![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
A ja dzisiaj kupiłam tą czarną sukienkę ze wstawką z naturalnej skóry na ramionach za 49zł. Była 1 jedyna. Prosta, ale klasyczna i zawsze się może przydać.
![]()
![]() |
#902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Wtajemniczenie
|
Ładniutka <3!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
Faktycznie strona już nie jest aktualna - ceny za sukienki to teraz 49zł. Wszystkie koszule również 49zł, spodnie 49 lub 69, ciepłe swetry po 49zł.
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, widziałyście już może różowe i pomarańczowe spodnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku ,czyli ktos Ci ukradl karte z torebki czy jak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Rozeznanie
|
ja czekam az sie pojawi jakas piekna bezowa lub karmelowa pojemna torba w ktorej sie od razu zakocham i ja kupie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- jakieś różowe widziałam moja fotorelacja ![]() 1. piękna czerwona marynarka (359) - niestety dwurzędówka ![]() ![]() 2. amarantowa (?) sukienka - któraś już ją z wątku mierzyła - potwierdzam, robi coś dziwnego z cyckami (spłaszcza je?) poza tym jest bardzo sztywna - chyba w całości jest wykonana z tego materiału co te słynne rozkloszowane z pagonami (z tym że te z pagonami taki sztywny mają tylko dół a ta w całości jest taka) dla mnie odpada już po samym macaniu 3. piękna biała bluzka - podchodziłam do niej 3 raz i nie kupiłam i chyba raczej ![]() ![]() ![]() 4. sukienka - boska!! następnym razem wyląduje w mojej torbie ![]() ![]() ![]() to narazie tyle ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2011-02-13 o 10:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Izabella strasznie Ci współczuję...mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni i nieuczciwe osoby zostaną ukarane...ja od jakiegoś roku czy dłużej płacę już tylko za pośrednictwem PP, choć i tutaj z tego co czytam niue jest do końca bezpiecznie. Ostatnio dostałam jakiegoś fałszywego maila niby od PP
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką torbę kupiłaś? pochwal no się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie ogladam wczorajsze DD tvn zeby zobaczy te marynarke M. Molek. Piekna! Czy ona jest takiego samego kroju jak ta czerwona? I M. ma pod nia bluzke z TRF, zastanawialam sie nad nia ostatnio. nawet fajne ale pod marynarka wyglada super
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BPOCKET Tylko te czerwone buty mi nie pasuja. Tutaj jest przykladowy urywek: http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,4....html#autoplay
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2011-02-13 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z uwagi, że jesteś na czasie w tym co z nowej kolekcji jest już na sklepach mam pytanie. Czy widziałaś może tą marynarką i spódniczkę. Podobna spódnica była w zimowej kolekcji no ale nie załapałam się na nią. A marynarka jest dla mnie boska. Ostatnio mam jazdę na kolor różowy i jego odcienie ![]() Edytowane przez kasiulek850505 Czas edycji: 2011-02-13 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
proszę, zdjęcie torebki
ma dośc długi pasek, ale ja go skrócę, żeby była tka na ramię (ostatnio tylko takie torebki lub na skos noszone mnie interesują ze względu na praktycznosc - mam wolne ręce ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gabi1234 Czas edycji: 2011-02-13 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
Gabi torebka super
Edytowane przez kasiulek850505 Czas edycji: 2011-02-13 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie widzialyscie ten sweterek?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...APPLIQUE%2BBOW tudziez ten? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BBOW%2BSWEATER
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-02-13 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno te rzeczy pojawią się lada dostawa ![]() ps. mam jeszcze zdjęcie świetnych kamelowych spodni (cena nawet do przełknięcia 149) cudnie lejący się materiał, ale wstyd wstawiac bo koszmarnie wyglądałam (ale wrzucę może któraś się na nie napali ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, bardzo fajne te spodnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Wtajemniczenie
|
Gabi, b. lubie Twoje fotorelacje
![]() az wstyd sie przyznac, ze zawsze z ciekawoscia na nie czekam ![]() na Twoich zdjeciach lepiej te rzeczy sie prezentuja niz na fotkach z zary, tam sa jakies takie nijakie, i sadze ze ja nigdy bym na nie nie zwrocila uwagi gdyby lezaly w sklepie, a tak dzieki Twym zdjeciom owszem.
![]() |
#926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#927 | ||
Zakorzenienie
|
no no całkiem fajnie nowa kolekcja prezentuje się na Gabi
![]() super, że nam tu pokazujesz co nie co ![]() ja też uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia, bloga również śledzę poproszę o przepis na farsz szpinakowy do naleśników ![]() kupiłam właśnie szpinak do tagiatelle, bo uwielbiam z mascarpone, ale może bym tak na kolację takie naleśniki poczyniła .... Cytat:
pieniążków jeszcze nie odzyskałam, są zablokowane po rozpatrzeniu reklamacji w banku oddadzą mi z ubezpieczenia karty, tzn mam nadzieję, że te zapewnienia banku staną się rzeczywistością Cytat:
lekkim popołudniem zadzwonili do mnie z banku żeby potwierdzić jeden przelew na ponad 3 tys, wtedy jeszcze się tak mocno nie przejęłam ale po 15 znów zadzwonili i kazali potwierdzać w sumie 18 transakcji .... żadna nie była moja ![]() Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2011-02-13 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spodenki super. Z tym że mi jakoś nie bardzo w takich zakładkach. Mam wrażanie, że mam tam taką oponkę. Ile ja się chinosów w zeszłym sezonie naprzmierzałam. I jedno jest pewne nie dla mnie te spodnie. Ale nie twierdzę, że ich nie przymierzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli masz jeszcze jakies z ostatniego wypadu to czy mozesz wrzucic? Ponadto uwazam ze b. dobrze Ci w tej amarantowej sukience, mysle ze nic Ci nie splaszcza, przynajmniej tak widac na fotce ![]()
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-02-13 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.