Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 11:43   #1501
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na zakupach ale nic nie było a jak było to mega drogie :/
Ja ostatnio poluję na jakąś małą torebkę i kurtkę dżinsową, ale ceny są kosmiczne . Chyba najprędzej znajdę coś na targu.
Teraz są nowe kolekcje i mam ochotę pojechać sobie do centrum handlowego i poprzymierzać ciuchy, nawet bez kupowania. Lubię posprawdzać, co na mnie dobrze leży
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:44   #1502
astra85
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ch.html&next=1

spodobała mi się baaardzo ta odżywka a jeszcze jak przeczytałam o zapachu czekolady... mmm... i zaskoczenie- nie ma jej na allegro ;/ ma ktoś może pomysł gdzie mogę ją dostać?
Lorysy mozna kupic w Auchanie
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:46   #1503
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Lorysy mozna kupic w Auchanie
Dziękuję niestety nie będę tam na pewno szybko. daleeeeeko mam (60 km)... mam nadzieję, ze jeszcze gdzieś uda mi się znaleźć...
Stary 2011-02-13, 11:47   #1504
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja ostatnio poluję na jakąś małą torebkę i kurtkę dżinsową, ale ceny są kosmiczne .
A ja poluje na biały kurteczko-płaszczyk,ale nigdzie nie ma takiego jak chce
Stary 2011-02-13, 11:48   #1505
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
to słuchamy tej części, której nie chcesz tylko dla siebie zostawic
W sumie to nie wiem czy cokolwiek z tego byłoby ciekawe dla słuchaczy Ot, spędziłam sobie miły wieczór z TŻ-em

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
a myslicie ze te odzywki ziajki nadaja sie do metody OMO ?
Odzywki Ziai powinny się nadawać. Ale mogą obciążyć więc drugi raz nakładaj odżywkę na samą długość włosów, a na skalp nie

Cytat:

spodobała mi się baaardzo ta odżywka a jeszcze jak przeczytałam o zapachu czekolady... mmm... i zaskoczenie- nie ma jej na allegro ;/ ma ktoś może pomysł gdzie mogę ją dostać?
W Auchanie są
Stary 2011-02-13, 11:48   #1506
Dont
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kicia131 Pokaż wiadomość
A co studiujesz?
Ochronę środowiska?
Tak jest Będę się wiązać do drzew. Tak, tak, będę jedną z tych ekologicznych wariatek.

Cytat:
byłam w wakacje w Kielcach przez 2 tygodnie. i baaardzo mi się podobało owe miasto a Kadzielnia... mmm... godzinami mogłabym tam siedzieć
Centrum może jeszcze jako-tako wygląda, ale jego dalsze części, bloki, osiedla... są po prostu brzydkie, stare. Owszem, są miejsca urokliwe (takie jak wymieniona przez Ciebie kadzielnia), za które można to miasto pokochać
Dont jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:53   #1507
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatnio poluję na jakąś małą torebkę i kurtkę dżinsową, ale ceny są kosmiczne . Chyba najprędzej znajdę coś na targu.
Teraz są nowe kolekcje i mam ochotę pojechać sobie do centrum handlowego i poprzymierzać ciuchy, nawet bez kupowania. Lubię posprawdzać, co na mnie dobrze leży
ja byłam kilka dni temu w Galerii i prawie wcale jeszcze nie było nowych kolekcji ;/ ale fajną koszulę i bluzkę dostałam, po 30 zł, bo właśnie jeszcze ze starej kolekcji
a od mamy w prezencie świetną torbę taką "a'la jeans"
i też lubie przymierzać nawet jeśli nie kupię

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Dont Pokaż wiadomość
Centrum może jeszcze jako-tako wygląda, ale jego dalsze części, bloki, osiedla... są po prostu brzydkie, stare. Owszem, są miejsca urokliwe (takie jak wymieniona przez Ciebie kadzielnia), za które można to miasto pokochać
Koleżanka celowo oprowadzała po tych urokliwych, żebyśmy szybko znów do niej przyjechali hehe
a wspomnienia niezapomniane mam z tym miastem
choć najbardziej mi się chyba Kraków podoba z miast w Polsce, które zwiedziłam. jakiś taki senstyment mam. chciałabym chyba tam studiować

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-13 o 11:57
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:54   #1508
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:

A wiesz może, kiedy otwierają powiększoną Galerię Echo? Bo już nie mogę się doczekać H&M-u
Stary 2011-02-13, 11:55   #1509
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
ja byłam kilka dni temu w Galerii i prawie wcale jeszcze nie było nowych kolekcji ;/ ale fajną koszulę i bluzkę dostałam, po 30 zł, bo właśnie jeszcze ze starej kolekcji
a od mamy w prezencie świetną torbę taką "a'la jeans"
też lubie przymierzać nawet jeśli nie kupię [COLOR="Silver"]
a ja właśnie nie lubię niczego przymierzać ;D
Stary 2011-02-13, 11:57   #1510
otako
Zakorzenienie

Cytat:

Raczej tylko w Auchanie. Na Allegro czasami bywają Lorysy, ale są sporo droższe

Cytat:
Tak jest chyba w każdym większym mieście w naszym kraju.

Dopiero dzisiaj zauważyłam, że mam już spore odrosty. W przyszłym tygodniu koniecznie muszę "pokolorować" włosy.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 11:59   #1511
Kicia131
Zadomowienie

Cytat:
Tak jest Będę się wiązać do drzew. Tak, tak, będę jedną z tych ekologicznych wariatek.

No to się będziemy razem wiązać, bo ja też jestem na ochronie
Tylko, że na polibudzie, to troszkę inaczej mamy, dużo przedmiotów technicznych.. no ale na inżyniera trzeba cośtam umieć
Na którym jesteś roku? Ja na 3., już niedługo dostaniemy tematy prac inżynierskich i się zacznie

Kupiłam konia! 11.03.2012 Messi

Od 14. kwietnia 2016 aparatka
Kicia131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:00   #1512
Dont
Rozeznanie

Cytat:
A wiesz może, kiedy otwierają powiększoną Galerię Echo? Bo już nie mogę się doczekać H&M-u
Z tego co wiem - w październiku. Jeszcze troszkę sobie poczekamy

Cytat:
Koleżanka celowo oprowadzała po tych urokliwych, żebyśmy szybko znów do niej przyjechali hehe
a wspomnienia niezapomniane mam z tym miastem
choć najbardziej mi się chyba Kraków podoba z miast w Polsce, które zwiedziałam. jakiś taki senstyment mam. chciałabym chyba tam studiować
Kraków - miasto studentów Moja koleżanka z liceum tam się wybrała na kosmetologię i sobie chwali.
Musiałabym się zastanowić, czy w ogóle istnieje miasto, które naprawdę lubię. Szczerze powiedziawszy wolę wsie.
Stary 2011-02-13, 12:01   #1513
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dziękuję niestety nie będę tam na pewno szybko. daleeeeeko mam (60 km)... mam nadzieję, ze jeszcze gdzieś uda mi się znaleźć...
Raczej tylko w Auchanie są...

Cytat:
Stary 2011-02-13, 12:02   #1514
Kicia131
Zadomowienie

Ja lubię Wrocław, ale nie potrafiłabym mieszkać w dużym mieście

Stary 2011-02-13, 12:04   #1515
Dont
Rozeznanie

Cytat:
No to się będziemy razem wiązać, bo ja też jestem na ochronie
Tylko, że na polibudzie, to troszkę inaczej mamy, dużo przedmiotów technicznych.. no ale na inżyniera trzeba cośtam umieć
Na którym jesteś roku? Ja na 3., już niedługo dostaniemy tematy prac inżynierskich i się zacznie
Jestem na pierwszym roku. Po liceum zrobiłam sobie rok przerwy na pracę i nie żałuję tej decyzji
Podobno inżynieria środowiska jest bardziej opłacalnym kierunkiem, patrząc przyszłościowo.
Och, tematy prac inżynierskich. Czeka Cię trochę pracy Przygotowujesz się psychicznie?

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ktoś musi dbać o planetę
Stary 2011-02-13, 12:06   #1516
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Dopiero dzisiaj zauważyłam, że mam już spore odrosty. W przyszłym tygodniu koniecznie muszę "pokolorować" włosy.
Ja mam już swoje blond odrosty

Cytat:
Ja za to jestem już dzieckiem Warszawy. Nie mogłabym mieszkać w innym mieście...

Cytat:
Ktoś musi dbać o planetę
Jasne Ja to rozumiem. Sama staram się o nią dbać w miarę swoich możliwości
Stary 2011-02-13, 12:07   #1517
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Tak myślałam. Byłam tam w poniedziałek i wygląda na to, że jeszcze jest dużo do zrobienia. A tej obecnej galerii prawie nie widać zza tej nowej .
Ale przynajmniej nareszcie będzie gdzie robić zakupy. Moje miasto w profilu to tylko tak dla niepoznaki
Stary 2011-02-13, 12:07   #1518
pinaa
Zadomowienie

Dzień dobry spamerki
Stary 2011-02-13, 12:08   #1519
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:

Kraków - miasto studentów Moja koleżanka z liceum tam się wybrała na kosmetologię i sobie chwali.
Musiałabym się zastanowić, czy w ogóle istnieje miasto, które naprawdę lubię. Szczerze powiedziawszy wolę wsie.
a ja najbardziej przedmieścia. jednocześnie blisko miasta, ale i spokojniej niż w samym centrum. taki kompromis w samym centrum na stałe bym nie chciała... jeżeli już to właśnie w czasie studiów, żeby mieć blisko. ale na pewno nie na stałe. a wieś fajna jest, jeśli masz własny samochód xD ja teraz mieszkam na wsi, choć to prawie jak przedmieście miasta mojego. dla rodziców ekstra, dla mnie będzie ekstra jak będę miała własny samochód- wtedy 10 minut i jestem w samym mieście. a gdy obecnie muszę jeździć autobusami gdy nie ma kto mnie podwieźć do miasta, to już nie jest tak fajnie... szczególnie w zimę.
Stary 2011-02-13, 12:09   #1520
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Ja za to jestem już dzieckiem Warszawy. Nie mogłabym mieszkać w innym mieście...
Ja mam nadzieję, że będę tam studiować i zamieszkam tam na stałe po studiach
Stary 2011-02-13, 12:09   #1521
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam już swoje blond odrosty
wracasz do naturalych?
Stary 2011-02-13, 12:10   #1522
Kicia131
Zadomowienie

Cytat:
Jestem na pierwszym roku. Po liceum zrobiłam sobie rok przerwy na pracę i nie żałuję tej decyzji
Podobno inżynieria środowiska jest bardziej opłacalnym kierunkiem, patrząc przyszłościowo.
Och, tematy prac inżynierskich. Czeka Cię trochę pracy Przygotowujesz się psychicznie?

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Ktoś musi dbać o planetę

Ja też miałam przerwę pół roku, bo najpierw poszłam do Torunia na biologię (nie wiem co mi odbiło, nie wyrobiłam tam), no i dopiero później na ochronę
Inżynieria ponoć bardziej opłacalna, ale na polibudzie w rekrutacji była matura z chemii, ja zdawałam z biologii, więc mogłam iść tylko na ochronę ale nie żałuję!! ehh mogłabym naprawdę długo pisać o tym, jak było super hihi już za tym tęsknię teraz mamy tylko jedne laborki, a to były zawsze najciekawsze zajęcia mmm

Na pracę inżynierską przygotowuję się psychicznie od października.. Miałam pisać coś z oczyszczania wody, a przedwczoraj koleżanki mnie uświadomiły, że piszemy z odpadów i idziemy na magisterkę na odpady nie wiem co to będzie
Ale faktem jest, że po takich studiach inaczej człowiek patrzy na świat, szczególnie po kursie "systemy oczyszczania wód" jak się dowiedziałam, co to nam z kranu leci i wogóle, najchętniej kupowałabym wodę w butelce tylko do picia
A Ty jesteś zadowolona z tego kierunku?

Stary 2011-02-13, 12:14   #1523
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Szmyrku- co powiesz o moim imieniu?
Jak mi powiesz, jak Ci na imie, to nie ma sprawy

Cytat:
To też kwestia podejścia. Co innego jak ktoś mówi: "co mi tam- ryzykuję", a co innego jak ktoś się boi i wcale nie ma ochoty na taki wyjazd
Jasne, tutaj sie absolutnie z toba zgadzam.
Mnie zawsze do wszystkiego pchala ochota
Cytat:
Oj tak, miałabym coś opowiadać Chociaż część rzeczy to na pewno dla siebie zostawię
No, no
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Wczoraj w sklepie zgubiłam moją ukochaną apaszkę na włosy, tak ją lubiłam Miałam ją odkąd skończyłam 5 lat i tak mi smutno że ją zgubiłam
Oj, wspolczuje. A wrocilas potem do tego sklepu, probowalas szukac? Ja tak kiedys zostawilam okulary i znalazlam, po kilku godzinach. Moze obslugi zapytaj.
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:14   #1524
Dont
Rozeznanie

Cytat:
Tak myślałam. Byłam tam w poniedziałek i wygląda na to, że jeszcze jest dużo do zrobienia. A tej obecnej galerii prawie nie widać zza tej nowej .
Ale przynajmniej nareszcie będzie gdzie robić zakupy. Moje miasto w profilu to tylko tak dla niepoznaki
Wczoraj tam byłam i zgubiłam się na parkingach Szukałam podziemnego wejścia do galerii, trafiłam na parkingi wielopoziomowe i nie mogłam się odnaleźć Ja też nie mieszkam w samych Kielcach, a w okolicach.
Oj tak, będzie, 300 sklepów ma powstać

Cytat:
Napisane przez pinaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry spamerki
Witaj
Stary 2011-02-13, 12:24   #1525
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj tam byłam i zgubiłam się na parkingach Szukałam podziemnego wejścia do galerii, trafiłam na parkingi wielopoziomowe i nie mogłam się odnaleźć Ja też nie mieszkam w samych Kielcach, a w okolicach.
Oj tak, będzie, 300 sklepów ma powstać
Ja mam jakieś 60 km do Kielc .
Stary 2011-02-13, 12:29   #1526
Dont
Rozeznanie

Cytat:
a ja najbardziej przedmieścia. jednocześnie blisko miasta, ale i spokojniej niż w samym centrum. taki kompromis w samym centrum na stałe bym nie chciała... jeżeli już to właśnie w czasie studiów, żeby mieć blisko. ale na pewno nie na stałe. a wieś fajna jest, jeśli masz własny samochód xD ja teraz mieszkam na wsi, choć to prawie jak przedmieście miasta mojego. dla rodziców ekstra, dla mnie będzie ekstra jak będę miała własny samochód- wtedy 10 minut i jestem w samym mieście. a gdy obecnie muszę jeździć autobusami gdy nie ma kto mnie podwieźć do miasta, to już nie jest tak fajnie... szczególnie w zimę.
Przedmieścia też są fajne Dokładnie jak ujęłaś - taki kompromis.
Zastanawiałam się nad tym, czy nie przeprowadzić się do miasta i tam zamieszkać na okres studiów, ale jakoś tak, plany diabli wzięły Dłuższa historia, ech. No i trzeba dojeżdżać.
Ech, samochód. Najpierw mogłabym na prawo jazdy się zapisać

Cytat:
Ja też miałam przerwę pół roku, bo najpierw poszłam do Torunia na biologię (nie wiem co mi odbiło, nie wyrobiłam tam), no i dopiero później na ochronę
Inżynieria ponoć bardziej opłacalna, ale na polibudzie w rekrutacji była matura z chemii, ja zdawałam z biologii, więc mogłam iść tylko na ochronę ale nie żałuję!! ehh mogłabym naprawdę długo pisać o tym, jak było super hihi już za tym tęsknię teraz mamy tylko jedne laborki, a to były zawsze najciekawsze zajęcia mmm

Na pracę inżynierską przygotowuję się psychicznie od października.. Miałam pisać coś z oczyszczania wody, a przedwczoraj koleżanki mnie uświadomiły, że piszemy z odpadów i idziemy na magisterkę na odpady nie wiem co to będzie
Ale faktem jest, że po takich studiach inaczej człowiek patrzy na świat, szczególnie po kursie "systemy oczyszczania wód" jak się dowiedziałam, co to nam z kranu leci i wogóle, najchętniej kupowałabym wodę w butelce tylko do picia
A Ty jesteś zadowolona z tego kierunku?
Biologię w sumie mogłabym studiować. Coś z anatomią człowieka, bo wręcz uwielbiam o tym czytać
Też zdawałam z biologii. Miałam w planach filologię angielską, ale zdecydowałam się jednak na ochronę właśnie Nie żałuję, że jestem na tym kierunku, podoba mi się. Jest ciekawy, tyle że z chemią bywa ciężko. Tempo, jakie narzuca pani dr od ćwiczeń, jest niesamowite. Co tydzień kolokwia z obszernych materiałów. Nie było możliwe (jak dla mnie) wyrobienie się ze wszystkim, dlatego też mam 2 kolokwia do poprawy w sesji poprawkowej, 15 lutego. Ciekawa sprawa, bo egzamin już pisałam, każdy został dopuszczony
Będzie dobrze, trzeba się przyłożyć i dasz radę
Oczyszczanie wód (jako przedmiot) będę mieć albo w przyszłym semestrze, albo już w przyszłym roku. Miał być w przyszłym semestrze, ale z tego co widzę, plan co chwila się zmienia. Czyli inaczej będę patrzeć na świat po tymże kierunku

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Och, kawałek drogi.
Ja mam niecałe 20km
Stary 2011-02-13, 12:31   #1527
astra85
Zakorzenienie

ale mam katar,normalnie straciłam węch
Stary 2011-02-13, 12:34   #1528
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Przedmieścia też są fajne Dokładnie jak ujęłaś - taki kompromis.
Zastanawiałam się nad tym, czy nie przeprowadzić się do miasta i tam zamieszkać na okres studiów, ale jakoś tak, plany diabli wzięły Dłuższa historia, ech. No i trzeba dojeżdżać.
Ech, samochód. Najpierw mogłabym na prawo jazdy się zapisać

Och, kawałek drogi.
Ja mam niecałe 20km
mój plan jest taki- dostać się na studia zaocznie (politechnika), a jednocześnie znaleźć pracę i wynajmować mieszkanie jakies małe z tym, że nie wiem jakie miasto do konca, najpewniej Kraków, ale jeszcze myślę też o Gdańsku (bliżej domu wrazie czego, np gdybym straciła pracę, a nie mogła znaleźć innej itp). ale chciałabym taki duży krok zrobić, zacząć właśnie od nowa w całkiem innym mieście, poznać nowych przyjaciół, taka mega zmiana. no zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2011-02-13, 12:38   #1529
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
To też kwestia podejścia. Co innego jak ktoś mówi: "co mi tam- ryzykuję", a co innego jak ktoś się boi i wcale nie ma ochoty na taki wyjazd

Tu się nie zgodzę. Czymś innym jest rozstanie na 3 miesiące spowodowane kwestiami typu "chcę sobie wyjechać i dorobić na samochód (którego nie potrzebuję do życia)" a czymś innym jest rozstanie nawet na pół roku spowodowane kwestiami zdrowotnymi, wymuszone przez sytuację materialną itd.

To pierwsze byłoby dla mnie straszne, a to drugie bym zrozumiała i przeżyłabym.
no widzisz to moze jestesmy materialistami, prawda samochod nie jest niezbedny ale to wielka wygoda. Nawet jak teraz znalazl by prace to odkladanie na samochod zajelo by pare lat, a on ma prawko, ale nie jezdzi bo nie ma czym.
Poza tym w koncu bysmy sobie gdzies wyjechali w gory czy nad morze. jest szansa na wieksza kase warto skorzystac.
poza tym nie przesadzajmy to TYLKO 3 miesiace, a jak w przyszlosci bedzie wyjezdzal na delegacje to nasze malzenstwo sie rozpadnie?? moim zdaniem nasz zwiazek jest tak trwaly, ze tak krotki okres czasu nic nie zmieni. ON chce jechac, ale najchetniej, zeby nie ruszajac sie -teleportowal sie tam
ok koniec tematu chcialam zebyscie mi doradzili jak go przekonac, ze to nic zlego, a tu wyszlam na taka co nie zalezy mi na zwiazku bo biednego TZta do pracy wysylam tez bym z checi wyjechala, poznala swiat, bo nigdy nie bylam za granica, ale ze wzgledow prywatnych nie moge
A TZ bez przesady nie boi sie wyjezdzac, tylko wstepuje w niego len i zastanawia sie czy warto cale wakacje przepracowac, czy znowu przebimbac.

smerfetko nie chce Cie zniechecac, ale dzis tak mi sie podklad zwazyl na twarzy przez Elemonga, ze szok;// Okropnie moja cera wygladala... a to tylko pare godzin bylam w szkole, makijaz robilam o 6 a juz o 10 bylam w domu... no wszystkie pory bylo widac, zmarszczki nie wiem co robic
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:39   #1530
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mogę bez wanny 2 tygodni wytrzymać jak gdzieś wyjeżdżam... kocham takie dłuuugie kąpiele w gorącej wodzie, jeszcze jakiś olejek, piana, muzyka i maseczka na włoskach mmmm...
A jakie to nieprzyjazne dla naszego kochanego srodowiska.....

Cytat:
co masz dokładniej na myśli pisząc złym szamponem? za delikatny był i trudno było zmyć?
Raczej szamponami z silikonami ktore w polaczeniu z obciazaly trzgicznie. Moja wiedza na temat silikonow byla zerowa i nie wiedzialam ze to od nich od razu po myciu mam tluste wolosy.

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
A mnie się wydaje, że są tzn. zmienili opakowania z zielonych na białe, może też udoskonalili składy, ale tych w zielonych opakowaniach już nie będą produkować.
Zobaczcie na ich stronie: http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...1/odzywki.html
Ja nie rozumiem dlaczego te polskie firmy tak kombinija z tymi opaowaniami. To jest bardzo nieprofesjonalne. Niech cos wymysla i przy tym zostana, zeby wyglad opakowania automatycznie konsumentowi kojarzyla sie z marka.
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
znam ten ból, do tej pory szukam torebki takiej samej jak zgubionej 2 lata temu i nie spotkałam nigdzie nawet bardzo podobnej
A ja skradzionej portmonetki
Cytat:
a oprócz tego szampon z mydlnicy (też fajny) i chlorofilowy z Białego Jelenia (wogóle się nie pieni ),
Nie pieni sie????
Mi sie szampony Bialy Jelen pienia ponad przecietna. Moze sprobuj metoda kubeczkowa.
A poza tym BJ to najlepsze szampony na ziemi
Cytat:
Ja za inne rzeczy lubie wsie, a za inne miasta
Cytat:
Ja pochodze z malego miasta,a teraz mieszkam w duzym i sie dusze. Brak mi tej wolnosci ktora daja male miasta.

Juz sie nie moge doczekac kiedy do jakiegos malego miasteczka sie przeprowadze.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości