![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)
agnyska81- to dobrze, ze już wszystko ok.
A swoją drogą po czym oni poznają że ta kosmówka się odkleja? Tzn widzą to przy badaniu czy na usg? |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niby ok, ale nie wiadomo skąd to krwawienie, jaka przyczyna i czy się nie powtórzy.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-02-14 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie właśnie licytuję na all zestaw ubrań ciążowych
![]() lausanne, przykre to ![]() Mimo wszystko uważam, że tż zachował się jak prawdziwy mężczyzna po 1. przyznając się do stanu rzeczy a po 2. przynajmniej poczuwa się do odpowiedzialności za Was, nie jeden by spakował rzeczy i po prostu wyszedł. Trzymaj się kochana dzielnie, życze Ci dużo siły żebyś wytrwała w tej sytuacji ![]() agnyska, dobrze że wszystko jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę wystawić jedną parę spodni ciążowych bo mam z kiedyś - jak dostałam na wystawienie na all właśnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() masz dobry plan ... a moze jeszcze cos sie zmieni , bedzie dobrze ![]() Cytat:
ciekawe co u Tweedledee?? mam nadzieje , ze wszystko dobrze !! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Wtajemniczenie
|
acelinka to prawda że niejeden by się zachowal gorzej i po prostu by sobie poszedł. Mój tż przede wszystkim kocha synka i dla niego został, ale fakt że jego gotowość do opieki nade mną i drugim dzidziusiem jest ładna. Ale nie zgodzę się że to ze powiedział mi cos takiego/przyznał się/ dobrze o nim swiadczy jako o facecie. Jezeli juz postanowił zostac mimo swoich odczuc i byc ze mną, to mógł zachować to dla siebie. On chce byc nadal moim mężem, przyjacielem, kochankiem itd. tylko chce zeby byla jasnosc - nie kocha. Jest z obowiązku. Uwazam ze ta swiadomosc jest mi teraz niepotrzebna. Teraz tzn. kiedy jestem w ciazy, bez pracy, bez mozliwosci odejscia jezeli nei umiem pogodzic sie z tym co uslyszalam. Jakby byl prawdziwym facetem powiedziałby mi to za jakis czas, kiedy nie byłabym totalnie bezradna i bezbronna wobec tych słów. Mogl zaczekac skoro one dla niego nic nie zmieniają
![]() agnyska81 dobrze że skończyło się na strachu, oby się już nigdy nigdy nie powtórzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem nigdy nie byłoby dobrego momentu na takie wyznanie, przynajmniej chłopak szczery był. Dla mnie najgorsza prawda jest lepsza od najsłodszego kłamstwa.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wczoraj wieczorem nie miałam siły już się logować, bo informacja ze szpitala dosłownie mnie dobiła, wypłkałam się za wszystkie czasy, okazało się, że właśnie najprawdopodobniej to była ciąża biochemiczna. Lekarka zrobiła USG i stwierdziła, że nawet jeśli to byłaby ciąża, to zbyt wczesna, by wykryć ją na USG, co było logiczne, ale i tak poczułam się strasznie
![]() ![]()
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem co przeżywasz miałam to samo w listopadzie nie trać nadziei mi ginekolog powiedziała żebym od razu się starała. W grudniu zaczęliśmy i teraz jestem w 7.5 tygodnia ciąży. Nie martw się idź do swojego ginekologa jak skończy ci się okres. Życzę ci powodzenia nie załamuj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
Floragyn zawiera pałeczki kwasu mlekowego przez co przywraca naturalne pH.
Według mnie zastosowałabym to na stany zapalne a nie grzybicze. Spotkałam się kilka razy kiedy lekarz zalecał kobiecie w ciąży stosowanie Nystatyny. Ale decyzję musisz sama podjąć. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A ja miałam łyżeczkowanie w 5-6 tyg. ciąży...poronienie rozpoczęło się lekkim plamieniem brązowym!!! Nie lekceważcie Dziewczyny plamień....odrazu do lekarza!!! U mnie było tylko brązowe plamienie...zero krwi...i już było za późno ![]()
Edytowane przez pm1408 Czas edycji: 2011-02-13 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak jak pisze pm1408 teraz widzę, że rzeczywiście lepiej być nadwrażliwą i chuchać, dmuchać, ale być spokojną o to, że wszystko ok.
![]() |
#1453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po dwóch godzinach dostałam normalny okres pojechałam do szpitala (tylko dzięki koleżance przyjęli mnie od razu bo bym czekała 4 godziny na poczekalni) zrobili mi USG no i oni nic nie zobaczyli tłumaczyli wczesną ciążą i że i tak nie ratują tak wczesnej ciąży (UK ![]() ![]() Też się załamałam bo to druga ciąża co straciłam. Ale nie poddałam się i teraz jestem trzeci raz w ciąży ![]() ![]() Nie załamuj się wszystko się ułoży jestem pewna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wspolczuje bardzo naprawde ![]() Cytat:
![]() mialam to samo w pazdzierniku ![]() trzymaj sie i nie poddawaj !!! masz to szczescie , ze starac mozesz sie od razu i nie musisz czekac kilku cykli ![]() powodzenia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
lewaloff no i jak ogólnie po wizycie na madalińskiego? zadowolona jesteś?
tweedledee strasznie mi przykro... trzymaj się!!! lausanne życzę Ci duuuuuuuuuuuużo siły na to wszystko co Cię właśnie spotkało! fakt - miło,że Twój tż poczuwa sie do opieki nad Wami, ale szczerze uważam,że takie deklaracje to mógłby sobie podczas ciąży odpuścić! W ogóle co to ma mieć na celu, skoro chce nadal być Twoim mężem, przyjacielem i kochankiem... no naprawdę nie rozumiem:/ Bądź dzielna!!! Myśl o swoich dzieciach, niech dadzą Ci siłę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tweedledee strasznie mi przykro... trzymaj się!!! lausanne bądź dzielna , dasz radę trzymamy wszsytkie kciuki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Kochana a to ty usłyszałaś że martwy płód? Jak tam widziałaś serduszko już?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Ja zwariuję.
![]() ![]() Teraz pluję sobie w brodę, że powiedziałam już o tym w pracy, koleżanki pewnie już są na mnie wściekłe, bo kierowniczka zmieniła grafik ze względu na mnie... W dodatku teraz się podziębiłam, nie wiem jak dam radę jutro w pracy, bo po kilka godzin siedzę na przeciągu i boję się, że będzie jeszcze gorzej. :/ Narazie piję lipę i mleko z miodem, ciągle biegam siusiu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasami bywa tak jak jest nadżerka czy coś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Wiem, przepraszam, ale kurcze już mi psychika siada, po prostu nie mogę uwierzyć, że to mogło mi się tak od razu udać, nigdy mi nic tak po prostu nie wychodziło, we wszystko musiałam zawsze wkładać wiele wysiłku, a teraz udało mi się tak od razu, za pierwszym razem, coś o co inni starają się latami, po prostu ciężko mi w to uwierzyć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Ja się już na nic nie nastawiam, bo nie ma nic gorszego niż rozczarowanie w takiej sytuacji. Gdybym nie robiła tego durnego testu tak szybko, nawet nie wiedziałabym o całej sytuacji, może i lepiej
![]() Także No air teraz wcale się nie dziwię, że wariujesz, bo ja pewnie w następnej ciąży będę się 10 000 razy bardziej pilnować. ania21_21 mnie też tak potraktowali i gdyby nie to, że trafiłam na końcówkę porodu, pewnie czekałabym na panią ginekolog pół nocy.
#1467 |
Zakorzenienie
|
tweedledee, bardzo mi przykro
![]() ![]() PS a jak się już uda to koniecznie wpadnij sie do nas pochwalić ![]() ![]() lausanne, ja tam wole szczerośc i tak jak lewaloff najgorszą prawde niż jakieś słodkie kłamstwa. Ale z drugiej strony skoro chce być mężem i kochankiem to mógł poczekać do rozwiązania ![]() Życzę Ci dużo siły w tej sytuacji, jesteś silną kobieta i dasz rade ![]() no air, ja proponuję wybrac się do lekarza i na pare dni zwolnienia. Też zawsze lekceważe przeziębienia a nawet gorsze choróbska, ale teraz mam zamiar to zmienić bo chodzi nie tylko o moje zdrowie ale i o zdrowie maleństwa. U mnie już ani kroplunia krwi się nie pojawiła wiec po prostu to musiało być podrażnienie ![]() ![]() ![]() Wygrałam aukcje a ubraniami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() PS ale mi sie nie chce dziś do pracy iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będziesz szła na L4??? Ja od 2 tyg. jestem na zwolnieniu... zwłaszcza teraz kiedy w aptekach pełno chorych ludzi... bałam się infekcji. Poza tym często boli mnie brzuch, a po tych przejściach... wolę dmuchać na zimne. lausanne ![]() tweedledee przykro mi... Trzymam kciuki za następny cykl A ja dziś wieczorem mam magika i usg. Jak wszystko będzie ok to będę się wpraszała do dopisania do listy ![]() A dziś chyba parę dziewczyn też ma wizyty...? Więc i ja trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
Dziś zaczynam 8 tydzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.