|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
|
|
|
|
#452 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam taki problem moze mi doradzicie.... kupilam 3 rzeczy u jednego sprzedawcy na allegro. To nie są żadne ciezkie rzeczy, 2 antyprespiranty i tabletki bio-uroda. I tam bylo napisane na aukcji,ze do kazdej sztuki trzeba doliczyć 1,50 za przesylke, a na stronie O Mnie jest napisane,że w przypadku zakupu wiekszej ilosci nalezy wplacic najwiekszy koszt wyslki podany na aukcji (ok.19 zł). No i ok,zamówilam. Wypelniam formularz dostawy, tam jak sa te rodzaje wysylki do wyboru ceny zaczynaly sie od 35 zł. No i nie wiem skad ta cena wysylki, firma ma 99,99 % pozytywów. Nie mam zamiaru placic 35 zł za wysylke gdzie koszt produktów wynosi 28 zł ![]() Napisałam juz do Sprzedajacego,ale jesli mi napisze,że mam tyle zaplacic, to moge bez zadnych konsekwencji zrezygnować z zakupu?? |
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz lecę i ja ![]() i znowu ![]() dobranoc
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-11 o 21:11 |
|
|
|
|
#454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25029119]To coś niemożebne....a jaka jest podstawowa kwota wysyłki za jeden przedmiot?[/QUOTE] konkretnie zamówilam : http://allegro.pl/bio-uroda-60-tabl-...441976046.html i 2 razy to http://allegro.pl/ziaja-bloker-anty-...441786955.html
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast zgodnie z info. na stronie z tabletkami za każdą dodatkową sztukę + 1,50zł ( nablokerze już nie ma takiej informacji). Najlepiej byłoby zatem, moim zdaniem, żebyś poprostu napisała do sprzedawcy jaki jest koszt wysyłki za rzeczy które kupiłaś, ponieważ nie jest to skonkretyzowane. Możesz zrezygnować z zakupu jeśli walnie Ci 30zł i bez problemu powinien wycofać Twoje zamówienie. W każdym razie przesyłk apocztowa do kilograma to jest koszt ok. 8zł, ato kilograma nawet nie będzie ważyło, trochę moim zdaniem ma te koszty zawyżone. Tak czy siak, zanim zapłacisz, poprostu zapytaj jakim koszt będzie za przesyłkę. Ja bym tak zrobiła. Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2011-02-11 o 21:28 |
|
|
|
|
#457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cennik wysyłki masz po lewej stronie na samym poczatku jak wchodzisz na aukcję. w przypadku gdy wybierasz np: przesyłke list polecony priorytet 10,50zł to za kolejne rzeczy dopłacasz 1,50zł za kazdą kolejną ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- sprzedawcy bardzo lubią "zawyżać" cenę wysyłki gdyz ak na prawde na niej tez sporo zarabiaja ![]() ![]()
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#459 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25029605]Tak prezesowa, ale na aukcji z blokerem już tak nie ma, a na stronie "o mnie" zaś co innego
[/QUOTE]a no racja moje niedopatrzenie wiec musisz wybrac tą wyższa kwote za wysyłke z listy z aukcji tego blokera i do tego doliczyc 2x 1,50zł.
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ten bloker ziajii teraz używa mój Tż, zaczął 2 dni temu
|
|
#462 |
|
Magda ;)
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
poczekam az sprzedawca mi odpisze,bo nie mam zamiaru tyle placic,a na innej aukcji znalazlam tez interesujace mnie przedmioty i sprzedawca ma troche lakierow do paznokci, troche pudrów wiec moglabym zrobic wieksze zakupy,jak coś to zrezygnuje ![]() Snow i jak opinia TŻta?
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest okropne, fakt..ale ta Uwaga już mnie wkurza. Cały czas tylko o kotkach, pieskach, albo niepełnosprawnych dzieciach, które szukają domu. Jakoś nie lubię tego programu. Non stop to samo. Aha i jeszcze włoski-super! prezesowa, buahhot.. Jej A ja uwielbiam sobie podskubywać drożdże na surowo. A jak one pięknie pachną ! ![]() Kotka17 Na swój sposób ten kuferek jest uroczy ![]() Kitkulka Chudzielec okropny, śliczniefigurasty
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o masakra też bym się chętnie nauczyła łagodniej zerkac a drożdze ale jakos ciężko
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
dzięki, na pewno się wybiorę bo jutro jade do Warszawy, akurat załatwiać sprawy, ale przy okazji wybiorę się do sklepów ![]() kitkulka śliczna bluzka, super wyglądasz Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-11 o 22:39 |
|
|
|
#466 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kotka super wyszło
Cytat:
tak piszecie o tych slodkosciach, wiec ja powiem ze wsuwam 3ci dzien z rzedu zelki trolli spaghetti truskawkowe |
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
buahhot nie rób smaka
|
#468 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
przepraszam
, Tż przyniosł jeszcze czekoladowy budyń z pianką czekoladową, wie czym może osłodzić mi wieczór generalnie mam wieczór pisania pracy, zaraz muszę przejrzeć książki i się zabieram za pisanie a tak mi się chce
|
|
|
|
#469 |
|
Raczkowanie
|
takiego tż tylko pozazdrościc
mój tż leży i gra w te swoje strzelanki czy jak to sie tam zwie też powinnam siedziec teraz w książeczkach; w poniedzialek popraweczka z biochemii ale sącze sobie grzańca galicyjskiego nie mogłam sie oprzec
|
#470 |
|
Magda ;)
|
Właśnie zmyłam farbke,jak miałam rudy odrost to teraz mam srebrno-niebieski
![]() ja sie zastrzele z tymi farbami |
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
daj tylko na odrost ten rudy i przemalaksuj z wodą na calosc na 5 minut.
Cytat:
poziom 10 to 10 wiec ci nic nie przyciemni. do superrozjasniajacych mozesz dac tez nizsza wode niz 12%.
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka ![]() na pewno nie ma tragedii. jak to mama mówi xD ładnym we wszystkim jest ładnie (nawet w srebrno-niebieskich włosach) ![]()
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstaw jakieś fotki to oblukamy a ogólnie jakie wrażenia po farbce? szczypała?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-02-11 o 23:14 |
|
|
|
|
#474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poookaż włoski jutro ![]() Cytat:
Ona ma ok 6, ja 7.. Ale chyba jak coś wybiorę 10av bo pamiętam że już wcześniej pisałaś Kochaneczce o niej, że może wyjść fajnie
|
|
#475 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Położylam ten srebrny pył i na tych jasniejszych zoltawych sie zrobiły takie perłowo-srebrne ładne. A na tych ciemniejszych co byly rudawe są takie hmmm... miodowe? Nie wiem Generalnie ciepły kolor.Śmiesznie tak ![]() Ale nie robie nic z tym. Fioletowy szampon w ruch i ostra regeneracja A nastepnym razem po prostu 9.1 położe. |
|
|
|
|
#477 | |
|
Magda ;)
|
Asia fotke jutro wstawie
a farbka nie szczypala ani nic,ale ja rozcienczylam wode do 9 % Snow ok ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
to jutro wstawiamy fotki naszych dziwnych wlosow ja tak podnioslam do gory jakies pasmo,a tam cale niebieskie,masakra jakaś ![]()
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie.. jestem blondynką od dłuższego czasu, jednak jestem zmęczona rozjaśnianiem, wypadło mi duuużo włosów, mam ciemny blond mysi i szybko widać odrosty.. zastanawiam się nad przyciemnieniem, jednak nie jestem pewna czy będę dobrze wyglądać.. Możecie mi poradzić jaki kolor włosów by mi pasował?
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2011-02-17 o 11:44 |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, wezcie mnie też, mnie też
też jestem blondynką ;pa ty dziewczyno ślicznie wyglądasz, polecałabym ci zostać przy blondzie, ja byłam blondynką zawsze od kiedy pierwszy raz zmieniłam kolor włosów, a potem mi się znudziło, byłam zmęczona dbaniem o ładny odcień, odostami, wszystkim, i powili wróciłam do naturalnego, i to był błąd, żałowałam jak diabli, i teraz wracam powoli do blondu jaki miałam wcześniej, czyli szalonej platyny, bo musze to zrobić "na raty" nie da sie tak od razu więc pasemek coraz więcej wiem, że blond uzależnia, niby człowiek chce go rzucić bo ma dość a potem i tak do niego wróci, bo już nie będzie mógł bez niego żyć, życie bez niego już nie będzie takie samo hehe po sobie wiem, że już jestem skazana, nie wyrwę się
|
|
|
|
#480 |
|
Magda ;)
|
Udalo mi sie zrobic zdjecie,bez lampy. Tak to mniej wiecej wyglada.
Ja juz mam powoli dość ![]() Bunny czego to może być wina? Bo ja juz nie wiem co robić, pewnie to sie zmyje,ale tak sie kijowo czuje... nie dosc,ze sciagnelam te doczepiane, w krotkich sie strasznie czuje i jeszcze ten niebieski ![]() juz wogole mi sie odechciewa do ludzi wychodzic, najchetniej zamknelabym sie na rok w pokoju,żeby mi wloski urosly i wtedy pofarbowala
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

Jak któraś oglądała to zapewne wie o co chodzi...

nie mam pomysłu co na dół, w czarnych spodniach zbyt ponuro, a przy takiej bluzce nie ma co przesadzać z dodatkami.