Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 16:28   #2521
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
moge jutro moge dzis

idę pisać PW
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:34   #2522
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Dzień dobry albo i dobry wieczór powoli
Gratuluję wszystkim ślicznych nowych koraliczków!!!

Ilios bransoletka piękna

Magi Twoje zbiory mnie powalają

VLS taaaaak ta gwiazdka jak znalazł dla Ciebie

Patgozolek piękna bransoletka i najładniejszy łańcuszek z tych, które widziałam (a turkusowe murano jest śliczne az sama się do niego ślinię)

Sajf Twoje tempo jest zabójcze (jesli chodzi o Pandorę oczywiście)

A pędzicie tak, że nie mogę nadgonić

Ilios jesli chodzi o te koraliki retired to na ebayu widziałam już kostke za zabójczą cenę sto pięćdziesiąt parę złotychooo http://cgi.ebay.pl/Authentic-RETIRED...item43a50525bc

A i jeszcze coś dla Myszki
http://cgi.ebay.pl/Pandora-Maus-Mous...item230e2263a6

Edytowane przez Cierpliwa2008
Czas edycji: 2011-02-12 o 16:48
Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:47   #2523
Filozofka888
Zadomowienie

Oto moja Pandora
Mam ją od wczoraj, mało elementów, ale jak na dwa dni to kolekcja nie jest taka mała, w sumie prawie 540zł lekką ręką
- Serduszko Pandora
- Murano Pandora
- 2 klipsy (walka z rakiem, fundacja TVN).
- Beads z Apartu.
Dostałam też ściereczkę Pandory w Yes dzisiaj.
Mam nadzieję, że kolekcja w miarę możliwości będzie sukcesywnie się powiększać
Dziękuję za miłe odpowiedzi

Zdjęcia trochę kiepskiej jakości, aparat szwankuje. A koralik zielony bo niestety taki tylko mi wpadł w oko z tych co mi dano do wyboru (liczyłam na fiolet albo niebieski).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 009.jpg (144,9 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 016.jpg (82,1 KB, 104 załadowań)
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:50   #2524
audreyh27
Raczkowanie

Witam wszystkie fanki biżuterii spersonalizowanej.

Obserwuję ten wątek już od jakiegoś (dłuższego) czasu i w końcu odważyłam się wyjść z ukrycia Wszystko przez to, że jestem okrutnie nieśmiała, nawet tak "anonimowo" w necie.

Mieszkam w Warszawie, jestem już dobre kilka lat po studiach, pracuję i uwielbiam biżuterię, którą można samemu "składać".
Swoją pierwszą charmsową bransoletkę kupiłam w 2007 roku, razem z pięcioma zawieszkami, w sumie była w połowie sponsorowana przez moją mamę w ramach prezentu gwiazdkowego. Ten zestaw od tamtej pory jest niezmienny. Jak trafiłam na kolejne charmsy, które chciałam mieć, to kupiłam kolejną bransoletkę i ta już jest modyfikowana według potrzeb. Do tej pory dorobiłam się 13 charmsów.

W maju ubiegłego roku zaczęła się moja przygoda z Pandorą. Mam jedną srebrną bransoletkę, 8 srebrnych beadsów i jedno murano. Na dziś jest raczej skończona, może dokupię kiedyś jeszcze dwa murano, ale to raczej dalsza przyszłość.

W międzyczasie uzbierałam też 6 Lilou.

Mam jeszcze jedną bransoletkę tego typu, ale chyba niezbyt dobrze znanej firmy, więc może o niej napiszę kiedyś, jak wkleję zdjęcia. Co obiecuję zrobić w najbliższym czasie, bo dziś mój komp odmawia współpracy...

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych zbiorów i pasji z którą kolekcjonujecie koraliki. U mnie niestety na ogół wygrywa rozsądek Dlatego właśnie pomimo kuszących promocji nie skorzystałam ani tej w Pandorze ani w Yes - chociaż w obu sklepach robiłam wczoraj (skromniutkie) zakupy
audreyh27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:52   #2525
Cierpliwa2008
Rozeznanie

A widziałyscie to?http://cgi.ebay.pl/Authentic-Pandora...item1c1906f84a
Patrz Filozofka...

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:54   #2526
Ariada
Wtajemniczenie

A ja właśnie znalazłam takiego potworka http://cgi.ebay.pl/AUTHENTIC-GLASS-M...item230e289839
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:56   #2527
ktsw
Zakorzenienie

nadrobilam 10 stron od wczoraj, dziekuje za miłe przyjęcie żyrafy kosztowała cos około 60 złotych chyba.
Wszystkie zdjecia waszych koralików przepiekne

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
No dobra PRZED... ostatniJeszcze amazonit i błyszcząca gwiazda po głowie mi chodzi...

KTSW, Ty masz amazonit?
mam i jest przesliczny, polecam fotki na zdjeciowym
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 16:56   #2528
Filozofka888
Zadomowienie

Bardziej zależało mi na któryś z tych murano:
http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...-000-PAD-79635
http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...rna-zawieszka-

pandora-AB-S-000-PAD-SZSB110
http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7961100
http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7964400
http://www.yes.pl/bizuteria/zawieszk...00-PAD-7964900

Ale i tak jestem ogólnie zadowolona bo to dopiero początek
Stary 2011-02-12, 17:01   #2529
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez audreyh27 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie fanki biżuterii spersonalizowanej.

Obserwuję ten wątek już od jakiegoś (dłuższego) czasu i w końcu odważyłam się wyjść z ukrycia Wszystko przez to, że jestem okrutnie nieśmiała, nawet tak "anonimowo" w necie.

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych zbiorów i pasji z którą kolekcjonujecie koraliki. U mnie niestety na ogół wygrywa rozsądek Dlatego właśnie pomimo kuszących promocji nie skorzystałam ani tej w Pandorze ani w Yes - chociaż w obu sklepach robiłam wczoraj (skromniutkie) zakupy
witamy jestes chyba jedyna tutaj u której wygrywa rozsądek jeśli chodzi o kupowanie koralików dawaj zdjęcia swoich kolekcji
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:08   #2530
Tygrys Tati
Zakorzenienie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;25042026]Treść usunięta[/QUOTE]
Przecudna!!!
Stary 2011-02-12, 17:12   #2531
Miramar
Rozeznanie

Co do zestawienia koralików Pandory, które przestają produkować, to pytałam o nią w sklepie i faktycznie sprzedają je do wyczerpania zapasów magazynowych. Cieszę się, że przynajmniej mojego marsa zdążyłam kupić, ale mam jeszcze kilka koralików, które mi się podobają i muszę się pośpieszyć z ich zakupem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 790264.jpg (4,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790120CZ.jpg (6,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790263CZ.jpg (5,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790601.jpg (6,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790325.jpg (5,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790399DN.jpg (5,4 KB, 2 załadowań)
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 17:23   #2532
marryme21
Zakorzenienie

Dziewczyny,ile kosztuje bransoletka-baza w Pandorze i stoper?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:34   #2533
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Oto moja Pandora
Mam ją od wczoraj, mało elementów, ale jak na dwa dni to kolekcja nie jest taka mała, w sumie prawie 540zł lekką ręką
- Serduszko Pandora
- Murano Pandora
- 2 klipsy (walka z rakiem, fundacja TVN).
- Beads z Apartu.
Dostałam też ściereczkę Pandory w Yes dzisiaj.
Mam nadzieję, że kolekcja w miarę możliwości będzie sukcesywnie się powiększać
Dziękuję za miłe odpowiedzi

Zdjęcia trochę kiepskiej jakości, aparat szwankuje. A koralik zielony bo niestety taki tylko mi wpadł w oko z tych co mi dano do wyboru (liczyłam na fiolet albo niebieski).
Czy jak wezmę coś za 199 dostane gratis murano w Yes, czy trzeba co najmniej 200 równo?

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:34   #2534
nina90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
fajny zestaw zaręczynowo/ślubny
sorina
spełnienia koralikowych marzeń i samych uśmiechów(to sie trochę łączy ) http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0
Wspaniały filmik
audreyh27 witamy i czekamy na fotki!!

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:35   #2535
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,ile kosztuje bransoletka-baza w Pandorze i stoper?
Baza 299 zł (srebrna typowa), srebrny stoper 119 zł

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Stary 2011-02-12, 17:39   #2536
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Czy jak wezmę coś za 199 dostane gratis murano w Yes, czy trzeba co najmniej 200 równo?
U mnie ponad 200 zł.. Bo właśnie przez to nie kupiłam swojej pszczółki

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:43   #2537
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Z tego co wiem co najmniej 200, też tak chciałam kombinować ale np gdybym wzięła dwa beadsy za 99 wyszło by za mało..
Ogólnie trochę cichociemna ta promocja bo dowiedziałam się o niej wczoraj wieczorem z forum, a w salonie i w sklepie internetowym nie było żadnej wywieszki.
Stary 2011-02-12, 17:47   #2538
melczak0
Rozeznanie

wreszcie nadrobiłam - sporo tego
piękne wszystkie Wasze nabytki drogie maniaczki, niestety nie miałam czasu wybrać się do yes mam w zamiarze udać się tam jutro ale widze po wpisach ze chyba nie będzie wyboru - najwyżej nic nie kupię i poczekam na dostawę
melczak0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:48   #2539
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Baza 299 zł (srebrna typowa), srebrny stoper 119 zł

Dzięki.
To są ceny ogólnopolskie,wszędzie takie same?
A jak wygląda sytuacja z cenami w Europie,jest ciut taniej?

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 17:53   #2540
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem co najmniej 200, też tak chciałam kombinować ale np gdybym wzięła dwa beadsy za 99 wyszło by za mało..
Ogólnie trochę cichociemna ta promocja bo dowiedziałam się o niej wczoraj wieczorem z forum, a w salonie i w sklepie internetowym nie było żadnej wywieszki.
Zapisz się do newslettera ze strony yes, bo przesyłali informację o tej promocji. Ale forum było szybsze .
Stary 2011-02-12, 17:58   #2541
patgozolek
Zadomowienie

Ja jestem zapisana a mi nie wysłali info o promocji ;( Jadę do Yes, wiem że teraz przegnę i wydam ostatnie pieniądze, ale mama mi sprezentowała 100 więc by się opłacało coś kupić za 200, ciekawe czy mają jeszcze murano gratis, jak nie będzie to może coś innego zaproponują, jak w pandorze

Stary 2011-02-12, 18:02   #2542
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
Dzięki.
To są ceny ogólnopolskie,wszędzie takie same?
A jak wygląda sytuacja z cenami w Europie,jest ciut taniej?
W Yes i Pandorze ceny takie same, u innych sprzedawców też. Trzeba liczyć na różne promocje. A ceny w Europie takie same, bransoletki czasem można ciut taniej dostać w niektórych sklepach internetowych. Taniej zdarzają się na allegro i ebay, ale to zawsze ryzyko - np ostatnio czekałam na pandorę z ebay 3 tygodnie, na szczęście dotarła i okazała się 100% oryginałem, ale ryzykowałam. Taniej jest w USA, ale trzeba liczyć jeszcze koszty dostawy.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Ja jestem zapisana a mi nie wysłali info o promocji ;( Jadę do Yes, wiem że teraz przegnę i wydam ostatnie pieniądze, ale mama mi sprezentowała 100 więc by się opłacało coś kupić za 200, ciekawe czy mają jeszcze murano gratis, jak nie będzie to może coś innego zaproponują, jak w pandorze

Info było na reklamówce z fotkami, którą rozsyłali mailem, wogóle nie wczytywałam się w nią i nie zwróciłam uwagi na tekst pomiędzy zdjęciami. Dopiero dziewczyny zwróciły mi na nią uwagę.
Promocja z gwarantowanym murano gratis była w sklepie internetowym (przy czym murano było dodawane losowo, nie mozna było wybierać). W sklepach mozna wybierać tylko z określonych modeli, które przeznaczyli do promocji, ale trwa ona do wyczerpania asortymentu. A że sklepy nie dostały dodatkowej dostawy owych murano promocyjnych, to dają to co mają aktualnie na stanie - a czasem nie mają prawie nic :-(

Edytowane przez Miramar
Czas edycji: 2011-02-12 o 18:07
Stary 2011-02-12, 18:04   #2543
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Zapisz się do newslettera ze strony yes, bo przesyłali informację o tej promocji. Ale forum było szybsze .
Mam zaznaczoną opcję Chcę być informowany o nowościach i promocjach i przysyłają mi maile, ale jakoś o tej promocji nie poinformowali, dziwne
Stary 2011-02-12, 18:07   #2544
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez Ariada Pokaż wiadomość
A ja właśnie znalazłam takiego potworka http://cgi.ebay.pl/AUTHENTIC-GLASS-M...item230e289839

makabra

no wlasne, te retired osiagaja potem zawrotne ceny wiec jesli ktorys z tej listy sie Wam podoba, to lapcie go teraz, bo za kilka miesiecy bedzie rownie nieosiagalny jak pandorowa myszka
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:14   #2545
martinia
Zakorzenienie

Filozofka888 ładny początek to właśnie było moje awaryjne murano gdyby nie było tych w niebieskie kropeczki, nie widziałam go na żywo, ale jak ktoś lubi zieleń to wydaje się ładne

Audreyh27 niezła kolekcja! koniecznie pokaż nam zdjęcia, czuję że będzie czym się zachwycać i koniecznie uważaj - jak zaczniesz udzielać się na forum - ten twój rozsądek może zaniknąć... ja np. nie wiem gdzie posiałam swój
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:43   #2546
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Filozofka888 ładny początek to właśnie było moje awaryjne murano gdyby nie było tych w niebieskie kropeczki, nie widziałam go na żywo, ale jak ktoś lubi zieleń to wydaje się ładne

Audreyh27 niezła kolekcja! koniecznie pokaż nam zdjęcia, czuję że będzie czym się zachwycać i koniecznie uważaj - jak zaczniesz udzielać się na forum - ten twój rozsądek może zaniknąć... ja np. nie wiem gdzie posiałam swój
Właśnie zielonego w ogóle nie miałam w planach, ale jak już się tak napaliłam to pozostaje mi zielone Teraz czas na lekki odwyk
W ogóle mam całą szufladę zawaloną wszelkimi pudełkami z różnych salonów biżuteryjnych
Stary 2011-02-12, 19:16   #2547
Tuna
Raczkowanie

Godzinę temu wróciłam z centrum handlowego - jakiś obłęd walentynkowy, wszędzie serca, serduszka , aż oczopląsu można dostać. Namówiłam ukochanego na trzy maleństwa, nie miał wyjścia - musiał kupić w salonie tłumy - głównie faceci
moje zdobycze a konto walentynkowych
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...ollection,4316
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...ollection,4117
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,kole...ollection,4288

swoją drogą to już kolejny prezent na walentynki w tym miesiącu, całe szczęście że Misiek ma słabą pamięć
Tuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:36   #2548
martinia
Zakorzenienie

Tuna śliczna ta filiżaneczka, ciekawe murano i ładny prezencik
fajnie dostawać tyle prezentów na walentynki może za rok też tak będę miała... póki co sama muszę siebie obdarowywać prezentami - i nieźle mi to wychodzi
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:43   #2549
Filozofka888
Zadomowienie

Ja też sama się obdarowuję bo aktualnie nie mam nikogo i też świetnie mi to idzie - muszę przyznać
Stary 2011-02-12, 19:43   #2550
Ariada
Wtajemniczenie

A ja jestem głupia, bo zawsze powtarzałam TŻtowi, że nie chcę prezentów na walentynki
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości