|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Fryzurka dla PM na krótkie loczki....
Hej dziewczyny! Mam nadzieję, że troszkę mi pomożecie. Otóż w sierpniu wychodzę za mąż i mam straszny problem z fryzurą. Mam krótkie, brązowe, kręcone włosy, o długości tak przed ramiona. Nie chcę na pewno żadnych koków, bo źle się czuję w takich fryzurach. Myślałam raczej o tym, żeby zostawić rozpuszczone, ewentualnie troszkę pomóc im się skręcić i delikatnie podpiąć z jednej strony. Można by też wpiąć jakiegoś żywego kwiatka, tylko teraz pytanie, czy to nie będzie za dużo tego wszystkiego? Nie chcę wyglądać jak choinka...
P.S. Przeglądałam sporo wątków na temat fryzurek, ale nie znalazłam nic dla siebie, dlatego piszę tutaj. Może któraś z was miała podobny problem, albo ma chociaż jakąś fajną fotkę, która posłużyłaby za inspirację... |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzurka dla PM na krótkie loczki....
http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura188178.htm
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura719787.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura506.htm http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura340075.htm może coś z tego?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnia fryzura jest śliczna
![]() ale Pm- ka ma krótkie włosy, więc raczej taka nie wyjdzie. z tych wklejonych tutaj proponuję 1 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Mi się podoba 3
Jeśli to w Twoim stylu to do tej fryzury pasowałaby jakaś delikatna opaska albo po prostu jakaś ładna spinka z jednej strony z kryształkami czy kwiatem
|
|
|
#5 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Co do tej 1, to nie podoba mi się |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Może coś z tego? Nie wiem jaką masz dokładnie długość włosów..
4 jest śliczna
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem tylko jak ona z tyłu jest zrobiona? Z tego jednego boku podpięte są lekko czy jak?? Jak sądzisz??
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Z boku ma zebrane włosy trochę jakby na tył, myślę, że tam też jest coś podpięte (na tyle) i potem tak stopniowo wypuszczane z tego upięcia włosy aż są puszczone luźno. Trochę zagmatwałam, mam nadzieję, że zrozumiałaś
Ja bym mniej więcej tak własnie zrobiła tą fryzurę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Jeśli to w Twoim stylu to do tej fryzury pasowałaby jakaś delikatna opaska albo po prostu jakaś ładna spinka z jednej strony z kryształkami czy kwiatem
-70-69-68-67-66-65
62