|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]() Princeska niebieski się zmyje, chyba masz już jasniej niz mialas? ![]() A z farbami profesjonalnymi to ja też się chyba przerzucam na Majirela Kiedyś nim robiłam i byłam bardzo zadowolona.Będę robiła bazę i refleksy, mysle ze Majirel sobie z tym poradzi ![]() asia kuruj się ![]() Dziewczyny odezwę się potem bo teraz muszę się doogarniać po powrocie Zajrzę około 22
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-12 o 19:28 |
|
|
|
|
#542 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mnie w szkole pytali do jakiego fryzjera chodze ja mówie,ze sama farbuje, a oni "no co ty tak ladnie ci wychodzi A nastepnym razem chce spróbować Stockholma. I tak TŻ wygrał. Wczoraj juz taka wkurzona jestem,pisze mu,ze niebieskie wlosy,ze sie zalamalam,a on " kochanie ale masz przeciez ten szampon rozjasniajacy" "Misiek,ale on niweluje żółte wiec mi zrobi jeszcze bardziej niebieskie czy fioletowe" "Yhmyy to kupimy Ci taki specjalny szampon" "Nie ma takiego" "Kupimy,kupimy. I natępnym razem jakąś porządniejszą farbę Ci kupimy" |
|
|
|
|
#543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ni Ci nie wpadło w oczko? a widziałaś nową kolekcję skórek w Stradim ale skórka taaaka mięciutka![]() Cytat:
Cytat:
to super, że zadowolona z koloru jesteś ![]() Cytat:
A profesjonalna dlatego boo: -potrzebuję zmiany ![]() -nigdy sama nie farbowałam niczym prof. chciałbym mieć porównanie czy jest to w ogóle warte zachodu -chciałabym też zobaczyć trwałość tych prof. farb, jak to by było w moim przypadku ![]() -cena, praktycznie taka sama, więc czemu nie spróbować a ten matrix który mam upatrzony ma nową pojemność, aż 90ml, będzie ekonomiczniej bo na 2x starczy
|
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ładnie lśnią i ładnie sie układają
Cytat:
Cytat:
Jakie to słodkie |
||
|
|
|
#545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
a mój Tż ciągle mówi na czarno się pofarbuj i problem z głowy
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym brała 10av
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska
no to TZ wymyslil ![]() snowhitee skórę kupiłam na przecenie w PROMODZIE więc nawet nie patrzyłam. Poza tym nic mi nie wpadło w oko, te wszystkie ubrania takie jakieś dziwne. Ja byłam z Majirela bardzo zadowolona dlatego teraz tak jak pisałam zabieram się za niego. Tylko nie wiem czy sama czy u fryzjera bo u mnie dochodzą te refleksy których sama robić nie umiem. Ale kolory mam już upatrzone
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak wy mierzycie swoje włoski jak podajecie jak długie już są? mierzycie od czubka głowy/od przedziałka/od związanych na karku gumką czy jak? sorki za moją niewiedzę ale ja tu świeżynką jestem, konto miałam dawno założone, ale nie używałam, dopiero ostatnio zaczęłam
pozdrowionka dla was wszystkich
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekoladowo super Ci wyszło, masz ciepły ten kolor ale na pewno Ci pasuje ![]() Ja mam różową cerę, naczynkową wrażliwą i jak patrze na zdjęcia w platynie to cera różowiutka jak nie wiem co, a jak mam taka mieszankę ciepło zimną to zaraz buzia odżywa, nabiera kolorów, promienieje. Yatamanka a jak tam Twoje wloski? Daj zdjęcie jak długie już są i jak tam kolorek ![]() Princeska odnośnie tych naszych dlugosci, jak już pisałam ja sama nie wiem ile moje włosy mają cm. Jakoś nie idzie mi to mierzenie. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-12 o 19:46 |
|
|
|
|
#551 | ||
|
Zakorzenienie
|
czyli raczej przegłosowane
Cytat:
![]() ja to chyba nie dam sobie spokoju z tą ze Stradiego, od tej pensji zacznę odkładać i za ok 2mies sobie kupię ![]() Jakie kolorki masz upatrzone? poookaż ![]() Cytat:
|
|
#552 |
|
Magda ;)
|
A mi wpadl pomysl na mierzenie
![]() Mozna zrobic przedzialek na drosku i mierzyc od przedzialka w bok,wtedy powinno chyba ok wyść??
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak sam popiel mam na widoku nie jest zle ale ta cera jest taka hmmm bez koloru. A przy takiej mieszance sie ozywia od razu Także cos w tym musi byc ![]() Kurcze... i juz zaczelam ogladac palety farb Uzywała któraś z was Allwaves farby moze?? Ja nia chciałam na rudo robić i tak patrze ze mają całkiem fajny 9.1 odcien
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja sobie założyłam gumkę do włosów i związałam na karku zaraz pod podstawą głowy i zmierzyłam długość kitka to wyszło mi 38cm, ale ja mam włosy pocieniowane, więc tylko te najdłuższe tyle mają, i ogólnie przez to, że są wystopniowane wyglądają na dość krótkie...kiedyś miałam włosy do pasa ale ściełam do ramion po długotrwałym rozjaśnianiu, a teraz już odrosły ten najdłuższe do połowy pleców, i już nie będę ścinać, bo mi się nie rozdwajają, więc w sumie nie muszę
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
pokaże, jutro wkleję zdjęcie ![]() Ale to zwykła skóra, ja nie lubię tych tzw. nitów, ćwieków itd, prosta klasyczna skóra A kolorki to 9,13 na bazę tylko nie wiem z jaką wodą i na refleksy ten co infatuated robiła 10 1/2 1 czyli poziom 10 tak jakby "półpopielaty". czekoladowo taki mix jest najlepszy, tak naprawde mało komu dobrze w czystym popielu albo czystym złocie. Przy popielach cera czesto jest szara Princeska to ja mniej więcej tak właśnie mierze A w ogóle infatuated gdzie jesteś, takie zdjęcia dla Ciebie porobiłam a Ciebie nie ma
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-12 o 19:55 |
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
ja od czubka, skąd mi włosy wyrastają
[/QUOTE]to ja sobie też zmierzę od czubka skąd mi wytastają, ale dopiero w poniedziałek w pracy, bo nie moge znaleść miary w domu nie wiem gdzie ją znów zapodziałam jak coś jest potrzebne to nigdy nie można znaleść |
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze dodatkowo bez ściągaczy bo nie cierpię jakoś![]() ![]() A kolorki bardzo fajne
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
I z ostatnich zakupow kilka dni temu kupiłam te 2 sukienki oprócz tej skóry
http://www.promod.eu/dresses/smart-d...200035514.html http://www.promod.eu/model-shots/order/2014-look.html I tę bluzkę: http://www.promod.eu/tops/romantic-t...250061821.html Chwalicie się zakupami to i ja napiszę, a co ![]() Cytat:
Jak pofarbuję pewnie za miesiąc to od razu się pochwalę jak zwykle zresztą![]() Póki co moja szafka nie domyka się od masek i odzywek, nie chcę ich liczyć ale wyszłoby około 20 sztuk. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-12 o 20:00 |
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drogie były?
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety w PROMODZIE jest drogo i uwazam ze ostro przesadzaja z tymi cenami. Za kawałek materiału takie ceny. Ale jest to jeden z nielicznych sklepów w Lbn gdzie mogę czasem znaleźć coś dla siebie. Niestety te ceny Dziewczynki zajrzę około 22, idę posprzątać troszkę
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jednak na nią sobie nie pozwolę, wolę do skórki dołożyc Ale nad bluzeczką pomyślę bo śliczna jest
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
witam Was,
ja już po farbowaniu londą 12/9. Na początku jak dla mnie za mocno szare ale dwa razy umyłam i myślę ze teraz jest już dobrze i raczej przy niej zostanę ![]() dodaje zdjęcia (przepraszam za jakość ale to tak na szybko) |
|
|
|
#564 | |
|
Magda ;)
|
Co tu taka cisz dziewczynki??
Wszystkie macie dziś Walentine's Day? ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ale wg mnie Tobie kolorek wyszedl chlodno ta Londa chyba kazdemu wychodzi jak chce |
|
|
|
|
#565 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam błyszczyk, bloker z ziaji, lakier do paznokci i 3 kredeczki ![]() I ciagle palety kolorów przegladam
|
|
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#568 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- a ja niestety nie ![]() Mam teściową,która uwielbia zbierać i trzymać wszystkie graty, a mój TŻ z teściem wywalili wlasnie narożnik z kuchni wiec zaraz uciekam,zeby mnie nie bylo jak ona wróci z pracy,bo bedzie wojna ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Dziewczyny co sądzicie o tym http://allegro.pl/x-tenso-mleczko-ut...438604195.html ? |
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten mój sobie zyczy 10 zł za wszystkie produkty Chyba ze to perfumy to do kazdej sztuki perfumu +2 zł. Przynajmniej tak pisze na stronie o mnie ![]() Mam nadzieje ze tak jest bo mama jeszcze tez wziela pare rzeczy od razu
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Princesska ale to mleczko łączy się z dwoma innymi produktami, chyba wtedy dopiero osiąga efekt to jest coś w stylu tego trwałego prostowania tamten zabieg też składa się z 3 etapów w których używa się też 3 produktów ![]() Zresztą jest napisane że to mleczko utrwalające. No chyba że źle Cię zrozumiałam. Chcesz kupić samo to mleczko czy wszystkie 3 produkty? Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-12 o 21:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

a widziałaś nową kolekcję skórek w Stradim
ale skórka taaaka mięciutka