|
|
#1231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzem to bym zjadla ![]() Widze ze niezly wieczorek wczoraj mieliscie babolce. Jazdy na maksa. Moze wiecej nie pijcie !!! |
||||
|
|
|
|
#1232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu i jak, załapałaś już o co z tym FOCHem chodzi?
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Melduję, że żyję, mam młodą w domu i staram się nie zwariować, choć jest ciężko, bo czasem daje mi w kość. Początki macierzyństwa są wyjątkowo trudne, hormony szaleją, a tu czasem nie wiadomo, czemu dziecko drze się w niebogłosy ![]() Nie miałam męża od niedzieli do dzisiejszej nocy, był znowu na spotkaniach z klientami w Niemczech. Na szczęście miałam na kogo liczyć, moja mama u mnie nocowała i pomagała przy Ewie, choć bardziej liczyło się wsparcie psychiczne - że jest przy mnie ![]() Wrzucam fotkę małej, jeszcze szpitalną. |
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk jak fajnie że się odezwałaś
Dobrze, że możesz na mamę liczyć Ja się trochę boję jak to u nas będzie jak się dziecko pojawi, kiedy rodzice tak daleko. Ale jakoś trzeba będzie sobie poradzić ![]() Buziaki dla Was obu
|
|
#1236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ps. malutka Ewa - slodka! ![]() Aga- dacie rade..ja w sumie na zadupiu jestem i tez nie ma rodzicow non stop z nami..raz mama nocowala jak malz mial sluzbe ale coz ona mogla mi pomoc przy mlodej jak ta non stop by na cycku wisiala...ale chociaz od czasu do czasu podszykuje jakis obiad dla mnie czy dla malza i nie musze stac dodatkowo w kuchni...a tak radzimy sobie sami jakos...z czasem jest coraz lepiej i latwiej...a i tak na poczatlu to mloda je i spi prawie caly czas.. no oprocz faz na krzyki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
No i po wczorajszej balandze wszystkie odsypiają
![]() Koteczku ja ani nie zwarta ani nie gotowa, ale ptysia oczywiscie zjem ![]() Dzasta pewnie Twoje przedszkolaki Ci powiedziala co to Daguś ja akurat z tych co pić moga ale wczoraj słowo ani kropelki Asiuk skoro żyjesz to nie jest źle Potrzeba Wam czasu na zaprzyjaźnienie się ze sobą i sytuacją (chociaż to tak łatwo brzmi jak się pisze), trzymam kciuki zeby bylo coraz lzej i przyjemniej Agunia jakby co podrzucisz swe dziecie Moonik ona już bedzie przeszkolona ![]() Katey ten obiad to jak zbawianie a nie caly dzien na glodniaka
|
|
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2 Zgadzam się w całej rozciągłości
|
|
|
#1239 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No to czesc wariatuńcie
![]() Oczywiście na początek sprawdziłam co to ten FOCH ...i juz wiem, w kazdym razie bardzo ciekawe określenie![]() U mnie śnieg pada...nie nie, nie pada...wali normalnie W ogóle dzis jakos tak aktywny dzień. Byłam juz z mamą kupić tacie prezent na 30 rocznice slubu. Kupilysmy o taki zegarek: http://www.zegarek.net/zegarki/atlan...7d37a4d07b41d4 w ogóle jak tylko weszłysmy do sklepu to musiałam uprzedzic sprzedawców zeby się nie wygadali, że w poprzednim tygodniu zamowilismy z tatą pierscionek dla mamy Pełna konspiracja - z mamą kupuję tacie a z tatą mamie.haha teraz nie bo wychodzę, ale kiedys zagramy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, wprawdzie zapisałam sobie ale dla wszystkiego mysle ze na klubie przepis bedzie bezpieczniejszyCytat:
Cytat:
Wszystko się powoli ułoży, pewnie każdą z nas to czeka. Te chwile zwątpienia i niemocy. Później będziesz to miło wspominała. Buziaki |
|||||
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu fajny zegarek
Moim teściowie w zeszłym tyg mieli też 30 rocznicę ![]() A my dzisiaj byliśmy z psiurem na pierwszych zajęciach z kursu posłuszeństwa. Było całkiem nieźle, a jak na naszego psa to nawet bardzo dobrze! Co prawda z grupą nie pracowaliśmy, tylko w pewnej odległości, bo nasz był zbytnio rozentuzjazmowany, ale ponoć na pierwszych zajęciach prawie każdy tak ma. Potem stopniowo się zmniejsza odległość od grupy w miarę jak pies się uczy skupiać bardziej na przewodniku. Nam już dzisiaj udało się dystans o prawie połowę skrócić, więc sukces. Nawet mi się udało iść kawałek w stronę innych psiaków z psem przy nodze wpatrzonym we mnie, w co do tej pory uwierzyć nie mogę No to jest jakaś szansa na to, że nasz psiur nauczy się nas słuchać jak w pobliżu biegają inne psy Ehhh i znowu Was o psach zamęczam ![]() A jutro się z małżem do kina na Czarnego Łabędzia wybieramy
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2011-02-12 o 13:06 |
|
|
|
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam żoneczki - krejzoleczki
![]() Ale tu wesoło jak mnie nie ma... Dzisiaj się imprezka szykuje, a my nie zabardzo mamy ochotę i chyba tylko na trochę do znajomych skoczymy, na pewno nie wychodzimy do klubu Cytat:
![]() nie martw się na zapas - będzie git! Cytat:
tanie to a dobrze się sprawuje no wiadomo żonka doskonała ![]() ło mamuniu! ale dawno ptysi nie jadłam, już wiem po co do cukierni się wybiorę w Polsce ![]() Kochana powoli nauczycie się siebie dobrze, że masz mamę do pomocy, zawsze to jakieś wsparci i nie jesteś sama ![]() Niunia słodka Cytat:
a mamy pierścionkiem się nie pochwalisz?? Moi teściowie we wrześniu mają 40-stą rocznicę ślubu i już się zastanawiamy co im kupić macie jakieś pomysły??Aguniu Shiro jaki pilny uczeń ![]() A jakie macie plany walentynkowe?? robicie sobie jakieś prezenty?? My nie tylko jakąś romantico kolacjone jutro, bo w poniedziałek pracujemy
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-02-12 o 15:46 |
|||
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej w sobotnie popołudnie
ale dziś w nocy wiało myślałam, że mi okna z futrynami wyrwie;/ pól nocy przez to nie przespałam, a z podmuchem co mnie obudził to się zerwałam na równe nogi bo myślałam, że okno wyleciało ![]() mój mężul od rana się zajmuje wszystkim, ja tylko pościerałam kurze i poszłam z psem a on się zajął gotowaniem i grubym sprzątaniem. I jeszcze mi rano tulipany przyniósł Cytat:
ja tu czuwam i wszystko widzę co to za ugadywanie za moimi plecami ![]() ja zapowiedziałam mojej mamie, że jak już wyjdę ze szpitala to ją ściągam do siebie na przynajmniej dwa tygodnie zawsze to jakaś dodatkowa pomoc, tym bardziej, że nie wiem jak będzie z mężem czy będzie od razu ze mną czy później, a tak to chociaż mi obiad zrobi i psa wyprowadzi Asiuk fajnie, że się pokazałaś Kotek masz jeszcze te ptysie ![]() Pauliś czyżbyś na balety nie miała ochoty? Zawsze mi się kojarzyłaś z sobotnimi wyjściami na tańce ![]() Gosia niezła konspiracja ale wszystkie chwyty dozwolone, żeby niespodzianka się udała ![]() Aguś no przecież Shiro to pojętny chłopak, nie mogło być inaczej ciekawe czy Wam się film spodoba ja mam ochotę na "Wojnę Żeńsko-Męską" ale dopiero za 2tyg premiera![]() walentynkowe plany hmmm może podjedziemy do takiej knajpki na pyszną szarlotkę na ciepło z lodami te bransoletki, o których piszecie to nawet nie wiedziałam co to, musiałam poszukać w necie. Ładne, ale cena niektórych powalająca
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę jaki dobry tatuś ![]() A tulipanki uwielbiam, też po pracy skoczę do lidla po świeże bo mi padły... hehe no widzisz co za dużo to nie zdrowo...znudziło mi się, bo ostatnio za często bywałam teraz chyba w Polsce dopiero potańcuję ![]() fajny plan |
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć sobotnio
![]() Asiuk - dobrze, że się pokazałaś a tymczasem trzymaj się dzielnie, nikt nie mówił, że będzie łatwo Dagetku - wiem, że można w ten sposób ułożyć koraliki... ja musiałabym mieć literkę A Kotku - babki nie zrobiłam, za to zajadam się muffinkami z jabłkiem mówiąc skromnir wyszły mi pyszne ![]() Sofciu - nie przedszkolaki, ale koleżanka z którą pracowałam w przedszkolu, więc prawie trafiłaś ![]() Gosiu - ale Twój tato dostanie piękny prezent ![]() Aguniu - brawa dla Shiro ![]() Paulinko - a cóż się dzieje?? przesilenie Was dopadło czy co ![]() Moonik - mężul ma gest u nas też w nocy była wichura ![]() plany na walentynki - u nas ich brak
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Dzastuś nie przsilenie, po prostu znudziło się...u nas w mieścienie tylko jedna dyska i kiedy nie pójdziesz to to samo, Ci sami ludzie, muza...raz na jakiś czas fajnie się wyszaleć ale chciałoby się czegoś innego
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy pilny to nie wiem, bo musieliśmy się wykazać niezwykłą pomysłowością i sprawnością fizyczną, żeby skupiał się bardziej na nas niż na innych psach
Ale nie jest źle ![]() Cytat:
Ad. 2 Zazdraszczam My właśnie skończyliśmy sprzątać chałupkę i jestem wypompowana...Ad. 3 Za jakimi plecami, przecież dobrze wiemy że to tu przeczytasz ![]() Ad. 4 No pojętny, tylko czasem nie w tę stronę co trzeba Uczy się równie szybko dobrych jak i złych rzeczy i trzeba baaaardzo uważać. Ale ostatnio jestem zafascynowana obserwowaniem, jak on kombinuje, jak sobie w łebku układa pewne rzeczy i jak próbuje to, czego się nauczył/zaobserwował przenieść na inne sytuacje. I jak próbuje nas na każdym kroku przechytrzyć ![]() Ad. 5 Hmm a dlaczego tak piszesz Widziałaś już film czy jak? Recenzje ma niezłe, a ja przyznam ostatnio zrobiłam się strasznie wymagająca co do filmów
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Noo muszę pochwalić mojego męża, że się dziś postarał
![]() a to cwaniak z Shiro hehe ja na moim sprawdzałam jak to jest z miską, po tym co wyczytałam o Twoim Aguś i Katey psiaku, że miska jest Wasza a nie jego i że bez pozwolenia, żeby nie ruszał. Muszę przyznać, że się zdziwiłam, jak w sumie z niewielkim oporem czekał przed pełna miską na moje pozwolenie i dopiero jak mu podsunęłam pod nosek to jadł heh. Może będą ludzie z tego mojego łobuza a co do filmu to widzieliśmy Myślę, że się nie rozczarujecie, czekam na opinię które kino wybraliście?oj Paulinko dobrze Cię rozumiem, u mnie w rodzinnym mieście jeszcze za czasów licealnych też była jedna dyskoteka, co tydzień ci sami ludzie, te same piosenki, po prostu się nudziło. Dobrze, że potem zaczęły się wyjazdy "na dyski na wsie" można było co tydzień wybierać inną zabawę ![]() a kiedy będziecie w Polsce? nie pamiętam czy pisałaś?? Dzasta podrzuć muffinkę
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś brawa dla Muńka
![]() My Shiro testujemy od baaaardzo dawna Dzisiaj miał np. miskę po popcornie położoną przed nosem, spoglądał na nią co i rusz ale nie odważył się tknąć Moja mama była kiedyś w szoku, jak jej mięso spadło na podłogę a Shiro tylko popatrzył i nawet się nie ruszył. Aż mi przyleciała o tym powiedzieć a ja na to spokojnie "nic w tym dziwnego, tak jest uczony" ![]() Ja w requiem jestem zakochana odkąd go po raz pierwszy zobaczyłam. Nie wiem ile razy go oglądałam, bardzo lubię ten film. Dlatego mam nadzieję, że czarny łabądź też mi się spodoba Do bonarki idziemy
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2011-02-12 o 21:58 |
|
|
|
|
#1249 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Ale u mnie dzisiaj pięknie, słoneczko świeci. Zaraz się ubieramy i pójdziemy do kościoła, takiego dalej położonego, to będzie spacer i modlitwa w jednym
![]() Wczoraj byłam u kuzynki, takiej malusiej, o,5 roczku, normalnie się zakochałam. Daguniu Ingunie są cudne Cytat:
![]() Czarny Łabędź jak dla mnie super. Smutny, trochę zakręcony ale według mnie najlepszy ze wszystkich nominowanych do oskarów. Miłego oglądania. Cytat:
nie pochwalę się bo dopiero go zamowiłam a nie ma stronki www na ktorej moznaby go zobaczyc My rodzicom zamowimy tort z ładną 30 na górze. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu jak mają huskiego to koniecznie im podpowiedz, żeby go szkolić zaczęły, bo to psy z natury nieposłuszne i trudne. A że to rasa przeznaczona do zaprzęgów a nie życia w mieście, to tym trudniej je ułożyć. Ale da się
Z requiem koniecznie musisz nadrobić Nie jest to łatwy i "przyjemny" film, ale skoro porusza problem uzależnienia od narkotyków, to taki być nie może.
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane po całym tygodniu wytężonych odwiedzin
![]() Jak już wiecie spotkałam się z Czekoladką- o masakrito co a kobieta Dla mnie to nowy narybek mafijnej machiny... Wiecie w czym specjalistą jest jej małzonek?? Chemia nuklearna-w połaczeniu z pracą magisterską Czeko o przekretach... ja wole byc po dobrej stronie mocy ;DSpotkanie super. Czas strzelił tak szybko ze sama nie wiem kiedy Czasem jak po raz kolejny słysze "jakbysmy znały się x lat" w sumie to co tu dużo gadac babeczki...My już znamy się kawał czasu![]() Dagetka też pomolestowałam i fajniutko było Jak zwykle. Spotkałam się też z Madziczkiem i jej bratem-normalnie czasu na nic nie starczało. Nawet na rajd po galerich(taaa jakbym galeryjnym rajdowcem była)Ogólnie Warszawa to dla mnie miasto Rossmanów i sushi ![]() A jak wrócilismy to na fali dokonalismy przeróbek w kuchni (wkręcajac nowe elektrozawory na drugi obieg grzewczy do łazienki, robiąc rynienkę zabezpieczającą w trakcie zalania i inne takie-oczywiście ja pełniłam role organu doradczego tzn latałam po topnik, obcinaczki i inne narzędzia). A jutro walentynki- co w planach macie moje drogie??? Ps. Co do requiem to warto choćby dla samej muzyki obejrzeć Uwielbiam
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to żeś mi reklamę strzeliła, że hej Sugerujesz jakoby po Warszawie biegali faceci z różami śmierdzący rybą? |
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheh- dobry PR to podstawa
Czeko-szalona kobieto Ja tam uważam że o Tobie to można tomy pisac. Pełen sprzeczności obraz by wyszedł![]() Musze się pochwalić ze Wawa miło mnie zaskoczyła jednym chłopakiem który za popilnowanie mu laptopa postawił mi herbatę. Jak się okazało-rodowity Wrocławianin
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
To faktycznie Cię Warszawa zaskoczyła skoro to był rodowity Wrocławianin
![]() A tomy to jakbyśmy razem zaczęły spisywać to dopiero by wyszła ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym - a jeszcze jakbyśmy dorzuciły trochę o naszych teściowych to by nam horrorem powiało ![]() Niestety wszyscy "rodowici" Warszawiacy jakich znam są dość mocno skrzywieni - i właśnie dlatego tak mi się dobrze gada z ludźmi spoza Waszafki. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-02-13 o 21:55 |
|
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheh "lekkim" Czeko... Myślę że co drugi ksiądz kazałby się z naszych rozmów spowiadac. A za molestowanie Zygmusia może dostałybysmy nawet rok odsiadki- wszak to miejsce publiczne
![]() A wiecie że wczoraj mnie sen zmógł o 19... Musiałam odespać wrażenia warszawskie ![]() Aaa i jedno- zazdroszczę Wam metra
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
izazuśka zazdrościsz metra bo nie zdarzyło Ci się jeszcze rano wsiadać do niego biorąc trzy razy rozbieg
Zacytuję: " jest taki ścisk, że gdyby nie dziewczyny to nie byłoby gdzie palca włożyć" ![]() |
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
No ładne widzę tutaj rozprawy o Warszawie Ja widzę miałam szczęście poznać całkiem normalnych warszawiaków, najbardziej mnie irytowały osoby, które tam przyjechały z zadupia jakiegoś i się zaczynały wywyższać i co to nie one, bo "są z Warszawy teraz". Chociaż zblazowanych warszawiaków też poznałam ![]() Co do Czarnego Łabędzia - film niezły, podobał mi się ![]() Buźki i miłego dzionka (pięknie dziś za oknem, a tu trzeba przed kompem siedzieć, ehhh)
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2011-02-14 o 09:24 |
|
|
|
|
#1258 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
ale te mebelki do kuchni bardzo łądne tylko czy biel będzie praktyczna w kuchni?---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() no początki są trudne, ale nie tragiczne :/ Słuchaj instynktu on Ci podpowie co robić ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- hej, macie jakieś plany dla Tżów na Walentynki ?
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek ja tylko przelotem. Oj nadrabiałam Was, nadrabiałam. Ale fajnie tak czasem wrócic i popatrzec z dystansem na nasze rozmówki
Co do FOCH-a heh kochane głodnemu chleb na mysli A Kasia taka niezorientowana No ale ona na głowie ma urządzanie chałupy to się jej nie dziwie![]() Ja wiem jedno- Kasiku nie rób wszystkiego typu przedpokój , kuchnia, salon w jednym stylu bo ci sie wszystko zleje i nie bedziesz miec wyraźnych stref. I słuchaj doswiadczonych mieszkaniówek- jak mówia że na połysku paluchy widac to uwierz im. Ja wiem z doświadczenia-swojego i nie tylko- że w pierwszej kolejnosci trzeba w mieszkaniu patrzec na funkcjonalność a dopiero potem na estetykę. Nie znaczy to ze ma się mieć paskudną chałupe ale po prostu równowaga jest najważniejsza, I wierz mi- z czasem i tak bedziesz widziała u siebie dobre i złe rozwiązania. I na nastepny raz będziesz mądrzejsza ![]() Częśc rozwiązań okaże się zupełnie zbędnych- takie mam wrażenie ![]() A powiedz mi małpo ile gniazdek przeznaczyłaś na kuchnię? I czy piec i okap beda podłączone bezpośrednio czy przez gniazdka? Poza tym weź to wszystko na luzie- nie ma co napinac poladków I tak bedzie pieknie![]() Daget wózek to niezła fura- a cena taka ze az zal nie brać ![]() Agunia co do filmów...zgadzam się z Tobą. Lubię chodzić do kina na dramaty które wbijaja mnie w fotel i nie pozwalaja wstać. Swojego czasu był też taki polski film Boże skrawki- z tym ze ogladany w TV nie zrobił na mnie zadnego wrażenia. A zachwyt nad requiem- całkowicie uzasadniony. Co do Zygmunta-spokojnie jeszcze stoi ![]() Asiuk- córę masz jak laleczkę Nie martw się. przyjdzie pora i mała przemówi co ją boli. Dla mnie to chyba własnie jest najtrudniejsze na początku- maleństwo ryczy a ty bądź mądra i zgadnij co jest nie tak...Gosia ty konspiro jedna- zegarek super-bardzo elegancki ![]() Idę przygotowywać walentynkowa niespodziankę- sernik , koktajl truskawkowy oraz "słodką sciezkę" hehe Bedziemy swietowac dopiero po 22 jak wrócę z treningu Buziaki walentynkowe dla wszystkich moich babeczek 2008 Niech miłość będzie z Wami...a potem my powitamy na wątku kolejne maleństwo ![]() A co do Pandory- znajomy kupił na walentynki swojej dziewczynie.... podstawę plus jeden kooralik i zapłacił ponad 400zł a trochę głupio to wyglada z jednym koralikiem A ta bransoletka sama w sobie wygląda mi jak linka stalowa heheGochaa a Ty co planujesz? Małego odesłać do dziadków?
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2011-02-14 o 10:43 |
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś film wbija w fotel jak najbardziej, zwłaszcza bardzo dynamiczna końcówka. Właściwie po tym jak już się wyświetliły napisy końcowe praktycznie nikt nie wstał
A zazwyczaj już się wszyscy podrywają jak tylko się napisy pojawią. Miałam wrażenie, że duuuużo osób było tak skołowanych co ja Polecam obejrzeć ten film w kinie, w tv czy na kompie aż takiego wrażenia nie zrobiA ja zaczęłam dzisiaj psa nowej rzeczy uczyć - wchodzenia tyłem po schodach
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2011-02-14 o 14:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

pliss 

ma któaś taką najzwyklejszą?? chodzą po ok 15 zł na all... nadaje się to cuś do czegoś??

Dobrze, że możesz na mamę liczyć 

dobrze, że masz mamę do pomocy, zawsze to jakieś wsparci i nie jesteś sama 

myślałam, że mi okna z futrynami wyrwie;/ pól nocy przez to nie przespałam, a z podmuchem co mnie obudził to się zerwałam na równe nogi bo myślałam, że okno wyleciało