|
|
#2011 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Ja bym chciała Roberto Cavalli Serpentine
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Wtajemniczenie
|
Allure Chanel EDP
Coco Chanel EDT Feminite du Bois Shiseido - liczę, że gdzieś może się zawieruszyła butelczyna, bo Serge Lutens odpowiednik to nie to samo Laura Biagiotti - Misterio di Roma Ogródek Nilowy A i Poivre Piquant L'Artisan bo mi się skończył
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl Edytowane przez Vespertine__Milo Czas edycji: 2011-02-09 o 21:04 |
|
|
|
|
#2013 |
|
Konto usunięte
|
Muszę zaktualizować moją listę chciejstw:
Bvlgari Man Chanel Allure Sport DKNY MEN II Mugler A*Men |
|
|
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ocean Lounge już mam, właściwie nic specjalnego, ale taki przyjemny, w miarę lekki obecnie marzę o: Miss Dior Cherie EDT - fascynacja ![]() nadal L'imperatrice ![]() i Kenzo Amour |
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na liście zostają do zdobycia : Satellite Padparadscha. Ouarzazate LLL Już do mnie leci moga być, ale nie jest to konieczne : Demeter Quince Ambre Russe i wracają w pierwszej kolejności do spełnienia L'Artisan- y :![]() Timbuktu Poivre Piquant Piment Brulant upolowany ![]() i Dzongkha No to działaj wątku ![]() Edit: no jak ja mogłam zapomnieć: Marc Jacobs Amber
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-02-26 o 22:55 |
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja, działąj wątku
![]() skromnie; wielka flacha Lou Lou i malutka Anais Anais |
|
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
z moich nowych faworytów to : CHANEL Allure Homme Sport , CHANEL EGOISTE
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
Marzy mi sie Flowerbombka Extreme i edt w najwiekszych pojemnosciach
tyle tylko zem w tej chwili bankrut wiec nie wiem czy watek zadziala no chyba,ze jakas manna mi z nieba skapnie
Edytowane przez alw Czas edycji: 2011-02-14 o 18:04 |
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lista się powiększa , czekam na przypływ gotówki
![]() (jeżeli chodzi o 2-3 ostatnie to takie buteleczki najchętniej 30ml a, 2 pierwsze - największe pojemności)1.Paco Rabanne - Lady Million 2.Paco Rabanne - Black XS 3.Chopard - Casmir 4.L'or de Torrente 5.Lalique - Amethyst 6.Aqua Allegoria - Pivonia Magnifica 7.Fendi - Theorema esprit d'ete 8.Cacharel - Amor Amor 9.Nina Ricci - Nina a no i (tak jak wyżej dziewczyny) Anglomanię też chętnie
Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2011-02-14 o 12:15 |
|
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Się mi zamarzyło najsamprzód Mademoiselle Chanela bo już od roku w pustą butelkę się wwąchuję a i jeszcze Shiseido Zen bo prawią, że podobieństwo jakoweś jest
. A w Sephorze testera nie mieliiiii |
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() LLL już do mnie leci
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kolejne marzenie to
ale we flakonie w pierwotnej szacie graficznej. Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2011-03-09 o 11:50 |
|
|
|
|
#2024 |
|
Rozeznanie
|
Marzy mi się
1. Coco Chanele Mademoiselle EDP 50 ml 2 Chanele Chance EDP 50ml 3. DKNY BE Delicious Night 50ml 4. DKNY Be Delicious Fresh Blossom 30ml 5 DKNY Be Delicious Red 30 ml i ewentualnie CK Obsesion Night :P ahh posiadam na wymianę Emporio Armani She EDP 30ml (ze 3 razy użyte) Ck Contradiction EDP 30ml (1/6 część ubytku ) Burberry Bird EDt 30ml też ze 3 razy użyty i Banana Republic EDP 125 ml 3 razy użyty Edytowane przez world_by_lena Czas edycji: 2011-02-17 o 16:40 |
|
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
L'eau Trois - już niedługo, odlewka!
![]() Fille en Aiguilles - w trakcie realizacji, czekam na dostawę Black Torumaline - wciąż myślę nad tym, czy flakon, czy odlewkę zapas Black Cashmere ![]() ew. Holy Smoke. Oby wątek zadziałał!
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista krotka i "niepewna" - nie mam pojecia czy chce te zapachy tak na 100%:
Rush Gucci Envy me Gucci In two peony Stella M. Vohina Huitieme Art Parums i kusi mnie Dune oraz kalsyczne Poison
|
|
|
|
|
#2027 |
|
spin doctor
|
A ja chcę Jimmy Choo
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio moje serce zaskarbiły zapachy M.Micallef
Kilka z nich udało mi się już poznać Teraz marzę o poznaniu kolejnych, szczególnie: * Aoud Man edp * Vanille Aoud edp * Night Aoud edp * Aoud Gourmet edp * Shanaan edp * Arabian Diamond edp * ParfumWatch Women edp * Mon Parfum edp * Royal Muska edp * Note Ambree edp * Note Pudree edp Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2011-02-24 o 19:26 |
|
|
|
|
#2029 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
marzę o chloe rose edition
i o niczym więcej ktoś wie kiedy u nas będą ? |
|
|
|
|
#2032 |
|
Guerlain Lover
|
Skoro już wnet będę mogła coś zrealizować z listy marzeń, to musi być również aktualizacja:
1. Havanna Vanile L'Artisan 2. Flowerbomb edt 3. Eau de Shalimar zresztą inne wersje Shalimara również mile widziane 4. Lolita Lempicka edt 5. Chance Chanel edp 6. Laura Biagotti wersja "Rose: oraz klasyk 7. Większą ilość -J'aime La Perla - poczekam do lata/jesieni... (trochę jeszcze zostało w flakoniku) -Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... ale okazji na Allegro nie brakuje ![]() 8. Ricci ricci Nina Ricci - jeszcze trochę poczeka 9. Poznać: J'aime Precious edition - zniknęła i nie wiem czy kiedykolwiek poznam tą wersję... ![]() 10. Wszystkie zapachy Stelli McCartney - wszystkie flakoniki ... i mam więcej pozycji, ale te są najważniejsze do spełnienia
Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2011-02-24 o 13:57 |
|
|
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
watek działa, marzenia się spełniają
ale o tym później jak już zmaterializują się w moich rękach w postaci flaszki dzisiaj o powrocie marzeń tęsknię okrutnie za mb03 i marzę o pełnej (lub prawie pełnej flaszce) marzę też aby albo stał się cud i ten zapach okazał się tak trwały jak w rzeczywistości nietrwały jest albo flaszka kosztowała tyle co równie nietrwałe Fig Leaf Demeter, żebym mogła zlewać się mb03 bez opamiętania coś czuję, że postawiłam wysoko poprzeczkę
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak już zakończę odwyk, to na pewno zakupię najnowszy zapach z listopada 2010 Iceberg pour femme.
Jest cudny ![]() Ponadto obowiązkowo Estee Lauder Bronze Goddess solei edycja limitowana lato 2011 oraz Estee Lauder Wild Elixir edycja limitowana wiosna 2011 Na szczęście zbliżają się Dzień Kobiet i urodziny
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo oto kolejne marzenia testowe na temat M.Micallef:* Vanille Aoud edp * Night Aoud edp * Aoud Gourmet edp * Shanaan edp * Arabian Diamond edp * Vanille Mandarine edp * Patchouli edp * ParfumWatch Women edp * Note Ambree edp * Note Pudree edp * Printemps edp * Ete edp * Automne edp * Hiver edp |
|
|
|
|
|
#2036 |
|
JESTEM ONA
|
A ja cały czas o flaszce Lalique Le Parfum
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprzedaję szafę na allegro korzystając z taniego wystawiania, bo zbieram...
Zbieram na Amouage Memoir Woman, choć wcale nie znam zapachu Co te opis potrafią zrobić z człowiekiem Niedługo przyleci do mnie flaszunia Historires de Parfums 1969
Książką można czytelnikowi głowę, owszem przemeblować o tyle, o ile jakieś meble już w niej przed lekturą stały. ROZLICZENIA: klik Edytowane przez dottoressa Czas edycji: 2011-02-26 o 13:27 |
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Moje marzenia(mam nadzieje ze Tz je spelni niedlugo
)Ange ou Demon Givenchy Jimmy Choo Miss Dior Cherie EDP |
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fille en Aiguilles upolowane! M7 - na wylocie Passage d'Enfer - został malusieńki flakon i się cieszę. Teraz poluję na: Black Torumaline w niewielkiej ilości z flakonem może flakon L'eau Trois Chodzi za mną kolejny flakon Black Cashmere. I Medea... I L'Artisan Traversée du Bosphore i Safran Troublant I coś herbacianego. Herbata w stylu Parfumerie Generale, ale znacznie bardziej trwała. Może powinnam była celować w CB I Hate Parfum? Marudzę ostatnio. Mam ochotę na wielką miłość zapachową, ale nie wiem, jaką. A dzisiaj marzę o Perłach Lalique. I o czymś w rodzaju odświeżonego, odtłuszczonego, świetlistego Cadjmere i pozbawionego kwasowości Ouarzazate!
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2011-02-27 o 14:01 |
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

wstyd przyznać, że wcześniej nie znałam escady ani sezonówek .. na szczęście byłam się upewnić, bo okazało się, że jednak czuję porzeczkę! a to dyskwalifikuje niestety .. za to Ocean Lounge mi wpadł w nosek 

Planuję rozebrać w lutym????

tyle tylko zem w tej chwili bankrut wiec nie wiem czy watek zadziala no chyba,ze jakas manna mi z nieba skapnie 

zresztą inne wersje Shalimara również mile widziane