Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-12, 16:18   #421
ewika19
Zadomowienie

Angry Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
niestety to jest coraz częstsze zjawisko włąśnie się dowiedziałam o koleżance, która dziś wyprowadziła się od męża i wróciła do rodziców. jest zdecydowana na rozwód. w ogóle okazało się, że mąż za jej plecami pozbawił jej całego majątku i teraz została z niczym- za jej placami sprzedał nawet JEJ mieszkanie
nie mogę pojąć jak do tego wszystkiego doszło...
Aż przykro się to czyta. A pewnie kochała go, nic nie wiedziała o jego poczynaniach i teraz biedna nie ma niczego...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:23   #422
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
niestety to jest coraz częstsze zjawisko włąśnie się dowiedziałam o koleżance, która dziś wyprowadziła się od męża i wróciła do rodziców. jest zdecydowana na rozwód. w ogóle okazało się, że mąż za jej plecami pozbawił jej całego majątku i teraz została z niczym- za jej placami sprzedał nawet JEJ mieszkanie
nie mogę pojąć jak do tego wszystkiego doszło...
Ja zupełnie nie mogę zrozumieć takich sytuacji jak można sprzedać czyjeś mieszkanie, jakim w ogóle cudem?? straszne są takie historie, a przecież mimo, że ciągle się je słyszy i przestrzega, to dziewczyny dalej wchodzą w związki z facetami, o których mało wiedzą, albo wychodzą za mąż z powodu dziecka.... Ile to trzeba jeszcze ludzkiego nieszczęścia, żeby to się wreszcie skończyło??
A na wątku o alkoholikach wciąż pojawiają się nowe "zagubione", które nie wiedzą, czy zostać czy odejść, jak ON pije... I wciąż łudzą się, że "ja sprawię, że on się zmieni"... A takie przypadki, kiedy on się zmienia to 1 na milion. A i tak zwykle staje się to po latach cierpienia całej rodziny. Straszne to wszystko jest

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:25   #423
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

jak to jest z tymi pierścionkami zaręczynowymi.
Już wspomniałam że ja na razie nie dostałam ale mój TŻ przymierza się do kupna.
I była rozmowa o rozmiarze i nie wiem czy lepiej kupić większy czy mniejszy.
To znaczy - Będziecie nosić pierścionek wraz z obrączką na jednym palcu prawej ręki?
Czy samą obrączkę na serdecznym a na środkowym zaręczynowy,
czy też na prawej obrączkę na lewej zaręczynowy
Może łapiecie o co mi chodzi

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:29   #424
Brydzia_
Zakorzenienie

staram się w miare nadrabiać co piszecie ale lecicie jak burza
wybraliśmy obrączki

a co do tematu... moja znajoma wyprowadziła się od męża bo ją bił.... i to tak że leżała na podłodze tracąc świadomość
wiedziałam że miedzy nimi nie układa się różowo ale że aż tak :/
a pokazywała mi smsy jakie jej pisał przed ślubem... wielka miłość - a po ślubie wielka zmiana

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

melod_y ja chyba przełożę zaręczynowy na lewą rękę - ze względu że na jedne rece beda się ścierać materiały a na ogół nie noszę pierscionków wiec bedzie tylko zareczynowy i obrączka

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:34   #425
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

melod_y ja chyba przełożę zaręczynowy na lewą rękę - ze względu że na jedne rece beda się ścierać materiały a na ogół nie noszę pierscionków wiec bedzie tylko zareczynowy i obrączka
No właśnie... tym bardziej że czasem zaręczynowy może mieć nieregularny kształt i może dziwnie wyglądać z obrączka i się ścierać..
Myślałam też o tej lewej ręce aby na nia przełożyć tyle że ja jakoś nie noszę też biżuterii i jak przekładam teraz pierścionek na lewą to już całkiem"lewo" się czuję
Może na ten środkowy prawej?.... Sama już nie wiem..

Stary 2011-02-12, 16:44   #426
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No właśnie... tym bardziej że czasem zaręczynowy może mieć nieregularny kształt i może dziwnie wyglądać z obrączka i się ścierać..
Myślałam też o tej lewej ręce aby na nia przełożyć tyle że ja jakoś nie noszę też biżuterii i jak przekładam teraz pierścionek na lewą to już całkiem"lewo" się czuję
Może na ten środkowy prawej?.... Sama już nie wiem..
ale na środkowym też się bedą ścierać obok siebie
ja to wogóle mam problem z noszeniem pierścionków itp
zaręczynowy zakładam 'od swieta' chciałabym go nosic cały czas ale nie potrafie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 16:57   #427
melod_y
Zakorzenienie

no nic. ja sie decyduje na środkowy jednak ...
Nawet włączyłam sobie nagranie z wesela kuzyna TŻ i jego zona też miała na środkowym. Co najśmieszniejsze właśnie teraz dopiero zauważyłam ze przy nakładaniu obrączek jego kuzyn o mały włos nie wziął by swojej (dla niej) dopiero ksiądz z bananem na twarzy mu szeptem mówił " Nie, nie ta, tamta o ta. tak ta "

Stary 2011-02-12, 17:06   #428
Caddy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Caddy, a pokaż salę, którą macie na oku, my tu ciekawe jesteśmy wszystkiego
Mieszkamy w Warszawie, upatrzyliśmy sobie Akant II, w galerii na ich stronie za wiele zdjęć nie ma, ale oddają dość wiernie realny wygląd sali. Dekoracja materiałowa przedstawiona na zdjęciach jest już w cenie, kwiatową można załatwić poprzez nich lub zdecydować się na usługi firmy z zewnątrz. Ze względu na to, że umowa jeszcze nie podpisana, będę wdzięczna za wasze komentarze Wesele planujemy na ok 130 osób, ale wiadomo, że goście nie dopiszą w 100%.

Co do noszenia pierścionka, to ja będę chyba zmuszona przełożyć go na lewą rękę, bo jest dość szeroki (nigdy nie podobały mi się pierścionki z oczkiem), więc z obrączką może być za szeroko..

17.09.2010 Zaręczeni
Caddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 17:07   #429
evoonia86
Zakorzenienie

niestety z jego strony to jest gorzej niż s****y***, bo oni niedawno stracili dziecko i jej (pożal się Boże mąż) po prostu wykorzystał to, że była w takiej sytuacji psychicznej, w jakiej była. jak jej rodzice się dowiedzieli, to zabrali ją do siebie do domu i tyle. nie spodziewałabym się tego po nim. kurde, nie można wierzyć nawet własnemu mężowi !!!!!!!
Stary 2011-02-12, 17:42   #430
(kicia)
Zakorzenienie

Ja teraz noszę na prawej ręce na środkowym palcu. Ale skoro mówicie że się ścierają to chyba po ślubie przełoże na lewą rękę.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 19:07   #431
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety z jego strony to jest gorzej niż s****y***, bo oni niedawno stracili dziecko i jej (pożal się Boże mąż) po prostu wykorzystał to, że była w takiej sytuacji psychicznej, w jakiej była. jak jej rodzice się dowiedzieli, to zabrali ją do siebie do domu i tyle. nie spodziewałabym się tego po nim. kurde, nie można wierzyć nawet własnemu mężowi !!!!!!!
masakra takich facetów powinno się wieszać za jaja i 3mać tak, dopóki nie zdechną.

Caddy, sala wygląda bardzo ładnie, widzę, że to Wawer. Niestety nic o niej nie wiem, bo nie miałam z nią do czynienia, ale jeśli czegoś się dowiem, to na pewno Ci napiszę

Bez przesady z tym ścieraniem, moja Mama ponad 30 lat już nosi obrączkę i pierścionek zaręczynowy na jednym palcu i nic jej się nie starło. Ryski, wiadomo jakieś tam są, ale to normalne przy użytkowaniu. Natomiast ścierania żadnego nie zauważyłam - i obrączka i pierścionek (oba z żółtego złota) wyglądają ładnie. Ja planuję nosić na jednym palcu, mam nadzieję, że mi się to uda, bo ogólnie nie noszę biżuterii.

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-02-12 o 19:10
Stary 2011-02-12, 19:11   #432
shea 87
Raczkowanie

Ja noszę zaręczynowy na prawej ręce na serdecznym palcu. Mam odruch, że wchodząc do domu go zdejmuję i odkładam na swoje miejsce. Pewnie dlatego, że przez kilka lat nie nosiłam pierścionków i za bardzo go "czuję".Po ślubie będę nosiła zaręczynowy na lewej ręce, a obrączkę na prawej.
shea 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 20:18   #433
fraise
Raczkowanie

Laski, nie nadążam . Piszecie jak szalone, a ja nie mam na nic czasu... Tyle zaległości. Mam nadzieję, że nadrobię
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 21:55   #434
shea 87
Raczkowanie

Ostatnio zastanawiałam się nad kwestią ślubnego makijażu. Myślałam, żeby skorzystać z pomocy makijażystki, jednak trochę się boję że nie będę zadowolona. Myślę o tym, żeby przez ten rok trochę poćwiczyć, zakupić porządne kosmetyki, gdyż będę musiała mieć dobry makijaż na ślub/wesele, poprawiny no i na sesję plenerową. Chciałabym również zagęścić sobie rzęsy (metoda 1:1). Efekty są wspaniałe, oko podkreślone. Robiłyście to?
shea 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-12, 22:07   #435
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shea 87 Pokaż wiadomość
Ostatnio zastanawiałam się nad kwestią ślubnego makijażu. Myślałam, żeby skorzystać z pomocy makijażystki, jednak trochę się boję że nie będę zadowolona. Myślę o tym, żeby przez ten rok trochę poćwiczyć, zakupić porządne kosmetyki, gdyż będę musiała mieć dobry makijaż na ślub/wesele, poprawiny no i na sesję plenerową. Chciałabym również zagęścić sobie rzęsy (metoda 1:1). Efekty są wspaniałe, oko podkreślone. Robiłyście to?
Jeśli nie masz wprawy, to może spróbuj próbnego makijażu. Ja też się ostatnio zastanawiam nad samodzielnym makijażem ślubnym. Na codzień się maluję, mam dobre kosmetyki, ale mimo wszystko boję się że tego dnia ręka mi zadrży, a chciałabym starannie podkreślone oko Jakieś pół roku temu na gruponie nabyłam kupon na zagęszczenie rzęs za 149 zł. Wyszło fajnie, wybrałam opcję z długością takie jak moje naturalne, żeby tylko zagęścić. Kosmetyczka mówiła, żeby lepiej nie malować tuszem takich rzęs, że o zalotce nie wspomnę. A ja bez tuszu czułam się jak bez makijażu, więc malowałam normalnie. Teraz wydaje mi się, że mam takie jak przed zagęszczeniem, ale może się już przyzwyczaiłam.

Jak chcesz, to wkleję zdjęcie po zabiegu

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-02-12 o 22:11
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 09:33   #436
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja też myślałam żeby się sama pomalować bo to taniej a przez 1.5roku można wiele się nauczyć. Ale niestety boję się że o ile ładnie pomaluje sobie oczy to będzie problem z podkładem. Mam bardzo jasną karnację i bardzo ciężko jest mi ciężko znaleźć podkład który by idealnie pasował. Może któryś z wysokiej półki ale w tym momencie nie pracuje i maksymalna kwota jaką mogę wydać na podkład to 60zł. Obecnie używam podkładu maxfactora tego z nowej serii. I jest to pierwszy który naprawdę idealnie się zlewa z moją karnacją i nie tworzy maski. Ale po godzinie już się świecę a po 5wyglądam jak bym nie malowała się wcale. A że mam niekiedy przebarwienia i w wakacje wychodzą mi piegi to nie mogę się czymś takim pomalować na własny ślub.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

A żeby znaleźć dobry podkład z górnej półki też trzeba trochę popróbować i pewnie tyle bym wydała że za tą cenę spokojnie pomalowała bym się u wizażystki

Stary 2011-02-13, 09:49   #437
kotek6
Rozeznanie

hej dziewczyny
szalejecie normalnie nie nadążam z czytaniem
moja nowa praca mnie wykończy ..... pracuję na zastępstwo w przedszkolu w grupie mam 19 dzieci (jestem sama czasem woźna przychodzi mi pomóc np iść na spacer) przedział wiekowy od 2,3 do 4,5 lat!. prócz 2 latka mam jeszcze dziecko niezdiagnozowanie sprawiającego wrażenie upośledzonego umysłowo w stopniu średnim (i do tego strasznie uparty) .....w sumie po dniu pracy padam na twarz ....dzięki bogu to tylko 2 miesiące .... zaraz idę robić makietę układu słonecznego a wczoraj kleiłam rakietę kosmiczną :/

co do makijażu to kiedyś też sie bałam ale na wesele siostry oddałam się w ręce kosmetyczki i już teraz na każda okazję większą malują mnie fachowcy ...dobra kosmetyczka dobierze kolory bo ma ich bardzo dużo i widzi nas z innej perspektywy i nałoży utrwalacze .... choć sama na co dzień się maluję i znajomi mówią że ładnie to jednak ślub to za duży stres.....

co do mężów i bicia, wierności itp - ostatnio nachodzą mnie straszne lęki czy już tak będzie zawsze, czy tż mnie nie zdradzi, czy będziemy umieli rozumować z sobą, teraz bardzo rzadko się kłócimy i dobrze dogadujemy - ale niestety nie znam pary która po 20 latach nadal by się kochała (ba nawet po 5 latach) te lęki strasznie mnie dołują i choc go kocham to jednak się boję

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:33   #438
Nattiv
Zakorzenienie

Caddy Witaj

evoonia86 Gratulacje awansu

nena1984Suknia śliczna Będziesz pierwszą co ma już suknię ślubną. Również gratuluję.

My będziemy na początku mieszkać u Tż, ale w osobnym mieszkaniu (które stoi teraz puste), bo ma dom dwurodzinny.

Na więcej, nie mam nastroju by odpisywać. My w tym roku walentynek nie będziemy obchodzić. Tż zachorował. Wczoraj jakiś taki paskudny dzień miałam i nic nie wychodziło.
Teraz mnie z kolei chandra dopadła. Nie będę się jednak jej poddawać i myślę, że tak jak szybko przyszła to sobie pójdzie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 14:00   #439
evoonia86
Zakorzenienie

kotek6 też pracowałam kiedyś w przedszkolu (prawie rok) i wiem co czujesz dzieciaki są czasem kochane, ale czasem tak potrafią zmęczyć człowieka, że głowa mała

my też nie świętujemy walentynek jakoś w ogóle mało świętujemy takie okazje, chyba trochę nam się nie chce
Stary 2011-02-13, 14:06   #440
nena1984
Zakorzenienie

kurcze dziewczyny, co tak cicho dzisiaj... a ja nadal sama. Tż wraca jutro, ale się stęskniłam, mimo, że byłam wściekła jak wyjeżdzał. Tymczasem niedzielnie...u Was też taka ładna pogoda??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 14:27   #441
magdziaS
Podróżniczka

Właśnie coś tu cicho ...
Przeglądam sobie właśnie kolekcje sukien ślubnych i chyba ze mną coś jest nie tak Nic mi się nie podoba. No może to za mocno powiedziane. Są suknie, które mi się podobają, ale przy ani jednej z nich nie czuje, że to jest ta jedyna. Nie mam swojej wymarzonej sukni Nie wiem, czy w ogóle taką znajdę :/

Pogoda w Częstochowie również piękna. Słonce od rana za oknem świeci, ale delikatny mrozek jest. Chyba rekreacyjnie skoczę na spacer z psem. Z TŻta nie mam żadnego pożytku, bo do tej pory odsypia wczorajszą imprezę

My Walentynek nie świętujemy, ale w tym roku wyjątkowo wybieramy się do teatru, bo wreszcie grają sztukę, którą od dawna chciałam zobaczyć, więc może wyskoczymy gdzieś jeszcze później w drodze wyjątku

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 14:27   #442
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
u Was też taka ładna pogoda??
U nas pięknie, słoneczko świeci, miodzio... Byliśmy na ponadgodzinnym spacerze, a teraz się bierzemy za naukę niestety Ale i tak fajnie, że jest tak ładnie i łyknęliśmy trochę świeżych spalinek

kotek, ja Cię podziwiam, bo bym tam nawet godziny nie wytrzymała... Ale jeszcze trochę, a męczarnia się skończy, a kaska zawsze leci dodatkowa

Stary 2011-02-13, 14:32   #443
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny, co tak cicho dzisiaj... a ja nadal sama. Tż wraca jutro, ale się stęskniłam, mimo, że byłam wściekła jak wyjeżdzał. Tymczasem niedzielnie...u Was też taka ładna pogoda??
Nie stukaj tym młoteczkiem bo głowa boli
ja wczoraj trochę zabalowałam i dzisiaj padam na twarz.. Na dodatek spałam z 2 godziny bo zasnąć po imprezie nie mogłam a z samego rana musiałam jechać na narty (obiecałam kuzynowi że pouczę go jeździć)

nadrobię wszystko jutro ale teraz wybaczcie... Mykam na spoczynek

Stary 2011-02-13, 15:22   #444
(kicia)
Zakorzenienie

a no cicho tu jak to w weekend. Piękna pogoda ja w książkach siedzę i się uczę na jutro. A TŻcik jedzie zaraz na uczelnię na egzamin.

magdziaS
jak zaczniesz przymierzać sukieneczki na pewno znajdziesz tą jedną jedyną.

My że tak powiem świętujemy walentynki. Mieliśmy jechać do kina ale wiem że po egzaminie będę padnięta i tylko Kotek zrobi obiadek wypijemy winko obejrzymy w domku jakiś filmik. Ale to nie tylko ze względu ma walentynki organizujemy taki dzionek. Jutro w końcu zacznę tygodniowe ferie więc mogę się odprężyć wkońcu. A potem już tylko nauka nauka aż do świąt a najbliższy semestr jest podobno najgorszy na tych studiach. eh aż nie chce mi się myśleć

Stary 2011-02-13, 15:37   #445
tenebrosa
Wtajemniczenie

Ja się niewiele odzywam, bo pracuję, a jakże... Od początku roku miałam w sumie chyba tylko 2 wolne weekendy - bez zleceń, ale to dobrze, że praca jest, nie ma co narzekać.

U mnie też piękne słonko, aż mi promyki monitor oślepiają przez okno.

Jutro zabieram TŻ do kina na Miłość i inne używki. Uwielbiam parę aktorów, którzy grają tam główne role (Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway), bardzo podobali mi się jako parka już w Tajemnicy Brokeback Mountain, więc mam nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę. Była może któraś z Was na tym filmie już? Dopiero w piątek była premiera.

Wczoraj za to obejrzeliśmy u mnie przy winku Śluby panieńskie. W sumie gra aktorska taka sobie, nie każdy wypadł rewelacyjne, ale muszę przyznać, że reżyser miał bardzo oryginalną koncepcję na ten film i chyba to mi się najbardziej podobało.

A od jutra czeka mnie powrót na uczelnię W sumie to tylko 2 miesiące jako takiej nauki zostały, do końca lutego szybko czas zleci, potem marzec, kwiecień, w maju może już się na wakacje wybiorę, a potem zostanie tylko czerwiec - to już same egzaminy i obrona... i po studiach!
Stary 2011-02-13, 15:57   #446
Karolina_83
Raczkowanie

A my właśnie wróciliśmy z rowerku Ale jest cudnie na dworze
Jeżeli chodzi o filmy to polecam - Jak się pozbyć cellulitu. Byłam na tym z siostrą i obie dawno się tak nie ubawiłyśmy w kinie.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:07   #447
ewika19
Zadomowienie

Smile Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o filmy to polecam - Jak się pozbyć cellulitu. Byłam na tym z siostrą i obie dawno się tak nie ubawiłyśmy w kinie.
U Was tak pięknie a u mnie 1 stopień... Niby słonko świeci ale jest tak zimno :/
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:24   #448
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Polecasz? to dobrze my sie jutro z tż wybieramy niestety w moim biednym kine tylko ten film grają ;// a nie będziemy specjalnie do szczecina jechać tym bardziej że chce wrócić do domku spacerkiem .... ja tam lubię obchodzić walentynki Niby nic szczególnego bo do kina i na kolacje to można iść każdego innego dnia ale czemu nie korzystać skoro atmosfera w okół sprzyja ;D

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:26   #449
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej!

U mnie dziś brzydko i pochmurnie a tak chciałam nad wodą sobie pospacerować z moim mężczyzną....

My jesteśmy oboje z rocznika 87, ale ja jestem o 8 miesięcy starsza i poznaliśmy się tak jak Ewusia_marchew w przedszkolu, później podstawówka i gimnazjum razem... do szkoły średniej jeździliśmy z tego samego przystanka... wiem wiem nudne to

evoonia86 gratulacje awansu!!!

nena1984 ale super wyszło z tą Twoją kiecką E tam buszowanie po salonach ślubnych, jeśli w szafie zawiśnie ta wymarzona... No i czekamy na foty!!!!!!!!

Co do makijażu ślubnego kuzynka TŻ jest wizażystką, więc nie ma problemu na eksperymentowanie z wersjami próbnymi. Na weselu będzie w pobliżu, także w razie W. zawsze można będzie coś skorygować

W moim otoczeniu niestety też tak bywa, że dziewczyny biorą ślub z mężczyznami swojego życia, o których prawie nic nie wiedzą, a później niestety jest płacz i zgrzytanie zębów... Albo są tacy którzy zmienią sie po ślubie... chyba na gorsze. Boże miej w opiece te wszystkie dziewczyny, matki, żony i kochanki!!!

Co do walentynek... niby nie obchodzimy, a wczoraj byliśmy na zabawie walentynkowej. O nazwie dowiedzieliśmy się na miejscu Ale było super, nogi to mnie do teraz bolą.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 16:36   #450
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Jutro zabieram TŻ do kina na Miłość i inne używki. Uwielbiam parę aktorów, którzy grają tam główne role (Jake Gyllenhaal i Anne Hathaway), bardzo podobali mi się jako parka już w Tajemnicy Brokeback Mountain, więc mam nadzieję, że i tym razem się nie zawiodę. Była może któraś z Was na tym filmie już? Dopiero w piątek była premiera.
ooo to daj znać jak film mamy na niego bilety zamówione na jutro ale ze względu na mój egzamin musimy przełożyć ten seans na inny dzień

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości