Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 09:20   #1231
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
i tez uwielbiam carmex wisniowy w tubce, juz drugie opakowanie mam, a maaam bardzo spierzchniete usta i tylko on mi je nawilza i lagodzi...

party_girl, teraz Cie juz skojarzylam, jak zoabczylam zdjecia, Ty masz zarabisty biust i cala figure
hehe dzieki
Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, a jaki żel do twarzy polecacie?
ja mam ten i fajnie oczyszcza i odswieza http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...-oczyszczajacy

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a ja zapytam o wodę brzozową..
czy używacie ją na skóre głowy czy na włosy??
sorry to może głupie pytanie ale jestem zielona
ja kupilam wczoraj wlasnie zachecona opiniami- mam tluste wlosy moze mi pomoze dluzej zachowac siwezosc, no i licze na wzmocnienie bo wypadaja... przelalam do atomizera i psikam na skalp. i masuje skore.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o zaręczyny, to moje odbyły się bez rodziców moje były takie romantyczne
moje tez byly tylko moje i tz ale ja o tym juz wiedzialam bo rozmawialismy nie raz, ja nie lubie takich niespodzianek, wole pomyslec na spokojnie przedyskutowac z tz tak powazne sprawy itp, bo juz mnie chyba z rok temu ponad pytal czy nie chcialabym sie zareczac ale ja wtedy jeszcze kompletnie nie bylam na to gotowa... i ciesze sie ze mialam mozliwosc wlasnie porozmawiania, a nie wyciagnal mi pierscionek przed nos i heja no i jeszcze u mnie bylo tak ze sama wybralam pierscionek, bo w sumie to jedyne co moge sobie wybrac sama- obraczki tz juz ma(dostal na komunie) wiec stwierdzil ze powinnam miec taki pierscionek ktory przede wszystkim mi sie bedzie podobal i za to go kocham
ale mam calkiem inny niz dziewczyny, mi sie wlasnie nie za bardzo podobaja te z jednym oczkiem, sa zbyt popularne, takie typowe zareczynowki(nie obrazajac nikogo bo kazdy lubi to co lubi) ja mam taki caly w cyrkoniach:lo ve: i nie chcialam zadnych diamentow czy brylantow bo i bez tego pierscionki sa mega drogie, a w wygladzie nie rozni sie to niczym od cyrkonii procz tego ze ma sie swiadomosc ze to jest brylant... wiec dla mnie to nie ma sensu, wole wiecej oczek zeby sie swiecily niz jedno takie samotne

bylam wczoraj w tym rossie i kupilam:
carmex wisniowy chyba juz nie kupie innego
wode brzozowa isany
plyn do soczewek w promocji jest.
czerwony lakier do paznokci miss sporty

male zakupy ale uszczesliwiaja
Stary 2011-02-13, 10:15   #1232
Prymulkaaa
Rozeznanie

dziewczyny pierścionki cudne! właśnie takie jak ja lubię mam taki jak ten złoty, tylko moje oczko bardziej wystaje

u mnie to troszkę dziwnie było.. bo moi rodzice nie zgodzili się na zaręczyny (to był grudzień) przed końcem matury. Jakby coś to zmieniło.. Matury kończyły się razem z majem. i tak zaręczyliśmy się 31 maja bez nich. było romantycznie, bo w urzędzie miasta. Tuż po ogłoszeniu wyników na miss olkusza. Ja już byłam tak podekscytowana, że zgodziłabym się na pewno hehe. więc było bezpiecznie 1.5 roku później był cywilny, a 2 lata od zaręczyn kościelny.

Teście mieli problem wybaczyć nam że nie było zaręczyn z rodzicami.. więc cywilny uznali za "zaręczyny".

dzień dobry tak w ogóle:P
Stary 2011-02-13, 10:20   #1233
blondi1985
Raczkowanie

Cześć Ale mi brakowało wizazu Tyle miałam latania i szykowania przed urodzinkami. Imprezka udała się, mała zadowolona. Ja z kolei zmęczona bardzo, cały tydzień tak późno chodziłam spać, cały czas mam problemy z bezsennością kręcę się do 3- 4 Dzisiaj nadrobię zaległości w pielęgnacji, bo przez ostatnie dni tylko szybkakąpiel lub prysznic, baslam i do łóżka. Dzisiaj będzie długa kąpiel i spamowanie Postaram się wstawić fotki z urodzin, tak jak obiecałam
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 10:24   #1234
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Cześć Ale mi brakowało wizazu Tyle miałam latania i szykowania przed urodzinkami. Imprezka udała się, mała zadowolona. Ja z kolei zmęczona bardzo, cały tydzień tak późno chodziłam spać, cały czas mam problemy z bezsennością kręcę się do 3- 4 Dzisiaj nadrobię zaległości w pielęgnacji, bo przez ostatnie dni tylko szybkakąpiel lub prysznic, baslam i do łóżka. Dzisiaj będzie długa kąpiel i spamowanie Postaram się wstawić fotki z urodzin, tak jak obiecałam
super, że impreza się udałai czekamy na foto
Stary 2011-02-13, 10:25   #1235
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry Piekne

nie nadrobię was dziś ...dużo napisałyście a ja nadal nie za dobrze się czuję (chociaż lepiej niż wczoraj ) i muszę zaraz siadać do pisania pracy... ( mam zamiar jądziś skończyć bo wczoraj nie wyszło ) a potem pewnie się z K umówię, bo jutro już wracam do wawy więc chciałabym z nim trochę czasu spędzić.... w ogóle taka zwała- jutro walentynki a ja w autobusie je spedze....

co do pierścionow- zazdroszczę wam dziewczyny, wszystkie są pięknę... pamiętam jak kiedyś gadaliśmy na ten temat z K to mówił że kupi mi z brylantem jakiś "wypasiony " a mi to tam obojętne, ważne żeby w ogóle kiedyś kupił

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 10:38   #1236
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a jednak jeszcze do Was zajrzałam impreza bardzo udana, tż zdobył dla mnie kilka nagród i w ogóle był taki kochaniutki i romantyczny że ahhh snow i buahhot śliczne macie pierścionki zaręczynowe mi tż kupił piękny złoty pierścionek po 3 dniach bycia ze sobą ktoś by mógł wtedy pomyśleć, że to jakieś totalne wariactwo, tylko zauroczenie itd, a jesteśmy ze sobą już 3 lata i będzie już tak do końca i mój tż też czasami się śmieje, że przecież zaręczynowy już mam i nie musi mi kupować pamiętam też jak którejś nocy oświadczał mi się tak dla jaj, to złapał pierwszego lepszego kwiatka doniczkowego bo powiedziałam, że bez kwiatka nie uznaje oświadczyn aleee do takich na serio zaręczyn mamy jeszcze sporo czasu
cieszę się, że chociaż wam podoba się mój kolorek włosów i że zauważyłyście że są zdrowe, czyli nie na darmo ta cała moja pielęgnacja
hah, jestem po imprezie a spać mi się nie chcę, co ja mam robić
hahahaa, u nas bylo podobnie, tylko ze u TZta w domu nie ma kwiatkow w sypialni, sa tylko siweczki, wiec ze swieczka zapalona w reku mi sie oswiadczal ale to jak sobie popilismy u niego, po kolacji, ale smiesznie bylo, tak sie wczul, drugi raz jak nie bylismy razem, dzwoni do mnie i na litosc mnie beirze, ze jest w jakims akademiku i jacys kolesie chcia sie z nim bic i mu krew juz leci (nie pamietam skad) i zebym przyjechala po niego, bo on nie ma jak wrocic do domu i go zabija
po h jego prosb wsiadlam w auto, w pizamie 4nad ranem jade, TZ wsiada cala droge wyznawal mi milosc, a pod koniec zapytal czy wyjde za niego. ja sie patrze, koles pijany, lape ma we krwi, nie jestesmy razem, on rano nie bedzie nic pamietac i gada takie glupoty, to zeby mu przykro nie bylo, bo jeszcze namawial mnie zebym spala u niego, gdzie na trzezwo by nigdy tego nie powiedzial bo u nich w domu to niemoralne, odpowiedzialam, ze jak rano bedzie wszystko pamietac i bedzie pragnac tego tak mocno jak teraz to pogadamy no i pamietal, po 2tyg od tej sytuacji pojechalismy na wakacje i tam, juz byly rozne sceny, bo ja nie chcialam wrocic do niego i oswiadczyl mi sie trzeci raz na balkonie, powiedzial ze jak nie powiem, ze kocham go nad zycie, nie wpuszcze do swojego lozka, to wyjdzie nagi i pojdzie tak do wroclawia (jakeis 250km) dobrze, ze przez balkon nie mogl przejsc i zostal w domku letniskowym, rano oczywiscie nie chcial mi uwierzyc co ja z nim przeszlam, czasami nie wiem kto bardziej jest szurniety, ja czy on
ale po takich akcjach, to ja srednio widze juz nasze oswiadczyny
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dzień dobry Piekne

nie nadrobię was dziś ...dużo napisałyście a ja nadal nie za dobrze się czuję (chociaż lepiej niż wczoraj ) i muszę zaraz siadać do pisania pracy... ( mam zamiar jądziś skończyć bo wczoraj nie wyszło ) a potem pewnie się z K umówię, bo jutro już wracam do wawy więc chciałabym z nim trochę czasu spędzić.... w ogóle taka zwała- jutro walentynki a ja w autobusie je spedze....

co do pierścionow- zazdroszczę wam dziewczyny, wszystkie są pięknę... pamiętam jak kiedyś gadaliśmy na ten temat z K to mówił że kupi mi z brylantem jakiś "wypasiony " a mi to tam obojętne, ważne żeby w ogóle kiedyś kupił
dobrze powiedziane
nie przejmuj sie walentynkami, mozecie dzisiaj zrobic sobie ten dzien
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 10:42   #1237
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hahahaa, u nas bylo podobnie, tylko ze u TZta w domu nie ma kwiatkow w sypialni, sa tylko siweczki, wiec ze swieczka zapalona w reku mi sie oswiadczal ale to jak sobie popilismy u niego, po kolacji, ale smiesznie bylo, tak sie wczul, drugi raz jak nie bylismy razem, dzwoni do mnie i na litosc mnie beirze, ze jest w jakims akademiku i jacys kolesie chcia sie z nim bic i mu krew juz leci (nie pamietam skad) i zebym przyjechala po niego, bo on nie ma jak wrocic do domu i go zabija
po h jego prosb wsiadlam w auto, w pizamie 4nad ranem jade, TZ wsiada cala droge wyznawal mi milosc, a pod koniec zapytal czy wyjde za niego. ja sie patrze, koles pijany, lape ma we krwi, nie jestesmy razem, on rano nie bedzie nic pamietac i gada takie glupoty, to zeby mu przykro nie bylo, bo jeszcze namawial mnie zebym spala u niego, gdzie na trzezwo by nigdy tego nie powiedzial bo u nich w domu to niemoralne, odpowiedzialam, ze jak rano bedzie wszystko pamietac i bedzie pragnac tego tak mocno jak teraz to pogadamy no i pamietal, po 2tyg od tej sytuacji pojechalismy na wakacje i tam, juz byly rozne sceny, bo ja nie chcialam wrocic do niego i oswiadczyl mi sie trzeci raz na balkonie, powiedzial ze jak nie powiem, ze kocham go nad zycie, nie wpuszcze do swojego lozka, to wyjdzie nagi i pojdzie tak do wroclawia (jakeis 250km) dobrze, ze przez balkon nie mogl przejsc i zostal w domku letniskowym, rano oczywiscie nie chcial mi uwierzyc co ja z nim przeszlam, czasami nie wiem kto bardziej jest szurniety, ja czy on
ale po takich akcjach, to ja srednio widze juz nasze oswiadczyny

dobrze powiedziane
nie przejmuj sie walentynkami, mozecie dzisiaj zrobic sobie ten dzien

hehe dobre te twoje akcje z oświadczynami
a ja nie mam jakiegoś parcia na super ekstra mega drogi pierścionek , ważne by dla mnie było żeby w ogóle go dostać, ale wiem że K nie kupiłby jakiegoś zwykłego - znam go
co do walentynek - my jakoś nigdy nie przykładaliśmy do tego wagi, czasami nawet olewaliśmy- miłośc powinno się okazywać cały rok... niemniej - raczej byłoby mi milej jutro posiedzieć na basenie (jak co roku ) niż jechać śmierdzacym autobusem ....no ale trudno- płakać nie będę, dziś jakoś fajnie dzien spędzimy

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-13, 10:43   #1238
snowhitee
Zakorzenienie

Witam Was piękne w piękny słoneczny dzień i miłego dnia życzę Wszystkim

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 10:44   #1239
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
super, że impreza się udałai czekamy na foto
Dodałam
Stary 2011-02-13, 10:50   #1240
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Dodałam
ślicznie wyglądałaś a córa jaka duża

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:00   #1241
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Jednak dzisiaj nie dam rady Was nadrobić. Okazało się, że jutro moja grupa ma zaliczenie z Ekologii na 8. Dobrze, że mój brat mnie podwozi, bo tak to bym wstawała o 5. W ogóle trzymajcie kciuki, bo dzisiaj prof. z wykładów Ekologii powiedział, że jak ktoś ma 5 z ćwiczeń to przepisuje. Wątpię, że mi się uda napisać na 5, ale nadzieje mogę mieć.

Dobranoc.
powodzenia

snow śliczny pierścionek

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a co do planowania przyszłości to zalezy od człowieka, ja bym mogła już mieć jutro ślub i to nie oto chodzi że to zauroczenie, namiętność itd. tylko uważam że chyba nie mogłam lepiej trafić ..bardzo się uzupełniamy i czasami się zastanawiam gdzie ja się kończę a gdzie on zaczyna.. i tak jest od dnia kiedy go poznałam.. a w maju będą już 4latka..
Piękne słowa, aż się wzruszyłam

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Dodałam
Śliczna córka I Ty też

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:00   #1242
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądałaś a córa jaka duża
Dziękuję
Stary 2011-02-13, 11:00   #1243
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hahahah uwielbiam ten odcinek
a właśnie, zaraz sobie włączę, na pewno dwóch najnowszych odcinków nie widziałam
ja dzisiaj mam kilka do nadrobienia

ja dostałam teraz na walentynki(znalazłam go przez przypadek wcześniej ) pierścionek w stylu zaręczynowych, ale z cyrkonią. i powiem Wam, że mi się do ślubu w ogóle nie spieszy, nawet nie chcę w ogóle go brać, a mój TŻ powiedział "kiedyś kupię Ci prawdziwy". większość z Was pewnie by się cieszyła, a ja szczerze mówiąc mam nadzieję, że do tego szybko nie dojdzie. chcę być z TŻ nawet do końca życia, tylko mi do tego ślub nie jest potrzebny.

a Wam dziewczyny gratuluję zaręczyn,bo wiem, że o tym marzyłyście
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:01   #1244
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A mi dziś jest źle ale to nic

Stary 2011-02-13, 11:06   #1245
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dodałam
fajna imprezka mama jaka ładna

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
dlaczego?

dzięki dziewczyny, miło że się podoba pierścionek, ja go nie wybierałam, ale TZ trafił w mój gust w 100%

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:08   #1246
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
co się stało?
Stary 2011-02-13, 11:10   #1247
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A mój Tż nawet nie wie jakie kolory lubię a co dopiero pierścionku mówiąc

buahhot bo chcę spać a nie mogę już zasnąć

Myślę czy nałożyć krem aloesowy do twarzy z Ziaja ale boję się, że mnie wysypie

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Dziewczyny nie będę Wam smęcić,w każdym bądź razie się popsuło wszystko z Tż.

Stary 2011-02-13, 11:11   #1248
CABIN CREW

Cytat:
Dodałam
ale Ty szczuplutka.... i jaka córa śliczna, do Ciebie podobna....

zajęłam się śniadaniem... muszę do 14 wyrobić się z dwoma pracami i makijażem jeszcze

ZALATANA......
Stary 2011-02-13, 11:12   #1249
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
A mój Tż nawet nie wie jakie kolory lubię a co dopiero pierścionku mówiąc

buahhot bo chcę spać a nie mogę już zasnąć

Myślę czy nałożyć krem aloesowy do twarzy z Ziaja ale boję się, że mnie wysypie

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

pewnie to chwilowy kryzys i wszystko będzie dobrze
Stary 2011-02-13, 11:13   #1250
CABIN CREW

Cytat:
to nie jest smęcenie, wygadaj się, może Ci pomożemy... przecież ja też cały czas sie tu żalę... od tego jesteśmy żeby teżsobie pomagać w kwestiach innych niż tylko dbanie o siebie...

ZALATANA......
Stary 2011-02-13, 11:14   #1251
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
to nie jest smęcenie, wygadaj się, może Ci pomożemy... przecież ja też cały czas sie tu żalę... od tego jesteśmy żeby teżsobie pomagać w kwestiach innych niż tylko dbanie o siebie...
a u Ciebie jak z natrętnym sąsiadem? dał sobie w końcu spokój?
Stary 2011-02-13, 11:16   #1252
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzięki Dziewczyny

Kitka mnie czekanie pracy czeka już na następny rok akademicki i już się boję

Stary 2011-02-13, 11:19   #1253
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cytat:

Kochana, po to nas masz wyrzuć to z siebie
Stary 2011-02-13, 11:22   #1254
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Kochana, po to nas masz wyrzuć to z siebie
dziękuję, ale zobacze jak to sie potoczy jeszcze w każdym bądź razie nie chce go widzieć na oczy

Dziwnie miałaś z teściami, że musieli mieć zaręczyny ze sobą

Stary 2011-02-13, 11:27   #1255
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a u Ciebie jak z natrętnym sąsiadem? dał sobie w końcu spokój?

taaaa.... któregoś dnia poszłam do niego i wszystko powiedziałam - i odpuścił teraz tylko cześć mówi i tyle

ZALATANA......
Stary 2011-02-13, 11:28   #1256
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
taaaa.... któregoś dnia poszłam do niego i wszystko powiedziałam - i odpuścił teraz tylko cześć mówi i tyle
Uff, to fajnie cieszę się

Stary 2011-02-13, 11:29   #1257
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
no to super

ja się muszę wziąć za sprzątanie, a tak strasznie mi się nie chce
Stary 2011-02-13, 11:30   #1258
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć
blondii wysłałam zapro też chcę cię zobaczyć
może ja później też wstawie jakieś foto z imprezy zobaczę jeszcze czy zdjęcia będą się nadawały do oglądania publicznego
a ciekawe jak tam marthaaa się bawiła kochana czekamy na zdjęcia

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:31   #1259
caate
Zakorzenienie

GG do caate

E.J to chociaz sie nie smuc, jak nie chcesz powiedziec, daj temu czas...

jade do babci, wszystkim zycze milego dnia
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:37   #1260
Prymulkaaa
Rozeznanie

szukam natchnienia do pójścia do łazienki.... trzeba się ogarnąć... ostatni wolny dzień...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości