Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-11, 10:37   #1231
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Goniu- w sumie masz rację z tą zmywarką. Wrzuć prosze w album fotke swojej kuchni pliss

Wczoraj do 2.30 oglądałam Prison Break'a.
Zaczęłam od pierwszej serii i mam zamiar obejrzec wszystko
Kocham ten serial! Zawsze oglądam go na spietych pośladkach
Popieram Gosie panel jest zbyteczny. My mamy schowany i dobrze nam z tym . A Prisona tez uwielbiam

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
posiada któraś z Was bransoletkę typu Pandora?? jakoś mam ostatnio chętkę na takie cudeńko, ale nie mogę się zdecydować...
Nie posiadam. A znacie przeslanie tych bransoletek? Kazda kulka oznacza szczegolne wydarzenie w zyciu.

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Co do lazienki - czeka Cie przejrzenie setek katalogow z kaflami a potem rajd po sklepach i ogladanie na zywo, polecam kupowanie przez internet ew. isc do sklepu i negocjowac ceny poparte tymi z netu. Poza tym dasz rade!
Popieram, mysmy zamawiali przez internet i taniej bylo prawie o 15 zl na metrze.

Cytat:
aaa... jeszcze chciałabym Was zapytać o foremkę do muffinek ma któaś taką najzwyklejszą?? chodzą po ok 15 zł na all... nadaje się to cuś do czegoś??
My mamy jedna taka zwykla i jest super a druga silikonowa i tez jest super

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Dzemmm dooobryyy bardzo
Dzem to bym zjadla

Widze ze niezly wieczorek wczoraj mieliscie babolce. Jazdy na maksa. Moze wiecej nie pijcie !!!
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 12:27   #1232
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotecku - w tej babce to rozumiem, że jogurt naturalny, tak?? i to jest przepis na jakiej mniej więcej wielkości blachę??
tak tak jogurt naturalny i pieke w takiej duzej tortownicy z wkladka babkowa

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Dzem to bym zjadla

Widze ze niezly wieczorek wczoraj mieliscie babolce. Jazdy na maksa. Moze wiecej nie pijcie !!!
Dagus u mnie to chyba karmi malinowe tak zadzialalo tylko nie wiem co dziewczyny pily haha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 12:44   #1233
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

a czemuś to mają nie pić skoro potem humorek taki dobry mają? Ja się uśmiałam strasznie, dałyście babki czadu wczoraj, hehehe

Kasiu i jak, załapałaś już o co z tym FOCHem chodzi?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 13:36   #1234
asiuk
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Melduję, że żyję, mam młodą w domu i staram się nie zwariować, choć jest ciężko, bo czasem daje mi w kość. Początki macierzyństwa są wyjątkowo trudne, hormony szaleją, a tu czasem nie wiadomo, czemu dziecko drze się w niebogłosy

Nie miałam męża od niedzieli do dzisiejszej nocy, był znowu na spotkaniach z klientami w Niemczech. Na szczęście miałam na kogo liczyć, moja mama u mnie nocowała i pomagała przy Ewie, choć bardziej liczyło się wsparcie psychiczne - że jest przy mnie

Wrzucam fotkę małej, jeszcze szpitalną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ewa1.jpg (90,6 KB, 23 załadowań)

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 14:21   #1235
agunia82
Zakorzenienie

Asiuk jak fajnie że się odezwałaś Spokojnie , dasz radę, początki zawsze są najtrudniejsze Dobrze, że możesz na mamę liczyć
Ja się trochę boję jak to u nas będzie jak się dziecko pojawi, kiedy rodzice tak daleko. Ale jakoś trzeba będzie sobie poradzić
Buziaki dla Was obu

Stary 2011-02-11, 16:28   #1236
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Asiuk jak fajnie że się odezwałaś Spokojnie , dasz radę, początki zawsze są najtrudniejsze Dobrze, że możesz na mamę liczyć
Ja się trochę boję jak to u nas będzie jak się dziecko pojawi, kiedy rodzice tak daleko. Ale jakoś trzeba będzie sobie poradzić
Buziaki dla Was obu
Asiuk- super ze juz jestescie razem!! wiem o czym piszesz bo sama czasem placze razem z moja mloda jak sie drze w nieboglosy i czlowiek nie wie jak pomoc i co robic..
ps. malutka Ewa - slodka!
Aga- dacie rade..ja w sumie na zadupiu jestem i tez nie ma rodzicow non stop z nami..raz mama nocowala jak malz mial sluzbe ale coz ona mogla mi pomoc przy mlodej jak ta non stop by na cycku wisiala...ale chociaz od czasu do czasu podszykuje jakis obiad dla mnie czy dla malza i nie musze stac dodatkowo w kuchni...a tak radzimy sobie sami jakos...z czasem jest coraz lepiej i latwiej...a i tak na poczatlu to mloda je i spi prawie caly czas.. no oprocz faz na krzyki

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 21:45   #1237
soffera
Zadomowienie

No i po wczorajszej balandze wszystkie odsypiają

Koteczku ja ani nie zwarta ani nie gotowa, ale ptysia oczywiscie zjem

Dzasta pewnie Twoje przedszkolaki Ci powiedziala co to

Daguś ja akurat z tych co pić moga ale wczoraj słowo ani kropelki

Asiuk skoro żyjesz to nie jest źle Potrzeba Wam czasu na zaprzyjaźnienie się ze sobą i sytuacją (chociaż to tak łatwo brzmi jak się pisze), trzymam kciuki zeby bylo coraz lzej i przyjemniej

Agunia jakby co podrzucisz swe dziecie Moonik ona już bedzie przeszkolona

Katey ten obiad to jak zbawianie a nie caly dzien na glodniaka
soffera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-11, 22:42   #1238
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Katey ten obiad to jak zbawianie a nie caly dzien na glodniaka
Ad. 1 Haha to jest myśl
Ad. 2 Zgadzam się w całej rozciągłości

Stary 2011-02-12, 12:45   #1239
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

No to czesc wariatuńcie
Oczywiście na początek sprawdziłam co to ten FOCH...i juz wiem, w kazdym razie bardzo ciekawe określenie

U mnie śnieg pada...nie nie, nie pada...wali normalnieidę zaraz na basen.
W ogóle dzis jakos tak aktywny dzień. Byłam juz z mamą kupić tacie prezent na 30 rocznice slubu. Kupilysmy o taki zegarek:
http://www.zegarek.net/zegarki/atlan...7d37a4d07b41d4

w ogóle jak tylko weszłysmy do sklepu to musiałam uprzedzic sprzedawców zeby się nie wygadali, że w poprzednim tygodniu zamowilismy z tatą pierscionek dla mamy Pełna konspiracja - z mamą kupuję tacie a z tatą mamie.
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Gosik nie masz ochoty na literaczki
haha teraz nie bo wychodzę, ale kiedys zagramy

Cytat:
Goniu- w sumie masz rację z tą zmywarką. Wrzuć prosze w album fotke swojej kuchni pliss
ok, zaraz zrobie i zarzuce

Cytat:
posiada któraś z Was bransoletkę typu Pandora?? jakoś mam ostatnio chętkę na takie cudeńko, ale nie mogę się zdecydować...
mi sie charmsy podobają. Muszę sobie sprawić

Cytat:
Oj tak wersja piekarnikowa to mniej roboty - zawsze twierdze ze piekarnik moim przyjacielem jest Tak mozesz na zimno, ale na cieplo sa lepsze
Super, zrobie jak nastepnym razem bede miała gości. Wrzuc przepisy na klub, wprawdzie zapisałam sobie ale dla wszystkiego mysle ze na klubie przepis bedzie bezpieczniejszy

Cytat:
jak plotkara sie czuje aaa feeee nooo ale w koncu w dobrej wierze pisze prawda
o Ty stara plotkaro dzięki za info

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Melduję, że żyję, mam młodą w domu i staram się nie zwariować, choć jest ciężko, bo czasem daje mi w kość. Początki macierzyństwa są wyjątkowo trudne, hormony szaleją, a tu czasem nie wiadomo, czemu dziecko drze się w niebogłosy

Nie miałam męża od niedzieli do dzisiejszej nocy, był znowu na spotkaniach z klientami w Niemczech. Na szczęście miałam na kogo liczyć, moja mama u mnie nocowała i pomagała przy Ewie, choć bardziej liczyło się wsparcie psychiczne - że jest przy mnie

Mała cudna
Wszystko się powoli ułoży, pewnie każdą z nas to czeka. Te chwile zwątpienia i niemocy. Później będziesz to miło wspominała. Buziaki
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 13:05   #1240
agunia82
Zakorzenienie

Gosiu fajny zegarek Konspiracje rzeczywiście niezła Moim teściowie w zeszłym tyg mieli też 30 rocznicę

A my dzisiaj byliśmy z psiurem na pierwszych zajęciach z kursu posłuszeństwa. Było całkiem nieźle, a jak na naszego psa to nawet bardzo dobrze! Co prawda z grupą nie pracowaliśmy, tylko w pewnej odległości, bo nasz był zbytnio rozentuzjazmowany, ale ponoć na pierwszych zajęciach prawie każdy tak ma. Potem stopniowo się zmniejsza odległość od grupy w miarę jak pies się uczy skupiać bardziej na przewodniku. Nam już dzisiaj udało się dystans o prawie połowę skrócić, więc sukces. Nawet mi się udało iść kawałek w stronę innych psiaków z psem przy nodze wpatrzonym we mnie, w co do tej pory uwierzyć nie mogę No to jest jakaś szansa na to, że nasz psiur nauczy się nas słuchać jak w pobliżu biegają inne psy Ehhh i znowu Was o psach zamęczam

A jutro się z małżem do kina na Czarnego Łabędzia wybieramy

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2011-02-12 o 13:06
Stary 2011-02-12, 15:44   #1241
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żoneczki - krejzoleczki
Ale tu wesoło jak mnie nie ma...

Dzisiaj się imprezka szykuje, a my nie zabardzo mamy ochotę i chyba tylko na trochę do znajomych skoczymy, na pewno nie wychodzimy do klubu ostatnio mi się znudziło...a poza tym jutro czeka mnie podróż i nie mam zamiaru pić ani potem się męczyć o! wogóle chyba pojadę autem to wogóle nie będę piła, no najwyżej karmi poema di caffee

Cytat:
dziekuje ze pytasz po kontroli wszysko ok. Glowka rosnie, Maja przybiera na wadze (ma juz 7530 ) za dwa tygodnie kolejna kontrola i szczepienie
to super Kochana, niunia rośnie jak na drożdżach
nie martw się na zapas - będzie git!

Cytat:
ja mam bransoletkę z charmsami z avonu
tanie to a dobrze się sprawuje

Cytat:
Paulinko nie tylko super kuchareczką
no wiadomo żonka doskonała

Cytat:
my juz zwarte i gotowe do wspolpracy czekamy z kawka i ptysiami
ło mamuniu! ale dawno ptysi nie jadłam, już wiem po co do cukierni się wybiorę w Polsce

Cytat:
Kochana powoli nauczycie się siebie dobrze, że masz mamę do pomocy, zawsze to jakieś wsparci i nie jesteś sama
Niunia słodka

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
W ogóle dzis jakos tak aktywny dzień. Byłam juz z mamą kupić tacie prezent na 30 rocznice slubu. Kupilysmy o taki zegarek:
http://www.zegarek.net/zegarki/atlan...7d37a4d07b41d4

w ogóle jak tylko weszłysmy do sklepu to musiałam uprzedzic sprzedawców zeby się nie wygadali, że w poprzednim tygodniu zamowilismy z tatą pierscionek dla mamy Pełna konspiracja - z mamą kupuję tacie a z tatą mamie.
fajny
a mamy pierścionkiem się nie pochwalisz??

Moi teściowie we wrześniu mają 40-stą rocznicę ślubu i już się zastanawiamy co im kupić macie jakieś pomysły??

Aguniu Shiro jaki pilny uczeń

A jakie macie plany walentynkowe?? robicie sobie jakieś prezenty??
My nie tylko jakąś romantico kolacjone jutro, bo w poniedziałek pracujemy

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2011-02-12 o 15:46
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 16:44   #1242
mooonik
Zakorzenienie

Hej w sobotnie popołudnie

ale dziś w nocy wiało myślałam, że mi okna z futrynami wyrwie;/ pól nocy przez to nie przespałam, a z podmuchem co mnie obudził to się zerwałam na równe nogi bo myślałam, że okno wyleciało
mój mężul od rana się zajmuje wszystkim, ja tylko pościerałam kurze i poszłam z psem a on się zajął gotowaniem i grubym sprzątaniem. I jeszcze mi rano tulipany przyniósł

Cytat:
Cytat:
Ad. 1 Haha to jest myśl
ekhem, ekhem ja tu czuwam i wszystko widzę co to za ugadywanie za moimi plecami

ja zapowiedziałam mojej mamie, że jak już wyjdę ze szpitala to ją ściągam do siebie na przynajmniej dwa tygodnie zawsze to jakaś dodatkowa pomoc, tym bardziej, że nie wiem jak będzie z mężem czy będzie od razu ze mną czy później, a tak to chociaż mi obiad zrobi i psa wyprowadzi

Asiuk fajnie, że się pokazałaś I trzymam kciuki, żebyście z Ewunią szybciutko się dogadały

Kotek masz jeszcze te ptysie

Pauliś czyżbyś na balety nie miała ochoty? Zawsze mi się kojarzyłaś z sobotnimi wyjściami na tańce

Gosia niezła konspiracja ale wszystkie chwyty dozwolone, żeby niespodzianka się udała

Aguś no przecież Shiro to pojętny chłopak, nie mogło być inaczej
ciekawe czy Wam się film spodoba ja mam ochotę na "Wojnę Żeńsko-Męską" ale dopiero za 2tyg premiera

walentynkowe plany hmmm może podjedziemy do takiej knajpki na pyszną szarlotkę na ciepło z lodami

te bransoletki, o których piszecie to nawet nie wiedziałam co to, musiałam poszukać w necie. Ładne, ale cena niektórych powalająca

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 17:03   #1243
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
ale dziś w nocy wiało myślałam, że mi okna z futrynami wyrwie;/ pól nocy przez to nie przespałam, a z podmuchem co mnie obudził to się zerwałam na równe nogi bo myślałam, że okno wyleciało
mój mężul od rana się zajmuje wszystkim, ja tylko pościerałam kurze i poszłam z psem a on się zajął gotowaniem i grubym sprzątaniem. I jeszcze mi rano tulipany przyniósł

Pauliś czyżbyś na balety nie miała ochoty? Zawsze mi się kojarzyłaś z sobotnimi wyjściami na tańce

walentynkowe plany hmmm może podjedziemy do takiej knajpki na pyszną szarlotkę na ciepło z lodami
U nas też czasami takie wiatry, że szok - najgorzej jak jeszcze pada do towarzystwa

No proszę jaki dobry tatuś
A tulipanki uwielbiam, też po pracy skoczę do lidla po świeże bo mi padły...

hehe no widzisz co za dużo to nie zdrowo...znudziło mi się, bo ostatnio za często bywałam teraz chyba w Polsce dopiero potańcuję

fajny plan
Stary 2011-02-12, 17:19   #1244
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć sobotnio

Asiuk - dobrze, że się pokazałaś jeszcze trochę i wszystko się unormuje a tymczasem trzymaj się dzielnie, nikt nie mówił, że będzie łatwo

Dagetku - wiem, że można w ten sposób ułożyć koraliki... ja musiałabym mieć literkę A

Kotku - babki nie zrobiłam, za to zajadam się muffinkami z jabłkiem mówiąc skromnir wyszły mi pyszne

Sofciu - nie przedszkolaki, ale koleżanka z którą pracowałam w przedszkolu, więc prawie trafiłaś

Gosiu - ale Twój tato dostanie piękny prezent mamy pierścionek pewnie równie ładny

Aguniu - brawa dla Shiro

Paulinko - a cóż się dzieje?? przesilenie Was dopadło czy co

Moonik - mężul ma gest u nas też w nocy była wichura

plany na walentynki - u nas ich brak

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 17:34   #1245
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dzastuś nie przsilenie, po prostu znudziło się...u nas w mieścienie tylko jedna dyska i kiedy nie pójdziesz to to samo, Ci sami ludzie, muza...raz na jakiś czas fajnie się wyszaleć ale chciałoby się czegoś innego
Stary 2011-02-12, 17:36   #1246
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Aguniu Shiro jaki pilny uczeń
Czy pilny to nie wiem, bo musieliśmy się wykazać niezwykłą pomysłowością i sprawnością fizyczną, żeby skupiał się bardziej na nas niż na innych psach Ale nie jest źle

Cytat:

ale dziś w nocy wiało

ekhem, ekhem ja tu czuwam i wszystko widzę co to za ugadywanie za moimi plecami

Aguś no przecież Shiro to pojętny chłopak, nie mogło być inaczej

ciekawe czy Wam się film spodoba ja mam ochotę na "Wojnę Żeńsko-Męską" ale dopiero za 2tyg premiera
Ad. 1 Nawet mi nie mów, pół nocy nie spałam bo wiatr chyba w rurach tak grał i buczał, że się nie dało. Dopiero jak się na dół przeniosłam ze spaniem udało mi się jakoś zasnąć. Dobrze że na szkolenie akurat się rozpogodziło

Ad. 2 Zazdraszczam My właśnie skończyliśmy sprzątać chałupkę i jestem wypompowana...

Ad. 3 Za jakimi plecami, przecież dobrze wiemy że to tu przeczytasz

Ad. 4 No pojętny, tylko czasem nie w tę stronę co trzeba Uczy się równie szybko dobrych jak i złych rzeczy i trzeba baaaardzo uważać. Ale ostatnio jestem zafascynowana obserwowaniem, jak on kombinuje, jak sobie w łebku układa pewne rzeczy i jak próbuje to, czego się nauczył/zaobserwował przenieść na inne sytuacje. I jak próbuje nas na każdym kroku przechytrzyć

Ad. 5 Hmm a dlaczego tak piszesz Widziałaś już film czy jak? Recenzje ma niezłe, a ja przyznam ostatnio zrobiłam się strasznie wymagająca co do filmów

Stary 2011-02-12, 19:19   #1247
mooonik
Zakorzenienie

Noo muszę pochwalić mojego męża, że się dziś postarał

a to cwaniak z Shiro hehe
ja na moim sprawdzałam jak to jest z miską, po tym co wyczytałam o Twoim Aguś i Katey psiaku, że miska jest Wasza a nie jego i że bez pozwolenia, żeby nie ruszał. Muszę przyznać, że się zdziwiłam, jak w sumie z niewielkim oporem czekał przed pełna miską na moje pozwolenie i dopiero jak mu podsunęłam pod nosek to jadł heh. Może będą ludzie z tego mojego łobuza

a co do filmu to widzieliśmy jakiś czas temu i jest dość specyficzny, wymagający skupienia ale podobał mi się i trzyma pewien poziom. Tak myślę, że tak jak i do "Requiem..." wrócę do niego jeszcze raz
Myślę, że się nie rozczarujecie, czekam na opinię które kino wybraliście?

oj Paulinko dobrze Cię rozumiem, u mnie w rodzinnym mieście jeszcze za czasów licealnych też była jedna dyskoteka, co tydzień ci sami ludzie, te same piosenki, po prostu się nudziło. Dobrze, że potem zaczęły się wyjazdy "na dyski na wsie" można było co tydzień wybierać inną zabawę
a kiedy będziecie w Polsce? nie pamiętam czy pisałaś??

Dzasta podrzuć muffinkę miałam piec dziś coś ale nie chce mi się kompletnie

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 21:56   #1248
agunia82
Zakorzenienie

Moniś brawa dla Muńka
My Shiro testujemy od baaaardzo dawna Dzisiaj miał np. miskę po popcornie położoną przed nosem, spoglądał na nią co i rusz ale nie odważył się tknąć Moja mama była kiedyś w szoku, jak jej mięso spadło na podłogę a Shiro tylko popatrzył i nawet się nie ruszył. Aż mi przyleciała o tym powiedzieć a ja na to spokojnie "nic w tym dziwnego, tak jest uczony" (tego, że mu możemy nawet z gardła wszystko wyrwać i musi nam wszystko oddać też). Ale za to jak nas w domu nie było to potrafił wskoczyć na kuchenkę jeśli zostawiliśmy na niej patelkę z tłuszczem i ją wylizać

Ja w requiem jestem zakochana odkąd go po raz pierwszy zobaczyłam. Nie wiem ile razy go oglądałam, bardzo lubię ten film. Dlatego mam nadzieję, że czarny łabądź też mi się spodoba Do bonarki idziemy

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2011-02-12 o 21:58
Stary 2011-02-13, 10:48   #1249
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Ale u mnie dzisiaj pięknie, słoneczko świeci. Zaraz się ubieramy i pójdziemy do kościoła, takiego dalej położonego, to będzie spacer i modlitwa w jednym
Wczoraj byłam u kuzynki, takiej malusiej, o,5 roczku, normalnie się zakochałam. Daguniu Ingunie są cudne

Cytat:
A my dzisiaj byliśmy z psiurem na pierwszych zajęciach z kursu posłuszeństwa. Było całkiem nieźle, a jak na naszego psa to nawet bardzo dobrze! Co prawda z grupą nie pracowaliśmy, tylko w pewnej odległości, bo nasz był zbytnio rozentuzjazmowany, ale ponoć na pierwszych zajęciach prawie każdy tak ma. Potem stopniowo się zmniejsza odległość od grupy w miarę jak pies się uczy skupiać bardziej na przewodniku. Nam już dzisiaj udało się dystans o prawie połowę skrócić, więc sukces. Nawet mi się udało iść kawałek w stronę innych psiaków z psem przy nodze wpatrzonym we mnie, w co do tej pory uwierzyć nie mogę No to jest jakaś szansa na to, że nasz psiur nauczy się nas słuchać jak w pobliżu biegają inne psy Ehhh i znowu Was o psach zamęczam

A jutro się z małżem do kina na Czarnego Łabędzia wybieramy
Moje kuzynki mają haskiego, jeszcze szczeniak wiesz taki głupawy i nieposłuszny. Będę musiała im podpowiedzieć, żeby go trochę przetresowały. Wczoraj jak robił podchody do kota, myślałam, że pęknę ze śmiechu

Czarny Łabędź jak dla mnie super. Smutny, trochę zakręcony ale według mnie najlepszy ze wszystkich nominowanych do oskarów. Miłego oglądania.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
poza tym jutro czeka mnie podróż i nie mam zamiaru pić ani potem się męczyć o! wogóle chyba pojadę autem to wogóle nie będę piła, no najwyżej karmi poema di caffee
fajny
a mamy pierścionkiem się nie pochwalisz??

Moi teściowie we wrześniu mają 40-stą rocznicę ślubu i już się zastanawiamy co im kupić macie jakieś pomysły??
gdzie się wybrałaś?
nie pochwalę się bo dopiero go zamowiłam a nie ma stronki www na ktorej moznaby go zobaczyc

My rodzicom zamowimy tort z ładną 30 na górze.

Cytat:
Ja w requiem jestem zakochana odkąd go po raz pierwszy zobaczyłam. Nie wiem ile razy go oglądałam, bardzo lubię ten film. Dlatego mam nadzieję, że czarny łabądź też mi się spodoba Do bonarki idziemy
A ja tego requiem nie widziałam, muszę to naprawić
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-13, 10:55   #1250
agunia82
Zakorzenienie

Gosiu jak mają huskiego to koniecznie im podpowiedz, żeby go szkolić zaczęły, bo to psy z natury nieposłuszne i trudne. A że to rasa przeznaczona do zaprzęgów a nie życia w mieście, to tym trudniej je ułożyć. Ale da się

Z requiem koniecznie musisz nadrobić Nie jest to łatwy i "przyjemny" film, ale skoro porusza problem uzależnienia od narkotyków, to taki być nie może.

Stary 2011-02-13, 20:40   #1251
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam kochane po całym tygodniu wytężonych odwiedzin
Jak już wiecie spotkałam się z Czekoladką- o masakrito co a kobieta Dla mnie to nowy narybek mafijnej machiny... Wiecie w czym specjalistą jest jej małzonek?? Chemia nuklearna-w połaczeniu z pracą magisterską Czeko o przekretach... ja wole byc po dobrej stronie mocy ;D

Spotkanie super. Czas strzelił tak szybko ze sama nie wiem kiedy Czasem jak po raz kolejny słysze "jakbysmy znały się x lat" w sumie to co tu dużo gadac babeczki...My już znamy się kawał czasu

Dagetka też pomolestowałam i fajniutko było Jak zwykle. Spotkałam się też z Madziczkiem i jej bratem-normalnie czasu na nic nie starczało. Nawet na rajd po galerich(taaa jakbym galeryjnym rajdowcem była)
Ogólnie Warszawa to dla mnie miasto Rossmanów i sushi

A jak wrócilismy to na fali dokonalismy przeróbek w kuchni (wkręcajac nowe elektrozawory na drugi obieg grzewczy do łazienki, robiąc rynienkę zabezpieczającą w trakcie zalania i inne takie-oczywiście ja pełniłam role organu doradczego tzn latałam po topnik, obcinaczki i inne narzędzia).
A jutro walentynki- co w planach macie moje drogie???

Ps. Co do requiem to warto choćby dla samej muzyki obejrzeć Uwielbiam
Stary 2011-02-13, 21:23   #1252
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Witam kochane po całym tygodniu wytężonych odwiedzin
Jak już wiecie spotkałam się z Czekoladką- o masakrito co a kobieta Dla mnie to nowy narybek mafijnej machiny... Wiecie w czym specjalistą jest jej małzonek?? Chemia nuklearna-w połaczeniu z pracą magisterską Czeko o przekretach... ja wole byc po dobrej stronie mocy ;D

Ogólnie Warszawa to dla mnie miasto Rossmanów i sushi

No to żeś mi reklamę strzeliła, że hej

Sugerujesz jakoby po Warszawie biegali faceci z różami śmierdzący rybą?
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-13, 21:35   #1253
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Heheh- dobry PR to podstawa Czeko-szalona kobieto Ja tam uważam że o Tobie to można tomy pisac. Pełen sprzeczności obraz by wyszedł
Musze się pochwalić ze Wawa miło mnie zaskoczyła jednym chłopakiem który za popilnowanie mu laptopa postawił mi herbatę. Jak się okazało-rodowity Wrocławianin
Stary 2011-02-13, 21:53   #1254
czekoladka79
Zadomowienie

To faktycznie Cię Warszawa zaskoczyła skoro to był rodowity Wrocławianin

A tomy to jakbyśmy razem zaczęły spisywać to dopiero by wyszła ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym - a jeszcze jakbyśmy dorzuciły trochę o naszych teściowych to by nam horrorem powiało

Niestety wszyscy "rodowici" Warszawiacy jakich znam są dość mocno skrzywieni - i właśnie dlatego tak mi się dobrze gada z ludźmi spoza Waszafki.

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2011-02-13 o 21:55
Stary 2011-02-13, 22:50   #1255
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Heheh "lekkim" Czeko... Myślę że co drugi ksiądz kazałby się z naszych rozmów spowiadac. A za molestowanie Zygmusia może dostałybysmy nawet rok odsiadki- wszak to miejsce publiczne
A wiecie że wczoraj mnie sen zmógł o 19... Musiałam odespać wrażenia warszawskie
Aaa i jedno- zazdroszczę Wam metra
Stary 2011-02-14, 00:12   #1256
czekoladka79
Zadomowienie

izazuśka zazdrościsz metra bo nie zdarzyło Ci się jeszcze rano wsiadać do niego biorąc trzy razy rozbieg tak jest zawalone, że nie można do niego normalnie wsiąść - trzeba się do niego wbijać coby tłum się jeszcze bardziej ścieśnił.
Zacytuję:
" jest taki ścisk, że gdyby nie dziewczyny to nie byłoby gdzie palca włożyć"
Stary 2011-02-14, 09:22   #1257
agunia82
Zakorzenienie

Hejka

No ładne widzę tutaj rozprawy o Warszawie Mam tylko jedno pytanie - co wyście dziewczyny temu biednemu Zygmuśkowi zrobiły?
Ja widzę miałam szczęście poznać całkiem normalnych warszawiaków, najbardziej mnie irytowały osoby, które tam przyjechały z zadupia jakiegoś i się zaczynały wywyższać i co to nie one, bo "są z Warszawy teraz". Chociaż zblazowanych warszawiaków też poznałam

Co do Czarnego Łabędzia - film niezły, podobał mi się ale Requiem jak dla mnie nie dorównał i to Requiem właśnie pozostanie moim ulubionym filmem tego reżysera (i chyba w ogóle ulubionym filmem, żaden inny nie zapadł mi w pamięć jak ten). Jednak jakby nie patrzeć film robi wrażenie, byłam taka skołowana po seansie, że mało brakło a bym torebkę w kinie zostawiła Dobrze że w porę oprzytomniałam

Buźki i miłego dzionka (pięknie dziś za oknem, a tu trzeba przed kompem siedzieć, ehhh)

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2011-02-14 o 09:24
Stary 2011-02-14, 10:20   #1258
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ale padlam po tym ogladaniu, normalnie jak pies pluto. heheh bo ja mam specyficzne wymagania ;hahaha: smakowe. Jak tam uszenie nowej fryzurki? Wygladasz jak offfca ?
Prosze mi tu bez dolow, my zmezulekiem zaraz zasiadamy przed TV i obloookamy sobie "Kwiata Pustyni". Mielismy isc do kina na Sanctum ale na jeden seans nie zdarzylismy a drugi byl za pozno.

Pojechalismy oblookac pojazd dla naszego brzdaca ze wzgledu ze znajoma mojego brata ma do sprzedania 3 w 1 i moglibysmy go nabyc za 500zl. Jednak wczesniej chcielismy zobaczyc jak sie prowadzi. I powiem Wam ze zdecydujemy sie na ten wlasnie wozek http://allegro.pl/tako-jumper-x-70ko...408216788.html, ale ceny niektorych rzeczy powalaja na kolana.
o Matko! Faktycznie cena powalająca, ale wózio fajny, pratyczny

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
pychaaaaaaaaaaa
moja mamusita robi najlepsze gołębie pod słońcem!

moje zakupki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=675
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=676

Co tam powiecie?
Może poradzicie mi coś na temat doboru kolorystycznego w moim mieszkaniu??
Mam ten problem, że będę miała połączony salon z kuchnią i przedpokojem i chciałabym żeby wszystko było w miarę z jednej parafii.
Myślę nad białą lub bialo-szarą kuchnią i białą szafą wnekową w przedpokoju.
Do salonu chciałabym szarą kanapę.
Chcę mieć w miarę jednolite pomieszczenia żebym mogła zmieniać dodatki.
pozostaje kwestia podłóg , stołu w kuchni i ławy w salonie...
może macie jakieś pomysły??
Pomóżcie, bo już mnie głowa od tego boli...
Chciałabym ostać wycenę kuchni a póki nie wybrałam frontów... to nikt mi jej nie wyceni.
oj mnie tez bedzie za jakies pół roku czekac wystrajanie domku :/ juz sie boje jak ja to urządzę ze swoim "bezguściem" :/

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
dzieki Iza
Biały stół to fajny pomysł- o ile taki znajdę <potrzebuję nieduży z możliwością rozłożenia>.
Krzesła wolałabym chyba szare niż czarne , ale nie orientowałam się jeszcze jakie wogóle są.

Koniecznie chciałabym jasne podłogi i jasne ściany ewentualnie z ciemniejszymi dodatkami.
Jesion brzmi fajnie, ale jak wpisałam w google wyskoczyło mi z tysiąc różnych jesionów
Ta grusza mi się podoba:
http://www.budnet.pl/zdjecia/panele_grusza_duz.jpg

Ciężko mi się się zdecydować na kolor kuchni, bo podobają mi się i białe i szare i kremowe fronty- szczegolnie te na wysoki połysk.
Szczególnie jednak kusi mnie biały lakierowany front na górne szafki a na dół albo dać coś drzewnianego bez połysku albo szare matowe.
Bosze jakie to wszystko trudne
o takie podobne połączenie:
http://images02.olx.pl/ui/4/63/31/66...azowieckie.jpg
tylko ja mam inną zabudowę i nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać...
Blat szalenie podoba mi się szary w BRW taki jakby podrapany.
Niestety nie moge go znaleźć

Masakrycznie ciężko się na cos zdecydowac
to mnie się podobają ciemne podłogi.

ale te mebelki do kuchni bardzo łądne tylko czy biel będzie praktyczna w kuchni?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:

a oto moja Maruda (ta mina jest zdradliwa bo Ona sie tak cieszy jak widzi aparat chyba Gwiazda mi jakas rosnie haha)

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny!

śliczną masz córcie
no początki są trudne, ale nie tragiczne :/ Słuchaj instynktu on Ci podpowie co robić

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

hej, macie jakieś plany dla Tżów na Walentynki ?
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 10:29   #1259
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzieńdoberek ja tylko przelotem. Oj nadrabiałam Was, nadrabiałam. Ale fajnie tak czasem wrócic i popatrzec z dystansem na nasze rozmówki
Co do FOCH-a heh kochane głodnemu chleb na mysli A Kasia taka niezorientowana No ale ona na głowie ma urządzanie chałupy to się jej nie dziwie
Ja wiem jedno- Kasiku nie rób wszystkiego typu przedpokój , kuchnia, salon w jednym stylu bo ci sie wszystko zleje i nie bedziesz miec wyraźnych stref. I słuchaj doswiadczonych mieszkaniówek- jak mówia że na połysku paluchy widac to uwierz im. Ja wiem z doświadczenia-swojego i nie tylko- że w pierwszej kolejnosci trzeba w mieszkaniu patrzec na funkcjonalność a dopiero potem na estetykę. Nie znaczy to ze ma się mieć paskudną chałupe ale po prostu równowaga jest najważniejsza, I wierz mi- z czasem i tak bedziesz widziała u siebie dobre i złe rozwiązania. I na nastepny raz będziesz mądrzejsza
Częśc rozwiązań okaże się zupełnie zbędnych- takie mam wrażenie
A powiedz mi małpo ile gniazdek przeznaczyłaś na kuchnię? I czy piec i okap beda podłączone bezpośrednio czy przez gniazdka?
Poza tym weź to wszystko na luzie- nie ma co napinac poladków I tak bedzie pieknie

Daget wózek to niezła fura- a cena taka ze az zal nie brać
Agunia co do filmów...zgadzam się z Tobą. Lubię chodzić do kina na dramaty które wbijaja mnie w fotel i nie pozwalaja wstać. Swojego czasu był też taki polski film Boże skrawki- z tym ze ogladany w TV nie zrobił na mnie zadnego wrażenia. A zachwyt nad requiem- całkowicie uzasadniony. Co do Zygmunta-spokojnie jeszcze stoi
Asiuk- córę masz jak laleczkę Nie martw się. przyjdzie pora i mała przemówi co ją boli. Dla mnie to chyba własnie jest najtrudniejsze na początku- maleństwo ryczy a ty bądź mądra i zgadnij co jest nie tak...
Gosia ty konspiro jedna- zegarek super-bardzo elegancki

Idę przygotowywać walentynkowa niespodziankę- sernik , koktajl truskawkowy oraz "słodką sciezkę" hehe Bedziemy swietowac dopiero po 22 jak wrócę z treningu Buziaki walentynkowe dla wszystkich moich babeczek 2008 Niech miłość będzie z Wami...a potem my powitamy na wątku kolejne maleństwo

A co do Pandory- znajomy kupił na walentynki swojej dziewczynie.... podstawę plus jeden kooralik i zapłacił ponad 400zł a trochę głupio to wyglada z jednym koralikiem A ta bransoletka sama w sobie wygląda mi jak linka stalowa hehe

Gochaa a Ty co planujesz? Małego odesłać do dziadków?

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2011-02-14 o 10:43
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 11:03   #1260
agunia82
Zakorzenienie

Izuś film wbija w fotel jak najbardziej, zwłaszcza bardzo dynamiczna końcówka. Właściwie po tym jak już się wyświetliły napisy końcowe praktycznie nikt nie wstał A zazwyczaj już się wszyscy podrywają jak tylko się napisy pojawią. Miałam wrażenie, że duuuużo osób było tak skołowanych co ja Polecam obejrzeć ten film w kinie, w tv czy na kompie aż takiego wrażenia nie zrobi

A ja zaczęłam dzisiaj psa nowej rzeczy uczyć - wchodzenia tyłem po schodach

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2011-02-14 o 14:07
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości