|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
i 100lat dla TŻ ![]() Cytat:
ja w lecie często tak zaczesuje i spinam ![]() Czekaj, jak dorwiesz palete, taki mętlik Ci się zrobi, że będzie trzeba stosowac wyliczanki U mnie raczej też w hurtowni nie ma dolce, a jak jest to pewnie i tak taniej będzie na all
|
||
|
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomalowałam sie, ubrałam, i musze powiedziec ze sie czuje mega atrakcyjnie ![]() Ja bym dolce kupiła na all ale dziewczyny kiedy ja to zużyje Mam jeszcze z 3 odzywki od farb takie zwykle. A najsmieszniejsze jest to ze nie mam takiej zwykłej odzywki do splukiwania Cytat:
No jak podpiełam grzywke to te nierownosci wygladaja tak jakby to tak specjalnie było i tak ma byc ![]() Przestancie gadac o tej dolce bo mi sie juz ledwo rzeczy w szafce mieszcza |
||
|
|
|
#513 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi no dla mnie to dużo bo ja jestem raczej minimalistka i zazwyczaj mam po 1 sztuce ze wszystkiego
No i tez ja to wszystko powoli zuzywam ![]() Jeszzcze mam bez splukiwania odzywki, i takie tam. Generalnie poza zwykla drogeryjna odzywka do splukiwania nic nie potrzebuje, a ja tak mam ze jak nie potrzebuje - to nie kupuje chociaz bardzo bym chciała
|
|
|
|
#515 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
poza tym miałam włosy rozjaśniane wiele lat i potrzebna była im reanimacja maskami, odzywkami, olejami ale nie żałuję swoich zakupów
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jeszcze znalazłam maske z L'biotica ![]() U mnie to jest tez kwestia tego że nie mam stałych zarobków wiec jakbym tak szalała z kasą to bym nic nie miała tylko maski do włosów |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio się skusiłam i kupiłam spray gliss kura z 7 olejkami
![]() I dziś umyłam główkę J&J i na to tylko psiknęłam gliss kura i więcej żadnych odżywek nie nakładałam.. nic - zobaczymy jak włoski zareagują
|
|
|
|
#518 |
|
Magda ;)
|
Bunny ok dziekuje, kolor na calosci jest ok
Buahhot a u mnie sie juz wszystko stopilo i swieci sloneczko Czekoladowoo witamy w gronie blondynek ![]() juz jest slicznie ![]() |
|
|
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakoś to wytrzyma, dam po walentynkach liczy się gest ![]() Cytat:
![]() witaj blondyno
|
|||
|
|
|
#521 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spokojnie możesz tak chodzić i robić odrosty jedna farbą wybraną- najlepiej nadal popielatą, bo beżowa ci rudy wybije na powrót- na razie musisz poczekać. I malaksować tylko kolor i to juz sie wyrówna. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Dobra lecę dalej, bo musze obiad glodomorom robic ![]() do tż sie nie odzywam- wojna na calego. trzymajcie kciuki! podam wam w klubie szczegoly ale na razie musze sie kamuflowac
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy na relację ![]() a cała reszta gdzieś zaginęła, pewnie już świętują Walentynki ![]() to ja też sobie idę, ciao!
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-12 o 16:37 |
|
|
|
|
#523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie chce się chwalić ale tez mam kolekcje masek Cytat:
Cytat:
princeska nie jest źle jak się wymyje ten niebieski to będzie super a ja dziewczynki chora jestem ![]() niedość że nos zatkany nie mogłam oddychać to jeszcze ten wiatr.
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
|
|
|
#524 |
|
Przyczajenie
|
Snow od paru wątków zachwycam się Twoim kolorkiem malowanym excell 10.13, chciałabym się dowiedzieć jakiego koloru masz swój naturalny odrost? Ja mam odrost z kolorze średniego blondu, a moje włosy dość dobrze się rozjaśniają, resztę włosów mam w kolorze złoto-rudego jasnego blondu. Zastanawiam się która farbka będzie dla mnie lepsza i rozjaśni mój okropny odrost a jednocześnie nie będę miała bialej glowy
Zastanawiam się nad excell 10.13 a excellence 10.21 Będę wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam!
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Ja właśnie umieram z przejedzenia byliśmy w pizzerii było bardzo miło i pysznie później pochodziliśmy po sklepach, niestety mojej upatrzonej marynary już nie było kupiłam sobie na pocieszenie kolejne jeansy w Bershce za 29zł ![]() i Tż sobie takie materiałowe w H&M. A jutro idziemy do kina ![]() Bunny trzymaj się tam dzielnie ![]() Asia zdrówka! ![]() Agnieszeszeczkaa tak ja też mam swój średni i łatwo rozjaśniający się blond excellence 10,21 też robiłam, wklejałam ost jakoś zdjęcie, ale odrost słabo rozjaśnił.. To już bardziej polecałabym Ci stockholm
|
#526 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry i dziekuje Witam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oj To sie kuruj.Ja sie męcze z alergia ciagle:/ A na katar Acatar Max jest dobry bo ladnie nos odtyka |
||||
|
|
|
#527 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje bardzo!
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zdj w stockholmie mam w albumie, jedno chyba
|
|
#529 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25025530]Ja tak jak pisałam, odrost jakoś się nie powiększa szaleńczo, ale te włoski malutkie co na skroniach i "zakolach"były watłe i krótkie i nie rosły teraz rosną, także jest OK.
Vitapil bierze się raz dziennie, ja za 60tabl. zapłaciłam coś ok. 24 zł. A 6 tabl. dziennie to piekielnie nieekonomiczne. U mnie w niektórych aptekach (nie wiem czy mogę podać nazwę) na Skrzypovitę jest teraz promocja 40 tabl. + taki masażer głowy za chyba 12zł jakoś tak.[/QUOTE]w Rossmanie 80tabl. skrzypowiaty za 15 zł ale bez masażera ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() niech rosną do tej długości moje a potem zawsze się przyda do zagęszczenia bo moje nie są grube i bujne ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
nie zgodziliśmy się bo raz jaką pewność mamy że w ogole przyniesie tą paczkę skoro nie potrzebne bedzie moje potwierdzenie na pismie ze otrzymałam a dwa pozwoliliśmy mu robić tak jak jest coś małego to dzwonić domofonem i jak jest ktoś niech mówi że wkłada do skrzynki to kurdę już tak upycha że szok i weź dziadowi pójdź na rękę teraz słyszę przez domofon listonosz to od razu otwieram drzwi i odkladam sluchawke to musi wchodzić na gore ![]() Kotka fajnie że się ze mną zgadzasz a kuferek sweet tylko co ja bym mu tam wsadziła słodycze odpadają ja to raczej jakąś mega skrzynie na odżywki ale to pewnie zaraz by mi powiedział że kumple się z niego śmieją jak to było kiedyś Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-12 o 18:25 |
||
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny robię głosowanie
ponieważ sama nie mogę się zdecydować proooooszę powiedzcie Waszym zdaniem, który kolor matrixa kupić 11a czy 10av
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a któraś robiła tym 10av ? widziałaś może zdjęcia mniej więcej jak efekt po ? ja powiem tak ja bym się bała bo tam widzę przy 10av popielato-fioletowy i jak widzę coś takiego to uciekam a przy 11a super rozjaśniające blondy więc jakoś bezpieczniej to brzmi wybrałabym ten 11a tym bardziej że widzisz że u Kochaneczki ładnie wyszło tylko nie wiem jakie miała przed farbowaniem ale na Twoich włoskach pewnie też wyjdzie pięknie raz dziennie sobie oglądam Twój album
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-12 o 18:33 |
|
|
|
|
#532 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
trudno mi powiedzieć bo bardzo podoba mi się efekt u Kochaneczki, ale ten 10av też pieknie wygląda, oba są świetne |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot takimi odpowiedziami wcale nie pomagamy
|
|
|
|
#534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Proszę jeszcze o więcej opinii naszych blondynek ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
#535 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co zadowolona jesteś z kolorku? Pewnie trochę pojaśniał co?
|
|
#537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może faktycznie tam jest cieplej? W każdym razie nie widać tego zbyt mocno ![]() Cytat:
Naprawde sliczne Cytat:
I jestem zawiedziona-nie kupiłam ani jednego ubrania Nic mi się nie podobało, spodnie kupię w Lbn więc nawet nie szukałam, ale poza tym nic. Szkoda, ale kupiłam podkład do twarzy w Douglasie przynajmniej ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Snow to bierz 10av
fakt wypłuczę się przecież 11a sprawdzony a Ty sprawdzisz 10av i potem jak wkleisz foto to pewnie nalot będzie na tą farbkę więc sprzedawca powinien Ci rabatu potem udzielić za reklamę ![]()
|
|
|
|
#539 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tylko tyle, że wypłukał się ten fiolet i mam teraz chłodne pasemka (bo całość jest dosyć ciepła). W zupełności mi taki kolor wystarcza, jeśli za mniej więcej miesiąc nadal będę zadowolona to kupię znowu tą samą farbkę ale wiesz, stockholm jest dosyć jasny, beżowy przy nakładaniu, a ta moja farba była normalnie fioletowa
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a moge zapytac czemu profesjonalna?? Przeciez Tobie kazda farbka sklepowa wychodzi pięknie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

Poogladam palety itd i bedzie ok 

Mam jeszcze z 3 odzywki od farb takie zwykle. A najsmieszniejsze jest to ze nie mam takiej zwykłej odzywki do splukiwania

kupiłam sobie na pocieszenie kolejne jeansy w Bershce za 29zł 
To sie kuruj.
jakoś tak.[/QUOTE]