|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
A fajnie fajnie..aczkolwiek z tego big love moze nie bedzie z dzidziusiem...ale tam wcale nie zaluje..
(to taki moj przyjaciel jakby bo mi pomagal po rozstaniu i wspieral) W ogole zarzucam wieczorna madroscia(nie pilam nic) Wiecie co?Rozstanie rozstaniem.. Ale swiat dalej sie kreci..slonce dalej swieci..( i mróz nawet dalej jest Czeka mnie nowe zycie... Nowe mieszkanie..nowe znajomosci.. nowy przyjaciel
|
|
#3812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ver_million No wiadomo, że płaczesz jest Ci żal, smutno, jesteś rozczarowana bo to jeszcze bardzo świeże jest jak rozumiem. Która z nas tego nie przechodziła...? Jeszcze nie raz będziesz sobie przypomniac te dobre rzeczy, tak niestety jest... Ale wtedy sie staraj myśleć o tych złych chwlach, jednak pomaga. Nie opuszczaj zajęć, tym bardziej, że się razem uczycie. Bo co? Ma widzieć, że rozpaczasz? Właśnie nie, pokaż, że jesteś silna! Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-14 o 22:16 |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, wypij za nasze zdrowie! łohohoh !
![]() A ja mam nawet dobry humor. Nie wiem czemu. Mój też pewnie teraz siedzi i pije. Albo.. siedzi z inną. Wszystko jedno!
|
#3814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a niech sobie zyja wlasnym zyciem, my mamy swoje i to jest najwazniejsze |
|
|
|
|
#3815 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ze nie moglam trafic do nowego domku.. zabladzilam miedzy uliczkami a jak trafilam cala droge sie do siebie smialam i weszlam uradowana prawie o polnocy
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3818 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
Ilona i tak ma być!
Tylko prosze Cię nie zbaczaj już z tej drogi... Bo jak takie coś sie czyta to większa wiara w lepsze jutro się w człowieku odzywa
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
ver_million - czy Twój nick ma coś wspólnego z jakże przewspaniałym kawałkiem Slipknota?
może fanka? ![]() buahaha, mój kolega ma opis :życie to nie pudełko czekoladek tylko beczka gówna. bnuaauauahaha, ale się uśmiałam !
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-14 o 22:28 |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Ile ja mam dzis pozytywnej energii w sobie -szok
![]() (poza zmeczeniem fizycznym) Moglabym ja dzis tu robic poploch w watku i do kazdej pisac:nie dzwon..nie warto/sa inni na swiecie( i ja poznalam tych innych.. i sa lepsi. SA LEPSI FACECI OD BYLEGO.. ONI NIE SA IDEALNI) z tym moim znajomym co sie tak fajnei calowalo.. rozmawialam dzis i na razie mowa o przyjazni.. ja tam nic nie zaluje..czlowiek mnie na duchu podnosil o 2 w nocy bo pisalam mu ze mi smutno ![]() I daje mi duzo energii ten czlowiek i radosci
|
|
#3822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wokalista < 33uwielbiam jego glos wlasnie tak sobie mysle, na studniowce tanczylismy do nothing else matters i ex stwierdzil,ze to byl najpiekniejszy taniec w jego zyciu... teraz nie puszcze tego przez najblizszy rok ... chyba... ehhh a szkoda, bo sie zamierzalam nauczyc grac tego na gitarze;d o i snuff wlasnie pasuje do obecnego stanu zwiazku... kiedys to musialo nastapic ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZX13R1jrFQI Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-02-14 o 22:34 |
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah, slipknot.. jestem wielką fanką, uspokaja mnie
|
|
#3824 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slipknot to mój naulubiensiejszy zespół, mimo że trochę mam po nim agresor. Ale lepsze to niż płacz ![]() Uwielbiam ich słuchać. (ich teksty są bardzo nafaszerowane agresją, tak jakoś mi się teraz przypomniało bo leci mi akurat nameless w głośnikach - "the only thing I ever really loved, was hurting you (Don't go) I never wanted any body more then you (I know) the only thing I ever really loved, was hate"
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-14 o 22:40 |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cold tez jest dobry ![]() http://www.youtube.com/watch?v=x8tvq...eature=channel dolujace moze troszke ale tez lubie
Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-02-14 o 22:41 |
|
|
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
A to niedobrze... Nie pozwól żeby wszystko kojarzyło Ci się z nim, nie izoluj się od tego bo faktycznie już tak Ci zostanie...
Też tak miałam, piosenki, miejsca, nawet moje ulubione perfumy czy zapach herbatki mi się z nim kojarzył i wtedy się wkurzyłam. Że co? że niby moja herbatka? Taki pyszny grzaniec z imbirem i owocami? O nie tego już za wiele! ![]() Nie no żartuję trochę... ale poważnie, na początku też tak smęciłam, a bo to, bo tamto mi się z nami kojarzy. A w du*pie! Powiedziałam sobie nie, normalnie słuchałam muzyki tej co zawsze, namiętnie pryskałam się tymi perfumami które niby przypominały mi tak razem spędzone wakacje. I co...? I teraz znów jest to dla mnie taki sam chleb powszedni jak wcześniej No może tam czasem pomyślę coś, słuchając muzyki czy robiąc coś innego co robiliśmy razem ale to już nie to co na początku Myślę, że gdybym tak się od tego wszystkiego odcięła to teraz po takim odwyku od tych rzeczy, gdybym nagle miała z nimi kontakt mogłoby być gorzej. A tak...
Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-14 o 22:43 |
|
|
|
#3828 | |
|
Rozeznanie
|
ja mam zbyt duzy problem z agresja, z emocjami, z placzem...
wiec musze jednak cos spokojniejszego wlasnie typu cold---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
NIE MA to ja umiec wstawić obrazek
![]() dobranoc
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-14 o 22:50 |
|
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
Nooo tylko pomyśl sobie, że to coś normalnego, zwyczajnego. Zaraz tam nie zacznij rozpamiętywać i wielce tęsknić
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja polecę Ci : http://www.youtube.com/watch?v=Fzu7CppEbg0 jedna z moich ulubionych. Oczywiście teksty typu : 'how many times have you wanted to kill ?' są niczym niezwykłym, to w nich lubię. Są bezpośredni :P
|
|
#3832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Na razie staram się po prostu unikać tego, co mi się kojarzy z przeszłością. Niestety, nie zawsze się da, zwłaszcza że po tylu latach prawie wszystko się kojarzy.Dziewczyny, ja "Snuff" Slipknota nie znałam, a rzeczywiście przykro wpasowuje się w aktualną sytuację. Pewnie nowy kawałek, nie? Bo dawno, dawno temu jako mała dziewczynka (nie żebym urosła) słuchałam tego zespołu dość często, dalej mam sentyment do niektórych utworów.
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale http://www.youtube.com/watch?v=v_09wFxoaeQ to !!! |
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniałaś mi o nim
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie może też za dużo czasu nie minęło, ale...
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moj juz-ex doszedl do mojej klasy w tamtym roku. ja bylam zwiazana wtedy z innym muzysiem, ale juz sie rozpadalo, mysle ze to bylo przeznaczene, ze jeden po drugim, w koncu mialam kontakt z dragami, poznalam troche zycia... imprezowego, az w koncu sie oboje odcielismy, a zarlismy sie tak mocno jak chyba nikt... widocznie tak musialo byc, oboje z problemami, oboje z wymaganiami i sie rozminelismy, ja go nie docenialam, on nie docenial mnie. przepraszam, ze sie tak uzewnetrzniam, ale potok slow mi sie wlaczyl... |
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Po to ten wątek, żeby potoki leciały.
Mnie już palce bolą od pisania. Ale lepsze bolące palce, niż serce!
|
#3838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale uważaj, bo takie szybkie stwierdzanie, że dobrze się stało nie zawsze się utrwala od razu, możliwe, że czekają Cię jeszcze huśtawki nastrojów. W jednej chwili będziesz się cieszyła, że wyszło tak jak wyszło a w drugiej będzie Ci smutno i wogóle...Ale trzeba to przetrzymać, bo z czasem naprawdę jest tylko lepiej. Oczywiście jeśli się tylko chce ![]() O kurcze co ja się taka mądra zrobiłam raptem....? A jeszcze niedawno sama wyłam do księżyca... ![]() Jak dobrze podejść do tego wszystkiego z duuuużym dystansem. Nie zawsze, ale przynajmniej bardzo często. Oj, jak dobrze... Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-14 o 23:00 |
|
|
|
|
#3839 |
|
Rozeznanie
|
dobrze, ze jestescie wy, dobzre ze sa ludzie z klasy. on nie ma z nimi zbyt dobrego kontaktu, wszystkich traktuje z gory, chociaz ja w pewnym momencie sie od klasy odwrocilam teraz widze, ze przyjaciele mnie nie opuszczaja... i bardzo sie ciesze, przetrwam dwa miesiace... na probach poloneza tak mnie draznil ze tylko myslalam 'to tylko dwa miesiace to tylko dwa miesiace' i raz mi sie nawet wypskło...
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zadomowienie
|
marchewa00071, masz rację w zupełności. Ja po prostu jeszcze nie potrafię się tak odciąć, może dlatego, że mamy przecież się "przyjaźnić". Poza tym tak naprawdę to on nie zrobił mi nic złego, za co mogłabym go przynajmniej przestać lubić... A naprawdę dochodzę do wniosku, że łatwiej byłoby, gdyby mnie jakoś poważnie skrzywdził. On nawet tego nie potrafił
. Cytat:
, ale na pewno nic więcej - za duże obciążenie psychiczne. Doszłam do wniosku, że facet powinien być facetem, mocno stąpającym po ziemi realistą. Nigdy więcej artystów, ooo nie...A poza tym, dziewczyno - ciesz się, że jesteś dopiero w LO. Studia przed Tobą, może przynajmniej nie zmarnujesz ich z jakimś dupkiem, o!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

Bo jak takie coś sie czyta to większa wiara w lepsze jutro się w człowieku odzywa