![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Ciekawe jak tam Madzia! Kurczę pewnie wybrała się na randkę 'po' bo mówiła, że tam będzie ze swoim Ł.
![]() Tikki łady termoforek ![]() ![]() Poprostu a może Pixel jest przeziębiony? ![]() ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
To prawda, chomiki mogą się przeziębić
![]() Chrapie? ale słodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chrapie bardzo często ![]()
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
mój pies też chrapie
![]() ![]() Poza tym gdzieś czytałam że czasami dla chomiczka mogą przeszkadzać np nowo nasypane trociny i ten pyłek może mu podrażniać nosek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuuu uuu chomikomaniaczki ![]() faktycznie słodziaszny ![]() a widziałyście tego? http://www.youtube.com/watch?v=9V1_z...eature=related szkoda że mojego tak się nie da pomiziać ![]() byłam ostatnio u kumpeli i jej pies leżał mi na kolanach, a ja piłam kawkę i jadłam ciasto, nagle zaczęło coś śmierdzieć.. kumpela zaczęła się śmiać i powiedziała że to miśka puściła bąka ![]() mi jakoś do śmiechu nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo przyjdzie do mnie do pokoju, pierdnie, popatrzy sobie na zadek zdziwiony i ucieka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
oj ten "zapach" wtedy też był konkret
![]() zmykam się kąpielować, muszę w końcu włosy umyć, bo ostatnio myłam w niedzielę ![]() do później ![]() edit: coś mi się przypomniało... dzisiaj urodzinki naszej chomikomaniaczki MAUDY ![]() Kochana jeśli tu zajrzysz, to... WSZYYYYSTKIEEEGO NAAAAJLEPSZEGO! SPEŁNIENIA MARZEŃ I UŚMIECHU KAŻDEGO DNIA ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-12 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Maudy wszystkiego co najlepsze!
![]() ![]() ![]()
#4720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maudy sto lat ![]() ![]() Dziś wielka WT. ![]() Nowy wystrój klatki , ograniczyłam plastik do minimum - miseczek i kołowrotka ![]() Doszło nowe pięterko , pod nim domek , piasek przestawiony , nowa kolba i klatka wydaje się bardziej przestronna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zadomowienie
|
3 cyknięcia klatki na szybkiego , zrobione przed chwilą.
Nic nadzwyczajnego , ale jest więcej rzeczy niż wcześniej a więcej miejsca , z czego jestem zadowolona ![]() Tylko zastanawiam się co do tej białej drabinki , ona była przepleciona papierem ale mama mi powiedziała , że tak będzie gorzej chomikowi wchodzić , ja do niej , że w takiej może złamać łapkę , ona że chomik ma miękkie kości i nic mu się nie stanie ... No ale nie wiem. Pod pięterkiem jest domek , na 2 zdj widać wejście do niego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Kamilka super klatka, choć ja też nie pamiętam jak wyglądała przed modyfikacją
![]() aaaaależ ja nie lubię sobot ![]() czas się tak okropnie dłuży, w tv nic nie ma i ogólnie jakoś na nic nie mam ochoty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To , że się jest chomikomaniaczką nie znaczy , że trzeba znać wystroje wszystkich forumowych klatek ![]() W załącznikach wcześniejsze rewolucje ![]() 1. Nie tak dawno , już bez plastikowego piętra i tuneli na zewnątrz 2. Jeszcze wcześniej , pierwszy domek-kula małej ![]() 3. Pierwsze dni Amy u mnie - jeszcze bez podłączonej klatki i piasku. 4. Tak było do dzisiaj - w górnej klatce pięterko nie nad hamakiem , ale po drugiej stronie i niżej , bez drabinki , pięterko służyło za jadalnie [ duża , żółta miska - karma ; mała , niebieska - suszonki ( jabłko i marchewka ) ; pokrywka od słoika - płatki owsiane ] W międzyczasie było jeszcze plastikowe pięterko i podłączone klatki , ale nie mogę znaleźć zdjęć z tamtego okresu . Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2011-02-12 o 20:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro z Tż, jego siostrą i chłopakiem do kina a ja leże chorutka ![]() ![]() ale nie zrobię im tego i pojadę tylko, żeby mi się nie pogorszyło ![]() Pixelek nie zna jeszcze odgłosu smarkania i za każdym razem zaciekawia go ten dźwięk ![]() A i koleżanka mówi na niego rudy lis ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() A w tym nowym nie widzę nigdzie domku dla maluszka ![]() Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-02-12 o 20:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ekstra ful wypas kul menciu!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo pożyteczne rady dla początkujących i miła fajna w ogóle ![]() "Częste drapanie, kichanie, krwawienie z nosa może być objawem alergii na ściółkę. Kichanie i wydzielina z nosa - są przeważnie objawem przeziębienia. Uwaga, chomik może się zarazić przeziębieniem od człowieka. "
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-02-12 o 20:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle dziś napisałam smsy chyba z 10 mojemu A. co myślę i w ogóle... a on zadzwonił, jeszcze przed przeczytaniem tego... bo mu się 'rozładował' telefon... no i wiecie co? usłyszałam to, co chciałam... mógł wszystko powiedzieć, bo rozmawiał w samochodzie, gdzie miał cisze i spokój... mówił, że szukają na gwałt mieszkania bo do jego brata ma się zwalić jego drugi brat z żoną i dzieckiem, także będzie 5 dzieciarów na mieszkaniu!!! mówił, że tęskni, że jak to mówi, to ma łzy w oczach... że chce być w następnym tyg. Dziś był w pracy dodatkowo, robią za 9 euro czyli za 2 razy tyle co na początku przez 7 miesięcy, bo robił za 5... czyli to już jest 'jakaś' kasa... mówił, że mu przykro, że tak go pojeżdżam i w ogóle, ale po przeczytaniu moich smsów stwierdził, że nie potrafi wejść w moją skórę i poczuć to co ja, no nie wyobraża sobie... że ja bogu ducha winna, ale ma wybór, albo tam, albo w pl i trafi do więzienia, bo wypowiedzieli kolejny kredyt... trochę ta rozmowa w końcu mnie podbudowała... dobrze było usłyszeć jego głos. Spokojny, wyrafinowany, zapewniał, że kocha, a ja taka oschła s*ka jestem... no ale na razie jest to świeża sprawa i nie potrafię być inna. Przeczytał smsy, nie był zły. On się nie lubi kłócić, to ja bojowo nastawiona jestem i wiecznie nerwicowa... ale wierzę, że po tej rozmowie będzie lepiej, może w końcu jakoś się dogadamy... marzę o tym, żeby przyjechał chociaż na te 2 dni całe ![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Agatka trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
![]() Joasia, no mam nadzieję, że będziesz się odzywać ![]() Dałam dziś chomiczkom seler i pietruszkę, bo M. zostało z gotowania rosołu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
hejj, nie było mnie, ale powracam
![]() ![]() 1. Pozdrawiam wszystkie chomiczomaniaczki ![]() 2. Już nie zrobię sobie takiej duuużej przerwy od forum ![]() 3. Kupiłam kołki ( 200 szt ![]() ![]() 4. I do roboty ![]() ![]() - pierwsze zdjęcie to plac zabaw dla Pimpusia ![]() - drugie to jego "twierdza" nie wiem dlaczego się tak nazywa, ale niech tak zostanie ![]() - różne zabawki ![]() ![]() 5. nie umiem robić zdjęć ![]() 6. mam nadzieję że się podoba ![]() ![]()
#4733 |
Zakorzenienie
|
Ale mega
![]() A ja właśnie drukowałam plan zajęć na te moje trzy dni. I odkryłam z przerażeniem, że chyba sześć egzaminów będę miała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dasz radę, nie martw się ![]()
![]() |
#4735 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
![]() Właśnie farbuję sobie włosy (szamponetka na 28 myć) bo troszkę siwizną powiało ![]() ![]() ![]() Martwi mnie jedno- znów wyszło uczulenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majeczkę wczoraj o 1 w nocy dopadłam i wygłaskałam moją niusie za wszystkie czasy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i wchodź częściej na wątek, bo.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jak tam Madzia po tatuażu.... ![]()
![]() |
#4736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję, dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
dlaczego dopiero w maju do lekarza? z problemami skórnymi nie ma na co czekać, bo potem wyleczyć schorzenia skórne nie jest łatwo Ja na Tw. miejscu poszłabym prywatni i to jak najszybciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zadomowienie
|
jakie ładne macie klatki ;D
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Heloł moje Kochane
![]() Wróciłam, megaaa szczęśliwa. Poznałam rodziców Ł.- byliśmy u Niego wczoraj na obiadku- cudowni ludzie i spodobałam Im się ![]() Później pojechaliśmy do siostry i szwagra Ł. Oni też cudowni ludzie ![]() Super mnie przyjęli. Nocowaliśmy u Nich. Wyniańczyłam Ich dziewięcioipółmiesięczneg o synka Krzysia ![]() Najsłodsze dziecko, jakie widziałam ![]() Ogólnie u Nich jest tak wesoło, bo oprócz Krzysia mają dwie córki- jedna w tym roku skończy 15 lat druga-12. Młodsza jest spokojniutka, ale starsza normalnie masakra ![]() Przyszły wczoraj do Niej koleżanki, to takie zamieszanie w domu, że szok ![]() O 22 zrobiły nam koncert, aż uszy bolały ![]() Wszyscy tak super mnie przyjęli ![]() Szkoda, że ten czas tak szybko minął ![]() Było naprawdę cudownieeee ![]() ![]() Mój tatuaż jest boski ![]() Tomek odwalił kawał dobrej roboty ![]() ![]() Tylko tak mnie swędzi, że ledwo wytrzymuję ![]() Przepraszam, ale nie bedę Was nadrabiać, wybaczcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- A w ogóle wczoraj się zapomniałam ![]() Wieczorkiem, M. (szwagier Ł.) zrobił mi drinka, więc ja z chęcią zaczęłam go pić, aż po kilku łykach przypomniało mi się, że przecież nie mogę teraz pić alko ![]() Ale na szczęście nic się nie stało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.