Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 14:54   #511
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

[QUOTE=shea 87;25080103]kooocur gratuluję zaręczyn. Witaj już jako oficjalna szczęśliwa narzeczona

QUOTE]

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
gratulacje! ja juz prawie od 2 miesiecy )
Dzieki dziewczyny Pierscionek jeszcze nie sfotografowany..ale oczywiscie musze naprawić ten błąd

My kupilismy sobie pieska rasy Amigo i musielismy po niego jechac 12.02 i wrocilismy z małym zwiniatkiem w nocy. Nocka nie przespana jak wiadomo z takim maluchem...nie da sie spac

Pośniadanku połozyłam sie z pieskiem w salonie koło kominka..Tz poszedł sie kapac a my tak dosypialismy.. nagle Tż przyszedł do mnie i zabrał pieska powiedział" daj mi go na chwile zaraz wrócimy" Ja zaspana nie wiedziałam co sie dzieje...nagle przychodza obaj..piesek ma na szyi za obrożą torebeczke z jubilera...
Tz usiadł koło mnie i powiedział, że "teraz jestesmy juz prawie rodzina (dzidzie planujemy za rok) i zapytał, CZY ZOSTANIESZ MOJA ZONA?, po czym prawie zemdlał

Oczywiście odpowiedziała, ze Tak- piesek podszedł z ta torebeczka a z niej Tz wyciagnał pierscionek i powiedział, ze piesek Mu bardzo pomogł...

Okazało się, ze pierscionek jest piekny, taki jaki sama bym wybrała i dodatkowo w moim rozmiarze (mam 8 wiec ciezko było dostac i powiedziałam Tztowi, ze najwyzej bede nosic na środkowym palcu)

Obdzwonilismy rodzine i nasi przyjaciele sie zebrali po południu, każdy z szampanem i kwiatami...i świetowalismy
Nie kleknał na kolanko, ale zrobił to póxniej i moj brat to nakrecił

Dzis z racji walentynek kolacja...

Jeszcze pozostaje poprosic o moja reke moich rodziców

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:02   #512
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Jeszcze pozostaje poprosic o moja reke moich rodziców
ja już mam to za sobą w miniony weekend, ale był stress

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:08   #513
melod_y
Zakorzenienie

Wiecie co.. Valdemar- manuel Mota <--- Zakochałam się w niej. przynajmniej na dzień dzisiejszy bo nie wiadomo kiedy mi się odwidzi
Mój ideał, prosta trochę dziewczęca, bez kółka
Tyle że ponad 6 tysiecy Masaaaakra.

Ciekawe czy mogłaby mi jakaś krawcowa takie cudeńko uszyć..
Tyle że nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :/
Jeśli szyją jakieś dziewczyny sukienki z okolic KRK proszę o namiary gdzie szyjecie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 15:51   #514
fraise
Raczkowanie

Melody, mi się podoba od Manuela model Odin, jest piękna. Bardzo droga, więc pewnie kupię używaną. Obserwowałam jakiś czas temu kilka aukcji tych sukni, na Allegro są dość popularne . A przed zakupem można zmierzyć i zobaczyć, czy jest odpowiednia rozmiarowo itp. i kupić za dużo mniejsze pieniądze.
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:04   #515
melod_y
Zakorzenienie

fraise też piękna i również zwróciłam na nią uwagę. Niestety odpada ze względu na dekolt. Z pewnych przyczyn muszę zrezygnować z takiego wycięcia
na allegro byla NOWA za 3 tys. (nie sprzedała się jeszcze)

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:12   #516
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

kooocur jakie świetne zaręczyny zazdroszczę tego feelingu!

magduś tobie też gratuluję bardzo ładnego pierścienia!!

melod_y ta kiecka jest za***i***!!!!!!!!

fraise tez bardzo ładna sukienka. Ten model niestety poszedł już z allegro za ponad 2 tysiaki jak dobrze pamiętam.

A moja mama ma jutro urodziny, od rana robimy wypieki, a jak pachnie.... i jakiś taki fajny feeling w domu właśnie z okazji jej urodzin.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 16:23   #517
fraise
Raczkowanie

Jest piękna, ale ja jeszcze nie będę kupować sukni. Tym bardziej, że najprawdopodobniej w przyszłym roku bierzemy ślub cywilny, a kościelny rok później. Jesteśmy tego pewni w 90%, 10% to niepewność, czy będzie nam się chciało później zawracać sobie głowy ślubem kościelnym. Ale ja nie odpuszczę, bo chcę mieć ślubną suknię . Taką wymarzoną, piękną i jedyną . A suknię przed kupnem na All chciałabym zmierzyć w salonie, a kreacje Manuela będę miała możliwość dopiero w marcu... Ale wszystkie są piękne. Normalnie cuda!

Mam nadzieję, że pomimo zmian nie wygonicie mnie stąd?
Stary 2011-02-14, 16:48   #518
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Jest piękna, ale ja jeszcze nie będę kupować sukni. Tym bardziej, że najprawdopodobniej w przyszłym roku bierzemy ślub cywilny, a kościelny rok później. Jesteśmy tego pewni w 90%, 10% to niepewność, czy będzie nam się chciało później zawracać sobie głowy ślubem kościelnym. Ale ja nie odpuszczę, bo chcę mieć ślubną suknię . Taką wymarzoną, piękną i jedyną .
Skoro nie zależy Wam na kościelnym, to jaki jest problem, żeby zrobić w przyszłym roku cywilny z wymarzoną suknią? Przecież suknię możesz mieć na każdym rodzaju ślubu. A jeśli planujecie po cywilnym jakieś przyjęcie, to ja już w ogóle nie widzę, gdzie jest problemo

Dziewczyny, śliczne pierścionki

kooocur, ale zaręczyny Super to TŻ wymyślił U nas nie było proszenia Rodziców, po prostu pochwaliliśmy się, że się zaręczyliśmy

tusia, no to rzeczywiście odwrotnie niż u nas Ja jeżdżę na nartach od dziecka, czasem mi się wydaje, że nauczyłam się chodzić i ślizgać jednocześnie Zjeździłam już i Polskę, i Słowację i Austrię i Włochy... Nie byłam jeszcze we Francji, gdzie podobno jest fenomenalnie, ale cóż, ceny też są fenomenalne Widoki na takich stokach są nieziemskie, a trasy tak długie, że możesz zjeżdżać 20 minut, pół godziny... I wszystkie trasy są połączone ze sobą, tak, że możesz za każdym razem zjeżdżać inną drogą Tak mi się już tęskni, od 2 lat nie byłam na nartach (a kiedyś jeździłam co roku) i ciągnie mnie strasznie... No, ale póki co zbieramy na wesele
Super, że sobie radzisz i masz w tym frajdę, mam nadzieję, że i mój TŻ złapie kiedyś bakcyla.
A co do dzieci, to jestem jak najbardziej za aktywnym wypoczynkiem i również zamierzam je uczyć tego od małego... Sama jako dziecko też byłam uczona tego wszystkiego, co wymieniłaś bardzo wcześnie, a poza tym na niejeden szczyt "weszłam" na plecach mojego Taty Uważam, że dobrzy Rodzice to tacy, którzy pokażą dziecku tak dużo świata, jak tylko mogą sobie na to pozwolić i nauczą go wszystkiego, co może mu się spodobać i przydać w życiu. A co będzie z tą wiedzą robiło dalej, to już wybór dziecka...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 17:24   #519
fraise
Raczkowanie

Oj nie, Chatko, nie chodzi o to, że nie chcemy kościelnego, bo chcemy go, tylko z pewnych względów lepiej będzie, jeśli najpierw weźmiemy cywilny. To rozwiąże nasze dylematy i problemy
Stary 2011-02-14, 20:13   #520
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witam nowe i te stare PM

kochane a jak tam Wasze nauki przedmałżeńskie orientowałyście się w tym temacie?
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:18   #521
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam nowe i te stare PM

kochane a jak tam Wasze nauki przedmałżeńskie orientowałyście się w tym temacie?
My mamy zamiar brać udział w tych weekendowych na wyjeździe. Często są takie organizowane. Odbylibyśmy normalne, ale TŻ jest za granicą więc to jest nierealne.
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:23   #522
kindziulindzia
Zakorzenienie

kurna u mnie w parafii muszę "odbębnić" 10 spotkań po 2 godz do tego kolejne dwa spotkania z pedagogiem i co najlepsze w poradni będą mi pokazywać jak korzystać z kalendarzyka czyli kiedy mam dni płodne a kiedy nie
19.05.2012
Stary 2011-02-14, 20:35   #523
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość

Ewusia_marchew - hmm...nie dziwię się dziewczynie, że była zażenowana. Sama bym była, gdyby TŻ oświadczył mi się w publicznym miejscu, przy świadkach. Dla mnie zaręczyny to bardzo intymna chwila
dokładnie ja się bardzo cieszę ze TŻ mi się oświadczył jak byliśmy sam na sam. Najpierw byliśmy w knajpce i chyba tam początkowo planował, ale okazało się ze było tam dużo ludzi więc wyciągnął mnie na spacer i dopiero tam się oświadczył i bardzo dobrze
Cytat:
kurna u mnie w parafii muszę "odbębnić" 10 spotkań po 2 godz do tego kolejne dwa spotkania z pedagogiem i co najlepsze w poradni będą mi pokazywać jak korzystać z kalendarzyka czyli kiedy mam dni płodne a kiedy nie
aż 10 spotkań? masakra ja się dowiadywałam w wątku śląskich PM i tam mi jedna Wizażanka napisała, że w kościele takim blisko mnie są 3 spotkania tylko po 2 godzinki i z głowy. Mam nadzieję ze nic się nie zmieniło bo tak się nastawiłam już

W czwartek jesteśmy umówieni z DJem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:35   #524
Brydzia_
Zakorzenienie

mnie te nauki przerażają
jakoś przed wakacjami się tym zainteresujemy

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 20:37   #525
kindziulindzia
Zakorzenienie

nawet Wy mnie zostawiłyście w Walentynki
19.05.2012
Stary 2011-02-14, 20:42   #526
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Z tego co ja się orientuje to w Krakowie są robione takie 2 dniowe kursy. Koszt to chyba około 100 zł od pary, tam trzeba właśnie parami przyjeżdzać nie osobno. W cenie jest nocleg i wyżywienie. Zajęcia nie są cały czas, bo nikt by tego nie wytrzymał. Około 16 jest chyba czas wolny w sobotę, a w niedzielę już o tej porze można wracać. Zajęcia są prowadzone w ciekawy, nowoczesny sposób(różne quizy i zabawy dotyczące waszego związku), atmosfera miła. Słyszałam bardzo pozytywnąopinię od osoby, któradelikatnie mówiąc nie przepada za Kościołem.

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
nawet Wy mnie zostawiłyście w Walentynki
Ja też spędzam je samotnie niestety

Edytowane przez biedroneczek
Czas edycji: 2011-02-14 o 20:47
Stary 2011-02-14, 20:49   #527
fraise
Raczkowanie

A ja z pysznym drinkiem .
Myślę, że fajnym rozwiązaniem są nauki wyjazdowe. Jeden weekend i z głowy .
Stary 2011-02-14, 20:50   #528
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Z tego co ja się orientuje to w Krakowie są robione takie 2 dniowe kursy. Koszt to chyba około 100 zł od pary, tam trzeba właśnie parami przyjeżdzać nie osobno. W cenie jest nocleg i wyżywienie. Zajęcia nie są cały czas, bo nikt by tego nie wytrzymał. Około 16 jest chyba czas wolny w sobotę, a w niedzielę już o tej porze można wracać. Zajęcia są prowadzone w ciekawy, nowoczesny sposób(różne quizy i zabawy dotyczące waszego związku), atmosfera miła. Słyszałam bardzo pozytywnąopinię od osoby, któradelikatnie mówiąc nie przepada za Kościołem.

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Ja też spędzam je samotnie niestety
to kochana winko w dłoń i za nasze zdrowie
19.05.2012
Stary 2011-02-14, 21:04   #529
Chatka
Wtajemniczenie

A my spędzamy razem, ale siedząc nad szkołą. Tak rhomantycznie

Nauki chcemy zrobić te szybkie, tylko ciężko się na nie zapisać, bo jest dużo chętnych, a mniej miejsc. Wyjazdowych byśmy nie chcieli, tam trzeba osobno spać A 10 spotkań plus 2, 3 w poradni to dla mnie przegięcie. Więc zostają jakieś na miejscu w Wawie, weekendowe, ale na takie jest najtrudniej... No i kasy mi jednak na to szkoda będzie bardzo. Ale mus to mus.

Wasze zdrowie Kochane wznoszę herbatką Ayuverdą De-Stress i życzę Wam dużo miłości tego pięknego komercjalnego dzionka

Stary 2011-02-14, 21:08   #530
biedroneczek
Raczkowanie

Ja też wznoszę toast, ale tylko herbatka, jeszcze zieloną. Niestety staram się zrzucić kilka kilo przed latem. A tu wskazówka ani drgnie
Trzymajcie kciuki za mnie, a może jeszcze któraś się odchudza?? Będzie nam raźniej
Stary 2011-02-14, 21:15   #531
ewika19
Zadomowienie

Smile Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Ja nie wiem jak u nas z naukami przedmałżeńskimi. Jak na razie nie orientowałam się, muszę zapytać kuzynki to na pewno mi wszystko ładnie wytłumaczy

My z TŻem widzieliśmy się dzisiaj z godzinę. Ogólnie nie świętujemy walentynek aczkolwiek otrzymałam symboliczną czerwoną różę. No a ja wysłałam mu walentynkę, która nie dotarła na czas bo nic się nie chwalił .

biedroneczek- mi by przydało się odchudzać, ale jakoś nie mogę się zmotywować. Mój TŻ jest zachwycony moją figurą, ale ja tam wiem, że mam brzuszek za duży i trzeba walczyć... Tylko jak tu się zmusić?
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:15   #532
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Ja też wznoszę toast, ale tylko herbatka, jeszcze zieloną. Niestety staram się zrzucić kilka kilo przed latem. A tu wskazówka ani drgnie
Trzymajcie kciuki za mnie, a może jeszcze któraś się odchudza?? Będzie nam raźniej
dobrze by było stracić tu i ówdzie czasu brak na jakiś fitness a chętnie na owaki bym chodziła a na diety pomysłu brak
u mnie to jest tak, że w zimę przybywam w lato ubywam - chciałabym unormować swoją wagę muszę się wam do czegoś przyznać odstawiłam tabletki w sierpniu i od tego momentu ani widu ani słuchu "cioci z Ameryki" zaczynam się martwić że hormony mi wariują i ciągle wybieram się do ginekologa ale jakoś zawsze mi nie po drodze
19.05.2012
Stary 2011-02-14, 21:21   #533
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
dobrze by było stracić tu i ówdzie czasu brak na jakiś fitness a chętnie na owaki bym chodziła a na diety pomysłu brak
u mnie to jest tak, że w zimę przybywam w lato ubywam - chciałabym unormować swoją wagę muszę się wam do czegoś przyznać odstawiłam tabletki w sierpniu i od tego momentu ani widu ani słuchu "cioci z Ameryki" zaczynam się martwić że hormony mi wariują i ciągle wybieram się do ginekologa ale jakoś zawsze mi nie po drodze
Lepiej idz, pewnie to nic groźnego. Ja jestem przewrażliwiona bo w mojej rodinie od jakiegoś czasu, prawie kazda kobieta ma jakieś problemy zdrowotne i to głównie natury ginekologicznej. Jedna niestety już zmarła i to w wieku 30 lat. Masakra wolę dmuchać na zimne
Stary 2011-02-14, 21:24   #534
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
muszę się wam do czegoś przyznać odstawiłam tabletki w sierpniu i od tego momentu ani widu ani słuchu "cioci z Ameryki" zaczynam się martwić że hormony mi wariują i ciągle wybieram się do ginekologa ale jakoś zawsze mi nie po drodze
Od sierpnia nie masz?? To szoruj do ginekologa, naprawdę może być coś nie tak! A istnieje jakakolwiek możliwość, że jesteś w ciąży? No bo prawie pół roku nie mieć @ to chyba nie jest normalne, nawet po odstawieniu tabletek..

Sama teraz zastanawiam się nad odstawieniem, jutro idę do ginekologa i będę rozmawiać. Ale moim problemem jest niskie, prawie zerowe libido Ostatnio zmieniłam tabletki na inne, mija właśnie trzeci miesiąc tych nowych i nic się nie zmieniło... Cold fish, jak ja to mówię Więc jak myślicie, próbować dalej z innymi, następnymi, czy raczej odstawić i zobaczyć, jak organizm będzie się zachowywał bez niczego?? Bo obecnie to mam super "naturalną" anty, ładując się pixami... Eh, może któraś z Was miała podobny problem i mi coś powie na ten temat...

Stary 2011-02-14, 21:36   #535
fraise
Raczkowanie

Chatko, ja odstawiłam niedawno piguły i od tamtej pory libido skoczyło tak do góry, że wytrzymać nie idzie . A jak brałam to kiepsko było z tymi sprawami, naprawdę kiepsko. A teraz jak się widzę z chłopem to nie ma spokoju :P.
A w tym tygodniu idę na usg ginekologiczne, pierwszy raz w życiu i mam lekki stres :/.
Kindzia, Dziewczyny mają rację. Lepiej pójdź, niech doktor zobaczy co i jak i będziesz miała z głowy!

Edytowane przez fraise
Czas edycji: 2011-02-14 o 21:37
Stary 2011-02-14, 21:37   #536
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Od sierpnia nie masz?? To szoruj do ginekologa, naprawdę może być coś nie tak! A istnieje jakakolwiek możliwość, że jesteś w ciąży? No bo prawie pół roku nie mieć @ to chyba nie jest normalne, nawet po odstawieniu tabletek..

Sama teraz zastanawiam się nad odstawieniem, jutro idę do ginekologa i będę rozmawiać. Ale moim problemem jest niskie, prawie zerowe libido Ostatnio zmieniłam tabletki na inne, mija właśnie trzeci miesiąc tych nowych i nic się nie zmieniło... Cold fish, jak ja to mówię Więc jak myślicie, próbować dalej z innymi, następnymi, czy raczej odstawić i zobaczyć, jak organizm będzie się zachowywał bez niczego?? Bo obecnie to mam super "naturalną" anty, ładując się pixami... Eh, może któraś z Was miała podobny problem i mi coś powie na ten temat...
w ciąży nie jestem to wiem na pewno ale za to - za "grzebalcami" jak to mówią u mnie dziewczyny z firmy nie przepadam; wiem wiem muszę iść ale mam taką psychiczną barierę , że ni cholery siłą mnie tam nie wezmą, zbieram się tak od dwóch miesięcy TŻ życia mi nie daję a chciałabym w przyszłości mieć dzieciaczki
jeśli chodzi o libido - jutro będziesz u "grzebalca" to podpytaj czy warto zmienić myślę, że kto jak kto ale ginekolog prawdę Ci powie ja brałam Cilest i jak odstawiłam to trochę przytyłam a z libido zawsze u mnie było coś nie tak
19.05.2012
Stary 2011-02-14, 21:38   #537
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Ja w obecnej sytuacji nie muszę używać żadnej antykoncepcji
Mając faceta na miesiąc w ciągu roku nie mam takiego problemu. A przez internet w ciąże nie zajdę. No ale jeszcze parę miesięcy i już będziemy 24 godziny na dobę razem. Wtedy będę myśleć nad takimi wynalazkami
Stary 2011-02-14, 21:40   #538
fraise
Raczkowanie

Biedroneczek, a gdzie Twój mężczyzna?
Stary 2011-02-14, 21:42   #539
(kicia)
Zakorzenienie

A ja wznosze toast szklaneczką coli

A ja spędziłam cudny dzień u TŻ. Nasze pierwsze walentynki w domku bez żadnych specjalnych walentynkowych udziwnień. Wino, lody, ulubiony koc świece i film

Jedynym smutnym akcentem dnia była kłutnia z mamą która zaczęła się rano a skończyła dopiero teraz. Ale eh moja mama to specyficzny typ człowieka który widzi tylko to co robi się źle. Jak by nie myśl o ślubie i wzgląd na mojego tatę już dawno bym się wyprowadziła. No ale tak zrobiła moja siostra i teraz trochę nie bardzo między nimi jest. W sumie wolę czasami się pokłucic ale mieć przynajmiej choć trochę wsparcia.

Też bym chciała trochę schudnąc albo przynajmiej mieć płaski brzuch i trochę węższe biodra i znowu nosić rozmiar 36 jak przez całe lo aż do matury. A teraz to już 38co mnie strasznie boli. A mój TŻ powiedział że jak ją się będę odchudzać to on też a że i tak jest chudy nie mogę na to pozwolić. Stwierdził że kocha moje ciało i nie chce mieć patyka za dziewczynę tak jak jeden z jego kolegów.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:43   #540
shea 87
Raczkowanie

My walentynki spędzamy jednak w domku. Mieliśmy nie obchodzić, ale ostatecznie będzie film, winko i sery pleśniowe , a że zaczynamy za jakieś pół godziny postanowiłam zajrzeć

Co do tabletek...ja brałam tabletki 5 lat, miałam "zimną rybę" i potworne bóle głowy. Lekarz przypisał mi nowość na rynku mającą być rozwiązaniem na wszystkie problemy. Tak mi je rozwiązał, że mam kompletny kociokwik w hormonach (nowoczesne tabletki tzw. nowej generacji ale okazało się że potworny syf, z tym panem nie chcę mieć już nigdy nic wspólnego), teraz reguluję pod opieką prawdziwego lekarza.Przez to waga poszła mi 4 kg w górę, ale czego się nie robi, by kiedyś móc mieć maleństwo...Bez tabletek czuję się wspaniale, głowa mnie nie boli i nie mam ciągle much w nosie nigdy więcej tabletek.

Edytowane przez shea 87
Czas edycji: 2011-02-14 o 21:46
shea 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości