|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Dużo miłości z okazji tego jakże cudownego święta
gardło mnie boli bardziej niż wczoraj ehh... a za 2h muszę jechać do babci ![]() Kamea sala bardzo ładna ![]() Kinia ojj biedny Tż... ja to bym pewnie poszła-chociaż my się od siebie jeszcze nie zaraziliśmy nigdy![]() Gaja czyli zegar odlicza czas do wielkiej porażki ![]() a te babcie to tak mają-na wesele by poszły, prawnuki pobawiły hehe ![]() pączuszka też bym zjadła, ale i tak smaku nie poczuję ![]() a co myślicie o przepowiedniach na 2012 i wszystkich końcach świata? ja się właśnie natknęłam na artykuł : http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html z jednej strony wiem, ze to bujdy, ale z drugiej jakiś niepokój sie we mnie budzi bo tak w sumei to nigdy nie wiadomo...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-14 o 13:27 |
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak więc te wszystkie przepowienie mogą się spełnić za kolejne miliardy lat... Ja się w każdym razie nie przejmuje końcem świata w 2012, ja w 2016 ślub mam
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro w 2012 roku ma być koniec świata, to jak to możliwe, że ta asteroida uderzy w 2036?
bo juz zaczynam sie w tym gubić ![]() Poza tym takie newsy o asteroidach i innych ciałach niebieskich, z którymi Ziemia miała się zderzyć, pojawiają się średnio co roku i potem albo sprawa cichnie, albo pojawia się kolejny news o tym, że jednak ominęło to to Ziemię i leci sobie spokojnie dalej ![]() Nie wierzę ogólnie w takie wróżby, chociaż niedawno znowu wspomniana babcia opowiadała mi o proroctwach królowej Saby, które jej mama czytała jakoś po wojnie i zauważyłam, że coś w nich jest chociaż wiadomo - człowiek się często sam nakręca. W każdym razie było tam o tym, że przed końcem świata żółty naród zaleje świat (produkty chińskie są wszędzie), miesiące będą jak tygodnie, a tygodnie jak dni (szybko upływający czas) i coś tam jeszcze co mozna powiedzieć, że się sprawdza
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
A no właśnieto jest śmieszne, że tyle tego już miało być-1997,1999,2000, w tym roku w maju ma być, i ten cały 2012 i 36.
Gothka racja racja, poza tym było powiedziane, ze nikt nie bedzie znał dnia końca świata ![]() Gothka też bym chciała ślub swój przeżyć ![]() Kamea moja mama o tym jakiś rok temu mówiła ![]() ale fakt, człowiek sam sie nakręca, a te newsy tylko to potęgują. Chociaż jakby nie patrzeć przepowiednie Nostradamusa sie sprawdzają-albo faktycznie są takie ze można do nich przypisać wszystko
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Czasy mamy zresztą takie, że wszelkie znaki, mające zwiastować koniec świata już się dzieją i to od dawna... Kataklizmy, zepsucie moralne itd.
Chociaż jesli wierzyć w przepowiednie to Polska ma nie ucierpieć tak bardzo. No i faktycznie- na tle innych krajów u nas jeszcze wartości takie jak rodzina czy życie wciąż mocno sie trzymają. Wiadomo, idealnie nie jest. Ale to co jest w innych krajach to masakra... |
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
Takie "przepowiednie" są dla ludzi 'słabych' mam na myśli, którzy uwierzą w takie brednie. Prawda jest taka, że każdego dnia ileś tam setek ludzi przeżywa swój koniec świata : bo ktoś bliski umarł, zginął w wypadku, wybuchła wojna, atak terrorystyczny itp itd
Swoją drogą słyszałam również o tym że w październiku ubiegłego roku miała wybuchnąć III wojna światowa, a w maju 2011 ma być koniec świata, a 2012 jest odwołany bo niby Majowie się pomylili. Ogólna parodia ![]()
|
#1897 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothka a no racja, mimo wszystko jeszcze nie jest tak źle
Soul no fakt, a tu dalej nie widać tej wojny mój chłopak ciężko wierzy w 2012, ja jako tako nie, ale takie ukłucie niepewności czasem mam jak czytam takie rzeczy
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda jest taka, że jak chce się coś udowodnić, to argumenty-lepsze czy gorsze- zawsze się znajda...
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z walentynkowego kebabu. Mordę mi wypaliło ostro, ale jaki pyszny był
![]() Nie wierzę w koniec świata w 2012. Miał być już miliony razy. W 1000 roku oczekiwali końca świata, w 1999 miał być koniec świata, w 2000 miały się powiesić wszystkie komputery, a niedawno miała wybuchnąć III wojna światowa. Nie wierzę. Zresztą czy to ma znaczenie? jeśli będzie - wszyscy zginiemy. Lepiej żyć tak, jakby go miało nie być ![]() PIOSENKA O KOŃCU ŚWIATA W dzień końca świata Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji, Rybak naprawia błyszczącą sieć. Skaczą w morzu wesołe delfiny, Młode wróble czepiają się rynny I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć. W dzień końca świata Kobiety idą polem pod parasolkami, Pijak zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa I noc gwiaździstą odmyka. A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i archanielskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki trzmiel nawiedza różę, Dopóki dzieci różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując pomidory: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie.
|
|
|
|
#1900 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothka tak tak baba Wanga-chociaż gdzieś wybuchły zamieszki w listopadzie-ale nie pamiętam gdzie
![]() Gaja oo kebab mniam-dawno nie jadłam-jeszcze takiego ostrego ![]() a tą piosenkę widziałam
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na Gocław do Kebab Queen
![]() To Miłosz popełnił. Tak mi się akuratnie wpisała
|
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Z chęcią się kiedyś wybiorę
![]() a teraz idę się ogarnąć i jadę do babci-jestem ciekawa tej płyty z wesela ![]() do wieczorka ![]() udanego dnia wszystkim ![]()
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, było cos w listopadzie i miało się przerodzić w III wojnę
![]() Jeszcze 2,5 godziny Tez bym się wybrała na kebaba, ale T jest na diecie, więc głupio jeśc samej ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Jaka tu cisza ja juz skończyłam zadanie, jakie miałam dzisiaj zrobić i nudzę się dalej
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2011-02-14 o 14:25 |
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mial byc koniec swiata w 2012 to by nademna wisialo juz milion kredytow
,a ja lezalabym teraz z tz na bora bora i popijala drinka![]() Koniec swiata nastapi jak zginie gatunek ludzki,czyli jeszcze kawalek Spojrzcie coraz mnie sie rodzi dzieci ,mnostwo par decyduje sie tylko na jedno dziecko albo wcale ,co dawniej bylo nie do pomyslenia, moja babcia ma 8 dzieci ,a moj dziadek mial podobno 11 rodzenstwa!A w dzisiejszych czasach ,rodzina z osmiorgiem dzieci juz jest nazywana patologia ,a co dopiero z 12.Poza tym chemia nas zabije,katastrofy ,kelski i czesto brat brata niestety. Kamea to ty dzisiaj dluzej siedzisz>?? Ja zaraz zmykam , skocze do domu po ciasto i do mojego chorowitka
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj pracuję od 9 do 17
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałam tak tż się oświadczył
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Jak fajnie!!!!!
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Weszlam i taka informacja!!!!!!! Super, ale czad!!!!!!!!!!!!!!!
I pierscionek co by bloga uzupelnic ![]() Ja ide robic kawe z przepisu Kini
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULUJE!!!!!!
a ja wlasnie odebralam kwiaty;D moj NAJDROZSZY wyslal mi kwiaty poczta kwiatowa;DDD piekne;DDDD |
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Ale informacja
Gratuluje !!!
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje
A teraz opowiadaj wszystko po kolei i pokazuj pierścień
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to jest u Ciebie ale u mnie tylko ja z calego roku zostalam nieobroniona i dziwnie sie z tym czuje. bede mgr rok pozniej niz wszyscy ludzie ode mnie z roku pomijam ze promotorka fochy strzela z powodu braku tej obrony![]() no i niestety tez na bezrobociu siedze ![]() Cytat:
i teraz sie w zasadzie z nikim ze studiow nie kontaktuje... dobrze ze sie dowiedzialam tzn mowisz o pracy dorywczej na umowe oczywiscie? bo jakbym pracowala na czarno to i tak sie nie dowiedza nie?![]() a propos wlasnego biznesu to ode mnie z roku kilka osob otworzylo swoje wlasne gabinety dietetyczne (wiem z fb of kors ) i sie zastanawiam skad oni na to kase wzieli? ja tez moze kiedys otworze swoj gabinet, a co ![]() oo jaki przepis?? ![]() a mi jest troszke smutno bo TZ przyszedl z pustymi rekami a myslalam ze chociaz jednego kwiatka przyniesie... no owszem w sobote dostalam tego lizaka ale jednak...za to ja dalam mu serce z piernika dekorowane i z napisem "kocham Cie", i dodatkowo kupilam dla nas po 2 ciacha i zjedlismy przy herbatce ![]() aa no bo dzis oprocz walentynek mamy rowne 4,5 roku razem takie malutkie swieto![]() Kohnelia gratulacje!!!
Mąż i żona Edytowane przez kasia.diet Czas edycji: 2011-02-14 o 17:17 |
||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znow zapodzialam gdzies linka do bloga o zareczynach... ehhhhh
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Kohnelia OPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!!!
Takie cos mi i mamie wyszlo ![]() Kinia, a to mleko to nie musi byc jakies bardziej tluste? Bo troche nam sie w gruncie rzeczy rozplywalo wszystko... Albo moze dluzej trzeba pienic?
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
yeaaaaaaaaah super!!!!
gratulacje dla Was![]() bardzo się cieszę Waszym walentynkowym szczęściem i czekam na relację ![]() ja na walentynki dostalam bukiet 15 fioletowych tulipanów i poszliśmy do kawiarni na herbatę, naleśnika i ciacho, a na początku kwietnia jedziemy do krakowa, połączenie walentynek i 30 miesięcy (a ode mnie tż dostanie jutro bilety do teatru na srodę )
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
O baby ale cudnie z tymi kwiatami
![]() Ja dostalam walentynkowego smsa ![]() Kasia, taki przepis - troche go skorygowalam :P KAWA LATTE
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, robie tak samo
myslalam ze to bedzie cos czego jeszcze nie znam tylko z likierem albo syropem nigdy nie probowalam ale kiedys kupie i zrobieaz sobie pojde zrobic taka latte ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- no i gdzie ta Kohnelia hmm? pewnie poszla do narzeczonego zamiast nam tu opowiadac ![]()
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Albo zazdrosnicom opisuje, a nam nie
No to ode mnie tez macie walentynke ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Alice - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzin
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjj gratuuuuuuuuuuuuuuuuuuull lllllllluuuuuuuuuujeeeeee eeeeee!
poka pierdzionek:d a ja od tz dostalam wielkie nic aleeee uwaga postep sam z siebie smsa napisal co tam u mnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

ja to bym pewnie poszła-chociaż my się od siebie jeszcze nie zaraziliśmy nigdy

bo juz zaczynam sie w tym gubić