Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 18:14   #4441
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Gziczku

Jakbym miała fundusze to już bym ją kliknęła

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Tasia taś taś to na kaczki się woła nie? Czy na gęsi
Jest od tego sprzedawcy co budyniek emilkowy

No nie wiem

Na gęsi i kaczki może na... ryby? gagaga

Wiem, widziałam piękna jest, taką miętkę bym mogla mieć
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:14   #4442
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23

Cytat:
No nieźle Rybo a mi powróciła chęć na torebki
a kiedyś ci przeszła ta z załącznika ładna, widziałam ją chyba wcześniej w innym kolorze

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:16   #4443
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
O nie a jakiej długości wkładkę zwykle bierzesz?
26,5 ale nie martw się, tamte były rok temu, a sigma nie ma stałej rozmiarówki
Stary 2011-02-12, 18:18   #4444
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
dokładnie, nie ma się co sugerowac, tam są buty z kilkunastu firm i każda się różni

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2011-02-12, 18:21   #4445
NIKaP-n
BAN stały

Też zrobię chyba ordnung w szafie i poleci coś na alledrogo.
Chyb sprzedam cicijową Alicję, jakoś się nie przekonałam do niej...

edit: gdyby któraś byla chętna, to zapraszam na pw

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
dokładnie, nie ma się co sugerowac, tam są buty z kilkunastu firm i każda się różni

Zgadza się, a większość jest też na giełdzie u nas, w tych samych cenach
Stary 2011-02-12, 18:23   #4446
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
ojej ojej już Ci piszę ładnie po polsku

skąd ta torebka Danulo??

ale kliknęłaś ją już czy się zastanawiasz jeszcze??

dawaj a nie marudź

a czemu nic nie kupiłaś? nic ciekawego nie było ?
Jak mi ktoś za nią zapłaci to mogę klikać

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięki

kali, szkoda, że nic nie kupiłaś! nic nie było ciekawego? (żadna torebka?! )
Danula, eeee, a to kiedyś ci przeszła ochota na torebki?
Cytat:
a kiedyś ci przeszła ta z załącznika ładna, widziałam ją chyba wcześniej w innym kolorze
po ostatnim zakupie na etorebce nic mi się nie podobało Właściwie wcześniej po tej z parfois też mnie nic nie kusiło, tyle, że krychę i sigrid już wcześniej chciałam

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-02-12 o 18:24
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:26   #4447
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Też zrobię chyba ordnung w szafie i poleci coś na alledrogo.
Chyb sprzedam cicijową Alicję, jakoś się nie przekonałam do niej...

edit: gdyby któraś byla chętna, to zapraszam na pw

Zgadza się, a większość jest też na giełdzie u nas, w tych samych cenach
ja spotykam sporadycznie buty sigmy, nie raz w bardzo okazyjnych cenach, ale szkoda, że nie mają gdzieś swoich filii, gdzie można kupowac detalicznie
a za ile chcesz się pozbyc Alice?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 18:29   #4448
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
zabieg był nieprzyjemny - a raczej nie sam laser tylko odcinanie tej pierwszej powłoki oka - straszny ucisk, robi się czarno, brrr. Sam laser jest bezbolesny i trwa to ok 10 sekund najgorsze są 2 pierwsze dni (ból, łzawienie, katar, światłowstręt), im dalej tym mniejsze dolegliwości ale gorsze widzenie (właśnie przez opatrunek)
Ogólnie nic miłego ale do przeżycia. A jakiś taki macho-mięśniak miał zabieg przede mną i mu tak słabo potem było że leżał przez pół godziny xD a ja od razu siup ze stołu i do domu (i dziewczyna przede mną też) ah mężczyźni
Witaj, czy możesz mi powiedzieć na czym polega dokładniej ten zabieg? Czy przed trzeba przejść szereg badań, czy wystarczy zapisać się wyłącznie na zabieg? Długo czeka się w "kolejce"? Zdradzisz coś na temat miejscowości/kliniki wykonania i ceny? Wybacz że tyle pytań ale chciałabym wiedzieć jak najwięcej...
Kiedy dojdziesz już do siebie, proszę daj znać..

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:31   #4449
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Cytat:
O pocieszyłyście mnie ja zwykle biorę wkładkę 25 więc raczej będą ok...a jak nie to na siłę wcisnę stopę !
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 18:38   #4450
NIKaP-n
BAN stały

Ta też faja, na lato
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bestgslomka2.jpg (99,6 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-02-12, 18:39   #4451
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

mi się ostatnio spodobało kilka torebek z new look'a . z myślą już o wiośnie
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 18:56   #4452
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a znalazłam Cię szkoda, że częściej aktualizujesz i nie dodajesz zdjęc całych stylizacji ale i tak jest sympatycznie, nie kasuj
muszę się jeszcze zastanowić
ale dzieki za miłe słowa

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:11   #4453
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez q_kaska_q Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy ta mniejsza wersja Kryski miesci format A4? I czy Wizazanki, ktore zakupily ja w pierwszym rzucie sa zadowolone z jakosci? Chce ja nosic na uczelni( albo mniejsza albo wieksza wersje) i zastanaiwam sie czy nie zepsuje/ rozerwie mi sie szybko jak jest u Was?
ja mam beżowa z pierwszej tury i wszystko jest w porządku, torebka nie sypie się, jest bardzo funkcjonalna. Nosze ją na długim pasku, tż dorobił dodatkowe dziurki, bo było za mało a ja za wysoka nie jestem torebka jest bardzo zgrabna. Nie mieści A4.
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:19   #4454
farfalla
Zakorzenienie

Witam i ja wieczorową porą
ale wcale nie taki dobry ten dzień był .. bilans = 0
egzamin zaliczony ... ale facet tak dziwnie oceniał że kolega który miał z egzaminu 3,5 z opisówki i 3,5 z testu ... + miał obecności na kolokwiach wykładowych i czwórki i piątki z ćwiczeń dostał 4 na koniec a ja miałam 4 z opisówki 3 z testu i resztę tak samo bo obecności na kolokwiach i podobne oceny z ćwiczeń dostałam 3,5 aż się zagotowało we mnie ... ale ważne że zaliczone a potem pojechałam na zakupy .... ale nic nie kupiłam bo nic nie było .... jutro jadę do innego ch.

Aaaaa fashion .. spódniczek kokardkowych u mnie brak tzn była jedna ale rozmiar L i w "starej" cenie 19,90

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przez ten wiatr nie spałam pół nocy dzisiaj Połamało u mnie drzewa pod blokiem.

Damy radę

Ja uciekam się uczyć. Jakby wróciła karmelowa Imo, proszę o cynk
uuuu to się bidulo niewyspałaś .. ja mam na szczęście tak twardy sen u mnie w domu że żeby mnie coś obudziło to chyba apokalipsa by musiała być (za to jak śpię poza domem to wystarczy żeby szpilka upadła na ziemię i już oczy otwarte )

Cytat:
Napisane przez tiggerrr Pokaż wiadomość
mam wreszcie moją ukochana Krysię w domu, uwielbiam ją
a przy okazji pochwale się portfelem który kupiłam wczoraj, zakochałam się w nim jeszcze bardziej niż w Kryśce, chociaż jest obrzydliwie cukierkowy ^^
gdzieś już u kogoś tutaj ten portfel widziałam
Cytat:
oooooooooo mój porfel

jest piękny, ale niestety tylko ja tak uważam-w pracy mnie wyśmiali że za stara na takie cukierkowe rzeczy jestem
wiedziałam że gdzieś już go widziałam eee tam za stara i ee tam za cukierkowy zaraz .... ja dziś widziałam smarta w kolorze ecru ... z wielkimi naklejkami Hello Kitty ... i jechał nim facet
Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
pracuję w agencji reklamowej i co prawda pracuję w domku,
ale pracy jest tyle, że padam i zastanawiam się, czy nie posiedzieć jednak trochę w firmie, coby faktycznie pracować 8h, a nie po 12, żeby się nie przyzwyczaili, że jak pracuję w domu to będę dostępna i zajęta ich zleceniami 24h/dobę 7 dni w tygodniu, bo póki co na to się zanosi...

mam nadzieję, że niedługo trochę sprawa się wyklaruję i znajdę czas, żeby się z Wami spotkać
aaale zazdroszcze ostatnio mam fazę że chciałabym w reklamie pracować

Cytat:
No nieźle Rybo a mi powróciła chęć na torebki
śliczna ... też takom kcem !!
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Nic nie kupiłam
ja też nic nie kupiłam ni jesteś sama
Cytat:
jakież to ci się widzą ? pochwal się ?
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:28   #4455
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, czy torebkę (chodzi mi o Kristy) mogę wysłać jako list polecony?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:37   #4456
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
uuuu to się bidulo niewyspałaś .. ja mam na szczęście tak twardy sen u mnie w domu że żeby mnie coś obudziło to chyba apokalipsa by musiała być (za to jak śpię poza domem to wystarczy żeby szpilka upadła na ziemię i już oczy otwarte )

ja też nic nie kupiłam ni jesteś sama

jakież to ci się widzą ? pochwal się ?
ze mną to samo - ileż to razy w wakacje jak sa takie straszne burze w nocy, mama sie mnie pyta następnego dnia, czy słyszałam w nocy burzę a ja: "eeee? czy co słyszałam?" . u innych czuwam

no co wy, nic nie ma ciekawego w sklepach? kurcze, a ja chciałam sobie pochodzić i coś może kupić

a podobała mi się taka na pasku, brązowa, mała i z takim pokrętełkiem jak Krysia (stara wersja zapięcia) ma . tylko przyzwyczaiłam się, że noszę większe torebki i nie wiem czy taką małą będę nosiła . szukałam jej na stronie, ale są tylko podobne, tej co mi się podoba nie ma
Stary 2011-02-12, 19:37   #4457
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta też faja, na lato
Fajna !
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:41   #4458
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ta też faja, na lato
o jak ją zobaczyłam to wyobraziłam sobie morze i plażę

Cytat:
właśnie, jakie to z new look'a upatrzyłaś? właśnie doczytałam odpowiedź wyżej

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2011-02-12 o 19:42
moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:42   #4459
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
Witaj, czy możesz mi powiedzieć na czym polega dokładniej ten zabieg? Czy przed trzeba przejść szereg badań, czy wystarczy zapisać się wyłącznie na zabieg? Długo czeka się w "kolejce"? Zdradzisz coś na temat miejscowości/kliniki wykonania i ceny? Wybacz że tyle pytań ale chciałabym wiedzieć jak najwięcej...
Kiedy dojdziesz już do siebie, proszę daj znać..
1. Zabieg polega dokładnie na tym co na tym filmiku - miałam dokładnie to samo + działanie samego laseru jakieś 10 sekcałkowicie bezbolesne, trzeba się gapić w 1 punkcik po prostu)
http://www.okolaser.com.pl/108.html
2. Diagnostyka trwa jakieś 5 min, wcześniej się wypełnia ankietę (uczulenia, leki etc). Kwalifikacja do zabiegu trwa ok godzinę łącznie. Tego samego dnia można zapisać się na zabieg który zostaje wyznaczony w ciągu tygodnia od kwalifikacji (chociaż można zapisać się na późniejszy termin). Na samą kwalifikacje zapisujemy się także w zasadzie na kilka dni przed planowanym terminem.
3. Robiłam w Warszawie, w Laserze na Grzybowskiej, metodą EPI LASIK - 3tys od oka. Wg mnie to jakiego lekarza się wybierze nie ma jakiegoś drastycznego znaczenia...
Czy polecam? To będę mogła powiedzieć dopiero za jakiś czas. Ogólnie wszystko się tam odbywa ekspresowo,

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 19:43   #4460
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kotek
Co za dzień? do duszy?
Imogene jest ładniejsza, o niebo i ten karmel
Cytat:
co się stało Martini ??

ja się już czarnej aidy pozbyłam, niedługo będę miała czarną imogenkę. Moja karmelowa będzie miała siostrę
Aaa gile mnie dopadły w najmniej odpowiednim momencie A do tego jeszcze trochę problemów się nałożyło i ot, dzień do kitu. Oby wytrzymać do wtorku, potem już mogę chorować.

Ja rozważam imo, bo mi się podoba Ale nie wiem sama. To chyba przez ten dzień.

Cytat:
Witam i ja wieczorową porą
ale wcale nie taki dobry ten dzień był .. bilans = 0
egzamin zaliczony ... ale facet tak dziwnie oceniał że kolega który miał z egzaminu 3,5 z opisówki i 3,5 z testu ... + miał obecności na kolokwiach wykładowych i czwórki i piątki z ćwiczeń dostał 4 na koniec a ja miałam 4 z opisówki 3 z testu i resztę tak samo bo obecności na kolokwiach i podobne oceny z ćwiczeń dostałam 3,5 aż się zagotowało we mnie ... ale ważne że zaliczone a potem pojechałam na zakupy .... ale nic nie kupiłam bo nic nie było .... jutro jadę do innego ch.

Ano z egzam już tak jest. Ja miałam wczoraj wyniki egzaminu takiego, ze się spodziewaliśmy, że nam pan dołoży ostro i będzie pogrom, a tymczasem on się okazał bardzo w porządku. Nie trafisz. Dobrze, że do przodu i tyle.

Ano się nie wyspałam, jeszcze mi się takie głupoty śniły, że się budziłam co moment.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:44   #4461
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
już niedługo
Stary 2011-02-12, 19:57   #4462
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaaa fashion .. spódniczek kokardkowych u mnie brak tzn była jedna ale rozmiar L i w "starej" cenie 19,90
Ja kupiłam dziś ta spodniczke w kokardki za 9,90, choc na metce byla cena 29,90 to przy kasie okazalo sie ze jednak 9,90
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:06   #4463
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość

właśnie, jakie to z new look'a upatrzyłaś? właśnie doczytałam odpowiedź wyżej
Zaszumiało ci w uszach? Ładna ta torebka ale ja jakoś nie przepadam za takimi typowo letnimi z bambusikiem itd.

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:16   #4464
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Zaszumiało ci w uszach? Ładna ta torebka ale ja jakoś nie przepadam za takimi typowo letnimi z bambusikiem itd.
Hehe nie rozmarzyłam się aż tak ale muszę przyznać że nad morzem byłam tylko raz w życiu to często mi się marzy plaża i słoneczko

Stary 2011-02-12, 20:40   #4465
dystopia
Rozeznanie

hej dziewczyny! miałam dzisiaj zamiar kliknąć czarną Aidę, ale okazało się, że jest wyprzedana! napisałam maila do etorebki, ale może wy mi szybciej powiecie czy takie wyprzedane modele są szybko (jeśli w ogóle) uzupełniane?
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:43   #4466
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
ze mną to samo - ileż to razy w wakacje jak sa takie straszne burze w nocy, mama sie mnie pyta następnego dnia, czy słyszałam w nocy burzę a ja: "eeee? czy co słyszałam?" . u innych czuwam

no co wy, nic nie ma ciekawego w sklepach? kurcze, a ja chciałam sobie pochodzić i coś może kupić

a podobała mi się taka na pasku, brązowa, mała i z takim pokrętełkiem jak Krysia (stara wersja zapięcia) ma . tylko przyzwyczaiłam się, że noszę większe torebki i nie wiem czy taką małą będę nosiła . szukałam jej na stronie, ale są tylko podobne, tej co mi się podoba nie ma
pewnie będzie za mała żeby wszystko w niej zmieścić i się pozbędziesz a potem stwierdzisz że w sumie to jedna mała by się przydała

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Aaa gile mnie dopadły w najmniej odpowiednim momencie A do tego jeszcze trochę problemów się nałożyło i ot, dzień do kitu. Oby wytrzymać do wtorku, potem już mogę chorować.

Ja rozważam imo, bo mi się podoba Ale nie wiem sama. To chyba przez ten dzień.

Ano z egzam już tak jest. Ja miałam wczoraj wyniki egzaminu takiego, ze się spodziewaliśmy, że nam pan dołoży ostro i będzie pogrom, a tymczasem on się okazał bardzo w porządku. Nie trafisz. Dobrze, że do przodu i tyle.

Ano się nie wyspałam, jeszcze mi się takie głupoty śniły, że się budziłam co moment.
no niestety wyroki wykładowców są niezbadane ... aczkolwiek irytujące i niesprawiedliwe często
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam dziś ta spodniczke w kokardki za 9,90, choc na metce byla cena 29,90 to przy kasie okazalo sie ze jednak 9,90
ooo no widzisz .. to moze ta też nieprzemetkowana ale i tak tylko jedna L-ka była
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:45   #4467
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dystopia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! miałam dzisiaj zamiar kliknąć czarną Aidę, ale okazało się, że jest wyprzedana! napisałam maila do etorebki, ale może wy mi szybciej powiecie czy takie wyprzedane modele są szybko (jeśli w ogóle) uzupełniane?
Aida pewnie szybko nie wróci, ale jest bardzo podoba Imogene
http://etorebka.pl/s03.php?f=0252

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 20:52   #4468
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Kto byl na jak sie pozbyc cellulitu? Warto pojsc?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:28   #4469
A_s_i_u_l_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Kto byl na jak sie pozbyc cellulitu? Warto pojsc?
Ja byłam i nie polecam. Film podobał się chyba tylko grupce gimnazjalistek, które śmiały się kilka razy na pół sali. Ogólnie widać było, że ludzie wychodzili z tego filmu niezadowoleni i głośno komentowali, że film beznadziejny Mi też się nie podobał i uważam, ze straciłam niepotrzebnie kasę na bilet Chyba zbytnio przereklamowany.

Dan Brown
A_s_i_u_l_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:36   #4470
reniabg
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Byliśmy z przyjaciółmi w kinie na Oh Karol 2 dobrze mówiłam, ze wolałabym Czarny Łabędź ale się uparli a ja nie chciałam się rozdzielać.....ale porażka w sumie widziałam gorsze ale i tak masakra szkoda tych 2 dyszek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości