Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 13:56   #2881
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
jakoś mi się nie wydaje - przecież zastrzegli, że promocja jest ograniczona.. rozdawanie innych koralików, do tego tak drogich, raczej już by im się w ogóle nie opłacało
mam taką nadzieję, bo jak gdzie indziej tak robili
nie warto się było spieszyć jak widać
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 14:10   #2882
myszka__77
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Może ta promocja była tylko w sobotę?
Zresztą nie będę się głowić, ja jestem bardzo zadowolona, że mnie się udało trafić na taką okazję i mam nadzieję, że zrobią podobną promocję w Dzień Kobiet.
Stary 2011-02-14, 14:10   #2883
sajf
Zakorzenienie

Wszystkie nowe pandorki są przepiękne klask i:- brawa dla wszystkich .
Mirell - Sliczne nabytki
Paulinka piękne foto na FB
A już niedługo trollowy szał

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 14:18   #2884
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Jakoś tu tak spokojnie dzisiaj

Dobra, zrobiłam co trzeba, więc przyszedł teraz czas na moje zakupy
Jestem strasznie zadowolona, że poszłam do Yes'a a nie do Pandory, bo po pierwsze w Yes'ie nie było wcale ludzi, za to w Pandorze tłumy
A poza tym, to bardzo miły pan Maciek specjalnie dla mnie ściągał z wystawy koraliki, które chciałam i stwierdził, że jestem specjalistą od Pandory, bo jak tylko się o coś pytał, to szybko mu odpowiadałam, aż później powiedział, że już się o nic nie pyta, bo ja i tak wszystko wiem
Namawiał mnie na srebrna bransoletkę, no ale że byłam już spłukana to nie kupiłam, ale wiem, że niedługo będę musiała to zrobić
Co do gratisowych muran, to było ich chyba tylko 10 w takich oddzielnych woreczkach schowanych pod ladą. W ogóle to chyba byłam pierwszą osobą, która się zainteresowała tą promocją, bo później ten chłopak się zastanawiał, jak wbić na kasę ten gratis I tak się zestresował, że musiałam mu powiedzieć, ile ma mi wydać reszty
No dobra, koniec gadania, czas na fotki
Paulinko, piękne zdobycze
Stary 2011-02-14, 14:21   #2885
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
mam taką nadzieję, bo jak gdzie indziej tak robili
nie warto się było spieszyć jak widać
na pewno by ogłosili gdzieś taka promocję, myślę, że to jakieś niedogadanie i niedopatrzenie pań w pandorze - tak samo jak wtedy, gdy zamiast serduszka bo się skończyły, pozwoliły wybrać korala za 99 zł
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 14:26   #2886
Tinka*
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Powróciłam do świata żywych w piątek byłam na urodzinach u koleżanki ale niewiele piłam, za to w sobote zrobiłam taki reset o jakim dawno marzyłam Wylądowałam tańcząc na barze z solenizantką i moją przyjaciółką. W 3 klubach byłyśmy.. troche nas poniosło. Ale co tam lubimy babskie imprezy.. No i w niedziele nawet nie dotykałam laptopa bo nie dałam rady..
Przyjdę do domu to może zajrze do Was, bo w pracy nie mam czasu...

p.s dziewczyny, macie śliczne łupy!!

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 14:27   #2887
martinia
Zakorzenienie

no no Tinka zaszalałaś
Stary 2011-02-14, 14:28   #2888
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno by ogłosili gdzieś taka promocję, myślę, że to jakieś niedogadanie i niedopatrzenie pań w pandorze - tak samo jak wtedy, gdy zamiast serduszka bo się skończyły, pozwoliły wybrać korala za 99 zł
oby bo inaczej bym się załamała

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Powróciłam do świata żywych w piątek byłam na urodzinach u koleżanki ale niewiele piłam, za to w sobote zrobiłam taki reset o jakim dawno marzyłam Wylądowałam tańcząc na barze z solenizantką i moją przyjaciółką. W 3 klubach byłyśmy.. troche nas poniosło. Ale co tam lubimy babskie imprezy.. No i w niedziele nawet nie dotykałam laptopa bo nie dałam rady..
Przyjdę do domu to może zajrze do Was, bo w pracy nie mam czasu...

p.s dziewczyny, macie śliczne łupy!!
właśnie zastanawiałam się gdzie Cię wcieło
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 14:30   #2889
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
oby bo inaczej bym się załamała
noo ja też.. ale cieszę się, że Myszce się udało
Stary 2011-02-14, 14:32   #2890
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Wstałam dzisiaj rano i obfotografowałam moje walentynkowe cuda

Od siebie mam szarą i srebrną bransoletkę + dwa murano gratisowe. Od mojej kochanej córy koralik z dziewczynką + własnoręcznie robioną, cudną kartkę walentynkową , od TŻ koralik z błękitnymi cyrkoniami (ładnie pasuje do murano niebieskiego i teraz już nie jestem taka pewna, czy chcę je sprzedać?). Jak tylko TŻ usłyszał, że świętujemy Walentynki w niedzielę, bo w poniedziałek praca, itd i nie będzie czasu, to szybko wyleciał z domu, mówiąc, że jedzie do Lidla po pomarańcze na sok i pognał jak się później okazało do Pandory w Magnolii .

Zrobiłam też fotkę charmsa, który przyszedł do mnie w zeszłym tygodniu: flakonik perfum - replika Sabo. Na końcu jest zdjęcie Pana Samochodzika z cudnymi cyrkoniowymi reflektorami - zakochałam się w tym koraliku na amen, jak zobaczyłam go w Beatrixie, udało mi się go kupić na ebay i już się nie mogę doczekać, kiedy dotrze w moje łapki
Miramar, piękne koraliki

Może któraś z dziewczyn z Łodzi wpadnie do Manu sprawdzić, czy nadal jest ta prom.

Martinia
, kurcze... mam wrażenie, że sugerujesz, że drugi koralik też kupiłam, czy co, czy jak..?

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-02-14 o 14:41
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 14:45   #2891
martinia
Zakorzenienie

nie Myszko - piszę, że fajnie, że Ci się udało dostać drugiego korala gratis i że takie rzeczy się zdarzają, bo wcześniej podobną sytuację miała jedna z nas (przepraszam ale nie pamiętam już kto ) i jak skończyły się serduszka to zamiast ich mogła wybrać koralika za 99 zł jako gratisa..
no i co za tym idzie, że nie tylko jakiś tam niedogadania zdarzały się w yes, ale w Pandorze również (że np. w jednym salonie dostawało się serce za kwotę 299zł, w innym trzeba było wydać powyżej 299zł - choćby 300zł, a w jeszcze innym zamiast serca dawali innego korala)

Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-02-14 o 14:47
Stary 2011-02-14, 15:05   #2892
kluczymordka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Może ta promocja była tylko w sobotę?
Zresztą nie będę się głowić, ja jestem bardzo zadowolona, że mnie się udało trafić na taką okazję i mam nadzieję, że zrobią podobną promocję w Dzień Kobiet.
O tak, na Dzień Kobiet by się przydała nowa promocja
Chociaż wątpię , bo Dzień Kobiet jest trochę zapomniany.
To juz prędzej na Dzień Matki coś zrobią
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:14   #2893
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Dzień Dobry
Cudowne macie łupy
Myszko
super, że tak się udało z tymi koralikami!!! (ale zazdroszczę)
Chciałam napisać dziewczynom, które tak jak ja zamawiały w Kruku puzzla około 2 lutego (lub inne chamilie), że dziś dostałam maila "przesyłka w drodze"
Wiec myslę, że Wam też już wysłali koraliki

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:26   #2894
paulina95
Wtajemniczenie

Dzień dobry Jejku, jutro muszę wcześniej wstać, bo inaczej znowu spędzę dwie godziny przed komputerem, żeby nadrobić to, co napisałyście No ale dzisiaj musiałam odespać pół roku szkolnego, więc należało mi się

sorina, netbook jest śliczny, ale za taką kasę można kupić coś, co ma lepsze parametry i tak jak dziewczyny pisały, dokupić skina Ja miałam mieć tą poprzednią wersję, którą wklejała Ilios, ale jak sprawdziłam parametry, to stwierdziłam, że dla samego wyglądu nie warto. I zamiast niego kupiłam 15calowego Samsunga, którego kocham tak samo jak Pandorę A za jakiś tydzień będę miała jeszcze takie cudeńko: http://www.notebookcheck.pl/Nowinka.1030+M5181f621c99 .0.html
Co prawda nie powala jakoś swoim wyglądem, ale za to ma baterię, która trzyma niewiarygodnie długo, no i jeszcze GPSa A poza tym to nawet nie wiem czemu, ale ja się w nim zakochałam, jak tylko go zobaczyłam, więc widocznie coś w sobie ma No i ma lepsze parametry od tego HP, a cena jest niewiele wyższa Co jak co, ale mi nie wolno kupić byle jakiego sprzętu, bo mój brat jest informatykiem i później by mi wypominał No i ja przez niego czy chcę czy nie chcę też się tym interesuję

ania_trojaczki, super zakupy dziewczynom zrobiłaś Zdjęcie Trollowe na FB polubione, to z pierścionkiem Pandorowym też A tak w ogóle, to ja się w tym Twoim pierścionku zakochałam i teraz zbieram na niego kasę

agnes_lakuss, witamy Koniecznie wstaw fotki swojej kolekcji Co do skórki, to ja mam w nadgarstku 14,5cm i mam podwójną 35cm, tak więc Ty chyba powinnaś wziąć 38cm

Miramar, piękne wszystko

Mirell, super, że wróciłaś Nowe Trolle przepiękne No i widzę, że ktoś dzisiaj wstał o podobnej godzinie, co ja

myszka__77,dziękuję Twoje nowe Pandorowe nabytki piękne I cała bransoletka też śliczna

Tuna, słoń jest śliczny, taki malutki, ale ma w sobie to coś Też go będę musiała w końcu kupić Tylko póki co mam przesyt charmsowy, więc sobie leżą w pudełku i czekają, aż znowu je pokocham

sajf, dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba moja fotka

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:34   #2895
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwa2008 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Cudowne macie łupy
Myszko super, że tak się udało z tymi koralikami!!! (ale zazdroszczę)
Chciałam napisać dziewczynom, które tak jak ja zamawiały w Kruku puzzla około 2 lutego (lub inne chamilie), że dziś dostałam maila "przesyłka w drodze"
Wiec myslę, że Wam też już wysłali koraliki
Zamawiałam i wpłacałam zaliczkę w Kruku na dwa murano Chamili 4.02. i na razie cisza, co mnie nawet cieszy, bo kasy brak i czekam na jakiś napływ gotówki.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kluczymordka Pokaż wiadomość
O tak, na Dzień Kobiet by się przydała nowa promocja
Chociaż wątpię , bo Dzień Kobiet jest trochę zapomniany.
To juz prędzej na Dzień Matki coś zrobią

Na Dzień Matki to na pewno zrobią i pewnie w podobnym stylu do promocji z zeszłego roku, tylko zawieszka moze być inna, no i kwota zakupów być moze takze ulegnie zmianie (wiadomo dlaczego ).
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:42   #2896
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
nie Myszko - piszę, że fajnie, że Ci się udało dostać drugiego korala gratis i że takie rzeczy się zdarzają, bo wcześniej podobną sytuację miała jedna z nas (przepraszam ale nie pamiętam już kto ) i jak skończyły się serduszka to zamiast ich mogła wybrać koralika za 99 zł jako gratisa..
no i co za tym idzie, że nie tylko jakiś tam niedogadania zdarzały się w yes, ale w Pandorze również (że np. w jednym salonie dostawało się serce za kwotę 299zł, w innym trzeba było wydać powyżej 299zł - choćby 300zł, a w jeszcze innym zamiast serca dawali innego korala)
Ja Ja tak dostałam
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:58   #2897
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
Ja Ja tak dostałam
No właśnie Mexx.. już więcej nie zapomnę
Stary 2011-02-14, 16:32   #2898
Achika
Zadomowienie

tez mialam wczoraj takiego kaca ze myslalam ze umre...nie wspomne o tym ze w sobote opilam swoja obrone i zerwalam klisze eh ;/ jeszcze dzis mam mdlosci poalkoholowe....a ci z Bontempo...no trudno nie chca dac nagrod pocieszenia to nie...zaluje teraz tylko ze zawracalam glowe 230 osobom:P
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:56   #2899
ilonka_hh_
Rozeznanie

Hej

Miramar
super nowości i cała bransoletka

Mirell Piękne Trolle

myszka_
też śliczności

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;25081069]http://wyborcza.pl/1,75478,9099705,N...skarbowce.html

dla poprawienia humoru się uśmiałam[/QUOTE]

Zawsze można jeszcze powiedzieć, że pieniądze ze zbierania runa leśnego - też nieopodatkowane

Udało mi się opanować w Trolach i kupiłam sobie tylko jeden koralik Nie Zapomnij Mnie Wcześniej nie zwróciłam na niego uwagi, sprzedawca mi polecił i spodobał mi się bardzo Zdjęcia kiepskie, ale coś tam widać. To teraz odwyk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7256.jpg (68,6 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7255.jpg (85,9 KB, 56 załadowań)
ilonka_hh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:58   #2900
paulina95
Wtajemniczenie

Ilonka, śliczny koralik, jest na mojej liście Must have

Stary 2011-02-14, 17:02   #2901
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Ilona- właśnie czekam sobie na niego To mój prezent walentynkowy
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:05   #2902
gosia28201
Przyczajenie

a czy można kupić zestawy róznych zawieszek i potem samemu zrobić charmsy?W sklepie z biżuterią jeden gotowy kosztuje od 3 zł taki w srebrnym kolorze z cyrkonią ale nie srebrny pomyślałam że skoro oni to tak tanio sprzedaja to może samemu zrobić wyjdzie jeszce taniej.
gosia28201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:05   #2903
sajf
Zakorzenienie

Moja dzisiejsza walentynka dodarła z verony- może to mało romantyczne kupiłam sama za kasę którą dostałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rybka 003.jpg (34,8 KB, 31 załadowań)

Stary 2011-02-14, 17:12   #2904
paulina95
Wtajemniczenie

sajf, śliczna rybka A co do romantyczności, to dużo z nas sobie zrobiło samemu prezenty walentynkowe i chyba nikt tego nie żałuje No przynajmniej ja się do tych osób zaliczam

Stary 2011-02-14, 17:16   #2905
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosia28201 Pokaż wiadomość
a czy można kupić zestawy róznych zawieszek i potem samemu zrobić charmsy?W sklepie z biżuterią jeden gotowy kosztuje od 3 zł taki w srebrnym kolorze z cyrkonią ale nie srebrny pomyślałam że skoro oni to tak tanio sprzedaja to może samemu zrobić wyjdzie jeszce taniej.
próbować zawsze można - wolna wola, jest wiele filmików pokazujących jak się robi przywieszki z różnych materiałów- pytanie co cchesz nosić ??? i o jakich zawieszkach mówisz?
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:19   #2906
cynnamon
Zadomowienie

ale wam fajnie, macie prezenty walentynkowe, ja nic nie dostałam
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:28   #2907
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia28201 Pokaż wiadomość
pewnie że można biżuteria robiona samodzielnie te może być ciekawa, jeśli tylko potrafisz i lubisz -to chyba nie ma problemu.

Stary 2011-02-14, 17:31   #2908
martinia
Zakorzenienie

Sajf śliczna rybka!

Ilonka piękny ten koralik

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
sajf, śliczna rybka A co do romantyczności, to dużo z nas sobie zrobiło samemu prezenty walentynkowe i chyba nikt tego nie żałuje No przynajmniej ja się do tych osób zaliczam
ja też - i wcale nie żałuję

Cynnamon ja nie mam od kogo dostać (no chyba, że od siebie samej ) i to jest już w ogóle smutne... ale dzień się jeszcze nie skończył, nie wiesz co jeszcze może Ci przynieść
Stary 2011-02-14, 17:37   #2909
cynnamon
Zadomowienie

obawiam się, że wiem - będę się uczyć i d*pa z walentynek
ja swojemu mężowi przynajmniej kartkę wrzuciłam do skrzynki, oczywiście nie wyjął nawet

dziewczyny chciałam wam pogratulować wygranych!!! świetnie nam idzie
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:38   #2910
dagienka
Zadomowienie

Dziewczyny, tak dużo pięknych rzeczy wkleiłyście w ostatnich dniach, że dostaje ślinotoku

Wszystkim gratuluję nabytków i prezentów walentynkowych
Szczególnie tym szczęściarom, co dorwały piękne muranka w kropki i koraliki z Pandory Raz na jakiś czas promocja, ale bardzo fajna

Nowych zakupów Trollowych też gratuluję!
Ja na dniach może wstawię swoją kolekcję i też przechodzę na odwyk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości