|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
A Wy ciągle o tych dietach ![]() Czemu ja nie umiem sie powstrzymać od jedzenia tego co tłuste lub słodkie ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
a moj Duracelek właśnie wszedł sam do łóżeczka i zasnął bo mamusia wizażem zajęta lecę go przykryć ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- focie mamusi prosze ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
jestem leniem i pewnie fotki będą jak tż cyknie i wrzuci na picase
![]() kareninka, 3 chyba najfajniejszy chyba wyślę go do Was to zmieni zdanie i kupi ![]() co do czekolady... ahhhh! kocham! Ritter (brombi, teraz w lidlu była za 2.99 ), milke, a najbardziej nussbeiser (nie pamiętam jak sie pisze dokładnie) z całymi orzechami.. mhhmmm.. nawet gorzka mi smakuje Macie jakiś pomysł na fajny walentynkowy obiad ale dietetyczny?coś z piersi kurczaka np? Agusia - nooo, tylko cyce im w głowie ![]() Blanka poszła spać, jak wstanie pewnie na jakiś spacerek skoczymy.. niech już będzie wiosna, to ubieranie zimą mnie wykończy |
|
|
|
#4623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez siebie lubie chudą bez cycków ale nie pamietam siebie juz w takim wydaniu
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2011-02-14 o 10:24 |
||
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
witam walentynkowo
![]() nasze plany na walentyny nieco uległy zmianie ale odbijemy sobie w następny weekend ![]() Nila pije mleko 2/ 3 razy dziennie. około 6 rano - 150ml i przed drzemkami 120ml. teraz powoli przestawia się na 1 drzemkę więc różnie z tym mlekiem. oprócz tego uwielbia kaszki. około 8 i przed snem je po 180ml kaszki. oprócz tego obiadek jednodaniowy , drugie śniadanko i podwieczorek. czyli właściwie 5 posiłków + 2 lub 3 x mleko. nie za dużo tego? |
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc mamusie
jakos ostatnio tylko wpadam i wypadam na wizaz,nie moge cos ostatnio wbic sie w watek a to wszystko wina tego ze zagladam i uciekam ale po pracy juz zupelnie nie mam na nic sily dzis mam na 2 zmiane i mlody wlasnie mi padl,zmeczyl sie na rehabilitacji i padl wiec wieczorem jak go odbiore od siostry to pewbnie albo bedzie spal albo bedzie ryk EAchhhhh mam juz dosc a tz znowu dzis nie bedzie,pewnie wroci dopiero w pt wieczorem Normalnie zazdroszcze tym mamusiom co maja mozliwosc byc tylko z dzieckiem w domu ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Brombi fajnie ze jestes,Filus super Wszystkie dzieciaczki słodkie ale najbradziej rozbawia mnie zawsze Gochowy Wojtus,ten to wszedzie zasnie hehehe,jest przesłodki A co do Dukana to powodzonka Wam zycze ja czaje sie zeby znowu zaczac i zaczynam co chwilke i zaraz sie pokusze na cos i po diecie,drugi raz ciezzzzzzzzzko zaczac mi ale Wam powodzenia zycze Ostatnio juz ponad 3,5 kg zrzucilam w tydzien i przyplątało mi sie jaies choróbsko wiec musialam sie leczyc miodem,syropami wiec diete znowu trafiło
|
#4627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w liceum, to wazylam ok 50-52 kg, gdzie przy moim wzroscie wszystko na mnie wisialo, tylek mialam jak u faceta, wklesle posladki, takze 55 kg to dla mnie max ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my tez mielismy dzis pobudki chyba co godzine, Sandra zatkany ma nos, co chwile kaszle, a do pracy trzeba bylo wstac ![]() Cytat:
![]() I jeszcze zapomniala dodac, ze Brombusiowy Filus to przystojniacha jak sie patrzy
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2011-02-14 o 12:54 |
||||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
heheh fakt, Wojtuś i jego zasypianie są the best
Agusiu, nie chce Dukanowych, chce dietetyczne ale w takim sensie, że mało kaloryczne.. wymyśliłam w końcu moje ulubione polędwiczki po meksykańsku Blance kupiłam pierogi z truskawkami, mam taki znajomy sklep gdzie wiem,ze są domowe,pyyycha. I co? Sama musiałam zjeść Guciu, współczuje choroby i pracy po nieprzespanej nocy.. ja jestem takim śpiochem, że jak mi się Blanka obudziła o 6.30 w niedziele to nie wiedziałam co się dzieje.. a spałam jakieś 7.5 h kiedyś jak miałam na uczelni wolne, tż szedł do pracy to chodziliśmy spać ok 23-24 i jak dzwonił o 11-11.30 dopiero się budziłam.. ahhh... miło powspominać
|
|
|
|
#4630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj malz nie ma zbyt wiele do powiedzenia w kwestii zabawek bo to ja spedzam z malym czas i to dla mnie jest ewentualne odciazenie jesli on sie czyms ladnie bawi...wiec tz'ta nie pytam, jesli cos widze ciekawego to kupuje i juz.... ![]() Cytat:
Trzymaj sie kochana Cytat:
To by sie dogadali z André... ![]() A Sandrunia chodzi do zlobka teraz? Duzo zdrowka A to kacik André w salonie teraz, ma taki miekkie podkladki, na ktorych moze sie turlac, lezec...sklada sie je na pol IMG_3759.jpgTo kosz na zabawki, tylko widze, ze wyszedl troche rozowawy...ale jest taki koralowy czerwony IMG_3760.jpg A to ostatnie wspomnienie kojcaIMG_3758.jpg
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-14 o 13:33 |
|||
|
|
|
#4631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane w ten piękny walentynkowy dzień
U nas weekend taki sobie, wczoraj tak mnie mąż wkurzył że no niech żyje męska domyślność..![]() Cytat:
), gdzie najchętniej pokazuje mi wszystko co jedzie, i mało z wozka nie wypadnie tak sie ogląda za autobusem czy ciężarówką... A koło zaparkowanego samochodu spokojnie przejść nie można bo musimy dotknąc każdej lampy. Tylko czekam kiedy sie jakiś alarm włączy![]() Swoją drogą to fasycynujące jak szybko się ujawniają takie damsko-meskie róznice, nie sądzicie? Takie małe szkraby i już albo autka, albo proszę np. Blania-mała mama. Cytat:
![]() Widocznie za słabo chcesz ![]() Widzę, że temat diet się rozwinął - nieuchronnie wieosna się zbliża ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też sie przyłączam do zachwytów nad Filusiem i ogólną radością z odwiedzin Brombi.
|
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
hmmm.. my też rozważamy wyjazd kojca z salonu, ale ile razy nad tym myślimy bo Blanka go nie używa to nagle jej się przypomina i tam buszuje
![]() Konspi, Blanka też uwielbia autka, mówi brum brum jak tylko jakieś widzi, a jej samochodziki z duplo to poza żyrafą ulubiony element całego zoo myślę, że jakby wasi chłopcy dostali wózek z lalą to tez by się chętnie pobawili ![]() Lekka kolacja i winko mówisz... to my późny obiadek i też winko jak mała zaśnie a polecam nowego drinka, sok aloesowy z wódką, pyyyycha! smakuje jak winogrona w płynie
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak bylam mala to mialam cala kolekcje autek
![]() Czy tylko ja nie szykuje nic na Walentynki??
|
#4634 | |||
|
Zadomowienie
|
heloł
![]() no to mamy 7 ząbków. Przebiła się dolna dwójka Cytat:
to tak mniej więcej u nas wygląda o ja też Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie kupujesz sok aloesowy? bo ja go tylko piję w sushi barze, a w sklepie jeszcze go nie widziałam ![]() nie tylko i parking nr 3 |
|||
|
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
Karenina - ja nie tylko nie szykuję nic, ale nawet wychodzę do kina i to z siostrzenicą. Akurat leci film, na jaki chciałyśmy się wybrać, a Walentynki to z TŻtem codziennie możemy sobie zrobić
Kosz fajny, ale to chyba nie wszystkie zabawki Andre się w nim mieszczą![]() Millka też często bawi się autami brata - właściwie chyba częściej niż swoimi zabawkami. Generalnie nadal caaaały czas jest ze mną. Nawet jak stoję przy zlewie, to włazi między moje nogi, a szafkę od zlewu. Przy kompie to samo... A mnie to po prostu parzy ze złości, bo ani chwili sama się sobą nie zajmie i już naprawdę oddechu brak, a jeszcze jak jestem zdechła, to już całkiem się wkurzam
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie mamy az tyyyyylu zabawek...nie wiem skad takie przekonanie.... w salonie stoi teraz tylko ten kosz, ktory jest pelny moze w polowie ![]() André umie sie ladnie sam bawic...jak chce...np. teraz siedzi na podlodze i odkreca i zakreca kartonik po mleku...juz z 10 minut tak..... ![]() Ela, Asia dobrze, ze nie jestem jedyna, bo jeszcze bym jakichs wyrzutow dostala... ![]() A teraz a propos parkingu....zapomnialam dodac, ze ten nr 3, ktory zrobil taka furore kosztuje kolo 250 zl...a pozostale tak do 100... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-14 o 15:23 |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a widzisz jaki mamy dobry gust
|
|
|
|
|
#4638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz lezy na wilekim misiu... Zainspirowałas mnie tym sokiem aloesowym... ,myślalam, ze tylko na włosy go będę używać![]() Przecież siebie szykujesz, pisałaś? ![]() Ja oficjalnie jestem jeszcze po wczorajszym lekko obrażona, ale fileta rozmroziłam. Zrobię tylko takie chrupaki w panierce z dipem ![]() Cytat:
![]() Gratulujemy ząbkow ![]()
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie caly tylko troche...i to dawno... ![]() Pisalam, ze jak mnie cos najdzie...a poki co nic nie naszlo... Po drzemce malego wzielam sie za reorganizacje jego pokoju....przelozyam kacik zabaw w inny rog pokoju i...nie wiem czy mi sie podoba... Poza tym musze sporo zabawek juz sie pozbyc, bo tylko zajmuja miejsce...no i nie mam pojecia, co z nimi zrobic???? Wyrzucic szkoda.... ![]() Ale musze zrobic miejsce na tory, zoo i ten parking... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-14 o 16:36 |
|
|
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Karenina ja bym sprzedała na allegro to co zbędne.
Parking też 3eci mi się podoba ale cena nie kłamie ![]() I ja również nic na walentynki nie szykuje- Tż idzie na nocke do pracy, po drugie nie odczuwam takiej potrzeby szykowania czegokolwiek. |
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki moje szwarne, winszuja Wom skuli Świyntego Walentego wiela przania i gryfnych szaców
![]() Dziękuje Mamusie za komplementy pod adresem mojego pierworodnego Wiem, zeżarliśmy z TŻtem dwie przez weekend ![]() Mnie się nie wydaje dużo, ale ja mam w domu mały odkurzacz ![]() Cytat:
Kochanie, a ile już schudłaś tak w ogóle od maja? Wróciło Ci coś, jak się nie trzymałaś diety? Ja też nic nie szykuję. Kolacji nie zrobię, bo jestem na diecie, od razu przejdziemy do tego co po kolacji ![]() Umawialiśmy się, że nie obchodzimy Walentynek w tym roku, ale TŻ przyniósł oczywiście kwiatki ![]() I już nie pamiętam co chciałam jeszcze , a tak poza tym napisanie tego posta zajęło mi 1,5 godziny, bo mnie rodzina rozpraszała
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Witam taka jestem padnieta ze masakra ale w sumie to nioe wiem czym
![]() Z pracy zrocilam o 12 i potem my sie z Kamilka szlajaly po rodzinie bo Tz pojechal do pracy. Najpierw bylysmy u mojej mamy potem do pra babci potem do cioci a na koniec jeszcze tesciowa my zaliczyly wrocily my na samo kompanie i mala juz spi chyba jutro was nadrobie bo dzis to weny nie mam
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć walentynkowo
Karol w końcu zasnął, a tak niedobry dziś był przez tą pupę odparzoną, dzwoniłąm do lekarza i kazał odstawić ten antybiotyk. Tż umierający w łóżku, resztką sił podarował mi kwiaty i padł Też już nie mam sił. Pragnę urlopu, chociaż tego zaległego. Cytat:
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wlasnie obżeram sie ciachami
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Piotruś jak mama myje gary włazi między nogi, wręcz ja odpycha żeby otworzyć szafke pod zlewem i bawić się garami, mieszać w nich, udawać, że myje, wyciągać i układac jeden na drugim
Brombi za życzonka orginalne ![]()
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Syszalysscie o tych blizniaczkach co zaginely?? Ojciej je porwal i najprawdopodobniej zabil i sam tez popelnil samobójstwo. Masakra normalnie.
http://fakty.interia.pl/fotoreportaz...,1412731,1,558
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zmywarka, ale za to Młody jak tylko jest otwarta, to chce się wspinać na klapę i maca widelce
Oj Ty ![]() Nieładnie tak kusić człowieka na diecie
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja dzis pierwszy dzien diety i tesciowa mi wlasnie przywiozla bigos torta miche ciasta kotleciki salateczki krokiety JESZCZE niczego nie zjadlam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

) )
ktory fajnieszy...?

chyba wyślę go do Was to zmieni zdanie i kupi
), milke, a najbardziej nussbeiser (nie pamiętam jak sie pisze dokładnie) z całymi orzechami.. mhhmmm.. nawet gorzka mi smakuje

w salonie stoi teraz tylko ten kosz, ktory jest pelny moze w polowie