|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010
Cytat:
Ja bym się chętnie zapisała do forum mamusiek na diecie, bo może tak nie widać ale mam nadal 10kilo więcej!!!!
Adaś 28.03.2010 Zuzia 21.02.2012 Edytowane przez EciaPecia Czas edycji: 2011-02-12 o 22:45 |
|
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010
Cytat:
|
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
Ktora ma pomysl na zrobienie czegos slodkiego z niczego w piec minut????????????
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- tylko nie chodzi mi o slodkie oczy |
|
|
|
#3994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie dziękujemy z Mikiem za życzenia,aż się wzruszyłam
![]() Ecia Pecia buziak super ![]() Cigi tam tylko wasze włosy i nogi widać fajne to maj tejOlencja i Anakazar za pierwsze kroczkiCytat:
___________________ No i tak skończyliśmy rok , jak ten czas zleciał jak z bicza strzelił ,jak dzisiaj popatrzyłam na mojego Mika i sobie to uświadomiłam to mi się płakać zachciało a jak pomyślałam o Adasiu że zaraz do gimnazjum idzie to już w ogóle, zanim się nie obrócę to będę u tego małego stała w szkole na apelu ![]() Imprezy wielkiej nie było , bardzo kameralnie , tylko my i babcie i chrzestny , (chrzestna w szkole) był tort i ciasto .My jedliśmy tort ,Miko nie chciał i wyciągnął sobie kromkę suchego chleba i zajadał ![]() Zdjęcie taki bylejakie , bo już mi aparat na czerwono migał a oczywiście baterii nie kupiłam
|
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Cigi jak mi się chce coś słodkiego a nic nie mam(co raczej niemożliwe) to wyżeram kakao puchatek łyżką
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Yonka zakładaj mi też by się przydała dieta i zrzucenie pare kg
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA jestem za. Motywacja u mnie zerowa. Nigdzie nie wychodzę do ludzi i tylko w dresach chodzę i zero ruchu mam (wręcz zakaz chodzenia). ![]()
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Libra chłopaków masz super i jacy uśmiechnięci
|
|
#4000 | ||
|
Rozeznanie
|
ecia moze by i przeszlo, tylko sie troche obawiam tak tych surowych jaj; kurka, moze sie skusze, no...
;Pop; moj pimpek ma na razie wlosiska ciemniejsze od moich, ale jej plowieja. A dzis zrobilam mojej malej bestyjce pyszny obiadek, ktory mi pieknie zjadla; Byla zupka kalafiorowa, zjadla niemal cala; a na drugie zrobilam jej zapiekanke z patatow z zoltkiem; Pyyyszna byla ; ludzilam sie, ze moze nie bedzie jej smakowala i zostanie dla mnie... zjadla... niestety ; acz niezbyt chetnie; wybredna ta moja dziecina; najlepiej poszlo miesko z krolika; jadlam razem z nia, to przelykala swoje w calosci, zeby zdazyc na moje ;Potem, jako ze nie spala mi w ogole rano, padla mi ladnie w 15 min; A przed padnieciem rozpoczela proby samodzielnego stania bez trzymanki. na lozku taka odwazna. Ale sie ciesz, kolejny postep. ![]() Ocho, mam kasztany, moge je upiec..... Tylko one bardzo kaloryczne, a mnie sie zrobil juz dzis brzuch jak pasibrzuchowi.... ;---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
wlasnie przylaczam sie do gratek; chlopakow masz swietnych, ten Mikus to musi jednak obejrzec Baskowe fotografie... Tak sobie mysle o naszej przyszlosci, matki i corki, czasem, i taka mam wielka nadzieje, ze bedziemy zawsze przyjaciolkami i zawsze silna wiez miedzy nami bedzie. Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- A te polewy na tortach kolorowe to co to takiego? |
||
|
|
|
#4001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko spytałas... no wqiesz ja to odrazu dopowiadam dalej.. ale chyba cie nie uraziłam tym???![]() Cytat:
a co do zakupów.. no wiesz.. to sa juz prywatne ciuszki naszych dzieciaczków.. heheh jak beda cjciały to mamusie wkleja zdjęcia dzieci w lumpkowych ciuszkach.. ja to mam dośc juz tych fotek hehehhe a juz po dzisiejszych zakupach jestem na etapie dopiero ciuszków dziewczecych... Cytat:
mrowak juz paczke dostała... aneczkaaa czeka.... w poniedziałek przyjdzie paka ania p... tez dostała ale ania az normalnie głupio mi teraz... bo taaakie fajne spodenki były na szymka teraz.. a ja ci taakie cos wysłałam... skałdaj reklamacje ![]() :ale bede miała sukieneczki dla Oli na wakacje.. bo pamietam że tobie na tym zalezy. mloda teraz bedzie czekała na swoja pakę i yonka i catro. jaakie słodkie bluzy mam "oo to zostaw.. o to tez.. hehheh a ja mu mówie że nie za twoje kupione!!! wiec to idzie do dziewczyn" i tyle... michalinka jeszcze sie zdązy ubrac a pozatym ja dostałam w zeszłym roku od kolezanki po jej córeczce kilka sukieneczek na lato akurat 12-18 wiec nie kupuje. sara odezwij sie na gg do mnie 3344662 ooooooooooooooo to jest to.. TYLKO FUCK!!! ja jeszcze karmie!!! ale jestem za założeniem takiego.. wiem jak to motywuje bo sie spowiadaszz ubytych kg i zdjecia mile widziane;p
|
|
|
#4002 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
ja mam takie kakalo prawdziwe, innych nie lubie; juz sie woda gotuje
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Cigi ja mam dobry kontakt ze starszym synem ,myślę że dużo dało to że zawsze coś razem robiliśmy, a to na rowerach jeździliśmy a to na rolkach ,on już umiał a ja się uczyłam i wywracałam się , w żywopłot wpadałam, piszczałam przy tym ,śmialiśmy się jakbysmy w jednym wieku byli,zimą się na stawie ślizgamy, taka raczej wyluzowana jestem matka, żargonem sypię ,ale jak trzeba to wystarczy jedno moje słowo i bez dyskusji.
Myślę że z małym będzie podobnie. To na torcie to masa cukrowa-lukier plastyczny coś ala plastelina , tą akurat użyłam kupną ale robiłam też swoją kiedyś |
|
|
|
#4005 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, siedze i sie nudze (nie piszecie wystarczajaco efektywnie), mozecie mi podpowiedziec, jakie i ew. gdzie mozna znalezc jakies fajne filmiki?
Chodzi mi o cos w stylu np kasia i tomek (lubie wersje francuska, polska to KICHA w porownaniu z ta, a ta jest szalowa), jak sie zowie taki filmik, co sie ludziska w pracy przy maszynie do kawy spotykaja (cos tam cafe), ally mc beal; tego typu rzeczy; znacie takie? co tam teraz aktualnie w tv leci? I gdzie to moge znalezc (youtube, czy do sciagniecia ew)? |
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Madziwnia ja się piszę na marzec na zakupy , przeleję Ci kasę ,napiszę co mniej więcej mnie interesuje , jeśli Ci to nie sprawi problemu
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cigi ja nie lubię takich Ale oglądam "Ojca Mateusza", "Blondynkę" , nie wiem czy jarzysz , masz polską tv u siebie? |
|
|
|
#4007 |
|
Rozeznanie
|
libra, moi rodzice, sa i byli swietnymi rodzicami i tez mnostwo rzeczy razem robilismy, ale byl taki czas, ze jednak sie od nich oddalilam i zamknelam w sobie, teraz jest z powrotem dobrze; mysle, ze to taki czas nastolatkowy (moze na Adasia jeszcze przyjdzie...
); ale ja bym chciala, zeby z moja baska bylo jeszcze lepiej; pewnie z czasem bedziemy sie uczyc no i forum dobra rzecz, zawsze mozemy sie ponaradzac.
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
cigi - www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ tu masz trochę seriali.
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Cigi pewnie przyjdzie , ja miałam okres buntu dość gwałtowny że tak powiem
|
|
|
|
#4010 |
|
Rozeznanie
|
nie bardzo kojarze, ale ja te polskie seriale to ciezko trawie; ja musze miec cos wesolego, takiego zeskiego, nowoczesnego, ostrego nawet; tak zeby mnie ubawilo; i tego typu rzeczy co pisalam to dostarczaja mi rozrywki; tylko nie wiem co teraz jest; jest jakis tam serialik seksistowski zdaje sie; usta, usta, chyba tak? ale nie wiem czy to mi sie bedzie podobalo; tylko skad to brac;
nie mam polskiej tv; kicha; radio mam chociaz; ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- dzieki Pop, przejrze co tam jest; a z takich krociutkich elokwentnych serialikow, jak wymienialam, w tym typie, to cos znacie? ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- mniam, mniam, kakalko;
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na gg sie odezwij do mnie jak masz gg.. jak nie to PW lub na meila
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
Pop, no fajne, ally mcbeal idzie; ale ile tam tego, w ogole nie znam
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- madziwnia, Ty zakladaj lumpeks, patrz ile klientek bedziesz miala, interes gotowy; a tak to za posrednika tylko robisz; serio; |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Cigi te co pisałam to właśnie taki śmieszne troche są ale nie takie typowo komediowe, lubie bo się relaksuję przy nich
chociaż ust usta tez bardzo fajnyA zerknij tu może coś znajdzieszhttp://vod.onet.pl/seriale,18,kategoria.html Madziwnia na PW Ci napiszę |
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
noz mi sie w kieszeni normalnie otwiera; nie moge niestety obejrzec tej stronki, bo mieszkam poza granicami Polski ; tak samo jest ze strona TVP, zeby zobaczyc jakies krotkie filmiki, sprawozdania, info, to musze jakos ( ) zaplacic, bo nie jestem w granicach Polski; bajecznie po prostu.... jakbym byla w Polsce to bym se tv wlaczyla, a nie na internet wlazila.---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- co to za zasciankowa dyskryminacja...... ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- dobra, powsciekalam sie na koniec i opuszczam Was z wolna; ide chyba ...... (nie powiem, zeby taka jedna mala nie uslyszala), |
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty
bez sensu ,ale patrzyłaś na kilka na tym co ja podałam bo tam wiem że jest tak że trzeba płacić za nowy odcinek , np jak dzisiaj leci odcinek w tv i mówią ze następny odcinek zobaczysz na www.vod itd a tak w tv będzie za tydzień to wtedy płacisz a za stare się nie płaci bynajmniej tu
|
|
|
|
#4016 |
|
Rozeznanie
|
w ogole nie idzie libra
; juz na powitanie mi oznajmia, ze obcokrajowcy i zdjacy moga nas pocalowac w d.... (no nie tak doslownie) (liberko; przynajmniej, nie bynajmniej - zboczenie jezykowe)---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- zmywam sie, bo cos mi juz tam jeczalo przywalajac glowa w lozko.... |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
no to lipa , faktycznie jakbyś była w pl to miałabyś to w tv
|
|
|
|
#4018 | |||||
|
Rozeznanie
|
A ja składam, choć spóźnione, to szczere życzenia naszemu pierwszemu roczniakowi pci męskiej
Cytat:
ja jestem jedną z nielicznych osób z prawdziwego konkursu, więc jak przyjdzie ktoś z układami (chodzi mi o komisarza nadzorującego), to lecę jako jedna z pierwszych. Ja jednak ciągle mam nadzieję (może naiwną), że to będzie ktoś całkowicie z zewnątrz Cytat:
Moja główna wątpliwość dotyczyła tego, że to oparcie i zebry jest za niskie i Olę trzeba by trzymać, ale skoro Michasia daje radę, to i Ola sobie poradzi ![]() Grymełce też dziękuję - przekonałyście mnie Cytat:
![]() Cytat:
hehehe Cytat:
A tak w ogóle to zgłaszam propozycję, żeby Madziwni odpalić za te nasze zakupy!! Może procent od zakupów? Madzia serio mówię - ty byś miała jakieś źródło zarobku, a my i tak byśmy płaciły mniej niż w sklepie czy na allegro. Obie strony zadowolone |
|||||
|
|
|
#4019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Libra jeszcze mi tylko powiedz,że Ty tort sama zrobiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() eciapecia mały jest cudowny Ja dzisiaj wyciągałam czyste naczynia ze zmywarki,a Nina uwielbia w niej grzebać jak jest otwarta i dzisiaj tak nadgorliwie chciała mi pomóc,że się pięknie zamachnęła,złapała dwa talerze i roztrzaskała je na podłodze ![]() Próbuje od wczoraj dodać fotki małej i mi się w ogóle nie chcą załadować
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grza nki bo chleb i ser mam zawsze w zamrażalniku. Ale tak z niczego to bym może herbate zrobiła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

fajne to maj tej
za pierwsze kroczki

; ludzilam sie, ze moze nie bedzie jej smakowala i zostanie dla mnie... zjadla... niestety 
;