Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 22:52   #3541
klaudyna56
Przyczajenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Witam jestem nowa Do tej pory tylko zaglądałam ale postanowiłam sie zarejestrowac i troche poudzielac
Chciałam sie zapytac czy któras z Was używa perfum z biedronki ? moje sie własnie skończyły i widziałam w biedronce niedrogie perfumy i zastanawiam sie czy warto kupic czy utrzymuja sie cały dzień Ja pracuje w sklepie i lubię ładnie pachniec mam tez duzo produktów które kupuje tylko w biedronce
klaudyna56 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 23:07   #3542
tysiak85
Raczkowanie

Hejo! słuchajcie ja już wszystko wymacałam, na nowym rowerku właśnie skończyłam pedałować i szybko zdaję relacje. Pojechałam z tatą do biedronki o 19 bo zależało mi żeby dorwać rowerek dziś bo przez kolejne 3 dni nie miałby mi kto go z biedronki przywieźć.PAni powiedziała,że w żadnym wypadku, nie ma mowy, może ode mnie wziąć kaskę i sobie go za 3 dni odbiorę,prawie się skusiłam,ale chodziła za mną krok w krok i czego nie otknęłam, to ona - TO OD JUTRA , TEGO NIE SPRZEDAJEMY BO OD JUTRA, TO TEZ OD JUTRA. W końcu wyszłam z biedronki z niczym, w drodze do domu trochę zrezygnowani zajechaliśmy do innej, a tam Pani mówi , że sprzeda jak najbardziej i że kierownik nie widzi nic złego bo do zamknięcia tylko godzina a skoro są na sklepie to proszę bardzo Rower w sumie jest taki jakiego się spodziewałam,cena ma jednak wpływ na jakość tworzywa, stabilny to on jest, może mój stukilowy Tatuś ostrożniej będzie na nim siadał ale wcale się nie giba.Ten plastik taki chińskawy ale kuzynka ma z poprzedniego rzutu i swoją rolę spełnia, nie mam wielkich oczekiwań po produkcie połowę tańszym od najtańszego 'firmowego'
Jeśli chodzi o te bieżniczki to są urocze kolory takie typowe dla tego tworzywa czyli intensywne zielenie, pomarańcz, fiolecik cudniasty, czerwień dość głęboka, wydawało mi się ,że brąz , ale jak tu u was przeczytałam ,że czarna to trochę zwątpiłam. Są mocno i mniej ażurowe i było w czym wybierać. Były też milusie poduszeczki z tygryskiem i innymi pluszaczkami
Czaję się na ten strój fitness, ale rozłożyłam eMkę i jakaś taka duża, a eski z koszulką na szerszych ramiączkach nie uświeciłam.
Skarpetki relaksujące są tylko milusie,ale szału nie ma. Kocyk też bardziej zachęcająco wyglądał na fotce niż w rzeczywistości, ale jeden wzór do mnie nawet trafiał. No nic, jutro pójdę po pracy i na spokojnie pobuszuję,ale obawiam się, że już niekoniecznie będzie w czym ojoj wyszła mi cała rozprawka , przepraszam
tysiak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 23:15   #3543
princesa89
Raczkowanie

Witam też jestem tu nowa od dawna czytam to forum Ja dołączam się do pytania o perfumy? Alice love ładnie pachną ale nie wiem czy długo Jutro jadę do biedronki po signal 3 pasty za 9 zł super
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 23:31   #3544
BeeAnn
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy jest jakaś nowa 'sportowa' oferta Biedronki o której ja nic nie wiem? Jesli tak, to byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mnie uświadomił

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 23:36   #3545
ignorantka007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jest jakaś nowa 'sportowa' oferta Biedronki o której ja nic nie wiem? Jesli tak, to byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mnie uświadomił
Tak Od poniedziałku zaczyna obowiązywać nowa gazetka ze sportowymi rzeczami. Gdzieś w wątku są jej zdjęcia
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 01:50   #3546
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość

no właśnie, bo rowerka w życiu bym nie kupiła, jak widziałam kiedyś jakie to niestabilne, a mam w domu z jakiegoś sportowego sklepu
One są stabilne ale pisałam już wcześniej o mojej przygodzie z biedronkowym rowerkiem, który zepsuł się po trzech dniach ale może jakiś felerny trafiłam. Wzięłam za to orbitreka, ale nie tego, ktory będzie od czwartku w biedronie bo jakiś byle jaki się wydaje, a na sprzęt tego typu jednak warto wydać trochę więcej aby posłużył..albo nie katował nam uszu piszczeniem na przykład..

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Oby u mnie też były freski i te żele. Masła do ciała też jeszcze nie było, mam nadzieję że będzie.
U mnie nie ma nadal fresków, ani tego masła, ani ryżu brązowego
Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Orientujecie sie, czy w biedronce sa suszone pomidory takie w sloiczku w oliwie?
Wydaje mi się, że te pomidory są w limitkach czasami, ale może są jednak w stałej, dziewczyny, podpowiedzcie
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 02:16   #3547
activ61
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Witam też jestem tu nowa od dawna czytam to forum Ja dołączam się do pytania o perfumy? Alice love ładnie pachną ale nie wiem czy długo Jutro jadę do biedronki po signal 3 pasty za 9 zł super
z 4 zapachow ktore mam to alice love pachną najdlużej (te w malym flakoniku) ale tak ogolnie to pare godzin, caly dzien sie nie trzymają a przynajmniej nie na mnie ale polecam je i tak i jeszcze intimacy
Chociaż wcale nie szkodzi, gdy jest
activ61 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 08:11   #3548
201803290936
Konto usunięte

Wczoraj kupiłam (zamrażalniki) pizzę z mięsem mielonym i "sweet chili chicken" (400 g, 5,99 zł). Ta z mięsem mielonym - średnio na jeża, ta z kurczaczkiem bardzo fajna, ale generalnie nie rewelacja, za tą cenę wolę Riggę chociażby.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 08:18   #3549
mehja
Zakorzenienie

Widziałam obrusiki i podkładki filcowe. Śliczne kolorki i wzorki ale nie wzięłam w koncu bo chciałam obrusik ale ten Biedronkowy za wąski jest na mój stolik. Ale polecam
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 08:36   #3550
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Widziałam obrusiki i podkładki filcowe. Śliczne kolorki i wzorki ale nie wzięłam w koncu bo chciałam obrusik ale ten Biedronkowy za wąski jest na mój stolik. Ale polecam
A napiszesz, jakie były kolorki ?

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 09:14   #3551
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
A napiszesz, jakie były kolorki ?
zielone, fioletowe,amarantowe, pomarańcz, czarne lub brązowe (w sklepie cięzko ocenić) i chyba czerwone
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 09:36   #3552
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mow_mi_aj_em Pokaż wiadomość
kupiłam sobie te pudelka, o ktorych byal mowa. napalilam sie na nie juz wczesniej ale zapomnialam od kiedy oferta. jak czytalam wczoraj wasze komentarze, ze juz wykupione itd to sie zmartwilam, ze nic dla mnie ciekawego nie zostanie. poszlam dzis a tu niespodzianka-u mnie w B. bylo sporo, wybralam w moim ulubionym kolorze
śli
czne
Cytat:
zielone, fioletowe,amarantowe, pomarańcz, czarne lub brązowe (w sklepie cięzko ocenić) i chyba czerwone
dziękuję Właśnie potrzebuję fioletu i pomarańcza

Stary 2011-02-14, 10:17   #3553
korando
Przyczajenie

Znacie tę stronę?
Istnieje już kilka tygodni ale chyba nikt o niej nie wspomniał.
http://www.bebeautycare.pl/
korando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 10:19   #3554
wildrepublic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korando Pokaż wiadomość
Znacie tę stronę?
Istnieje już kilka tygodni ale chyba nikt o niej nie wspomniał.
http://www.bebeautycare.pl/

Istnieje znacznie dłużej niż kilka tygodni
wildrepublic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 10:26   #3555
Fibibi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudyna56 Pokaż wiadomość
Witam jestem nowa Do tej pory tylko zaglądałam ale postanowiłam sie zarejestrowac i troche poudzielac
Chciałam sie zapytac czy któras z Was używa perfum z biedronki ? moje sie własnie skończyły i widziałam w biedronce niedrogie perfumy i zastanawiam sie czy warto kupic czy utrzymuja sie cały dzień Ja pracuje w sklepie i lubię ładnie pachniec mam tez duzo produktów które kupuje tylko w biedronce
Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
dziewczyny obadajcie jeszcze ten wątek KLIK, a szczególnie post nr #430

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=430
Fibibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 10:35   #3556
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

piłam wczoraj Ramsey z cytryną, bardzo dobra, delikatniejsza niż oryginał, bergamotkę czuć mniej i dlatego ta cytryna też wybija się w tej herbacie wypiłam ze smakiem

Natomiast muszę się pożalić z 2-3 tyg temu był aloes w doniczkach w B. Różne kształty i rozmiary. Kupiłam taką rodzinkę gdzie było w sumie 5 krzaczków tego aloesu i wiecie, że został mi tylko 1? zwyczajnie zgniły, jeden po drugim się zarażały i został mi 1, którego widzę że też już trafia podlewałam 1 raz i to do podstawki, a on się tak zachowuje, jakby cały czas był w wodzie, chyba przelanego kupiłam to już mój drugi kupiony w B.przelany kwiatek.
Stary 2011-02-14, 11:27   #3557
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie są 2 odcienie zieleni, fiolet, amarant lub fuksja (ostry róż), czerwony 2 odcienie, brąz i czarny. U mnie niestety nie było w kolorze pomarańczowym.
Ja kupiłam 2 rodzaje w kolorze fioletowym ( w rzeczywistości są ciemniejsze niż na zdjęciu w ofercie ). Było chyba z 6 wzorów, stałam kilka minut zanim zdecydowałam który wzór wybrać. Byłam jedyną osobą na sklepie, która kupiła te maty, a poleciałam rano, bo bałam się, że ludzie je wykupią
Żele do mycia twarzy 2 rodzaje też już były, stały w koszu z kosmetykami i chemią promocyjną. Było 1 pudełko tych żeli.

Kupiłam jeszcze czerwoną paprykę - 5.97 zł /kg.
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 11:58   #3558
Brown Eyed Girl
Raczkowanie

Dziewczyny,

widziałayście może te piłki fitball? i hantelki?
Brown Eyed Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:07   #3559
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brown Eyed Girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

widziałayście może te piłki fitball? i hantelki?
Dopiero będą od 21.02 - tak jest podane w gazetce.
Stary 2011-02-14, 12:08   #3560
Brown Eyed Girl
Raczkowanie

kurcze, myślałam że już teraz
Brown Eyed Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:14   #3561
gggg85
Raczkowanie

do kootek_mamrotek
Przesadz go do suchej ziemi, albo najlepiej wyjmij z ziemi i poczekaj ze dwa dni aż korzonki obeschną. Przynajmniej tak lubią kaktusy gdy się je przesadza.

Edytowane przez gggg85
Czas edycji: 2011-02-14 o 12:15
gggg85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:17   #3562
2016070150903
Konto usunięte

czyli warto wybrać się po te maty/bieżniki filcowe?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:18   #3563
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość

Natomiast muszę się pożalić z 2-3 tyg temu był aloes w doniczkach w B. Różne kształty i rozmiary. Kupiłam taką rodzinkę gdzie było w sumie 5 krzaczków tego aloesu i wiecie, że został mi tylko 1? zwyczajnie zgniły, jeden po drugim się zarażały i został mi 1, którego widzę że też już trafia podlewałam 1 raz i to do podstawki, a on się tak zachowuje, jakby cały czas był w wodzie, chyba przelanego kupiłam to już mój drugi kupiony w B.przelany kwiatek.
Moja dracena z Dronki też padła Zaatakowana była przez wciorniastki

Stary 2011-02-14, 12:30   #3564
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Wydaje mi się, że te pomidory są w limitkach czasami, ale może są jednak w stałej, dziewczyny, podpowiedzcie
dzis po pracy mam zamiar zajrzec do biedronki wiec spojrze czy sa bo w sumie zawsze kupowalam w tesco, ale moze w biedro taniej byloby zamierzam na pewno nabyc grand dessert bo jest przepyszny od razu biore cala ta paletke

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:34   #3565
Dinka94
Rozeznanie

Udało mi się zakupić ostatni rowerek
nie narzekam ale widać że to wszystko w Chinach robione. Czuć strasznie plastikiem;/
Dinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:40   #3566
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez activ61 Pokaż wiadomość
z 4 zapachow ktore mam to alice love pachną najdlużej (te w malym flakoniku) ale tak ogolnie to pare godzin, caly dzien sie nie trzymają a przynajmniej nie na mnie ale polecam je i tak i jeszcze intimacy
To chyba sobie zakupie ta alice akurat taka mała do torebki:P i koniecznie muszę spróbować tych żeli micelarnych tylko, że nie widziałam ich jeszcze w swojej biedronce

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Fibibi Pokaż wiadomość
dziewczyny obadajcie jeszcze ten wątek KLIK, a szczególnie post nr #430

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=430
Dzięki za pomoc
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 12:47   #3567
Yorki
Rozeznanie

A mój TŻ zuch kupił mi z rańca filcowe pokładki i bieżnik. Spisał się na medal hehe. O 10.00 były już tylko 3 zestawy fioletowe w różnych wzorach, więc teraz mam 2 podkładki w motyle i 2 w kwiaty + bieżnik w motyle Poukładam na zmianę i nikt się nie zorientuje hehe Nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy i to zobaczę na własne oczy Do tej pory polowałam na to w jysku, ale tam sam bieżnik 35 zł + 4 podkładki 30 zł

Stary 2011-02-14, 13:04   #3568
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

wybrałam się dzisiaj po białe michałki-nie było już mogłam brać na zapas..

na pocieszenie kupiłam sobie paluszki z nadzieniem serowo-paprykowym, rurki nadziewane kremem waniliowym i 2 kubki za 2,49 sztuka-całkiem fajne.
widziałam też pudełka-są rzeczywiście urocze, ale za tą cenę można kupić sporo większe w np. pepco.

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 13:35   #3569
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
czyli warto wybrać się po te maty/bieżniki filcowe?
jeśli tylko pasuje Ci któryś z kolorów.
Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
A mój TŻ zuch kupił mi z rańca filcowe pokładki i bieżnik. Spisał się na medal hehe. O 10.00 były już tylko 3 zestawy fioletowe w różnych wzorach, więc teraz mam 2 podkładki w motyle i 2 w kwiaty + bieżnik w motyle Poukładam na zmianę i nikt się nie zorientuje hehe Nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy i to zobaczę na własne oczy Do tej pory polowałam na to w jysku, ale tam sam bieżnik 35 zł + 4 podkładki 30 zł
No właśnie mama mi mówiła, że w Jysk taki bieżnik kosztuje ok. 30 zł. Niezła różnica. Ja też kupiłam fioletowy bieżnik i w takim samym wzorze maty+ podkładki (takie nieregularne kwiatki i liście). Jak już wcześniej napisałam u mnie nikt się na nie rzucał, więc było w czym wybierać.

Aha, tych nowych maseł do ciała jak na razie u mnie nie ma.
Stary 2011-02-14, 13:40   #3570
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naaataaaleczkaaa Pokaż wiadomość
wybrałam się dzisiaj po białe michałki-nie było już mogłam brać na zapas..

na pocieszenie kupiłam sobie paluszki z nadzieniem serowo-paprykowym, rurki nadziewane kremem waniliowym i 2 kubki za 2,49 sztuka-całkiem fajne.
widziałam też pudełka-są rzeczywiście urocze, ale za tą cenę można kupić sporo większe w np. pepco.
o jeny, kocham je zarówno te jak i orzechowe ale u mnie już ich niestety nie ma... oby powróciły jak najszybciej w jakiejś ofercie, a najlepiej to na stałe

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości