olejek: Horny Little Devil Smell Bent - 3ml Kenzo Jungle Elephant - do 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
kuczęęęę.. nie wiedzialam gdzie napisac, a nie chce tworzyc nowego watku.. gdzie dziewczyny mozna kupic Jesus Del Pozo Halloween oprocz Allegro?
i innych stron internetowych ![]()
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Wtajemniczenie
|
Kaisko,nie oddałabyś
Tendre Poison - 5ml Winter Delice - 8-9ml ![]() Poza konkursem mogę odlać troszkę Cristobala balenciagi,addicta i Poisona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Vanilla, interesuje mnie to:
Guerlain Terracota Voile d'Ete - odlewka 2,5-3/5 ml M. Micallef Note Vanille 1,1 ml M. Micallef Automne 1ml Chanel nr 19 około 1 ml Jak to widzisz, wolę większe wymianki ![]() Masz coś jeszcze pod ladą? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Róży i Konwalii Yardley'a, chociaż po kropelce...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może Ty w takim razie masz coś pod ladą jeszcze? ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2011-02-10 o 07:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Oddam mleczko do ciała Lolita Lempicka ok. 150/300ml
Mogę zrobić próbki: 1-2ml: Alien Liqueur Stella Rose Absolute 1-4ml: Mugler Alien edp Mugler Alien Sunessence Saphir Soleil Odlewki: YSL Paris Pont des Amours 8ml (świeża róża z goździkiem, fiołek w tle) YSL Yvresse - do 8ml Stella Nude - do 8 ml Sicily 4/10ml Lolita Lempicka edp 7/10ml Oddam próbki: Chanel Cristalle 1ml Soir de Lune 1ml The One D&G ok.1ml Si Lolita 1ml AOD 1,2ml Gucci Flora 1,5ml Słoń 1,5ml SZUKAM próbek: LLL Love in Paris Nina Ricci Kelly Caleche edp Stella In two peony i innych. |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Znajdziesz coś u mnie? (mam próbkę Stelli In Two Peony) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Mother of Cats
|
Oddam w dobre ręce
![]() Część flakonów szuka nowego domu także na Allegro, z góry więc przepraszam, jeśli z nagła przestaną być "do oddania". Flakony i miniatury * Cofinluxe: Café (30 ml bez 4-5 psików, w kartoniku) * Yves Rocher: Iris Noir EDP (ok. 47/50 ml, w kartoniku) * Yves Rocher: Miel d'Oranger EDT (miód z kwiatu pomarańczy) (17-18/20 ml) * Yves Rocher: Tendre Jasmin EDP (ok. 47/50 ml) * Yves Rocher: Thé Vert EDC (zielona herbata) (125 ml, nieużywana, w kartoniku) * Yves Rocher: Vanille Noire EDP (ok. 40-42/50 ml, w kartoniku) Odlewki * Eau d'Italie: Baume du Doge (4-4,5/10 ml) * Etro: Messe de Minuit (4-4,5/10 ml) * Kenneth Cole: New York Women (ok. 3,5/5 ml) * Molinard: Habanita (7-7,5/10 ml) * Paco Rabanne: Ultraviolet Woman (10 ml bez 5-6 psików) * Serge Lutens: Rousse (2-2,3/5 ml) * Yves Rocher: Orange & Chocolate (ok. 3,5/5 ml) Próbki * Alfred Dunhill: Dunhill Pure EDT (1,5 ml) F * Chanel: No 5 EDT (ok. 1 ml) F, A * Etro: Patchouly (1,5 ml) F * FCUK: Him EDT (ok. 0,8 ml) F * Fendi: Palazzo EDT (0,3-0,4 ml) F, A * Nina Ricci: Belle de Minuit (0,1-0,2 ml) R, A * Pierre Balmain: Balmya (1,2 ml) F, A * Pollena Aroma: Larendogra (0,4 ml) R * Slava Zaitsev: Maroussia (0,1-0,2 ml) R * Thierry Mugler: Ice Men (1 ml) F, A Moje zapachowe marzenia i spis flakonów, z których mogę zrobić próbki/odlewki, w blogu - link w podpisie. Zapraszam ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-02-09 o 20:07 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Wtajemniczenie
|
Jakich zapachów szukam
![]() ![]() To moja lista perfum z których mogę zrobić odlewki : 1. davidoff cool water game 2. YSL young sexy lovely 3. cacharel Amor Amor 4. burberry brit red 5. Angel pivoine 6. escada sunset heat 7. kate moss velvet hour 8. Ralph ralph lauren 9. paris hilton by paris hilton 10. Paris Hilton just me 11. covet sarah jessica parker 12. britney fantasy 13. britney midnight fantasy 14. britney curious 15. halle by halle bery 16. christina aquilera inspire 17. christina aquilera w buteleczce z koronką wersja dzienna 18. JLo glow after dark 19. JLo glow 20. beyonce heat 21. gwen stefani lamb 22. avril lavigne black star 23. beckham signature story 24. avon surrender 25. avon pur blanca blossom 26. today tomorrow always avon 27. perceive avon Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2011-06-18 o 11:21 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Dzing 8/10 i Byblos Sandalo 9/10
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Wymienię Straight to Heaven Kilianowe z malym ubytkiem, najchętniej na Love.
Albo n coś innego co mi w oko/ nos wpadnie. nieaktualne Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-02-12 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Kto przygarnie ode mnie te maleństwa, na które już patrzeć nie mogę
![]() Próbki: - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - VV Platinum R. Verino (f) ok. 0,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Trussardi Jeans 0,9 ml (f) - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) - Valentino V Ete 2 ml (f) - MAC Africanimal 0,6 ml (r) - John Varvatos 1,5 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) - Moschino Glamour Toujours 1,5 ml (f) - Moschino Glamour 0,5 ml (f) - Herve Leger edp 1,7 ml (r) Odlewki: - Oilily Muse 4 ml fiolka - Agent Provocateur 4-4,5 ml atomizer - Vanille Noire YR 2 ml samplerek - Ciemna czekolada Mon Amour 4 ml fiolka - Biała czekolada Mon Amour 4 ml fiolka Wymienię najchętniej na: - Acqua di Gioia - Jeanne Lanvin - Trussardi Skin - Twin Azzaro - Fuel for Life Diesel - City Glam Armani Ale rozważę każdą propozycję ![]()
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-02-14 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zadomowienie
|
Do oddania mam
T.Mugler - Womanity - 5ml Dior Pure Poison - 5ml Gucci PH - 8 ml Les Notes Gourmandes - Do re - 20 ml Britney Spears - Fantasy - 7 ml Britney Spears - Midnight fantasy - 8 ml Armani Diamonds - 4 ml Dior - Tendre Poison - 2,5 ml Durbano - Turquoise - 1,5 ml S.Lutens - Feminite du Bois - 1,5 ml Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Sisley Soir de lune - 2,5 ml Mogę zrobić odlewki : 1. La Perla - J'aime 2. DK - Black Cashmere 3. YSL - NU 4. Chanel Coco Mademoiselle edp 5. Dior - Docle Vita 6.Lolita Lempicka Midnight 7. L Lolita Lempicka 8. Sephora Capriciouse 9. Mont Blanc - Femme Inviduelle 10.Hermes- Apres La Mousson 11. Emanuel Ungaro -Apparition 12. Paco Rabane - Lady Milion 13. Thierry Mugler Miroir des envies edp 14. Sephora - paczulowanilia 15. Este Lauder - Sensuous 16. Theorema Esprit d'ete POSZUKUJĘ Lancome Magie Noire Kanneth Black Cole Coś od Serge'a Lutens'a i ogółem raczej takich kadzidlanych i lekko mrocznych Jestem otwarta na propozycję więc proszę proponować może mi się spodoba coś
and there are things unknown, and in between are the doors" Edytowane przez korneczka Czas edycji: 2011-02-12 o 13:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Mother of Cats
|
Korneczko, a znalazłabyś coś u mnie (link w podpisie) za to, co poniżej?
![]() Durbano - Turquoise - 1,5 ml Micallef - Shanaan - 1,5 ml L'artisan - Mechant Loup - 2,5 ml i ewentualnie 1 ml Dolce Vity lub Apres La Mousson |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Konto usunięte
|
Zabierzcie to ode mnie plissss
![]() * Azzaro Visit 25/30 ml * Bvlgari Omnia EDP 30/65 ml kod:PO1823F1 * Cacharel Noa 60/100 ml kod:38EN00 * Calvin Klein Contradiction miniaturka 8/10 ml * Elizabeth Arden Ardenbeauty miniaturka 7/10 ml kod:7NA8 * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml + pudełko kod: 8365071 * Givenchy Amarige Mariage 20/30 ml * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml + pudełko * Prada Amber miniaturka 7 ml NOWY * Prada Tendre miniaturka 7 ml NOWY * Van Cleef & Arples Hiver tester 80/125 ml kod:4C04C * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml * Yves Rocher Altika płyn po goleniu 100ml NOWY, ZAFOLIOWANY ODLEWKI W ATOMIZERACH * Charles Jourdan The Parfum 6 ml * Demeter Jasmine 4.5 mll * YSL Nu EDP 8 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Bvlgari Pour Femme 1.8 ml R * Benetton Sport woman EDT 2ml F * Cioccolato Mon Amour Fondente Extra 1.5 ml R * Cioccolato Mon Amour Bianco Classico 1.5 ml R * Cerruti Image 0.80 ml R * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Dolce & Gabanna L'eau the one 2ml F * Demeter Popcorn 0.80 ml R * Demeter Beeswax 0.80 ml R * Demeter Heatbreaker 1.2 ml R * Demeter Rain 1.2 ml R * Demeter Wisteria 0.30 ml R * Demeter Passion Fruit 1.2 ml R * Demeter Wild Blackberry Peach Cobbler 1.2 ml R * Demeter Mango Pineapple Salsa 1 ml R * Demeter Fruid Salat 1.8 ml R * Demeter Chocolate Covered Cherries 1.8 ml R * Demeter Creme Brule 1.8 ml R * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Etro Messe de Minuit 1.8 ml R * Givenchy Amarige 0.50 ml R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * Guerlain Sdylle 0.50 ml F * Guerlain L'Instant 1.8 ml R * Gucci by Gucci EDP 1.5 ml R * Hugo Boos Pure Purple 2 ml F * Lutens Ambre Sultan 2.3 ml R * Lavin Eclat D'Arpege 1.5 ml F * Laura Biagiotti Due Donna 2 ml F * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * Max Mara EDP 1.7 ml F * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Sarah Jessica Parker Lovely EDT 2ml F * Tresori d'oriente jasmin di giava 1.2 ml R * YSL Opium Orchidee de Chine 2.5 ml R * YSL Opium Poesie de Chine 2.5 ml R * YSL Opium eau d'ete 2.5 ml R * Yves Rocher So Elixir EDT 1.5 ml R * Yves Rocher Nature Millenaire 0.30 ml R * Yves Rocher Fleur De Noel 2008 1.2 ml R * Yves Rocher Fleur De Noel 2009 1.5 ml R Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
za 1 ml Etro Apres La Mousson chciałąbym 1ml Messe de Minuit za Durbano - Turquoise - 1,5 ml chciałabym 3,5 ml Christian Dior: Poison EDT pasowało by ci coś z tego? Shanaan i Mechant Loup już nie mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.