|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
Ale cóż...życie ![]() Miłego spotkania ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
nie mam umytych włosów, jestem nieumalowana więc nie jesteś sama
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Piękności!
Nie wróciłam już do Was w piątek, bo tak jak mówiłam - od razu po obsłudze tej stypy na praktykach poszliśmy z Tż'em do mojego brata i jego dziewczyny na jej urodziny i jeszcze było parę osób i tak się zasiedzieliśmy do 2 w nocy.. A wczoraj do południa sprzątałam i się spamowałam a popołudnie i wieczór spędziłam tylko z Tż'em Tak, tak odchudzam się, mhmmm...) , duużo gadaliśmy i w ogóle tak fajnie było A że jeszcze potem babcia i siostra poszły spać, a mama pojechała na jakąś imprezę, to już w ogóle było cuuudnie ![]() I tak mi miło wczoraj było, bo Tż odkąd przyszedł to cały czas do mnie, że taka piękna jestem, taka cudowna i że śliczna i że wszyscy faceci mogą sobie tylko popatrzeć a on mnie ma i że każdy mu zazdrości takiej kobiety itd itp. i tak w kółko i że odkąd mnie zobaczył ma na mnie niesamowitą ochotę....A i porobiłam zdjęcia wczorajszego makijażu! Jednak nie robiłam czegoś takiego jak ten z linku, poszłam bardziej w róże A teraz nadrobię Was tyle ile będę mogła,a potem pójdę obiad zrobić i się ogarnąć bo idziemy dziś do taty Tż'a
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
a ja już się wykąpałam bo wcześniej ćwiczyłam 20min na moim kręciołko stepperku
, włoski umyłam, odżywkę nałożyłam, nabalsamowałam się, teraz idę się ubrać i umalować bo tż za 15min przyjedzie do 15 posiedzimy w moim domku, bo mame muszę umalować przed randką :P a później do sephory i do misia ![]() także życzę Wam Piękne, miłej niedzieli |
|
|
|
#1264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej jak na razie jestem bo potem fartuch do pracy muszę sobie wyprać
![]() Elvii przyjemnego i udanego spotkania z Tż
|
|
#1266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Eh, musiałam dzisiaj wstać o 7.40... Była msza za mojego pradziadka, ksiądz nie da nam spać...
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Prymulkaaa wybacz ale już nie wytrzymam, jednak pójdę umyć włosy
może poczuje się trochę lepiej jak umyje włosy i jakoś się ubiorę ![]() Będę potem
|
|
#1269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1270 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
bardzo dobrze że Cię docenia... Cytat:
kurczę , po raz pierwszy od 3 dni zrobiłam sobie makijaż... i wyglądam w końcu jak człowiek- mimo że nos mam jak rudolf renifer..... zaraz jedziemy do restauacji jakiejś na obiada... potem wracam do domu popisać pracę i posiedzieć z familią a wieczorem... jeszcze nie wiem co- pewnie spokojnie przy kominku bo ja z moim zdrowiem chyba do niczego innego się nie nadaję....
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Ja już umyłam włoski szamponem z Glis Kura, nałożyłam oprócz odżywki z tej samej serii maseczkę do włosów z Joanny, poza tym nasmarowałam twarz kremem aloesowym, a pod oczy dałam krem pod oczy. Teraz siedzę z żelem do odsuwania skórek na paznokciach ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#1273 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
wyprostowałam włosy.. i w koncu widzę że jednak chyba rosną
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do włosków to super
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja już po zaliczeniu, ale okazało się, że wyniki będą dopiero w sobotę. ![]() caate, Kitka , E.J. dziękuje za życzenie mi powodzenia i kciuki przydało się. ![]() caatepodasz blog z tego, gdzie znalazłaś paletkę? Zaciekawiłaś mnie, może ja w końcu się czegoś nauczę. ![]() Co do błędów ortograficznych mnie tez drażni, jak ktoś np. piszę "pokuj", ale za bardzo staram się nie zwracać uwagi komuś, bo wydaje mi się, że za bardzo nie wypada w towarzystwie i sama też robię pewnie często błędy. ![]() party_girl7 witaj znowu. ![]() Czekoladowa1 według mnie to bardzo ładny masz kolor włosów. ![]() Prymulkaaa, loluska pisałyście, że nie umiecie dobierać biustonosza. Ja jakiś czas temu trafiłam na taki filmik: http://www.youtube.com/user/joythedr...11/4SekVjPYuNo. Może akurat komuś się przyda. O ile dobrze pamiętam jeszcze jest druga część. W sumie ta dziewczyna ciekawe filmiki robi. ![]() Też bym wolała zaręczyny bez rodziny. Tylko sam na sam. ![]() Donka94 świetne zakupy, aż nie mogę się doczekać swoich. Chyba dzisiaj pojadę do centrum handlowego do Rossmanna, bo mam niewykorzystaną kartę podarunkową. Tą maseczkę z Daxa może sobie kupię. snowhitee i buahhot piękne dostałyście pierścionki. Ja pewnie tak, jak caate trochę poczekam, bo jesteśmy jeszcze za młodzi, a do tego Tż. jest młodszy o rok i kończy dopiero technikum. I też wolę srebro.Mój Tż. z kilka miesięcy temu, jak byliśmy na imprezie to mi się przy wszystkich przed klubem oświadczył, a zamiast pierścionka dostałam kółko od kluczy. Tż. trochę wstawiony był, ale i tak do dzisiaj to wspominany ze śmiechem. ![]() E.J. mam nadzieje, że wszystko Ci się ułoży. blondi1985 śliczna jesteś i córcia też, a jaki tort miała. ![]() Uff i was nadrobiłam, Choć coś internet mi się ciągle zacinał.
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart tzn. że masz przepisaną ocenę?
![]() Dziękuję
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie wiem, czy będę miała, bo wyniki dopiero w sobotę, a w niedzielę już jest egzamin.
|
|
#1278 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() angelinmyheart na pewno dobrze poszło... szkoda że K za stary na takie zaręczynowe wygłupy
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
posprzątałam
|
|
|
|
#1280 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
caate - a gdzie tam źle zrobiłaś, jak dojdzie pędzel to zobaczymy jakie różnice są między EDM a Pixie
I jakie boskie zdjęcia !! ![]() ![]() Jaka Ty boska przede wszystkim na tych zdjęciach, wow!! I fakt, zmiana jest i to ogromna jeśli chodzi o wygląd I świetne makijaże, ale naj naj naaajbardziej podobasz mi się w tym: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1297447648 , zdecydowanie w takim Ci najładniej buahhot - o jak mi miło, że moja wypowiedź też Cię skłoniła do zakupu Pixie ![]() Kitka - przyłączam się - jak byś dostała takie buciki od Tż'a na prezent, to łohohohoo ![]() Prymulkaa - co za wrr! Jakby Tż tak oceniał moje zakupy przy innych to bym go prześwięciła i to ostro I brawo za kreseczki! Wiem, jakie to trudne, także tym bardziej I dziękuję Kalpana - świetne zakupy ! Czekoladowa1 - ooo super, że go zamówiłaś, bo ja na ten Daktarin to się już też od pewnego czasu czaję, też sporo czytałam I nie martw się - u mnie też w mieście tylko Rossmann i Schlecker , żadnej Natury ani SuperPharm a tam najlepsze rzeczy a tak mi się marzą cienie matowe z mysecret i parę kosmetyków z essence a tu d...agusiownik - no to porządne zakupy Donka94 - no i masz ci los - krem ten został dopisany do must have... A ja rzuciłam znów retinoidy no nie potrafię ich regularnie używać, wkurzają mnie .... E.J - o kurczę, to faktycznie duża kasa....Trzymaj się Kochana ![]() dianulaa - o czym Ty mówisz, jak od normy odbiegasz?! Przecież z Ciebie taka ślicznotka angelinmyheart - no, tyle godzin, za darmo, makabra..Ja też nie lubię jak o tyle lat starsi faceci mnie zaczepiają, zwłaszcza, że połowa była w wieku mojego ojca... Ale tak, bardzo się cieszę, że jest tam ten Piotrek i w ogóle ekipa taka świetna, zawsze rozśmieszą, pomogą, zagadają itd. A Tż'owi pokazałam tego Piotrka na NK a chłopak no nie jest w żadnym calu przystojny, no brzydki jest nie będę oszukiwać, to się Tż uspokoił i to bardzo I ja miałam ten peeling z Lirene i powiem Ci, że świetnie go wspominam ! tillavanilla - no tak, najprawdopodobniej po prostu był zazdrosny Ojejku dziękuję za takie miłe słowa ![]() Ja na razie tyle nadrobiłam, potem wpadnę, może wieczorkiem to nadrobię resztę, bo muszę iść obiad robić i się wyszykować I jeszcze poszukać jakichś inspiracji makijażowych na dziś, bo nic mi do głowy nie przychodzi Miłego dnia Kochane!! Buziaki
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż znam przypadek gdy dziewczyna nie umiała się posługiwać widelcem i nożem jednocześnie tzn. trzymać widelec w jednej ręce w drugiej nóż ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Polecam Wam stronkę piekielni klienci, niezły ubaw dzięki tej stronce wiem, że nie tylko u mnie są ludzie, którzy się zachowują tak jakby tyle co z dziczy wyszli ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Podsuwałam jak umiałam skórki, teraz je pójdę pomalować nowym lakierem Dziewczyny wiecie jak połączyć "blututha" w tel. (słowo mojej mamy ) z komputerem? ![]() Do później, miłego dnia
|
|
|
#1283 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Właśnie próbowałam wywalić część moich ciuchów z szafy, ale poległam- zrobię to wtedy, kiedy będę miała więcej czasu- czyli pewnie w środe/czwartek
|
|
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
angelinmyheart, filmik wspaniały
czuję się teraz mądrzejsza a te jej włosya ja właśnie zauważyłam, że moje włosy wychodzą garściami
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam w koncu amle, juz od dawna sie zabieralam za to
![]() popijam capppucino rumowe i zajadam czekolade z bakaliami niemiecką to sie nazywa relax![]() wrzucilam do albumu zakupki z wyprzedazy jak cos(raczej eleganckie rzeczy, a la Kim Kardashian), chyba jest jeszcze wyprzedaz w tym sklepie, moze komus sie cos spodoba to zdazycie jeszcze zajrzec bo ceny niesamowicie przyjemne dla portfela ...aha i kupilam ostatnio w hurtowni kosmetykow walki do wlosow ktore sie wklada na 3min do goracej wody(one maja w srodku cos co sie ogrzewa) i w ten sposob zaklada na suche wlosy i one grzeja od srodka, w 10 min fajne loki mozna zrobic, u mnie jedna paczka czyli 8szt walkow kosztowala 3,40zl a loczki piekne, mozna zobaczyc jak mi wyszly dzis na fotkach takie delikatne, ja uwielbiam takie.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-13 o 13:56 |
|
|
|
#1286 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-13 o 13:55 |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje, wczoraj farbowalam
![]() ciesze sie ze sie podoba
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
party_girl7 a Ty masz tak w ogóle super figurkę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Tak, tak odchudzam się, mhmmm...) , duużo gadaliśmy i w ogóle tak fajnie było

Eh, musiałam dzisiaj wstać o 7.40...
Była msza za mojego pradziadka, ksiądz nie da nam spać...

może poczuje się trochę lepiej jak umyje włosy i jakoś się ubiorę 

Zaciekawiłaś mnie, może ja w końcu się czegoś nauczę. 

I dziękuję 
Miłego dnia Kochane!! Buziaki