|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Witajcie
![]() Nerolka ja tam W a nie Z widzę ????wróciłam od lekarza i tak zostałam uznana za "ciekawy przypadek medyczny" ![]() lekarka podejrzewała u mnie zespół jakistam (powazna choroba kobiet ciężźarnych) i kazała w laboratorium zrobić dodatkowe badania z mojej krwi, która tam była z piątku (LDH), ale wyniki przyszły dziś- wykluczyły ))ale dalej cześć wyników mówi, że masz uszkodzona wątrobę a częśc, że jest zdrowiutka ))i dodatkowo mam anemię, ale zelazo i witaminę b - super, co teoretycznie tez się wyklucza ))dziś mam usg jamy brzusznej, w czwartek wizytę u hematologa, za 2 tyg u hepatologa ehh ale stwierdziła,że na 90% jestem zdrowa, tylko taka moja "uroda" ale na wszelki wypadek wysyła mnie na te konsultacje na skierowaniach dokładnie opisała o co chodzi bo stwierdziła, że uznaja ją za nienormalną, że drową pacjętkę wysyła na badania ![]() ja juz wyluzowałam, jestem na 99% pewna, że wszystko ok (z Agą zresztą tak samo jest )no i będę najdokłądniej przebadaną ciężarną pod słońcem ))miłych walentynek nam i naszym połówkom ![]() iwona |
|
|
|
#3572 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Iwonko-bo zdjecia są w kolejności
I Z A Czyli w jest I, A jest z I jest a. To dziwny przypadek z Ciebie ![]() Może trafisz do księgi przypadków niewyjaśnionych? Jednym słowem-jesteś zdrowa Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-02-14 o 12:00 |
|
|
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=nerola;25078554]Iwonki-bo zdjecia są w kolejności
I Z A Czyli w jest I, A jest z I jest a. Buhaha wiesz ile czasu mi zajęło zanim zrozumiałąm co napisałaś? już takie rzeczy zaczynają mi sprawiać problem gdzie moje 3 fakultety hehehe, chyba w Majkę idąw ciąży faktycznie ubywa IQ ))))))))))czy Wy tez tak macie? |
|
|
|
#3574 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
Iwonap to niezły numer z Ciebie ja życzę zdrówka i żeby żadne z tych ich hipotez się nie spełniły![]() c.d.n. |
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
karolinee1983 urosł urosł
fajny brzusio ![]() nerola świetne te literki, ja też będę zamawiała, ale jeszcze nie teraz ![]() iwonap79 no to dziwny przypadek jesteś hihi ale najważniejsze, że zdrowa! Czasem tak się zdarza Ja jadę na jakieś zakupy, bo mam na cos ochotę, ale sama nie wiem na co więc idę szukać :P Dzisiaj chcę przygotować dla Męża walentynkowy obiad jak wróci z pracy, taki przy świecach Nie wiem co mi odwalilo, nigdy takich rzeczy nie robilam, ale co tam zwalam na ciążę |
|
|
|
#3576 |
|
BAN stały
|
nerola ja nie wiem gdzie moj dziudzius jest,... mam za duzo sadla zeby wyczuc, czuje ze na dole mnie kopie, ostatnio zmienil tylko polozenie z lewej na prawa strone..
karolinee1983 sliczny brzuszek |
|
|
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Jacieeee
za mieszkanko nie ma to jak u siebie![]() Moniczka-myśle,że możesz już czuc ruchy Dziubek- i próbowałaś jakiś emolientów? Hmmm Natka-najlepiej żeby śluz oceniał lekarz...ale to może byc sprawa hormonów lub jakiejś infekcji ![]() Bartessa-no nie wiem czy na zaawansowaną ciążę będa pasowac te bluzki ![]() Słoneczko-gratulacje ruchów Karoline- super brzusio ale Ty masz talię tylko pozazdrościc
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Zadomowienie
|
Natka- ja upiekłam walentynkową drożdżowkę
![]() Stapelka-jak Ci nie żal pieniędzy to kup elektryczny laktator, ja miałam i był mega przydatny szczególnie przy nawałach pokarmu.Ja jestem za kupnem odrazu i elektycznego.polecam MEDELA MINI ELECTRIC Youyou ja też używałam mini electric,był fantastyczny,tzn nadal go mam i mam nadzieje,że nadal będzie się tak super spisywał Margaret-tylko nam się nie rozłóż-szybkiego pwrotu do zdrowia
|
|
|
|
#3580 |
|
BAN stały
|
Kaolinee jasne,że urósł
Iwonko-a co miałą powiedzieć ta kobieta jak ja jej tak to opisałam Ja mam problemy ze znalezieniem słów,tłumaczeniem i sama siebie często nie rozumiem. Przynajmniej nasze dziewczynki będą inteligentne Natko-moze infekcja,grzybek? A może po prostu hormony?Lekarz oceni. Ja też chyba coś powoli łapię bo mnie wczoraj swędziało ![]() Bartessa ano zmieniaja pozycje bo jak już znajdę tyłeczek,to za moment już go nie ma. I nie zwalaj na sadło ![]() Ja tam walentynkowa nie jestem ale też coś za mna chodzi. Tylko nie świece bo T. pomyśli,ze całkiem zwariowałam ale coś serduszkowego do żarła,kto wie? Zwłaszcza,ze wczoraj chłopakom mówił,ze mi kwiatki kupi i coś tam jeszcze. Ale on też nie walentynkowy. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-02-14 o 12:18 |
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
Talię??? Ło matko, a ja myślałam, że mi już dawno zanikła |
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
Asiago-ale masz super z dzieciaczkami
wielu tak marzy parka ,super Blondynka-czekamy na wieści z wizyty za płec---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Karolinee-tylko się cieszyc a nie wstydzic ![]() Madzia1 -super sukienka,super drink ![]() Aania-ale fajnie że masz już wózek,zrób jakieś zdjecia to chętnie pcieszymy się z Tobą ![]() Stapelka-a Ty dalej bez brzuszka,ale z Ciebie laska no i za jutrzejszą wizytę![]() ciężko Was nadrobic... tyle na razie musi wystarczyc ![]() miłego dnia |
|
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
Karolinee rośnie Ci ten brzuś
Ja pieke walentynkową karpatkę A jeśli chodzi o laktator to ja odkupię ręczny od kumpeli .Nie chce inwestować w elektryczny bo nie wiem czy wogóle będzie mi potrzebny
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Babonik kupiłam sobie oilatum i od soboty kąpię się w tym dwa razy dziennie i powiem Ci ze jakby swędzenie ciut ciut zmalało, oczywiście dodatkowo smaruję się maścią od gin i fenistilem bo czasem to swędzenie jest nie do opanowania więc muszę si wspomagać zresztą teraz jestem tak podrapana jak w lecie po komarach hehe dobrze że się nic jeszcze nie odsłania
ale mam wraenie że jest lepiej zobaczymy co dzis gin powie.A tak przy okazji to właśnie przy takich dziwnych przypadkach to forum jest nieocenione a każda rada na wagę złota więc tak hurtowo dziękuję kochane
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zamiast na 2 pietro (czyli d0 domu ) pojechałam na 3 wysiadam z windy i sie kurde dziwie ze przez 2 godzin jak mnie nie bylo wszyscy kupili sobie nowe wybieraczki, nawet moja jakas inna |
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ja mam dopiero na 19
|
|
|
|
#3587 |
|
BAN stały
|
No moze niekoniecznie sadlo, ale ja nie umiem zlokalizowac jeszcze gdzie co jest
czuje girki jak mnie kopią to po tym mniej wiecej moge stwierdzic, chociaz nieraz girki to lapki i rezygnuje z tej bluzki z all, macie racje, ona moze i uni jest ale na zwykla osobke... za to teraz przejrzalam asosa i znalazlam mase rzeczy w ciekawych cenach, dalam na wieszak 3 najciekawsze wg mnie: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=23353&zid=2 sa 3 zdjecia, 2 sukienki, w tym jedna mini, chyba do leggow jedynie, bo ja to sie zaraz boje ze cos mi bedzie widac za duzo. i bluzeczka
|
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wale głupimi tekstami. wczoraj sobie gram w gierke i nagle: "moja zebra żre jak koń!" - no niesamowite, nie?
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z innej beczki czyli z czystej ciekawości
mamusie ze śląska może skrobniecie coś więcej o miejscu zamieszkania?? może jesteśmy sąsiadkami?? chętnie poruszyłabym temat szpitali, które wybrałyście ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- no nic ciężko się rozstać ale muszę się już zbierać powoli do lekarza, tradycyjnie proszę o kciuki dziękuję
|
|
|
|
#3591 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Daj znać co tam powiedział. |
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
dziewuszki pomocy ws obiadu
![]() zapewne nie raz któraś z was robiłą winiary pomysł na gołabki inaczej czy ryż mam użyć już gotowany czy surowy???? mnie się wydaje, ze surowy i on sam dojdzie pod wpływem wrzątku i gotowania, ale ja w materii kulinarnej imbecyl jestem, więc wole się dopytać bardziej doświadczonych ))iwona-nie kucharka ))
|
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
iwonko ja bym dała ugotowany ryż
![]() dziewczyny ktoras byla tutaj od kredytow która? bo mam pytanie |
|
|
|
#3594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. kredyty- też ja- pytaj iwona zerknijcie: http://gorny.edu.pl/imiona/index.php? Edytowane przez iwonap79 Czas edycji: 2011-02-14 o 13:27 |
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do wyboru mam Zabrze może Świętochłowice![]() Trzymam mocno kciuki za wizyte ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja często mam tak, że np. robię sobie herbatkę, biorę łyżeczkę, żeby dosypać cukru i dostaję zaćmienia. Stoję tak z pięć minut i się zaczynam zastanawiać po co ja tą łyżeczkę trzymam w ręku
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
iwonko napisałam na priv do Ciebie bo nie chcę forum zaśiecać
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc wole te z knorra. a ryz daje gotowany.
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam gołąbki od wczoraj i własnie zaraz bede jeść
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

to niezły numer z Ciebie
hihi ale najważniejsze, że zdrowa! Czasem tak się zdarza 
tylko pozazdrościc

zębole

no i