|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Chciałam zobaczyć ile kosztują 3 kroki Clinique bo ja dostałam zestaw podróżny a czytałam dobre recenzje i chciałabym wiedzieć jak mi się spodoba ile kaski uciułać
![]() |
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam zlazienki
![]() zadbalam o wszystko, o wloski, cialko, buzie i stopki, nalozylam baslam brazujacy, uwielbiam ten zapach kawy
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Prymulka, Donka - to na pw wyślijcie mi wasze gg, zrobię konferencje jutro, powiedzmy o 20. Zgadamy się jakoś do miejsca i godziny
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Heh tylko ja nie wiem, jak mam to włączyć.
![]() ekomonika, Prymulka, Donka ja w sumie też mieszkam nawet niedaleko Was, bo w Gliwicach.
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1356 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też już po spamowanku
i muszę się pochwalić, że dziś po raz pierwszy w życiu udało mi się wykończyć całkowicie maskę do włosów ogólnie przystopowałam z kupowaniem kosmetyków, muszę najpierw wykończyć to co mam. i tak się ciągle zastawiam, czy nie dać czasem na wymiankę szminki z nyxa i bronzera&różu z elfa nie podpasowały mi za bardzo te kosmetyki, ale tak szkoda mi się ich pozbyć
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za słowa otuchy
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana nie masz za co się obwiniać to zrozumiałe, że chcesz mieć też swoją rodzinę na swoim ślubie. Każdy na Twoim miejscu by tego pragnął. Rozumiem Cię w sumie, że nie masz ochoty na ten ślub przez rodzinę, ale pamiętaj, że to jest Twoje święto, a nie mamy, czy taty. Jak oni z taką łaską i w ogóle niechęcią do tego podchodzą to ich problem. Rozumiem, że jest Ci przykro, ale raczej tak nie wpłyniesz na ich decyzje, a jeszcze dasz im do zrozumienia, że mają rację. Myślę i mam nadzieje, że kiedyś zrozumieją swój błąd, bo swoje dziecko zawsze powinno się wspierać, a w szczególności tak ważnych dla niego chwilach.
|
|
#1360 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zerknij do mojego wątku wymiankowego |
|
|
|
|
#1361 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie lubie gdy wszyscy na mnie patrza i jestem w centrum uwagiteraz mam humanvit bo nie mam czasu pic skrzypu i pokrzywy, juz bralam capivit, belisse, silice. Cytat:
![]() Cytat:
z masek procz tych wyzej jeszcze mialam jakis balsam babuni joanny, matrix sleek line, jakas intensywna maska oriflame(dostalam kiedys wiec juz uzywam), pantene bez splukiwania, czekam na amle dabur, i na kallosa latte na koncowki jedwab chi, wlosy psikam tez keratyna w sprayu.Cytat:
mam b.dobra przemiane materii. nie znam wymiarow tzn wzrost 158 tylko a w pasie chyba kilka cm wiecej niz 60 mialam kiedys i raczej sie nic nie zmienilo bo u mnie waga sie nie zmienia od kilku lat(procz okresu retinoidow doustnych troche schudlam jeszcze;/). w biuscie mialam kiedys z 87 i tez nie wiem czy cos sie zmienilo...ale chyba nie. gdybym nie miala tego biustu to bylabym prawie szkieletem![]() ![]() a do tego sklepu weszlam przypadkiem, na okienku na zjezdzie i kupilam 5 rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja postanowilam ze chocby nie wiem co nie chce ich obciazac i sprobuje sama nazbierac ciezko bedzie ale chce bardzo wyjechac za granice w wakacje do pracy, to naprawde duzo da nie wyobrazam sobie dac z 1000zl na cos co raz zaloze, nie wiadomo czy sprzedam itp, no nie wyobrazam sobie albo odkupie od kogos albo kupie chinska i ew przerobie albo wypozycze albo sama sobie uszyje bo za te kase moge miec mase przydatnych rzeczy a nie cos co na 12h zaloze i pojdzie do szafy... tesciowa ma fajne wyobrazenia, spiewacy operowi w kosciele, jakas limuzyna, juz ma wymyslony wystroj kosciola nawet
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-02-13 o 23:27 |
|||||||
|
|
|
#1362 |
|
BAN stały
|
party_girl śliczne loczki
Powiedz mi, te wałki masz grube? i czy ew. mogłabyś mi takei wałeczki kupić i wysłać, bo u mnie nie mogę znaleźć nigdzie Oczywiście wszystkie koszty pokrywam z góry
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi sie podoba Twoje podejscie do slubu ![]() tez tak uwazam, tezz bede wypozyczac lub bedzie mi ciocia szyla suknie, ale wiem, ze nawet jak szyjesz to min.1000 pojdzie.... tylko ja bym miala ten plus, ze ona by w sklepie ja pozniej dala na sprzedaz jako uzywana i czasami tak latwiej cos znalezc ![]() co do Twojego biustu, to jest az dziwne ze tak drobna osoba jak Ty ma taki spory biust ![]() lece spac, bo TZ mi napisal z emoze jutro pojdziemy do teatru czy opery a ja w ogole nie przygotowana na takie wyjscia i ustalilismy, ze nic nie robimy, ale on cos sie zmienil, nagle sam o wszystko zabiega, az mi glupio![]() jestem zadowolona dzis z pazurkow, amznelam na nich 3kreseczki brokatowe i jest ok ![]() dobranoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-13 o 23:36 |
|
|
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
pierwszy dzień ferii a ja juz od 8 na nogach, nie wiem co mi się stało zazwyczaj śpię do 12 więc postawiłam na spagetti bo wiem jak bardzo je lubi. Myślałam jeszcze nad winem (żeby było tak romantic ) , będzie pasowało do takiego dania? I jak tak to jakie; białe, czerwone; wytrawne, słodkie? bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
życzę wam wszystkim szczęśliwych walentynek ![]() ja wczoraj porządnie się wy spamowałam, zrobiłam porządny masaż syrenką, nabalsamowałam się mocno nawilżającym balsamem , zrobiłam peeling dłoni i zadbałam o stopy. na dziś planuję zadbać o włoski, i pazurki ![]() miłego dnia
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Niedawno wróciłam o TŻ a już tęsknię za to później też do niego jadę Cytat:
![]() Wino to bardzo dobry pomysł, zależy jakie lubicie, ja jestem za czerwonym półsłodkim Po zimie twoja skóra też wymaga wiosennych porządków. Niedotleniona, zszarzała, zaczyna mieć kłopoty. Pojawiają się wypryski i plamki. Wypróbuj domowe sposoby, dzięki którym dodasz jej energii i przywrócisz blask. Najbardziej pomoże ci w tym peeling całego ciała. To on usunie zrogowaciałą warstwę martwych komórek, która sprawia, że twoja skóra wydaje się szara, ziemista i pozbawiona gładkości. Peeling możesz zrobić bez względu na to, jaką masz cerę (tłustą, suchą, mieszaną, a nawet wrażliwą – do niej zastosuj łagodniejszy preparat, np. peeling enzymatyczny). Jedynymi przeciwwskazaniami do niego są choroby i infekcje skórne. Możesz użyć gotowego preparatu z drogerii lub przygotować go w domu według tradycyjnych, sprawdzonych receptur. Najpopularniejsze są peelingi cukrowe – delikatniejsze, z mniejszych kryształków stosuj do twarzy, bardziej ostre – z większymi kryształkami cukru – nakładaj na resztę ciała. Starcie z czasem na ostro Regularny peeling twarzy to skuteczny zabieg odmładzający. Po pierwsze, złuszczona skóra łatwiej wchłania substancje czynne z kremów regeneracyjnych, które po zabiegu nałożysz na twarz. Po drugie, peeling pobudza produkcję kolagenu (wygładza i ujędrnia skórę, działa przeciwzmarszczkowo). I po trzecie, poprawia ukrwienie i krążenie, dzięki czemu skóra będzie lepiej odżywiona i dotleniona – nabierze lepszego kolorytu i zdrowego wyglądu. W przypadku cery tłustej stosuj peeling raz na tydzień, normalnej raz na 1,5 tygodnia, suchej raz na 2 tygodnie. Po każdym takim zabiegu złuszczony, rozpulchniony naskórek wymaga odpowiedniej regeneracji. To świetny moment, by nałożyć na twarz kosmetyki nawilżające, odżywcze i przeciwzmarszczkowe. Sięgnij więc po gotowe maseczki na twarz lub preparaty w postaci serum – to nic innego, jak bardzo skoncentrowany krem naprawczy: substancji aktywnych jest w nim kilka razy więcej niż w zwykłym kremie przeciwzmarszczkowym. Aby ciało pięknie wyglądało Do skóry całego ciała warto zastosować ostrzejszy preparat. Najpierw weź prysznic. Następnie wmasuj w skórę mieszankę soli morskiej lub gruboziarnistej kuchennej zmiksowanej z oliwą z oliwek (proporcje: 2 łyżki soli na łyżkę oliwy). Jest to doskonała kuracja dla tych pań, które mają skórę trądzikową, łojotok, przebarwienia na plecach. Jeśli masz skórę suchą i delikatną, przyrządź preparat z mniejszą ilością soli lub użyj go tylko na pośladki i uda. Sól możesz też zastąpić zmielonymi migdałami, które są delikatniejsze. Dłonie i stopy też potrzebują wsparcia Zrób im peeling cukrowy: łyżeczkę oliwy z oliwek lub oleju słonecznikowego wymieszaj z łyżką grubego cukru. Możesz również przygotować preparat z garści zmielonych orzechów, jednego żółtka i odrobiny dobrej oliwy. Mieszankę nałóż na umyte dłonie (aż po nadgarstek) i stopy (po kostki) i masuj je delikatnie przez 2–3 min. Spłucz je ciepłą wodą i osusz. Następnie nałóż na nie bardzo grubą warstwę kremu odżywczego. Wcieraj go przez kilka minut, a następnie, aby skóra jak najlepiej wchłonęła jego składniki, przynajmniej na 15 minut załóż na dłonie bawełniane rękawiczki, a na stopy skarpetki.
|
|
#1367 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
jak tu dzisiaj pusto, szok normalnie... chyba wszystkie się na walentynkowy wieczór szykują
|
|
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również życzę Wam Kochane udanych szczęśliwych Walentynek
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Czekoladowa1 pewnie, że wino będzie pasowało. ![]() Kitka też uwielbiam carlo rossi różowe. ![]() Również wszystkiego najlepszego w dniu walentynek! Byłam dzisiaj w Rossmannie i kupiłam: 1. Krem Nivea Soft. 2. Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum wyszczuplające. 3. Garnier, tonik do cery suchej i wrażliwej. 4. Lirene peeling antycellulitowy. 5. Perfecta, Pedicure pielęgnacyjny, Wulkaniczny peeling + zmiękczająca maska - serum do stóp. Z reguły nie lubię spamowanie, ale jak macie chwilę to zagłosujecie na mój gadżet? Ostatnio tak spadłam. Dziękuje i przepraszam za top off.
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
angelinmyheart zagłosowałam
![]()
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
Ja za chwilę idę do Łucji na 3h, a potem przychodzi do mnie Tż., więc wpadnę to Was wieczorem. Miłego dnia.
|
|
#1372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zagłosowałam ![]() Kurcze, chyba przesadziłam bo dałam za dużo oliwy i nafty na włosy a wieczorem wychodzę, oby się zmyło
|
|
#1373 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? jak wadowice, bochnia? olkusz? miechow;d?---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
ooo praktycznie czyli;d?? a juz myslalam ze tylko ja z południa;p hmm co do mojej pielegnacji ciała, włosów to prezentuje się to w ten sposób: Włosy: -szampon Phyto do wł farbowanych 2 x w tyg. a tak to szampon z Loreala -maska do włosów Kallos mleczna oraz z L'biotica wax do wł. blond -serum a+e L'biotica, ale mam plany z tego zrezygnowac bo zawiera duzo silikonów....;/ -nablyszczacz z Bad Head -lakier do wlosow Bad Head Ciało: -balsam z Loreala oraz balsam ziolowy;d z BS, do tego balsam brazujacy z St Tropez -peeling pomaranczowy z Eveline;p Twarz hmmm;p -zel La Roche Posay -krem Effaclar K La Roche Posay -Avene krem Triacneal ,tylko wyłącznie na noc;p -krem Bioderma Light Creme, -krem z filtrem La roche Posay Anthelios XL , 50+ -podkład na zmiane z Revlon oraz Bourjois ale wylącznie aplikacja pędzlem -brazer Ziemia Egipska, roz Maybaline w musie, hmmm itp całego zbioru nie będę pisać tylko wyłącznie to co jest godne polecenia, to co napisałam powyżej
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kochane
My co prawda nie obchodzimy walentynek z tz,ale wyslal mi dzisiaj na przerwie w pracy kilka bardzo milych smsow Kurcze teraz tak pomyslalam,ze moglam chociaz cos dobrego ugotowac,a ja tak na szybko zrobilam schabowe z warzywami no trudno...czekoladowa spaghetti to swietny pomysl,bo jest latwe w wykonaniu i szybkie,na pewno dasz rade angelinmyheart udane zakupy Dziewczyny mam do was pytanie,chce zmienic fryzure,ale nie jestem do konca pewna czy to dobry pomysl Mam grube,ciezkie wlosy i mysle zeby je wycieniowac,by byly lekkie i fajnie sie ukladaly Zazwyczaj prostuje wlosy,ale chce od tego odpoczac,tak sobie mysle,ze gdy wycieniuje wlosy to beda sie ladnie falowaly i dzieki temu zrezygnuje z prostownicy Ponizej fot moich wlosow
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2011-02-14 o 15:08 |
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
Hermiona bardziej z północy. Mam do Krk ok.47km.
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziś kupiłam cukierki i częstowałam koleżanki w pracy z okazji walentynek i moich urodzin ![]() Oj tak ![]() party_girl7 wysłałam zaproszenie ![]() Nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
angelinmyheart - to wbij też do M1
Im nas więcej tym weselej Oczywiście zagłosowałam marta 85 - Przydatne te rady Szczęśliwych walentynek
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Też Wam życzę szczęśliwych, miłych Walentynek
P.S. jest ktoś to siedzi w domu tak jak ja?
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
E.J WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ja siedzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

nie podpasowały mi za bardzo te kosmetyki, ale tak szkoda mi się ich pozbyć

i nie lubie gdy wszyscy na mnie patrza i jestem w centrum uwagi
a w pasie chyba kilka cm wiecej niz 60 mialam kiedys i raczej sie nic nie zmienilo bo u mnie waga sie nie zmienia od kilku lat(procz okresu retinoidow doustnych troche schudlam jeszcze;/). w biuscie mialam kiedys z 87
ciezko bedzie ale chce bardzo wyjechac za granice w wakacje do pracy, to naprawde duzo da
a ja w ogole nie przygotowana na takie wyjscia i ustalilismy, ze nic nie robimy, ale on cos sie zmienil, nagle sam o wszystko zabiega, az mi glupio
zazwyczaj śpię do 12
życzę wam wszystkim szczęśliwych walentynek