|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Okii
![]() Cytat:
Ooo to duża dziewcynka już z niej ![]() ![]() szczególnie jakby dodać to 400 ![]() Cytat:
![]() Kurde dziewczyny, ale mnie brzuch boli masakra... brałam duphaston na wywołanie @ i czekam... swoją drogą to po tych tabletkach to mnie non stop mdliło... ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Chyba, że tak jak pisałam chodzi o to jak to wyglądają uprawnienia w firmie... ale tu mi nie pasuje wyraz struktura ![]() Dzisiaj same imprezy:0 mój brat ma studniówkę każdy się bawi my tez mieliśmy iść z tż na bal, w sumie to jest jeszcze szansa bo zapisy dzisiaj do 17 a zaczyna się o 21 Miłej zabawy! i co najmniej 150 lat dla babci!
|
|||
|
|
|
#2192 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Treść usunięta
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję bólu brzucha. A co do duphastonu, to mnie też po nim mdliło, pomogło mi jak zaczęłam go brać bezpośrednio po jedzeniu.
|
|
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bede zaciskać nogi Cytat:
![]() powiem mam w sekrecie: ze jak na poczatek 9 m-ca czuje sie super duzo wiecej mam energii niz ma przykład w 7 czy poczatku 8 nic mnie nei boli poza oczwiscie mrowiejącymi palcami u rąk i zgagą by tak dalejsie teraz uśmiałam jak gupia szwagier poznał dziewczynę znaczy sie poznał.. inaczej... zaczął sie spotykach z kolezanką ze studiów... i sie borok opamiętal ze ona ma w poniedziałek urodziny i do tego walentynki.... i on nie ma prezentu i na szybko wymyslalaismy cos![]() ona ma bzika na punkcie motoryzacji i chcial ja na gokarty do Tych zabrac ...ale ktos mu wczoraj ukradł portfel z dokumentami i dooopa blada bo nei moze prowadzic wiec mu mowie: moze prefumy albo szal albo rekawiczki skórzane alllllbo (i tu uśmiech ) nie wiem jak jestescie blisko ze sobą... a on mi na to ze: sam nie wie jak blisko a czemu?ja mu: bo moze jakas fajną bieliznę ![]() on: no chyba tak blisko to jeszcze nie ![]() i chyba stanęło na perfumach jakichś dobrych
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-02-12 o 12:55 |
||
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() dziękuję ![]() no ja też mam nadzieję, że to od zębów, a nie jakiś wirus ![]() dziękuję oby się wyrobili u nas też wiało - przeraźliwie dzięki ![]() Cytat:
czas się zbierać do powitania nowego świata ![]() Cytat:
współczuję bólu brzucha i mdłości
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za życzenia dla babci bardzo dziękuję Ale pamiętam, że jak my z bratem bylismy mali, to mówiła, oby tylko dożyć do komuni, potem oby do 18-stki, a potem do ślubu. I teraz znalazła sobie nowy cel Metoda małych kroków, hehe A tak serio to zazdroszczę jej tej woli życia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brałam nospe forte, chyba działała ze 2h, bo nie bolało a teraz z powrotem zaczyna
tak skończyłam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2198 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie już łazienka posprzątana, zostało umycie podłóg.
Dziewczyny wystawiałyście może coś ostatnio na allegro? Bo ja czasem coś wytawiam(maszyny tża np, na motoryzacji) i zawsze płaciłam 3-4zł, a dziś wystawiłam za 27zł, nie wiem czemu tak drogo. Pierwszy raz użyłam do tego szblonu, może przez to? ale nic nie pisało że za szablon dodatkowo sie płaci i do tego tyle.
|
#2201 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa no to faktycznie ![]() a jak pobiegniesz to 5 min
|
|
|
#2203 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ja nie daje. ewentualnie szczyptę soli, ale bardzo rzadko.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A Martucha podowała super przepis na sałatkę, ale na słodko. Z mandarynkami z puszki. Robiłam, potwierdzam - pyszna! Cytat:
![]() Przykro mi, że miałaś taką noc. Mam nadzieje, że dzisiaj będzie lepiej i cieszę się, że dobrze się czujesz. Właśnie zauważyłam, że gdyby nie to twoje puchnięcie, to Ty całą ciążę dobrze się czujesz, nie jesteś zmęczona, super! kochana, a Wy robicie sobie sesje brzuszkową, czy raczej nie? Cytat:
Cytat:
Oczywiście pokasowało mi posty Kwiatuszku, gratuluję zdanego egzaminu! Jesteś mistrzem! Katunia, dziękuję za przepis. Takie wzbogacenie mojego szybkiego dania, trzeba będzie wypróbować ![]() Rosi, ja też oleju nie dodaję do ciasta. tylko na patelnie troszkę daje. Ktosia, wszystkiego dobrego dla babci! 90 lat - piękny wiek! Baja, pięćdziesięcio lecie! Super! Ciekawe czy my tez tyle ze sobą wytrzymamy ![]() Smutno mi, posprzątałam, nikogo nie ma w domu, pogoda taka śliczna, a mąż w pracy Jeszcze się wkurzyłam, bo TŻet od środy ma wolne do końca tygodnia i planowaliśmy, że gdzieś sobie wyskoczymy na dłuższy weekend i du.pa. Nie dostałam wolnego. Ech... życie.Wczoraj mieliśmy fajny wieczór, mąż do mnie zadzownił, że mam się zrobić na bóstwo, że jak nie będziemy mogli gdzieś wyskoczyć przez weekend to mnie gdzieś zabiera. Poszliśmy na rynek na piwko, później do znajomych - super było! Idę odkurzyć, później do jakiegoś sklepu (kupię sobie piwo, a co!), i wezmę się za te naleśniki.
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-02-12 o 14:26 |
||||||||
|
|
|
#2204 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie. Mój pracuje do 21:00, a do tego jeszcze jutro pracuje.
Mam nadzieje, że szybko zmieni tą pracę!
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucia nie smutaj się
przynajmniej wczoraj gdzieś wyskoczyliście. A pięknych weekendów jeszcze dużo przed wami, wiosna się zbliża więc myślę że jeszcze będzie wiele okazji gdzies wyskoczyć.Dziewczynki znacie jakąś fajną dietę? Chciałabym zrzucić 3kg, ćwiczyć mi się nie chce więc szukam jakieś prostej i taniej diety.
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Przekazuje pozdrowienia od Maggie1983 Tęsni za WamiI kilka zdjęć dla ciotek
|
|
|
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj znalazłam taką stronę... http://www.kalinajanowska.pl/
Pokazałam dzisiaj mężusiowi... i miał łzy w oczach i ja też... postanowiliśmy, że przeznaczymy ten 1% podatku na tą dziewczynkę. Cytat:
uwielbiam takie ![]() Cytat:
![]() a kiedy Maggie osobiście zajrzy
|
||
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Przychodzę podzielić się dobrą wiadomością.... R się oświadczył !!! Jestem oficjalną narzeczoną z pięknym pierścionkiem na palcu !!! ))))))))))))))))))))))) )))))))
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suuuuper!!!!! ![]() pochwal się pierścieniem ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokazuj pierścionek ![]() Ana chyba nieprędko, Magda pisała mi, ze Nadia jest bardzo absorbująca i siedzi z nią właściwie sama cały czas |
|
|
|
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobię fotkę na pewno. Narazie mam zamieszanie, bo robię dzis imieniny i szykuję imprezę. Będzie podwójna okazja do świętowania
![]() Jestem mega szczęśliwa !!!
|
|
#2214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos wystawiania na allegro,to opłata jest zależna min od wartości wystawianej rzeczy,więc im droższa rzecz to tym więcej płacisz. A co wystawiałaś? Nie wydaje mi się ,żeby szablon aż tyle nabił,bo 27 zł to bardzo dużo... Cytat:
Przyjemności i smacznego tortu![]() Cytat:
![]() Ale się szwagier załatwił moja teściowa też ma urodziny w walentynki![]() Ty to masz dobrze z tą bliskością do domu![]() scio fajna ta mała ,taka laleczka ![]() A co się dzieje z Martuchą? wow Agatka ale news!!!! SUPER gratulacje kochana
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-12 o 16:37 |
|||
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka gratulacje!!!
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow super strasznie sie ciesze Waszym szczęściem zdradź nam więcej szczegółów i koniecznie pochwal się pierścionkiem ![]() A co do dzisiejszego wieczoru to dzis moj mezulo konczy 31 lat i idziemy balowac na disco tzn do baru gdzie mozna potanczyc
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caluuuje caluuujeee zdrowka dla malej Cytat:
przeprowadzka? w polowie rzeczy mamy juz przewiezione dzisiaj mamy dwie imprezy wiec nie ma kiedy ![]() A ta salatka to z takimi malymi pieroszkami tak? Bo jesli tak to ja dodaje jeszcze papryke rozne kolory , seler i czerwona cebule ![]() Cytat:
aczemu Maggie do nas nie zaglada? ![]() Cytat:
My dzisiaj idziemy na dwie imprezy ... chrzest i urodziny ..
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko - ojjjjjjj ale suuuuper
na razie tylko tyle doczytalam bo takiej wiesci nie mozna ominac ciasta sie robia ide dalej dzialac w kuchni - bounty i orzechowiec juz prawie skonczone-ale pachnie
|
|
|
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
Atomufka ja wystawiam maszyny rolnicze które kosztują kilka tysięcy i zawsze płaciłam kilka zł a teraz taka cena, nie wiem czy tak podrożały te aukcje?
Maggie słodka pannica ![]() Katunia wyobrażam sobie twoje słodkości AgatkaL gratulacje
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

kupie mu rekawice na narty bo zawsze pozycza od brata ja jedziemy
masakra... brałam duphaston na wywołanie @ i czekam... swoją drogą to po tych tabletkach to mnie non stop mdliło... 
No bo o uprawnieniach piszesz w rozdz. 3, więc nie wiem co jeszcze można opisać w kolejnym. Chyba, że chodzi o wszystkie kroki po kolei jakie należy poczynić, żeby wyegzekwować od pracodawcy to co pracownicy przysługuje 

tak skończyłam 

także 
przynajmniej wczoraj gdzieś wyskoczyliście. A pięknych weekendów jeszcze dużo przed wami, wiosna się zbliża więc myślę że jeszcze będzie wiele okazji gdzies wyskoczyć.