|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
zarówno Zosia jak i Hania są śliczne. No i Hanie, także możesz odmieniac na milion możliwości
Może zobacz sobie, jak wypadają imieniny Hani? Czy Ci pasuje data ![]() Na pewno niezbitym argumentem Basi (mam mamę Baśkę ) jest fakt, iż po prostu nie da się, zapomnieć o imieninach Barbary Czesem to mamie zazdroszczę z tego powodu daty jej imienin a raczej popularności jej imienia
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
no i aktualnie popularna bardzo nie jest mężu mówi że mam nie patrzeć na popularność ... w sumie niby dużo Zoś jest, ale ja jakoś narazie ich nie spotykam jakoś w moim otoczeniu wcale nie takie częste ... co do imienin to mi obojętne jest bo my nie za bardzo obchodzimy imieniny .. bardziej świętujemy urodziny .... (a dziewczyny będą i tak mieć je blisko siebie i blisko dnia dziecka )
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-02-13 o 18:06 |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
no to pozostaje podjąć wspólną decyzje czy Baska czy Hanka
a Zosienka moze w jakiś sposób Wam dopomóc w podjęciu decyzji? :-
|
#1114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Zosia - 5
Gabrysia - 12 Maria - 13 Hanna - 14 Basia - 24 taka jest według Wawy w 2010 r ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
dobry pomysł
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, to są miejsca w kolejności od najbardziej popularnego ?
pomysł JanuszAgnieszka, rewelacja
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julia oczywiście najpopularniejsza - 1 |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
nudzi mi sie... zamiast pracowac to kupiłam 2 patelnie i 2 butelki http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...415444730.html
z rurkami jak doradzałyście ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- jaka sliczna kolysanka z filmikiem, i łzy mi się leją przed laptopem stara a głupiahttp://maluch.tv/zobacz/kolysanka-z-...iereczka-mruga
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy widzzę że same dziś wieczorem będziemy pisać
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gosci ni ma padam ![]() leze i pisze z wami
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Rozeznanie
|
ale tu dziś cicho
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
ooo witamy agusie
I juz nie jestesmy same andziotku Btw, na canale +, fajna komedia romantyczna jest - jesli kto lubi "Nie cierpię walentynek" agusia, udana wizytka? Bardzo sie naskakałas koło gosci ?
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizytka bardzo udana rodzice rzucili siankiem dla malej, to juz w ogole ![]() troche sie naskakalam, ale mezul duzo pomogl ![]() \ w ogole to mezul pojechal do sklepu i przwiozl prosto z kwiaciarni 3 dlugasne roze ![]() no szok
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem.
Obraziłam się na tż O 19:30 zamiast mieć czas dla mnie, to sobie w najlepsze pracował I wcale mu nie przeszkadzało, że rozbieram szafkę/pawlacz do malowania Założę się, że jutro nic nie zrobi, kwiatków nie kupi ani nic I wcale nie chodzi tu o walentynki, bo ich nie obchodzimy, ale będziemy pół roku małżeństwem i miło by było...
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
jak by kto potrzebował, to proszek Lovella w promocji w Realu do 16.02
http://promowskaz.pl/okazja/lovella-5kg a w ogóle fajny ten portal - ze wszystkimi promocjami e no Agus, to wizyta udana ! Warto się było tak napracowac A ciasta pewnie furorę zrobiły? ![]() Całe szczęscie , ze mężulek pomagał !! No i ten prezent mmmmmmmmmm Zazdroszczę ![]() matal, nie mów hop... może Cię jutro zaskoczy
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-13 o 20:40 |
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
matall może się domyśli
chociaż my półrocznicy nie obchodziliśmy, ale każdy powód dobry ![]() agus87 fajnie, że wizyta udana ja robię porządek w zdjęciach Zochny, biegam trochę po allegro a mężu poszedł robić tosty ![]() no i jeszcze lody zostały ![]() aaa i jadłam te ciastka oreo (czy jakoś tak) i szału nie ma zwykłe markizy i do tego dziwnie czarne
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jak go znam... Ehh... Mam ochotę na komedię romantyczną... Może poszukam, czy w necie można obejrzeć to, co na canal+ leci? ![]() Chyba od wieków nie oglądałam komedii romantycznej... andziot My na początku każdą miesięcznicę... Po prostu ostatnio bije wszelkie rekordy
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-13 o 20:48 |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Ja tylko na chwilę wpadam powiedzieć dobry wieczór Daisyyy, fajna ta strona z promocjami
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjadlam az caly kawalekCytat:
![]() a ja sobie wobrazam, ze te oreo to bog wie co |
||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
andziot, no ja sie w almie rzuciłam na te ciasteczka, jakieś dziecko chciało mi skraść ostatnie 2 opakowania (takie małe dwupaki to były) i potem, aż zal mi tego dziecka było, bo żadna rewelacja. Chyba nasze wedlowskie delicje lepiej mi smakują
Tobie mąż robi tosty ?????? OMG ! Ja uwielbiam tosty!! Mój małż juz jedzie do domu i zapedzę go do dokłądnej tej samej roboty. JA I GABI chcemy tosty ! Z wędlinka, pomidorem, ogórkiem konserwowym albo kiszonym, serem i czerwoną cebulką. Mniaaam ! Takie jem najczęściej, a Ty z czym preferujesz? Kiedys miałam jeszcze manie na tosty po hawajsku: wędlina, ananas i ser zółty! matal, zycze Ci z całego serduszka by pamietał i sprawił Ci niespodziewankę Na canale + leci film "nie cierpie walentynek" ale jednak zadna rewelacja. Cos fajnego wykukasz na pewno tu: http://www.kinomaniak.tv/ Nie wiem jak ten portal działa.. chyba to pirat... bez ściagania na dysk lokalny, mozna online wszystkie nowosci ogladac za friko hihi trza sie tylko zalogowac Np czarny łabędź już jest, czy ten film mający 12 nominacji do Oscara.. coś tam o królu. Obydwa własnie lecą w kinie. Ja wczorja 3 filmy obejrzałam
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
facetom też budynieją mózgi
![]() ale żyć bez nich nie można mojemu ostatnio jakoś się przypomniało, że jednak coś do mnie czuje, bo jakiś przytulaśny się zrobił
|
|
|
|
#1132 |
|
Raczkowanie
|
A ja się troszkę pożalę, bo na poprzednim wątku tylko trochę naskrobałam, tutaj czytam regularnie, ale taka chandra mnie dopadła, że szok.
Na początku stycznia, podczas usg wsio ok. łożysko wysoko, na tylnej ściance, szyjka długa, zamknięta, więc nic tylko się cieszyć. A tu naraz, 8 lutego łożysko nisko schodzące, 13 mm od ujścia szyjki mam się oszczędzać, leżeć, a jak pojawi się krew to natychmiast do szpitala Szyjka co prawda nadal zwarta, 49mm, ale jak tylko zajmę pozycję w pionie to brzuch od razu twardy jak kamień, boli mnie spojenie łonowe i krocze i od razu wszystkiego się odechciewa ![]() Czy któraś z Was miała coś podobnego? Jak leżę, to wszystko ok, ale jak wstanę to tak mnie brzuch ciągnie, że postoję kilka minut i muszę się położyć. Do tej pory byłam dość aktywna, własna działalność wymagała zaangażowania, a tu lipa, rachunki trza płacić, a ja mam widmo leżenia do połowy maja. Nawet jak sobie pracę odpuszczę, to co z małą, czy będzie dobrze? Bo te nisko schodzace łożysko może skomplikowac poród, ach..... Powiedzcie, że to jeszcze wszystko może się zmienić, bo ja już zaczynam wątpić tzn. wierze zanim nie wstanę, a potem to już trace nadzieję na poprawę. Z jednej strony szyjka trzyma, a z drugiej twardy brzuch może oznaczać skurcze i skracanie szyjki. Mam tylko brać nospę forte i opoczywać .......
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Wy to wiecie co zrobić aby ślinka pociekła
tosty uwielbiam zjadłabym po hawajsku. Też bym coś obejrzała, najlepiej jakiś horror, sensację albo thriller bo komedii romantycznych nie lubię. Tylko problem że małż się zabiera do oglądania jakiegoś meczu Chyba się zaloguję na tym portalu co daisyy poleca
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
kiara odpoczywaj jak najwiecej i badz dobrej mysli!!
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak odpalisz film, to kliknij na to zółte pole gdzie jest napisane, ogladaj bez limitu cycus takiego (nie da sie tego nie zauwazyc) Kiara, niestety nie pomogę, gdyz nie jestem zorientowana.. odpukać u mnei narazie wszystko ok, choc okaze się we wtorek bo mam wizyte.. a jakos tak sie złożyło, ze nie byłam u ginka od 30 listopada więc zobaczymy co mnie czeka Kilka dziewczyn, tez raptem kilka dni temu dowiedziały się, że muszą leżeć, więc na pewno cosik Ci podpowiedza. Spokoju życzę ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Polecam komedię, dla nas na czasie hihi "Zanim odejdą wody" http://www.kinomaniak.tv/film/Zanim-odejda-wody/25070
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-13 o 21:02 |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edzikowi też się chyba podobał, bo tańczył cały film w brzuszku andziot To ja może mojego na jakieś szkolenie do Twojego wyślę? Bo mój zapomniał chyba ostatnio co to przytulanie i przypomina sobie tylko jak się obrażę, ale wtedy to ja już nie mam ochoty Kiara Ja też nie pomogę, bo (z tego, co wiem...) u mnie wszystko w porządku. Trzymam , żeby się u Ciebie polepszyło Może jak trochę poleżysz, to samo się wróciło do dobrego stanu
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-13 o 21:06 |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiara76 szyjka trzyma więc się ciesz, łożysko nisko - nie twoja wina, tak się stało i nic nie poradzisz, musisz wziąć się w garść i twardo leżeć, sama widzisz że jak leżysz to jest ok
teraz to już nie wiem czy łożysko może się jeszcze przesunąć do góry, bo w młodszych ciążach to tak bo jeszcze nie do końca rozwinięte ... musisz dbać o siebie i wszystko będzie dobrze !!!!! ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ostatnio strasznie zalatani byliśmy, ja praca, on firma i często się mijaliśmy a wieczorem zabawa z Zosią i padaliśmy na kanapie obok siebie .... teraz ja więcej w domu jestem, on ma ciut więcej czasu więc znów się odnajdujemy
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
eee nie spac dziopy
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie śpię ,
czekam aż się aukcja skończy
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ogladam denny film
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

Czesem to mamie zazdroszczę z tego powodu daty jej imienin a raczej popularności jej imienia 

a Zosienka moze w jakiś sposób Wam dopomóc w podjęciu decyzji? :-

I wcale nie chodzi tu o walentynki, bo ich nie obchodzimy, ale będziemy pół roku małżeństwem i miło by było... 

mam się oszczędzać, leżeć, a jak pojawi się krew to natychmiast do szpitala
Chyba się zaloguję na tym portalu co daisyy poleca
, żeby się u Ciebie polepszyło