|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Witam
jestem nowa Do tej pory tylko zaglądałam ale postanowiłam sie zarejestrowac i troche poudzielac Chciałam sie zapytac czy któras z Was używa perfum z biedronki ? moje sie własnie skończyły i widziałam w biedronce niedrogie perfumy i zastanawiam sie czy warto kupic czy utrzymuja sie cały dzień Ja pracuje w sklepie i lubię ładnie pachniec mam tez duzo produktów które kupuje tylko w biedronce |
|
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
Hejo! słuchajcie ja już wszystko wymacałam, na nowym rowerku właśnie skończyłam pedałować i szybko zdaję relacje. Pojechałam z tatą do biedronki o 19 bo zależało mi żeby dorwać rowerek dziś bo przez kolejne 3 dni nie miałby mi kto go z biedronki przywieźć.PAni powiedziała,że w żadnym wypadku, nie ma mowy, może ode mnie wziąć kaskę i sobie go za 3 dni odbiorę,prawie się skusiłam,ale chodziła za mną krok w krok i czego nie otknęłam, to ona - TO OD JUTRA , TEGO NIE SPRZEDAJEMY BO OD JUTRA, TO TEZ OD JUTRA. W końcu wyszłam z biedronki z niczym, w drodze do domu trochę zrezygnowani zajechaliśmy do innej, a tam Pani mówi , że sprzeda jak najbardziej i że kierownik nie widzi nic złego bo do zamknięcia tylko godzina a skoro są na sklepie to proszę bardzo
Rower w sumie jest taki jakiego się spodziewałam,cena ma jednak wpływ na jakość tworzywa, stabilny to on jest, może mój stukilowy Tatuś ostrożniej będzie na nim siadał ale wcale się nie giba.Ten plastik taki chińskawy ale kuzynka ma z poprzedniego rzutu i swoją rolę spełnia, nie mam wielkich oczekiwań po produkcie połowę tańszym od najtańszego 'firmowego'Jeśli chodzi o te bieżniczki to są urocze kolory takie typowe dla tego tworzywa czyli intensywne zielenie, pomarańcz, fiolecik cudniasty, czerwień dość głęboka, wydawało mi się ,że brąz , ale jak tu u was przeczytałam ,że czarna to trochę zwątpiłam. Są mocno i mniej ażurowe i było w czym wybierać. Były też milusie poduszeczki z tygryskiem i innymi pluszaczkami ![]() Czaję się na ten strój fitness, ale rozłożyłam eMkę i jakaś taka duża, a eski z koszulką na szerszych ramiączkach nie uświeciłam. Skarpetki relaksujące są tylko milusie,ale szału nie ma. Kocyk też bardziej zachęcająco wyglądał na fotce niż w rzeczywistości, ale jeden wzór do mnie nawet trafiał. No nic, jutro pójdę po pracy i na spokojnie pobuszuję,ale obawiam się, że już niekoniecznie będzie w czym ojoj wyszła mi cała rozprawka , przepraszam ![]()
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Witam też jestem tu nowa od dawna czytam to forum
Ja dołączam się do pytania o perfumy? Alice love ładnie pachną ale nie wiem czy długo Jutro jadę do biedronki po signal 3 pasty za 9 zł super
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jest jakaś nowa 'sportowa' oferta Biedronki o której ja nic nie wiem? Jesli tak, to byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mnie uświadomił
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może jakiś felerny trafiłam. Wzięłam za to orbitreka, ale nie tego, ktory będzie od czwartku w biedronie bo jakiś byle jaki się wydaje, a na sprzęt tego typu jednak warto wydać trochę więcej aby posłużył..albo nie katował nam uszu piszczeniem na przykład..Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
z 4 zapachow ktore mam to alice love pachną najdlużej (te w malym flakoniku) ale tak ogolnie to pare godzin, caly dzien sie nie trzymają a przynajmniej nie na mnie ale polecam je i tak i jeszcze intimacy
|
#3548 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj kupiłam (zamrażalniki) pizzę z mięsem mielonym i "sweet chili chicken" (400 g, 5,99 zł). Ta z mięsem mielonym - średnio na jeża, ta z kurczaczkiem bardzo fajna, ale generalnie nie rewelacja, za tą cenę wolę Riggę chociażby.
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam obrusiki i podkładki filcowe. Śliczne kolorki i wzorki
|
|
|
|
#3550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
zielone, fioletowe,amarantowe, pomarańcz, czarne lub brązowe (w sklepie cięzko ocenić) i chyba czerwone
|
|
|
|
#3552 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czne ![]() Cytat:
|
|
#3553 |
|
Przyczajenie
|
Znacie tę stronę?
Istnieje już kilka tygodni ale chyba nikt o niej nie wspomniał. http://www.bebeautycare.pl/ |
|
|
|
#3554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Istnieje znacznie dłużej niż kilka tygodni
|
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=430
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
piłam wczoraj Ramsey z cytryną, bardzo dobra, delikatniejsza niż oryginał, bergamotkę czuć mniej i dlatego ta cytryna też wybija się w tej herbacie
wypiłam ze smakiem![]() Natomiast muszę się pożalić z 2-3 tyg temu był aloes w doniczkach w B. Różne kształty i rozmiary. Kupiłam taką rodzinkę gdzie było w sumie 5 krzaczków tego aloesu i wiecie, że został mi tylko 1? zwyczajnie zgniły, jeden po drugim się zarażały i został mi 1, którego widzę że też już trafia to już mój drugi kupiony w B.przelany kwiatek.
|
|
#3557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupiłam 2 rodzaje w kolorze fioletowym ( w rzeczywistości są ciemniejsze niż na zdjęciu w ofercie ). Było chyba z 6 wzorów, stałam kilka minut zanim zdecydowałam który wzór wybrać. Byłam jedyną osobą na sklepie, która kupiła te maty, a poleciałam rano, bo bałam się, że ludzie je wykupią Żele do mycia twarzy 2 rodzaje też już były, stały w koszu z kosmetykami i chemią promocyjną. Było 1 pudełko tych żeli. Kupiłam jeszcze czerwoną paprykę - 5.97 zł /kg. |
|
|
|
|
#3558 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
widziałayście może te piłki fitball? i hantelki? |
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, myślałam że już teraz
|
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
do kootek_mamrotek
Przesadz go do suchej ziemi, albo najlepiej wyjmij z ziemi i poczekaj ze dwa dni aż korzonki obeschną. Przynajmniej tak lubią kaktusy gdy się je przesadza. Edytowane przez gggg85 Czas edycji: 2011-02-14 o 12:15 |
|
|
|
#3562 |
|
Konto usunięte
|
czyli warto wybrać się po te maty/bieżniki filcowe?
|
|
|
|
#3563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaatakowana była przez wciorniastki
|
|
#3564 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
zamierzam na pewno nabyc grand dessert bo jest przepyszny
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
Udało mi się zakupić ostatni rowerek
![]() nie narzekam ale widać że to wszystko w Chinach robione. Czuć strasznie plastikiem;/ |
|
|
|
#3566 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3567 |
|
Rozeznanie
|
A mój TŻ zuch kupił mi z rańca filcowe pokładki i bieżnik. Spisał się na medal hehe. O 10.00 były już tylko 3 zestawy fioletowe w różnych wzorach, więc teraz mam 2 podkładki w motyle i 2 w kwiaty + bieżnik w motyle
Poukładam na zmianę i nikt się nie zorientuje hehe Nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy i to zobaczę na własne oczy Do tej pory polowałam na to w jysku, ale tam sam bieżnik 35 zł + 4 podkładki 30 zł
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
wybrałam się dzisiaj po białe michałki-nie było już
mogłam brać na zapas..na pocieszenie kupiłam sobie paluszki z nadzieniem serowo-paprykowym, rurki nadziewane kremem waniliowym i 2 kubki za 2,49 sztuka-całkiem fajne. widziałam też pudełka-są rzeczywiście urocze, ale za tą cenę można kupić sporo większe w np. pepco.
|
#3569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha, tych nowych maseł do ciała jak na razie u mnie nie ma. |
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

jestem nowa Do tej pory tylko zaglądałam ale postanowiłam sie zarejestrowac i troche poudzielac
mam tez duzo produktów które kupuje tylko w biedronce 
Rower w sumie jest taki jakiego się spodziewałam,cena ma jednak wpływ na jakość tworzywa, stabilny to on jest, może mój stukilowy Tatuś ostrożniej będzie na nim siadał 
Jutro jadę do biedronki po signal 3 pasty za 9 zł super

ale może jakiś felerny trafiłam. Wzięłam za to orbitreka, ale nie tego, ktory będzie od czwartku w biedronie bo jakiś byle jaki się wydaje, a na sprzęt tego typu jednak warto wydać trochę więcej aby posłużył..albo nie katował nam uszu piszczeniem na przykład..

zwyczajnie zgniły, jeden po drugim się zarażały i został mi 1, którego widzę że też już trafia