|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za 4 tygodnie juz rodzic bedziesz o matko... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja dostalam na walentynki od małża upragniony podkład, na ktory chorowalam kolezanka w perfumerii-kosmetycznym m idoradzila i tz mi kupil ![]() aha i kupilam sobie szlafrok do szpitala, nowy stanik bo za ciasny, majtki i skarpetki
|
||||||
|
|
|
#1262 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
Właśnie na niego zachorowałam. Mogłabyś mi zdradzić, gdzie go kupiłaś??? bardzo, bardzo, bardzoooo ładnie proszę
|
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. O klinicznej czytałam ostatnio dużo dobrego i to samo powiedziała mi ta dziewczyna, którą poznałam w laboratorium (na glukozie) - ale też lepiej mają dziewczyny, których lekarze tam pracują (choć to pewnie standard we wszystkich szpitalach)... Mój gin. niestety nie pracuje w żadnym z państwowych szpitali, a na poród w placówce zwyczajnie mnie nie staćNo i problemem jest zzo - praktycznie nie ma możliwości takiej usługi w żadnym z trójmiejskich szpitali (jak już to najszybciej w Redłowie, który z kolei opinię ma do bani)...- Wejherowo ma sprawę za nielegalne pobieranie opłat, a inne szpitale tłumaczą się brakiem anestezjologów ![]() Aha - a na Zaspie zamiast zzo proponują dolargan. Fajnie, tyle że działa b. krótko - tak naprawdę tylko godzinkę, strasznie otumania (jakby ktoś uderzył młotkiem w głowę) i ból znosi maksymalnie w 30-40 % (oczywiście to moje odczucie)... Cytat:
|
||
|
|
|
#1264 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki ja ostatnio jakas zalatana jestem, pozatym kupilam dzis 10 kg warzyw i bede robic mrozonki...
Cytat:
ja mam wizyte za tydzien, mam nadzieje ze wszystko ok, moj maly jest bardzo ruchliwy...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze powiem Wam, ze brzuch robi mi sie coraz wiekszy, zaczynam chodzic jak kaczucha, dzis spotkalam znajoma to powiedziala, ze wpierw idzie moj brzuch a ja za nim, nie wiem czy to byl komplement czy raczej na odwrot! no i musze sie zabrac za poarzadne zakupy, nie mam ani poscieli, ani kompletnej wyprawki do szpitala, nic do mycia dzidzi, no o wanience, lozeczku itd to nie wspomne...zaczyna ogarniac mnie stres.... a dzis wieczorem idziemy do kina
|
|
#1265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ja jak zwykle siedze i szukam poscieli:P to ostatnimi dniami moj priorytet hehehe, maz remontuje.. ..laski wiecie co ja mieszkam w domu ktory jest od 1939roku postawiony, i na scianach byl sajgon, tydzien prawie zajelo drapanie wszystkich rodzajow farb jakie tu byly, porazkaaa... az mi sie wydaje ze pokoj jest wiekszy jak zdrapalismy te 10cm farby , kitu, i innych zapraw.. |
||
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te Wasze historie zaręczynowe i na pewno każda wspomina z łezką w oku
U mnie nie było typowych zaręczyn, tym bardziej klękania przed rodzicami itp. bo ja nie lubię takich atrakcji Po prostu stwierdziliśmy pewnego pięknego dnia że bierzemy ślub (po iluś tam latach bycia razem), ja wybrałam sobie pierścionek, zjedliśmy uroczystą kolację z winkiem i też było fajnie. Mimbi, śliczny pierścionek Mam podobny (też z Apartu) ale z o wiele mniejszym brylantem ![]() Vanes, kurczę jesteś kolejna do leżakowania Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i nie urodzisz za szybko.Dziewczyny, przeczytałam wszystkie wasze rady odnośnie wózka i za wszystkie dziękuję ![]() Chciałam jeszcze napisać że zaczęłam czytać sagę Millenium Larssona, więc w najbliższym czasie będzie mnie mniej Kto czytał ten wie, bo podobno bardzo wciąga.
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
matallewar na pewno wrzucę fotki jak bedzie juz po remoncie
venes jak mogli Ci nie zrobić usg?? to bardzo dziwne. rozwazałaś zeby skonsultowac to z innym ginem?
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
dokaldnie jak juz wyzej pisalam tez mi sie to wydaje jakies dziwne.. ja bym chyba tu i teraz kazala sobie usg zrobic..
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej...
venes nie lekceważ tego...
|
#1270 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie się dowiedziałam co to zgaga
Muszę zadzwonić do męża, żeby mi kupił na to jakieś lekarstwo po drodze.A anula_81 chyba świętuje po usg, bo nic nam nie daje znać. |
|
|
|
#1271 |
|
Rozeznanie
|
vanes mnie też zaniepokoiło to co napisałaś
może nie napisałaś wszystkiego, ale skoro były skurcze i wyciek czegoś co mogło być wodami płodowymi to wtedy nie oglądali Ci szyjki? nie zrobili usg, żeby stwierdzić czy poziom wód płodowych jest w normie? nie dostałaś nic, żeby powstrzymać skurcze? ja bym albo skonsultowała to z innym ginem albo sama się do szpitala położyła teraz naprawdę bardzo ważne tygodnie dla nas i naszych dzieci uwierz mi, że nie chciałabyś teraz urodzić a i za 4tygodnie to będzie za wcześnie jeszcze, owszem ryzyko niższe sporo ale dziecko i tak byłoby wcześniakiem
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziekuje za mile slowa odnosnie pierscionka. Nieskromnie przyznam Wam, ze rzeczywiscie jest piekny i w ogole moj TZ ma bardzo dobry gust - podobaja sie nam dokladnie te same rzeczy, czyli wiemy doskonale co sobie kupowac w prezencie czy cos.
Odnosnie poscieli z Feretti, ktoras z Was pisala o ochraniaczu - podbijam pytanko - czy ten ochraniacz nie jest za szeroki na lozeczko ulozone na najwyzszym poziomie? I czy ochraniacz obejmuje cale lozeczko czy tylko tyl i jeden bok? Napiszcie, jesli mialyscie kontakt z ta posciela, ze tak powiem, organoleptyczny. Moglabym w sumie pojechac do sklepu i ja pomacac, ale nie mam kasy i nie chce sie zdolowac. Sluchajcie w Polo Markecie beda w przecenie mokre chusteczki Hygenic baby - 4,99 za 72 sztuki - na dzieciowie maja super opinie http://www.dzieciowo.pl/2011/02/chus...-w-ciapki.html jade kupic sobie lody. Jakies sugestie?
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Kochane, przeleciałam [ ] tylko Wasze posty i dokładniej może jutro doczytam.Moria, śliczny pokoik! Pięknie prezentują się białe meble! Po prostu brakuje tam już tylko Igusi! Z ciekawości zapytam, ile zapłaciłaś w SP z niego? W warszawskich SP, do których mam blisko niestety Nirvanesque nie uświadczy się już w promo -40% ![]() Agnieszko.M, w MC są te kocyki, kosztują 35 zł, są w 4 kolorach [różowy, biały, niebieski, żółty] i dwóch wielkościach [mały i większy] ja kupiłam prawie taki sam, innej firmy, tylko 10 zł tańszy w sklepie, ale pan podobno sprzedaje na allegro. Jeśli chcesz zapytam o login![]() Słuchajcie, ależ super Walentynki! W 4 osoby byliśmy w Ikei, znajomi wybierali meble, a nasze mieszkanie wzbogaciło się o komodę do łazienki [na ręczniki, bieliznę, bibeloty hankowe i przewijak] i te przegródki do szuflad. No i dla Hanki już sporo kupione: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90131515 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20130878 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10153243 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00028508 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60028510 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50113938 i ochraniacz pod prześcieradło ![]() Następnym razem kupujemy już to łóżeczko za 89 zł, ochraniacz i kolejny komplet pościeli - ten lub ten ![]() Ale to już po remoncie, więc pewnie na początku marca. No i nie wytrzymałam z zakupami do napisania pracy dyplomowej ![]() Wszystkiego dobrego z okazji Walentynek <3 |
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moria śliczny pokoik taki uspokajający, jak się patrzy to chce się posiedzieć ![]() jeszcze tylko wizualnie brkuje mi materacyka, ale wiem że już jedzie do Ciebie ![]() Zosia wrzuca figurki do sortera i spróbuj nie zaklaskać ![]() byłam na drugim spacerku, żeby pięknie dziś padła wieczorkiem chyba nie pojadę do domu, bo jakoś sił nie mam zostane tu, a mężu pojedzie sam ... więc czekają mnie chyba ze dwa dni bez mężula kobiety będą rządzić
|
|
|
|
|
#1275 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane zanim wam odpisze, to przede wszystkim:
Dziekuje za wszystkie kciuki dzisiejsze ** jestescie przekochane![]() Oczywiscie pani nie zbadala mnei ginekologicznie bo to bylo tylko USG 3d ale stwierdzila, ze nie ma powodu, bo takie jasne uplawy to nei powod do zmartwien, odrobina krwi jak jednorazowo byla w sluzie tez nie, a lozysko wyglada dobrze, dzidzia tez, wiec po co no ale USG niesamowite, powiem wam i babka profesjonalna i sprzet genialny bo po prostu wygladala Zosienka cudni, raczke do buzi wkladala, potem sie zaslaniala, potem stope chciala sobie wepchnac do buzi, no gimnastyczka, duza juz jest bo wazy 1280 gram!! i ma bardzo dlugie nogi jak na swoj wiek, dodatkowo jest w miare duza i Pani powiedziala, ze prawdopodobnie urodze tydzien wczesniej, ale dostalismy plytke na niej chyba ze 30 zdjec plus 5 krotkich filmikow, sluchalismyy serduszka. wydruk chyba 10 zdjec plus 3 na takim slicznym grubym papierze 10x15 ze chyba je w ramke wstawie, poplakalam sie strasznie, potem poszlismy na walentynkowy obiadek i dostalam przepiekne kwiaty z takiej artystycznej kwiaciarni, normalnie chyba wam wrzuce zdjecie sa takie piekne, tak mnie moj TZ zaskoczyl, kofany jest. i generalnie dzien cuuudny. widzialam, ze opowiadalyscie o zareczynach my w ogole znaim zaczelismy byc razme to mieszkalismy razem i tak wyszlo po 2 latach mieszkania sie zareczylismy, ale to bylo tak, ze spodziewalam sie bo ogladanie pierscionkow wstepne podpytki byly ale mielismy w grudniu zarezerwowany weekend w paryzu, wiec spodziewalam sie tam, ale w listopadzie zrobilismy sobie weekend w Sztokholnie, bo ktos nam polecil, wiec pojechalismy tak spontanicznie, a tu caly plan!! romantyczny mostek i pierscionek zareczynowy, moj TZ na kolanach i ludzie bijacy brawo no musze powieziec ze bylam zaskoczona a Sztokcholm zawsze juz bedzie najromantyczniejszym miastem Europy...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
))) i chyba ta sama komode, tylko ta szersza, mamy juz taka w sypialni naszej tylko w kolorze jasnego drewna, bo mamy takie meble i bardzo ja sobi chwalimy. fotel bardo fajny no i oczywiscie piesio kochany![]() a wy nie bedziecie mieli lozeczka najpierw w sypialni na poczatku? Cytat:
neistety chyba jutro musze w nia wejsc, gdyz zapowiadaja znowu minus 10 ![]() Cytat:
![]() kochana jeszcze 2 miesiace i nasze dzidzie beda z nami, wynagrodza nam wszystko ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze i dzieciaczki rozwijaja sie znakomicie ![]() Cytat:
Cytat:
nawet pizza i piwo moga byc romantyczne![]() zaraz wam wrzuce zdjatko z USG tylko przejrze ktore najladniejsze
|
||||||||
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Vanes, jestem w szoku! Nie miałaś USG? Jak lekarz mógł ocenić, że za miesiąc urodzisz? Na jakiej podstawie? Nawet nie wie, ile dziecko waży
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczy kupilas piekniusie, ale z Ikea jest jeden problem - te glupkowate ich wymiary poscielowo - koldrowe. Nie pasuje to to idealnie do zwyklych wymiarow, co nie zmienia faktu, ze kolorystyka jest jak najbardziej moja i pewnie i tak kupie cos z kolekcji dzieciecej, a potem sie bede zastanawiac, jak to dopasowac. Sluchaj a z tym lozeczkiem to juz Cie wczesniej chcialam zapytac - nie myslisz, ze przydalaby sie opcja wyjmowanych szczebelkow? Bo to lozeczko tego nie ma :/ |
|
|
|
|
#1278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za info o kocykach. Jutro będę w Krakowie, więc jak będą mieli na stanie, to napewno kupie błękitny. No i myślałam, że będzie droższy niż 35 zł, bo na angielskiej stronie jest za 9,99-14,99 Ł. Jakby mi się jednak nie udało go jutro dostać, to zgłoszę się do ciebie po link do tego sprzedawcy
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, super wieści! Pozdrowienia dla Malutkiej od cioci mary
![]() Muszę poczytać o tych Waszych zaręczynach Nasze były standardowe, ale zarąbiste. Nasze rodziny poznały się do tego stopnia, że Rodzice TŻ i moi są ze sobą po imieniu i dzwonią na różne okazje, zapraszają do siebie, bez mojej i TŻ wiedzy Była imprezka, TŻ wyleciał z kwiatami dla mnie i Mamy, potem pierścion mi dał, ale w pudełku A rok temu odnowiliśmy zaręczyny, bo TŻ wymienił mi stary pierścionek z cyrkonią na nowy z breląąątem i teraz mam dwa podobne wizualnie
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
dziś dowiedziałam się że mam wesele w rodzinie w wielkanoc
a termin mam na 3.05 ![]() myślicie że dam radę ???? |
|
|
|
#1281 |
|
Moderatoreska
|
Anula dziękuje, czuję się świetnie, aż sama się dziwię, dokuczają mi czasami małe dolegliwości ciązowe ale to pikuś, zwłaszcza boli mnie brzuch jak mały sie strasznie wypina, ręce mi drętwieją w nocy, zgaga, a tak poza tym to jest super, no jeszcze małe dolegliwości żołądkowe, koło mostka, ale to pewnie dzieciaki uciskaja i czasami mnie boli. Ładnie fikają w brzuszku, jestem spokojna nic mnie nie niepokoi
Oby tak dalej to będzie dobrze ![]() Super, że z dzieciaczkiem wszystko dobrze ![]() Andziot nie mam jeszcze wózka w domku, jak tylko dotrze będziemy go rozkładać i oglądac ![]() Teraz jeszcze z większych rzeczy to musimy kupić łóżeczko i wanienkę, ale to dopiero po remoncie
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
mary czy Ty wiesz że moja Gabrycha będzie chyba Hanią ????
![]() fajne zakupy ... ja też byłam w ikei ale zadnej z tych rzeczy nie widziałam (no moze poza przescieradłem) taka ze mnie zdolniacha
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-02-14 o 18:34 |
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia... moźe nie spojrzał co masz dla niego ???? Może był czyms zajęty i tak od niechcenia powiedział, że nie chce prezentu..
Na pewno zaraz ładnie Cię ukocha i przeprosi ![]() Cytat:
Gdzie chodzisz do lekarza? Do którego ? Kurde, coś mi nie pasuje.... Moria, ten wrzosik na ścianie w zestawieniu z bielą wyglądają cudownie! normalnie na Twoim miejscu bym chyba tam non stop siedziała i sobie wyobrażała jak to będzie fajnie, jak będzie Igunia. A i modeleczkę widzę na fotkach 24Kasia86, ja też chodzę jak pokraka własnie też sie dziwiłam ostatnio od czego mnie tak nogi bolą gdy dłuzej pochodzę po galerii Widzę, że nie mnie jedną. A dziś znów sie baaaardzo delikatnie poślizgnęłam ale dosłownie tyci tyci, nawet nie zwróciłam na to uwagi i dopiero teraz poczułam.. znów ten ból w pachwinie, aż tak dziwnie promieniujący do środka dziurki... tak na wylot Myślę, że to od nadciagnięcia ale uczucie nie fajne. Jutro na szczęście lekarz ciekawe jak tam wrażenia Anuli, niech tylko nie każe nam na siebie zbyt długo czekac Princi, nie kuś tą prawdziwą włoską kuchnie.. my tu mamy tylko jej marną namiastkę gusiagatko lody z mężem mniaaaaaaaaaaam Musialo byc milusio czadowe pantalony kupiłyscie dziewczynki! Rewelacja andziot, super prezent Ja bym sie cieszyła Mój małż wrócił z pracy, zjadł na szybko obiad, wział moje autko i pojechał zrobić przegląd bo jest do jutra... o walentynkach ani mur mru... co za bezduszny nie_romantyk...
|
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
Anula_81 bardzo dobre wieści od lekarza
Oby takich jak najwięcej. A twoje zaręczyny wymiatają, 100% koncentratu romantyzmu w romantyzmie Teraz niecierpliwie czekamy na jakieś ładne zdjęcie Zosieńki. |
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrazam sobie ze zoladek i zgaga cie mecza, bo mnie rowniez i to bardzo a mam w brzuchu tylko jedna akrobatke![]() kolo mostka, to moze cie tak jak mnie boli woreczek zolciowy bo dzidziusie naciskaja? Pozdrowilam, odkopala mi, wiec chyba tez ciocie Mary pozdrawia ![]() Cytat:
![]() ja mam wesele 23 maja, a termin na 8-mego ale to jzu by byl hardcore, wiec odmowilismy ![]() i wrzucam wam moja Zosienke ![]() wedlug karty ciazy jestem 28t1d, wedle dzisiejszego USG 28t6d ![]() WITASZCZYK_TURDZA_12.jpgWITASZCZYK_TURDZA_16.jpg |
||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Anula,, gratuluje !!
Teraz dopiero doczytałam i aż mi się łezka zakręciła w oku. Powiedz mi Gwiazdko, czy ta data na usg byla z premedytacją wybierana? Pięęęękne miałas Walentynki ![]() ale urocza Zosieńka!! Kurcze, jaka akrobatka Ci rośnie ![]() Mary cudowne zakupy, poszaleliście ![]() Matallewar, ale fajne zareczyny Dla mnie każde są zresztą superowskie, jeśli tylko są spontaniczne ![]() Eweska, o jak fajnie ze macie już furę !! Bo to największy chyba jednak był problem. Bardzo sie ciesze
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-14 o 18:42 |
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Mimbi, no kocyk super! Przewiewny i milutki, a do tego ładny
- co do łóżeczka, to szczebelki i tak wyciągniemy, nawet jeśli łóżeczko nie ma tego w pakiecie Po prostu w odpowiednim momencie wyjmiemy trzy i to nie środkowe, tylko pewnie w nogach. Akurat to najtańsze najbardziej mi się podoba, ja minimalistka jestem, im prostsze, tym lepiej![]() - baldachim kupiliśmy, bo niech Hanka ma też trochę intymności. Nie wiem, czy od razu zawiesimy takiemu noworodowi, ale po jakimś czasie na pewno. Poza tym zawieszając odrobinę niżej będzie jako moskitiera. Sprawdził się super u mojej koleżanki, więc liczę, że u nas też ![]() - o pościeli była tu już spora dyskusja, o wymiarówce z Ikea wiem, ale decyzja zapadła, bo po prostu ikeowa pościel bardzo mi się podoba. Dlatego i wypełnienia i powłoczki ikeowe. Po wielu godzinach przeglądania kompletów na allegro, zwątpiłam, nie znalazłam niczego, co by mi odpowiadało, a jeśli się coś trafiło to w takich cenach, że dzięki i jeszcze komplet składał się z kilkunastu elementów ![]() No! Na wieczór walentynkowy przewidziane składanie komody i układanie rzeczy w szufladach, ale to takie ROMANTYNCZE
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku, Anula - jaka ona śliczna, jakie dokładne zdjęcia! Bardzo się cieszę, że Zosieńka zdrowiutka ......................... ......................... ......................... ......................... .............. Któraś z dziewczyn pisała o zgadze po kanapce z nutellą - słodycze potęgują zgagę |
|
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
Anula_81 jakie wyraźne te zdjęcia
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko.M, koniecznie zakup ten kocyk. Jest naprawdę świetny! W MC ten MNIEJSZY kosztuje 35 [nie pamiętam dokładnych wymiarów
]. Jak coś, to namierze tego faceta. Pewnie kupię jeszcze jeden u niego, bo mam biały, a myślałam o pastelowym różowym, albo niebieskim![]() Ewesko, na Twoim miejscu też kupiłabym ten wózek! Jak już przyfrunie, to koniecznie foty dla cioteczek! ))Anula, no łzy w oczach mam! Twoja córcia zieeewa sobie? Andziot, no Hanki to super dziewczyny! A czy Ty wiesz, że moja Mama mnie piłuje o Gabrynię? Bo bardzo Jej się to imię podoba ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Ddaaiissyy, dziękuję! Sama jestem szczęśliwa! Zakupy rozkładamy na raty, ale musiałam dziś troszeńkę!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

za Twoją dzidzię, żeby jeszcze posiedziała w brzuszku u mamy...

podobno najlepsza kadra teraz na klinicznej jest, bo z Zaspy podobno sporo dobrych lekarzy położników poodchodziło... takie wieści przekazał mi ostatnio ginek... a tak w ogóle to ponoć najlepiej jest w swissmedzie, bo masz pewność, że dzidzia nie złapie żadnego paskudztwa... koszty bagatela ok 6000zł 

Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i nie urodzisz za szybko.
to bardzo dziwne. rozwazałaś zeby skonsultowac to z innym ginem?