Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-11, 20:20   #841
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

caffe Super, że wizyta udana

Dziewczyny, czy któraś miała może bolące piersi? Znaczy nie pytam, czy w ogóle, tylko już w zaawansowanej ciąży...?
Bo mnie strasznie boli po prawej stronie prawej piersi aż do brodawki. Mam też wrażenie, że brodawka mi tam trochę napuchła, a siara leci jak głupia
Jak mi nie przejdzie, to chyba do lekarza pojadę, bo ból jest nie do wytrzymania Aż mam mroczki przed oczami normalnie. I ten ból tak pulsuje... Wie któraś co to może być?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:26   #842
Lolka1212
Zadomowienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
(..)

Lolunia, ale Ci tych niemieckich zakupów zazdroszczę !! a czy do PL Ci przyjdą ciuszki czy odbierasz bezpośrednio w DE ? Idę takze tam pobuszowac
Ddaaiissyy wszystko co na e-bayu zamówiłam przyszło mi na adres firmy męża w DE. Akurat tak się składa, że mój TŻ pracuje w Polsce, ale właśnie dla niemieckiej firmy i tak sobie wykombinowałam z tym zamawianiem wcześniej i odbiorem teraz! Bo mężul do siedziby jedzie i wszystko pięknie mi się zgra..
A przyszła mi karuzela Fisher Price, mata Sterntalera, dwie zabawki elektroniczne ( - sama będę się bawić) , trochę ciuchów, kosmetyki... wszystko nówki i w super cenach Jaram się jak dziecko! Chwalę się jak małpa

Ze szkołą to dobrze zrobiłaś Ja wiem, że ty się dobrze czujesz i w ogóle, ale tak jak kiedyś pisałam - ciężarówki na studiach musza mieć ulgi.. nawet te udzielone sobie samemu
Stary 2011-02-11, 20:27   #843
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
katarzynka00 pocichutku gratuluję teraz musi być dobrze! Też zaciskamy kciukasy mocno. "Nie znamy się" bo później dołączyłam do wątku, ale po twoim wpisie przypomniało mi się , jak sama siedziałam pół godziny i z niedowierzaniem wpatrywałam się w wyniki z betą
w takim razie już się znamy
miło mi

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość

kasiu to pisz koniecznie, trzymam kciukasy. pytalam no bo ja tez robilam wczesniej bete x2....

tak, wiem że powinnam 2x zrobić badanie, żeby sprawdzić czy jest dobry przyrost, ale mnie psychicznie uspokoiło jedno badanie, i w tym celu je robiłam, by sprawdzić czy zgadza się ilość hormonu od OM
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:27   #844
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Wpadlam powiedziec DOBRANOC MAMOM I DZIDZIOM:*
Ja zaapikowalam leki, i bede wbijac sobie do glowy, ze pomoga.
Spokojnej nocy!
Stary 2011-02-11, 20:32   #845
mimbi
Zakorzenienie

Cos szybko idziecie spac dzisiaj A pomyslec, ze jeszcze pol roku temu bysmy balowaly w klubach z piwkiem

Ja robie liste, co musimy kupic dla malej. Wyglada na to, ze lista nigdy sie nie skonczy, bo wciaz mi sie cos przypomina...
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:46   #846
Weredka
Zadomowienie

Ja pewnie dziś nie zasnę... Znów mam etap stresowania się wszystkim... Zresztą sama jestem sobie winna - nie pomyślałam, to teraz muszę ponieść konsekwencje...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:54   #847
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś miała może bolące piersi? Znaczy nie pytam, czy w ogóle, tylko już w zaawansowanej ciąży...?
Bo mnie strasznie boli po prawej stronie prawej piersi aż do brodawki. Mam też wrażenie, że brodawka mi tam trochę napuchła, a siara leci jak głupia
Jak mi nie przejdzie, to chyba do lekarza pojadę, bo ból jest nie do wytrzymania Aż mam mroczki przed oczami normalnie. I ten ból tak pulsuje... Wie któraś co to może być?
jak Cię tak boli bardzo to idź do lekarza, nie ma żartów
może to zapalenie ??

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
tak, wiem że powinnam 2x zrobić badanie, żeby sprawdzić czy jest dobry przyrost, ale mnie psychicznie uspokoiło jedno badanie, i w tym celu je robiłam, by sprawdzić czy zgadza się ilość hormonu od OM
ja też nie zrobiłam bety choć gin sugerował, ale stwierdziłam ze co ma być to będzie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Wpadlam powiedziec DOBRANOC MAMOM I DZIDZIOM:*
Ja zaapikowalam leki, i bede wbijac sobie do glowy, ze pomoga.
Spokojnej nocy!
wygrzej się, to Ci najbardziej pomoże

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ja pewnie dziś nie zasnę... Znów mam etap stresowania się wszystkim... Zresztą sama jestem sobie winna - nie pomyślałam, to teraz muszę ponieść konsekwencje...
no co ty ???
wszystko będzie dobrze
żadna z nas nie myśli teraz racjonalnie ---> to tak na usprawiedliwienie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:57   #848
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Ddaaiissyy wszystko co na e-bayu zamówiłam przyszło mi na adres firmy męża w DE. Akurat tak się składa, że mój TŻ pracuje w Polsce, ale właśnie dla niemieckiej firmy i tak sobie wykombinowałam z tym zamawianiem wcześniej i odbiorem teraz! Bo mężul do siedziby jedzie i wszystko pięknie mi się zgra..
A przyszła mi karuzela Fisher Price, mata Sterntalera, dwie zabawki elektroniczne ( - sama będę się bawić) , trochę ciuchów, kosmetyki... wszystko nówki i w super cenach Jaram się jak dziecko! Chwalę się jak małpa

Ze szkołą to dobrze zrobiłaś Ja wiem, że ty się dobrze czujesz i w ogóle, ale tak jak kiedyś pisałam - ciężarówki na studiach musza mieć ulgi.. nawet te udzielone sobie samemu
oo fajniunio, ze masz taką mozliwosc teraz jak popatrzyłam, to niestety nie wszyscy wysyłaja do PL a ceny faktycznie mają korzystniejsze! jednak mam na to rozwiazanie, mam ciotke i kuzynke w DE i chyba do nich te paczuszki pojda a potem do mnie
Chwal się, chwal bo masz czym Mnie też takie rzeczy bardzo cieszą i na pewno nie mogłabym sie doczekac odbioru tak więc rozumiem w 100%

A czuję sie naprawdę rewelacja, jedyny problem to 16kg+ i niewygodnie mi sie np schyla albo siedzi tyle godzin... Ide we wtorek do pana dr, to spytam, czy można jakiś swistek do szkoły wystawić... i po 2 czy wykładowcy go zaaprobują ale mam nadzieję, że pokażą ludzką twarz tym bardziej, że to podyplomówka.

Kolorowych snów naszym koleżankom, które mykają już lulu Szybciutko dzis.
Weredka, nie stresuj się a przy okazji dzidziuni

Katarzynko00, a mamie powiedziałas? Bo coś wspominałaś, ze moze dzis jej powiesz...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-02-11 o 21:00
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 20:59   #849
Weredka
Zadomowienie

Ech, stresuję się sytuacją finansową... Na dodatek wpakowałam się w reklamę w pewnym katalogu i miałam zapłacić dość sporą sumę za nią. Ustalałam z konsultantką, że spłacam w dowolnych ratach i kiedy chcę, a teraz mnie ścigają, że mam zapłacić całość już, a to nierealne... Działalność nie idzie za ciekawie, teraz przez ciążę jestem jeszcze bardziej ograniczona z niektórymi działaniami... No cóż, czego sobie nawarzyłam to muszę wypić. Nie będę wam tu marudzić... Muszę myśleć pozytywnie.
Stary 2011-02-11, 21:05   #850
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, stresuję się sytuacją finansową... Na dodatek wpakowałam się w reklamę w pewnym katalogu i miałam zapłacić dość sporą sumę za nią. Ustalałam z konsultantką, że spłacam w dowolnych ratach i kiedy chcę, a teraz mnie ścigają, że mam zapłacić całość już, a to nierealne... Działalność nie idzie za ciekawie, teraz przez ciążę jestem jeszcze bardziej ograniczona z niektórymi działaniami... No cóż, czego sobie nawarzyłam to muszę wypić. Nie będę wam tu marudzić... Muszę myśleć pozytywnie.

swój interes to ciągle jakieś problemy. ..
mężu firmę założył w grudniu i ciągle jakiś wiatr w oczy wieje niestety,
najbardziej boli niekompetencja podwykonawców
czasami to aż żal słuchać jak ludzie pracują w dzisiejszych czasach

Stary 2011-02-11, 21:07   #851
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
jak Cię tak boli bardzo to idź do lekarza, nie ma żartów
może to zapalenie ??
Właśnie przeczytałam, że ma podobne objawy
Chyba rano pojadę do szpitala niedaleko domu, bo dziś chyba już żaden lekarz normalnie nie przyjmuje... A na ostry dyżur z czymś takim głupio jechać, bo tam ludzie z gorszymi rzeczami przyjeżdżają, a trzeba się z 3 godziny naczekać...
Postanowione, jak do rana samo nie przejdzie, to jadę do lekarza, bo wizytę u mojego gina mam dopiero w piątek.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-11, 21:10   #852
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

swój interes to ciągle jakieś problemy. ..
mężu firmę założył w grudniu i ciągle jakiś wiatr w oczy wieje niestety,
najbardziej boli niekompetencja podwykonawców
czasami to aż żal słuchać jak ludzie pracują w dzisiejszych czasach
Dokładnie. Ja mam firmę od września i w sumie na początku było dość fajnie. Teraz taki trochę martwy sezon... Ale jestem dobrej myśli...
Stary 2011-02-11, 21:13   #853
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość

Moria, bo ja już teraz czuję się zagubiona to Ty masz dwa psiaki??? bo mi się wydawało, że masz takiego małego białego terierka Westa, a już kolejny raz widzę małego ślicznego buldożka francuskiego To jak to w końcu z tymi Twoimi modeleczkami jest??
A białego westa to mam ja i wklejałam tu jego zdjęcia, więc pewnie ci się z morią pomyliło

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 21:13   #854
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
upsss... chyba domyslam sie co to za katalog... czyzby PF... oni są okropnie nachalni i jak człowiek się im od razu nie postawi to potem każdą słabostkę i chwilę zawahania wykorzystają...
Weredka, a czy to są zwykłe pisma przypominajace o uregulowaniu płatnosci? Bo jeśli tak, to może je olać i płacić faktycznie w dogodnych dla Ciebie ratach? Nie masz przypadkiem na piśmie, tego co pani konsultantka Ci obiecała?
Oni wszyscy są kochani do chwili dopóki się nie zawrze z nimi umowy.. potem to już brak słów..

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-11, 21:17   #855
andziot
Zakorzenienie

wysyłam mężula po carte dory

Stary 2011-02-11, 21:17   #856
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Senkju wielkie wielkie dzieki!
Czyli kupujemy jedna komode mala 2 szuflady, jedna 4 szuflady i jeszcze fotel Poang czy jak tam on sie nazywa ten fotel taki wygiety.
Jade wlasnie do cukierni, czy moze byc swiezutki pączuś?

Ja mam w samochodzie zawsze balagan, bo wychodze z zalozenia, ze samochod ma sluzyc do jezdzenia, a nie do pieszczenia, wiec jak jade i cos pije to wrzucam butelki za siedzenie czy jakies ulotki etc. I raz na kilka miesiecy moj TZ postanawia zabrac sie za moj samochod i jedzie z nim na myjnie reczna. Najsmieszniej jest jak probuje zasmiecic jego samochod, to zaraz fuka i sie denerwuje, ze jak chcesz robic syf to rob u siebie i takie tam.
Ciekawe jak mi sie to zmieni po przyjsciu dziecka na swiat, chyba bede musiala jezdzic z koszem na smieci w nogach pasazera
kochana spoznione, ale moze byc
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Witajcie

Pewnie połowę zapomnę, co miałam komu odpisać. No i jak pomylę osoby to mnie nie zlinczujcie. Nadrabiając zaległości nie wciskałam 'wielocytuj'

Katarzynka00 - gratulacje
Aguś - prześliczne te łóżeczko. Gdybym nie miała po synku to pewnie też bym takie kupiła
Kasia86 - wcale nie uważam, żeby niebieskie ciuszki były bardziej chłopięce. Bardzo ładne
Daisy - opłaty za zzo są nielegalne http://www.rynekzdrowia.pl/Uslugi-me...,100153,8.html
Niestety z tego co się teraz orientowałam na terenie Trójmiasta i okolic praktycznie nie ma możliwości zzo na życzenie. Szpitale tłumaczą się brakiem anestezjologów.
To się nazywa 'rodzić po ludzku'...
A co do cen - 6,5 lat temu za zzo zapłaciłam 600zł +100 albo 150 zł za poród rodzinny.
Grazin - nie uważam Ciebie za wyrodną matkę. Ja osobiście wypiorę i wyprasuję ciuszki przed pierwszym użyciem, ale później prasować będę tylko ciuszki na wyjście. Sterylizować buteleczki będę we wrzątku.
Aha - ale proszek typowo dziecięcy kupuję.
Matallewar - tak jak pisałam Grazin - nie kupuję sterylizatora, wyparzać będę we wrzątku. I można też w ten sposób wyparzać smoczki silikonowe
Kwiatecek - ja stosowałam zarówno Stodal i Oscillococcinum u siebie i synka i niestety nie jestem zadowolona. Jak dla mnie szkoda kasy. Napisze wprost - nie wierzę w homeopatię, ale pewnie gdybym wierzyła to by mi one pomogły
Renessme - może nie powinnam się tu przyznawać, ale muszę jeszcze popracować do końca marca niestety. Dopiero w kwietniu odpoczynek.
Violisia i Moria - fantastyczny fotelik. I ładny kolorek, taki dziewczęcy.
Lolka - zobaczysz ile sprzątania w samochodzie będzie przy dziecku. Ja wiecznie mam całą tapicerkę w okruchach.
Vanes - ile Twoje dziecko 'waży'? Masz maleńki brzuch...
dziekuje kochana
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
KONIEEEEEEEEEEEEEEEEEC!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W koncu zaczynam macierzynski!!!!!!
3 miesiace spokoju

Na dowidzenia dostalam AngelCare nianie z monitorem oddechu Tylko nie na moja glowe to jest, bo podlaczylam oba i piszcza... mezu musi poczytac instrukcje i rozkiminic o co loto. Mnie sie nie chce

Zaraz wyciagam Meza na uczte do Maca, bo mam mega ochote na mcflurry

Sliczne macie te foteliki dziewczynki. Kolorki pierwsza klasa

Cos dziwnie zmeczona jestem... za duzo emocji chyba dzisaj w pracy...
o jak milo fajniutki prezent

a ja wysprzatalam cala kuchnie i lazienke
i jutro bede miala mniej, bo bede piekla ten cudny placek, ktory pokazywalam oraz bede robic salatke i sie zastanawiam nad muffinami jagodowymi

a teraz bede sie lenic i was podczytywac

a tak apropos to czy wy sie dobrze czujecie?
o 20 spac mg:
Stary 2011-02-11, 21:19   #857
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
A białego westa to mam ja i wklejałam tu jego zdjęcia, więc pewnie ci się z morią pomyliło
biały westi....
marzyłam o takim pieseczku i mąż miał mi kupić jak do niego się przeprowadzę, bo w domu zostawiłam u rodziców mojego ukochanego polskiego owczarka nizinnego i też chciałam jakiegoś kudłaczka do tulenia tu miec... Jednak jak przyszło co do czego, to zamiast slicznego malutkiego westiego... kupił mi owczarka niemieckiego długowłosego i nazwał ją DODA
nie wiem czy to na cześć mojego imienia czy na cześć dody hihi (ale on jej nienawidzi)
Pozytek z niej teraz taki, że jak wracam do domu to trzeba ją chować bo młoda jeszcze i skacze po mnie jak po łysej kobyle... i tyle mam z niej przytulania

Ukochaj swoja westie ode mnie

Moja misia kochana tak wygląda
http://www.banciarnia.com/images/psyp1.jpg

okropnie za nią tęsknię...

Twój pierwszy krzyk...

Czas edycji: 2011-02-11 o 21:24
Stary 2011-02-11, 21:20   #858
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Proszę.. jak dziewczyny pięknie zaplanowały przyszłość swoich pociech A mówią, że jak matka wybiera przedszkole dla swojego jeszcze nienarodzonego dziecka to coś z nia nie tak

Co do syfku w autkach to powiem wam tyle.. W listopadzie wymianiałam samochód, ten stary wiadomo został wystawiony na sprzedaż.. W ogłoszeniu mąż napisał, jako zachęte "od kobiety" czy "po kobiecie".. wiecie, taki chwyt, że niby furka zadbana Gdy przyjechał gościu z ogłoszenia oglądnąć to stwierdził, że o tym, że samochód jest "po kobiecie" świadczy tylko serduszko na bryloczku hahahah bo ani zadbany, anie wychuchany to on to nie był Mimo, że i tak przed sprzedażą wypucowałam go, aż lśnił
Na szczęście autko i tak sprzedało się szybko.. a o ten nowy teraz staram się dbać, ale jakoś nie wychodzi
lolka... zdemaskowalas nas jestesmy swirniete hahaha

czuje sie rozgrzeszona! umylam samochod z zewnatrz, i uzbieralam 35l worek pelniuski smieci ze srodka, bo robie tak jak wy, rzucam papiery na podloge i potem tak jest

co prawda to pprawda, kazdy ma swoj samochod, ale moj tz potem mi to wygaduje ze niedbam itd. a on jest pedantyczny jesli chodzi o samochod i kuchnie ktorej ja nie nawidze sprzatac

a samochod jak juz zostalo napisane jest do jezdzenia a nie do sprzatania i tego sie trzymam
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 21:20   #859
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Dziewczonka, Moria boski macie fotelik bardzo mi się podoba i gdyby nie był dziewczynkowy to też bym taki Julkowi sprawiła, bo jednak będziemy kupować nowy

Ja dziś po wizycie u gina, zadowolona, bo i gin zadowolony. Szew trzyma, szyjka dzielnie też, ma ciągle jak miała 1cm, rozwarcia niet, brzuch miękki. Na tę chwilę nie ma konieczności, żebym dostała sterydy na rozwój płucek dziecka. Ale leżeć mamy nadal, teraz przed nami bardzo ważny miesiąc, musimy go wyleżeć, potem już będzie bezpieczniej
A na 2 marca mam wyznaczony termin na usg
A o tym, że jadąc z TŻtem autem do gina prawie zemdlałam i nic nie widziałam poza czernią przez kilka minut to już nie będę opowiadała. Koszmarne uczucie
Cieszę się, że wszystko dobrze - to najważniejsze
Już druga z Was wspomniała, że teraz najważniejsze 4 tygodnie, coś w tym musi byc

Cytat:
caffe Super, że wizyta udana

Oj współczuję Ci kochana , tak jak pisze Andziot pewnie to jakieś zapalenie

Ja też jakoś dziwnie się czuję, co jakiś czas mam takie kołatanie serca, ale takie jakbym jakiegoś koliberka w klatce piersiowej miała - do tego w brzuszku na dole jakoś tak dziwnie
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 21:22   #860
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
upsss... chyba domyslam sie co to za katalog... czyzby PF... oni są okropnie nachalni i jak człowiek się im od razu nie postawi to potem każdą słabostkę i chwilę zawahania wykorzystają...
Weredka, a czy to są zwykłe pisma przypominajace o uregulowaniu płatnosci? Bo jeśli tak, to może je olać i płacić faktycznie w dogodnych dla Ciebie ratach? Nie masz przypadkiem na piśmie, tego co pani konsultantka Ci obiecała?
Oni wszyscy są kochani do chwili dopóki się nie zawrze z nimi umowy.. potem to już brak słów..
Dobrze myślisz. W sumie dostaję informację o nieuregulowanej płatności i jedno pismo, że mam 3 dni na spłacenie jej. W sumie już w grudniu mnie maglowali, ale konsultantka to załatwiła. Na podpisanej umowie mam tylko adnotację, że płacę po wydaniu katalogu... bez żadnych dat, nie dostałam też żadnej rozpiski spłat, ani nic w tym sensie... Napisałam już do nich maila, bo dzwonić tam nie zamierzam... Zestresowało mnie to bardzo. Gdybym miała możliwości, to najchętniej bym ich spłaciła od razu... No nic muszę szukać osób, które robią wesela i komunie, to może cosik nazbieram i uwolnię się od nich...
Stary 2011-02-11, 21:25   #861
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Cieszę się, że wszystko dobrze - to najważniejsze
Już druga z Was wspomniała, że teraz najważniejsze 4 tygodnie, coś w tym musi byc

Oj współczuję Ci kochana , tak jak pisze Andziot pewnie to jakieś zapalenie

Ja też jakoś dziwnie się czuję, co jakiś czas mam takie kołatanie serca, ale takie jakbym jakiegoś koliberka w klatce piersiowej miała - do tego w brzuszku na dole jakoś tak dziwnie
Tak, jak pisałam - lecę z tym jutro do szpitala do ginekologa jakiegoś.
Takie kołatanie też ostatnio mam Jakby mi serce z klatki piersiowej chciało wyskoczyć...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-11, 21:29   #862
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Takie kołatanie też ostatnio mam Jakby mi serce z klatki piersiowej chciało wyskoczyć...
a ciśnienie i tętno masz ok?

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-11, 21:32   #863
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
lolka... zdemaskowalas nas jestesmy swirniete hahaha

czuje sie rozgrzeszona! umylam samochod z zewnatrz, i uzbieralam 35l worek pelniuski smieci ze srodka, bo robie tak jak wy, rzucam papiery na podloge i potem tak jest

co prawda to pprawda, kazdy ma swoj samochod, ale moj tz potem mi to wygaduje ze niedbam itd. a on jest pedantyczny jesli chodzi o samochod i kuchnie ktorej ja nie nawidze sprzatac

a samochod jak juz zostalo napisane jest do jezdzenia a nie do sprzatania i tego sie trzymam
35 litrów !! ?? O kurde Toś poszalała wow
nie no... to ja chyba troszke bardziej porządnicka jestem bo u mnie ze śmieci to najwyzej ogryzek leży albo góra 2-3 puste butelki po piciu
Jednak nie mam poodkurzane i wycieraczki takze zasyfione a kokpit wytre raz na miesiąc jak mi sie zachce

Weredka, znam tą firmę , bo kiedys tata wykupił u nich reklamę a potem co roku były takie hocki-klocki ze strach się bac. Tata nie umiał zachować sie asertywnie i pani konsultantka robiła mu taką wodę z mózgu jakby była po kilkuletnich trenigach manipulowania człowiekiem a poniekąd wiem od "kuchni" (bo kiedys kolezanka tam pracowała) ze PF to jeden wielki wyscig szczurów, kto lepszy - czytaj kto podpisze wiecej umów, ten przezyje... Powinni ich w kosmos wysłac.
Nie martw się tymi pisemkami, skoro nie masz żadnych dat to mogą Ci skoczyc. Sezon niedlugo sie u Ciebie zacznie i spłacisz zaległości

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

matal, tylko nie stresuj sie ! Może tak jak andziotka mówi, jakieś zapalenie. Spokojnie połóż się lulu, napij ciepłego mleczka abyś mogła dobrze spać i jak (odpukac) jutro nie przejdzie do skocz do szpitala dla własnego spokoju.

Kochane, te które zainteresowane drewnianymi literkami - wprawdzie nie wiem jakie wczesniej oglądalyscie ale w dojczlandach po 1euro sztuka !
http://cgi.ebay.pl/Holzbuchstaben-A-...item8263ddc519

Twój pierwszy krzyk...

Czas edycji: 2011-02-11 o 21:34
Stary 2011-02-11, 21:35   #864
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
a ciśnienie i tętno masz ok?
Ostatnio u lekarza było w normie, a w domu nie mam jak sprawdzić. Poproszę jutro, to mi zmierzą przy okazji...
A ostatnią wizytę miałam 7 stycznia, więc sporo czasu minęło Mam nadzieję, że teraz częściej będę chodzić do gina, bo jak jest 5 tygodni, to ja się zaczynam zamartwiać, a jak coś się dzieje, to nie mam kogo spytać, czy to normalne...

ddaaiissyy Staram się nie stresować, już trochę przeszło, teraz boli tylko jak naciskam (gorzej, że robię to co chwilę ramieniem nieświadomie )

Uciekam odpocząć

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-02-11 o 21:39
Stary 2011-02-11, 21:37   #865
Weredka
Zadomowienie

Cytat:

Weredka, znam tą firmę , bo kiedys tata wykupił u nich reklamę a potem co roku były takie hocki-klocki ze strach się bac. Tata nie umiał zachować sie asertywnie i pani konsultantka robiła mu taką wodę z mózgu jakby była po kilkuletnich trenigach manipulowania człowiekiem a poniekąd wiem od "kuchni" (bo kiedys kolezanka tam pracowała) ze PF to jeden wielki wyscig szczurów, kto lepszy - czytaj kto podpisze wiecej umów, ten przezyje... Powinni ich w kosmos wysłac.
Nie martw się tymi pisemkami, skoro nie masz żadnych dat to mogą Ci skoczyc. Sezon niedlugo sie u Ciebie zacznie i spłacisz zaległości
Dzięki za wsparcie. Wzięłam Magnezin i No-spę, bo przez ten stres zaczął mi się brzuszek stawiać. No i wzięłam się za robienie zaproszeń komunijnych ze zdjęciem, które chce moja koleżanka... Tak więc jakoś to będzie...
Stary 2011-02-11, 21:39   #866
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
35 litrów !! ?? O kurde Toś poszalała wow
nie no... to ja chyba troszke bardziej porządnicka jestem bo u mnie ze śmieci to najwyzej ogryzek leży albo góra 2-3 puste butelki po piciu
Jednak nie mam poodkurzane i wycieraczki takze zasyfione a kokpit wytre raz na miesiąc jak mi sie zachce

Kochane, te które zainteresowane drewnianymi literkami - wprawdzie nie wiem jakie wczesniej oglądalyscie ale w dojczlandach po 1euro sztuka !
http://cgi.ebay.pl/Holzbuchstaben-A-...item8263ddc519
no mowilam ze nie lubie sprzatac...... ale nie przesadzajmy ze mialabym jeszcze odkurzac, co za duzo to nie zdrowo. nie nawidze odkurzac samochodu, to by burzylo swieta prawde ze samochod nie od sprzatania

ja dzisiaj zadecydowalam ze kupie chlopakom... strace jakies 150 zl no ale.... teraz juz musze myslec ze jak kupowac niektore rzeczy to dwojce.....

a i mam w zakladkach takie:
http://allegro.pl/malowane-literki-i...437125902.html

i takie:
http://allegro.pl/drewniane-kolorowe...453263457.html
Stary 2011-02-11, 21:40   #867
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
gorączkę masz ???

Stary 2011-02-11, 21:42   #868
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

aaa, ja dzisiaj mialam lekkie skurcze, ale jakos mnie to niezaniepokoilo , za to mlody tak wypychal sie i kopal TAM ze mialam moment ze myslalam ze dzisiaj sie sam wypchnie na swiat! jeszcze czegos takie nie przezylam! bardzo dziwne uczucie
Stary 2011-02-11, 21:44   #869
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Ostatnio u lekarza było w normie, a w domu nie mam jak sprawdzić. Poproszę jutro, to mi zmierzą przy okazji...
A ostatnią wizytę miałam 7 stycznia, więc sporo czasu minęło Mam nadzieję, że teraz częściej będę chodzić do gina, bo jak jest 5 tygodni, to ja się zaczynam zamartwiać, a jak coś się dzieje, to nie mam kogo spytać, czy to normalne...

ddaaiissyy Staram się nie stresować, już trochę przeszło, teraz boli tylko jak naciskam (gorzej, że robię to co chwilę ramieniem nieświadomie )

Uciekam odpocząć
teraz może Cie boleć już od samego dotykania ... bo pewnie co chwilkę sprawdzasz czy boli czy już przestało.. odpocznij sobie i wszystko bedzie dobrze
Na pocieszenie ja ostatnią wizyte u ginka miałam 30 listopada potem tylko samo USG połówkowe. Nawet nie robiłam jeszcze badań okreslających krew... tzn wiem, ze mam ARH+ ale obligatoryjnie chyba trzeba to sprawdzić..

Cytat:
Dzięki za wsparcie. Wzięłam Magnezin i No-spę, bo przez ten stres zaczął mi się brzuszek stawiać. No i wzięłam się za robienie zaproszeń komunijnych ze zdjęciem, które chce moja koleżanka... Tak więc jakoś to będzie...
no i bardzo mądra dziewczynka To Ci pomoże a Ty sobie znajdz zajęcie i nie mysl o głupkach bo to naprawdę wariaci !!

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

haha popieram CiE Agnieszka z tym odkurzaniem, tez niecierpie
a literki sa boooossssskkiiiieee
Niemieckie niech sie schowaja

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-11, 21:47   #870
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
aaa, ja dzisiaj mialam lekkie skurcze, ale jakos mnie to niezaniepokoilo , za to mlody tak wypychal sie i kopal TAM ze mialam moment ze myslalam ze dzisiaj sie sam wypchnie na swiat! jeszcze czegos takie nie przezylam! bardzo dziwne uczucie
a mnie dziś TAM nie kopała

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości