|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
a wiesz co snow... jeśli chodzi o Egipt to jest bardzo przereklamowany... ładnie pięknie jest tylko w kurortach, w tej części dla turystów, tam gdzie hotele, wyjdziesz za to i po prostu bieda, syf i ogólna porażka. Czasem strach wyjść, bo Araby chodzą i zaczepiają :/ szczególnie gdy jest ciemno, a w Egipcie ciemno się robi w trymiga, wychodzisz świeci i praży piękne słońce, godzina 17-18 jest już ciemno i to tak nagle, jakby ktoś zgasił światło.
Cytat:
Polska jest naprawdę piękna, ja troszkę mam nadzieję, że pozwiedzam naszego kraju w końcu, a nie tylko za granicę i tam gdzie byłam to naprawdę można zobaczyć piękne rzeczy ![]() udanej kolacji ![]() ![]() Dżizas kobiety jak mi się ciężko piszę po tym szampanie
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wpadlam sie pozegnac bo wychodzimy na kolacje z tz
|
|
#843 | |
|
Magda ;)
|
Dot.: Lekkie rozjaśnianie zniszczonych włosów?
Cytat:
loreal absolut repair -> http://allegro.pl/7-loreal-maska-abs...443335695.html albo chociaż gloria http://allegro.pl/pollena-malwa-glor...454807919.html i używaj jakiś czas, polecam tez olejowanie, duzo osób sobie chwali. Kupujesz olej kokosowy, z pestek winogron albo coś w tym stylu. Nakładasz na włosy i trzymasz od kilku godzin do ... no mozesz nawet kilka dni. I pozniej zmywasz,wloski sa pozniej super od siebie z drogeryjnych moge polecic maske herbal (niebieska,nawilzajaca) i odżywkę Isana z Babassu Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2011-02-14 o 19:51 |
|
|
|
|
#844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przecież wiele dziewczyn ma warunki... Ja tam lubie buty w odjazdowych kolorach- mam złote i srebrne- bo jak sie cala ubiore w czern albo dzins to fajnie wyglada Cytat:
Cytat:
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() herbala niebieska jest bardzo dobra i maska i odżywka ![]() teraz i szampon mam, ale na moich włosach jakoś się nie sprawdza, za bardzo obciąża |
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem jak to jest
![]() A najgorsze jest to jak takie zgrabne laski chodzą w workach, a jak na ulicy zobaczą taką laseczkę to obgadują aż uszy puchną ![]() Jakby zazdrościły a kto im sie tak nie daje ubrać? Ja uwielbiam takie miniówki, szpilki i dekolty i zawsze tak chodzę ubrana- czy do sklepu, czy na dicho czy do urzędu... ![]() Na uczelnię też tak latałam i nigdy nie usłyszałam niczego przykrego na ten temat- po prostu ci co mnie znaja wiedzą jak się ubieram i to akceptują. A obcy mają jakieś problemy jak widać... ![]() Ale olać ich. Ja nie będę w worku chodzić- no chyba że zaciążę ale i wtedy planuje przytyć do 12 kg max...A w ogole to wam sie pochwalę przez zimę przyszło mi +2kg i w ciągu zeszłego tyg. sie ich pozbyłam ważę 48kg!
|
#848 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Bunny co myslisz o tej ksiazce? http://allegro.pl/fryzjerstwo-wraz-z...417018054.html |
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym chociaż raz chciała być na diecie mi martwić się o nadprogramowe kilogramy
|
|
|
|
#850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
do tego frytki i meeega surówek jak zwykle ![]() [QUOTE=kitkulka;25088368 uśmiecham się, uśmiecham wypiłam sobie całego szampana Dorato czerwonego dobrze, że w firefoxie mam sprawdzanie błędów ortograficznych ![]() Jezus... nie znoszę takich typek. Przyjdzie taka nowa do roboty i się panoszy... ale ja byłam fajniejsza, ładniejsza i byłam tam dłużej! a co do wakacji to nie ma tak źle... Praga jest ładna a wręcz piękna moim zdaniem ja tam byłam na jeden cały dzień, więc zwiedzanie wszystkiego było w przyspieszonym tempie, ale bardzo chciałabym tam bryknąć na dłużej, chociaż na tydzień, żeby wszystko spokojnie zobaczyć jeszcze raz. Fajna atmosfera tam panuje ale się nie dałam ![]() jedź na początek do Chorwacji blisko, a widoki wspaniałe ale co szampan samotnie? a doszedł kuferek? Cytat:
ale mnie i tak się marzy ja tam bym nie wybrzydzała i w kurorcie pupcie grzała ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez całkiem nie dawno
a co chwila tu którąś pisze, że dopadła ją @ ![]() No mróz jest.. ok .. ale jakie słoooońce ![]() ![]() ![]() Cytat:
Oczywiście w pozytywnym sensie ![]() ![]() ![]() Cytat:
widziałam kiedyś taką prezentację w ppsie I były takie domki wgłąb wody z podłogą ze szkła i było widać rafę koralową i rybki.. ![]() Cytat:
Ja to jak zakładam na 10 cm to i tak się już patrzą a te 4 cm więcej.. co się przejmujesz ![]() ![]() Cytat:
A tak to lepiej pojechać gdzieś gdzie oprócz fajnej pogody można też coś połazić i pooglądać A tam dzień jak co dzień A Ty się nie smutkuj, głowa do góry |
||||
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jak byłam w Warszawie to też byłam w spfinxie! tylko nie wiem jak to wytłumaczyć gdzie to było na środku ulicy praktycznie
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tzn woda pod domkami, to bardziej obrazuje ![]() dziewczyny, miałam nic nie kupować w tym miesiącu, ale dorwałam u siebie w naturze ostatni błyszczyk z essence, i love berlin ale ten jasny, no cudo
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=buahhot;25090994
dziewczyny, miałam nic nie kupować w tym miesiącu, ale dorwałam u siebie w naturze ostatni błyszczyk z essence, i love berlin ale ten jasny, no cudo [/QUOTE]ja mam tą bazę z joko, na allegro zamówiłam u mnie się sprawdza ![]() kochana ja mam do Ciebie pewną sprawę... napiszę na PW, oki?
|
|
|
|
#855 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam na jednej z nich właśnie, do sphinxa mam 1min drogi ![]() ![]() Cytat:
|
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź. Bo rozumiem, że w sklepie tego nie kupię?
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat byłam wtedy koło 22, a jeszcze taki upał był ![]() ale najbardziej pamiętam jak wjeżdżaliśmy do Wawy akurat w te korki a mi tak straszliwie chciało się siku aż musiałam fotel sobie rozłożyć tak na leżąco, żeby nic mi pęcherza nie uciskało |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sphinx sam w sobie fajny fajny i dooobry tylko w nim to zawsze masa ludzi jest![]() Bunny poszedł mail
|
|
#860 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest już kolejna limitowanka black&white i niedługo będzie kilka nowości, m.in. pękające lakiery eyeliner w żelu i coś jeszcze ale już nie pamiętam
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#864 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
chyba,że masz gdzies hurtownie fryzjerską ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale w workach znowu tez nie chodze. Jakas bluzeczka i leginsy czy jeansy, spodnie to nie znowu worek A np kocham tez takie zwiewne, delikatne sukienki ![]() Ale jakos zawistnie nie obgaduje, spojrze sie pewnie, bo jak fajna laska to czemu nie :P Chyba ze to laska typu cyc na wierzchu, dupa na wierzchu i mysli ze jest fajna Bo takie tez sie zdarzaja.Ale jak fajna dziewczyna idzie i sie ubierze w taki sposób, ale nie wyglada wulgarnie to czemu nie
|
|||
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka słońce głowa do góry
|
|
|
|
#867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://sklep.looksus.pl/alessandroro...ver-p-455.htmlCytat:
ach te baby ![]()
|
|
#868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jutro będę je opracowywac ![]() Dzis juz zmykam- idę do tż do łóżeczka ![]() dobranoc blondyneczki!
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłej nocki
|
|
#870 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

co w tym pieknego siedziec w zamknietym kurorcie jak np w egipcie siorka chciala pojechac kilka ms temu i powiedzieli jej ze opuszczenia kurortu jest na wlasna odpowiedzialnosc:rolleyes : czyli siedzisz tam gdzie pieknie a jak wychodzisz na miasto to na wlasna odpowiedzialnosc jak cos ci sie stanie

a u mnie zima na całego, mróz że ho ho 
w słoneczku tak nie widać ale w sztucznym świetle już bardziej tak jakby farbka się lekko spłukała. i mam pytanie do kitkulki czy Tobie z początku też się tak wypłukiwała ta londa ?czy zauważasz wogóle że ona się wypłukuje z włosków czy tylko ja mam takie wrażenie
teraz się zastanawiam co robić czy zrobić jeszcze raz normalnie z tą wodą z pudełka czy dać mocniejszą wodę tak jak przy syosie? Bunny może Ty mi możesz odpowiedzieć czy to normalne że się wypłukuje z włosków czy ja mam jakieś włosy nie typowe 

muszę mieć