|
|
#3241 | |
|
Flawless
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Ja też już nie mam siły To idę się pindrzyć ![]() Właśnie, właśnie. Tak sobie myślę, że Ci wszyscy eks to naprawdę loserzy
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2011-02-12 o 19:55 |
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Lily, a on Ci powiedział, że jest przy Tobie, że może Cie w każdej chwili przytulić, możesz iść do niego wypłakać się, a on to zrozumie, pocieszy Cię.
A on? pewnie go to gówno obchodzi że teraz siedzę i wyję jak opętana, chce do niegoooo! ;((((((
|
#3243 | |
|
Rozeznanie
|
Ty tym bardziej gdzie te dziady oczy i rozum mają!! ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Daj sobie spokój i czas. Nie odzywaj się. Dasz radę. Ja też chce do niego.. ale co z tego, teraz wije sobie gniazdko z tamtą babą. Wiem, że to już definitywny koniec.. i żyję, jakoś, ale żyję. Mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej. U Ciebie też będzie
|
|
|
|
|
#3244 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie wiem czy to przez nerwy związane z eksem, czy przez to że ostatnio jedna osoba zachorowała na najgorszy rodzaj raka czy po prostu taki poruszający był ten film, ale nie nudziłam sie na nim...To podaj kilka tytułow fajnych filmów, przydałoby się coś objerzeć .Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu siedzę i porównuję się do innych. Boję się, że jak on pozna moje koleżanki, to mnie puści kantem.
Jak ja mam z tym walczyć?
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie to tak strasznie boli, że jeszcze niedawno to ja byłam dla niego ważna i nie potrafił zasnąć nie pisząc mi czegoś miłego przed snem, a w przeciągu kilkudziesięciu dni tak po prostu wyparowałam mu z głowy, teraz inną bajeruje na te wszystkie piękne słówka? a myślałam że w końcu trafiłam na kogoś, kogo chociaż trochę obchodzę, kto chce być ze mną, pokochać mnie.
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Cinderella - nie wszystkie
(dobra, stawiam się do pionu i dalej wkręcam sobie, że jestem PIENNNKNA! Widzę, że masz misję przytycia w podpisie? Co robisz, żeby przytyć? |
|
|
|
#3249 |
|
Raczkowanie
|
Widzę że nie tylko ja smucę się dziś przez słuchanie smętnych piosenek.Wszystkie piosenki które słyszałam dziś w radiu jakoś przetrzymałam,ale gdy włączyli "I will always love you",łzy same poleciały bo to niestety prawda.Zawsze będę go kochać.Nie powinnam tego pisać,(pewnie sama się za to potem opierniczę)ale chcę do niego
![]() ![]()
|
#3250 |
|
Flawless
|
http://www.youtube.com/watch?v=6rFJNVFqhwI Ja kocham tę <3
Mimo że mnie dołuje, bo oboje z eksem uwielbiamy Lifehouse i te teksty tak zawsze nam pasowały...ale co tam, piosenka i tak jest piękna! ![]()
|
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, powiedział to, ale popatrz, miał i ma mnie (najprawdopodobniej) gdzieś. Gówno wie o tym co przeżyłam, nie ma pojęcia, że jade na prochach, że miałam akcje z domniemanym poronieniem, nie interesuje go, że choruje, że mam problemy w domu, że cierpie przez niego. Z resztą ja mu o tym wszystkim nie mówiłam poza tym, że wciąż go kocham... I wiesz, mysle, że gdybym w szkole powiedziała "Przytul mnie" to by sie wypiął, bo przecież "frendsy" patrzą
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-12 o 20:09 |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak ucieknie, puści kantem to okaże się skończonym idiotą. Jednak jestem pewna, że nie ucieknie nigdzie. Tylko przestań się zadręczać! |
|
|
|
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
Piszę z nim ;/
paweł 20:04:40 bo mnei to w****iać zaczyna paweł 20:04:42 rozmawiajmy paweł 20:04:44 po prostu Ja2 20:04:49 co cię wkuwria ? paweł 20:04:54 wiesz co mnie wkurzało w zwiazku? paweł 20:04:59 ze zamiast myslec o innych rzeczach paweł 20:05:02 ciagle myuslalem o nas paweł 20:05:05 czy bedzie dobrze czy źle paweł 20:05:09 etc paweł 20:05:10 ciągle paweł 20:05:14 i nic nie robiłem z sobą paweł 20:05:17 nie rozwijałem paweł 20:05:20 i kim jestem teraz? paweł 20:05:21 zerem paweł 20:05:29 bezrobotny nieudacznik ****a Ja2 20:05:31 przeze mnie tak ? Ja2 20:05:36 ja Ci zepsułam zycie? paweł 20:05:50 nie paweł 20:05:54 ****a nie npiaslaem ktak Ja2 20:06:18 nie musisz się na mnie wyżywać teraz |
|
|
|
#3255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie jaki jest mój sposób na te wszystkie pioseneczki, serduszka, które są wszędzie do obrzydzenia? Śmieje się z tego, pomaga
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Rozeznanie
|
<zerka w lustro>
Zgadzam się. Nie wszystkie ![]() A co do piosenek - ja dzień po rozstaniu katowałam się Było nas dwoje :/
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polega ona na tym, że kimi CODZIENNIE rano staje przed lustrem i mówi do siebie (uwaga, żebyś nie przekręciła): "jestem śliczna! Mam ładne (i tu wymieniasz co masz ładne)" UWAGA, często popełniane błędy: po skończonej formułce mówienie słowa ALE. Mission will be failed!. Druga sprawa to CODZIENNIE po KILKA RAZY mówienie "ale jestem za*ebista, potrafię zrobić świetny obiad", "ale jestem super, świetnie śpiewam", "ale jestem fajna, ludzie lubią ze mną rozmawiać", "ale jestem świetna, jestem jedyną osobą na tym wątku, która wciąż pierdzieli głupoty a elve jeszcze jej nie zjechała z góry na dół!" Masz tego nawymyślać tyle ile się da. Często popełniane błedy to mówienie po tych formułkach ALE, w szczególności "ale nogi mam za krótkie", lub "ale Aśka robi lepszego makowca"Nieważne, że na początku będzie to trochę na siłę, spróbuj!!! I zacznij się w końcu chwalić, choćby nam tutaj ![]() Sądzę, że nie jesteś pierwszą dziewczyną, którą zobaczył na oczy Twój facet nie? ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- howdoi - przynajmniej chłopak sam wie kim jest
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Zadomowienie
|
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Rozeznanie
|
Mnie nie widzialaś, więc nie gadaj :Brzydal:
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
Masakra ... jak on Odzywał się do mnie dzisiaj ;/ takie rzeczy pisał. Czuję się jeszcze gorzej.
|
|
|
|
#3262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stara, ja sobie już upatrzyłam charmsa do mojej bransoletki z serduszkiem, kupie sobie, bo jestem zaje***ta Hehe, jak coś to pomyśl sobie jeszcze o tym, no, że wiesz jest "męskie" party, a koledzy mówią do niego "Ściągaj spodnie..." ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- No, chciałabyś... Cytat:
|
||
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też mam ładne znajome ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile taka bransoletka do chramów srebrna by kosztowała ? Już planuję to kupić od pół roku , ale kasa mi zawsze się rozchodzi na kolejne ciuchy ![]() jest w Avonie, lecz nie wiem czy warto ... jak nie jest srebrna.
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
ej, wiecie co?
![]() chciałabym żyć w czasach, gdy w Polsce nikt nie miał komórek, komputerów a o necie to nawet nie wspominając , wszystko byłoby o wiele prostsze. po rozstaniu nikt nikogo nie mógł szpiegować i psuć sobie nerwów, ustawiać żałosnych opisów, dodawać komentarzy i zdjęć nowym narybkom tylko kontakt bezpośredni, face2face, zerwać przez sms też nie było rady
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka, weź się... I daj nam swój pyszczek na fbk
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3268 |
|
Zadomowienie
|
Fubizka postaram się dać spokój i zająć się swoim życiem i kimś innym...
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zobaczenie go z inną miałabym okazję nie wiem .. tylko przy okazji jakichś wiejskich potupajek, dożynek a nie, że wchodzę na jego profil i mam wszystko jak na tacy
|
|
#3270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bym musiała zapierdzielać przez śniegi i mrozy do fabryki azbestu zamiast pracować sobie w ciepłym łóżeczku z herbatką i laptopem na brzuchu I nie wiedziałabym 80% rzeczy, których dowiedziałam się z internetu. A ja lubię wiedzieć ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

To idę się pindrzyć 

gdzie te dziady oczy i rozum mają!! 

. Nie wiem czy to przez nerwy związane z eksem, czy przez to że ostatnio jedna osoba zachorowała na najgorszy rodzaj raka czy po prostu taki poruszający był ten film, ale nie nudziłam sie na nim...
Dlatego ja w swoim otoczeniu powiedziałam, że mam depresję tylko 2 osobom bo reszta i tak mi nie uwierzy i uzna, że pierdzielę głupoty i się użalam 

I nie wiedziałabym 80% rzeczy, których dowiedziałam się z internetu. A ja lubię wiedzieć