|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Mystiquee wszystkie dziewczyny z prawie narzeczonych i zazdrosnic są takie że nie moge się im oprzeć
a mam wielkie serce!!
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle, no właśnie, na tych rozmowach to Ty jesteś górą i to Twoi rozmówcy powinni się stresować rozmawiając z Tobą
Swoją drogą, trzeba być bardzo otwartym i pewnym siebie człowiekiem, żeby w ogóle nie mieć stresu prowadząc takie rozmowy ja bym nie mogła Ale pewnie masz napisany taki jakiś scenariusz rozmowy, co?
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Baby kurde ja bym sie tez wkurzyla,zreszta ja to w ogole mam uczulenie na wszelkie znajome :P
Mystiquee tak tym batem z avatara ja tam ![]() ![]()
|
#2044 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurna, niby zaoczne droższe, ale w sumie mogą taniej wyjść. Masz czas, żeby pracować codziennie od 8 do 16 lub 9 do 17 i wtedy masz szansę na sensowne zarobki. A dzięki temu na opłatę studiów. Cytat:
Jednak straszne jest to, że muszę zrobić tę prezentację. A zaoczne nie wiem czy super pomysł. Wyjdzie w praniu. Mam nadzieję, że plan się powiedzie. Oby.![]() I ogólnie, moim zdaniem, studia poszerzają horyzonty, dają inne spojrzenie na świat, którego nie daje np. zawodówka. Ogólnie jest to fajna rzecz, szkoda, że mija się troszkę z celem - czyli dobrze płatną pracą.![]() Cytat:
![]() Cytat:
GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
![]() Bądź dzielna! ![]() Cytat:
![]() A co do moich współlokatorów, to byle szybciej i byle jak najdalej od nich. I będzie święty spokój. Szczerze mówiąc, żeby dobrze trafić, to trzeba mieć duuuużo szczęścia. W ogóle, dziewczynki, piszę do Was po winku. Jako, że mój TŻ jeszcze w domu, to dziś spotkałam się w to święto z moją psiapsiółą na ploty i troszkę wypiłyśmy... Ależ mi się chce spać... ![]() Macie jakieś typy na piosenkę nadającą się do striptizu? Oprócz you can leave your hat on?
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie ! Wiesz co ja jakoś nie jestem za tym by na ślub się przebierać udawać kogoś kim się nie jest festyny odstawiać itd... Bardzo podobają mi się takie naturalne skromne uroczystości a nie sztuczne i wystylizowane
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Wtajemniczenie
|
Kohnelia gratuluję
![]() idę Was nadrabiać i sobie popłakać
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co hihihiihhi
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek czemu placzesz??
Sylvi niech se w d..wsadzi tego smsa...ciekawe czy na trenibg przyniosl ci chociaz kwiatka
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia Bo nagle sobie brutalnie zdałam sprawę ze Tż chyba jednak na mnie nie zależy
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
paczek co jest?
o tak Mystiquee to ostra babka
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelko kochana, specjalnie dla Ciebie wpadłam na wizaż przed spaniem!
GRATULUJĘ! ![]() HURA! ![]() Baby, rób mu awanturę. teraz masz do tego pełne prawo i moje błogosławieństwo. W kulki sobie leci facet :/ teraz kochane zmykam spać, bo przed chwilą mnie szefu odwiózł, a jutro z rana na Akademię Malucha kijem dzieci przekręcać (trzymajcie kciuki) Dobranoc ![]() I jeszcze raz gratuluję! ![]() Pączek, co jest? Płacz, na zdrowie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-14 o 23:04 |
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
oj Gajus dziękuję że się tak poswięciłaś
nom mam nadzieje że się uda wszystko żeby jeszcze w tym roku a jak nie to za rok w czerwcu |
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
A tam poświęciłam. Ciekawość mnie zżerała i chęć złożenia gratulacji
![]() Zresztą J. jeszcze nie ma, pewnie wróci niedługo, więc i tak by mnie obudził ![]() Czerwiec też śliczny miesiąc na ślub. Oby mimo wszystko udało się szybciej
|
|
|
|
#2055 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż od jakiegoś czasu coraz rzadziej sie ze mną widywał, a jak już sie widzieliśmy to musiałam się dosłownie prosić o to żeby mnie przytulił, czy pocałował
wiem głupie...myślałam, ze to przez prace..że zmęczony.. Mieliśmy sie jutro spotkać jak zawsze o 10, wiec go dziś pytam czy będzie u mnie normalnie-a on ze nie, ze go to wku** i tyle. Z tym że na siłownie chodzi, ma na to czas, ochotę..a ze mną sie już nawet spotykać nie chce... I siedzę, oglądam płytę z wesela i płacze sobie
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Pączek, bidulko
może czas na poważną rozmowę ?
|
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Paczek czeeemu tak??
![]() A ja dziś stwierdziłam, że nie chcę jednak mieć dzieci. I jakoś moja obecna praca mnie odziera z resztek instynktu macierzyńskiego, jeśli kiedykolwiek jakikolwiek dotychczas miałam... Tż od razu spytał, czy kupa? Ległam po prostu... )
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
JAAAAAAAAA!!!!!!!
Ha haaaa I taka piękna sceneria I ten ślub jeszcze w tym roku! Mruuuuu Baby montana fajnie z tym Krakowem ![]() My z Tż pieczemy dzisiaj ciasteczka Takie o, walę-w-tynkowe Serduszka, kwiatuszki i gwiazdeczki ajć ajć ![]() No i przykro mi ale ja w te końce świata itd itp itd nie wierzę Sylvuś no boski ten Twój Tż ![]() Dziołszki! A w ogóle! We Wrocławiu ma być jakiś festiwal panów "czipendejlsów" ![]() Aluś nie martw się lekarzem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się tak tym... Za niedługo to wszystko zniknie i stworzycie z Tż swój własny domek! A co z resztą "rodziny"? Sama zobaczysz jak nagle zaczną do Ciebie przychodzić i prosić się o coś!Cytat:
Miss gdzieś na wizażu był cały wątek na temat piosenek do tego...tańca ![]() Paczek a gadałaś z nim o tym? Powiedziałaś jakie są Twoje odczucia?
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
miss, a kupa?
![]() Bjuti, jak walentynkowe to SZPACHLĘ a nie serduszka, kurcze no ![]() tylko ja z radością chodzę do swojej gin?
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek ale co go wkur..? musiecie sobei wszystko wyjasnic i szczerze porozmawiac.
Miss wlasnie jak tam mala?? moja siostra ma corke ponad rok i jak ja ogladam na kamerze na skypie to taki urwis z niej ,lata ciagle po pokoju w ta i spowrotem ,kamerke kiedys chcial zjesc jak ze mna rozmawiala przez skypa Eh ale mis ie za nimi teskni
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-14 o 23:15 |
|
|
|
#2063 |
|
Wtajemniczenie
|
Gajuś juz nim wiele razy rozmawiałam..twierdzi, ze mnie kocha, ze nie wyobrazić obie życia beze mnie..ale to co robi temu przeczy
![]() mam juz dość proszenia sie o takie rzeczy...i doszłam do wniosku ze jak jutro nie przyjdzie-nie wiem może to kiepski żart, to może zobaczę się z nim w niedziele... ![]() taki fajny dzień sie zapowiadał..dostałam płytę na którą czekałam 7miesiecy i masz... Bjuti było kilka takich rozmów..mówił ze się poprawi a wcale tak nie jest... Kinia to, ze przed pracą "musi" do mnie przyjść.. na siłownie też jeździ przed praca i am siłę i ochotę...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-14 o 23:14 |
|
|
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
Ok, już doczytałam.
Mój TŻ też ma czasem napływ męskości, a wraz z nim totalny brak czułości wobec mnie. Ale wynika to raczej ze zmęczenia (również sobą nawzajem), a nie z tego, że przestało mu zależeć... Tak myślę.Doczytałyście moje pytanie w poprzednim poście? Bo zrobiłam je niewidoczne.
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Pączuś, może teraz Ty go weź na wstrzymanie w takim razie? Jak kocha, to kiedys się stęskni
![]() Idę! Buź
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-14 o 23:18 |
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2067 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dlatego myślę poważnie o tym, żeby się dopiero spotkać w niedziele po moich zajęciach. Oczywiście jak to zaproponuje...
pa ![]() Kinia oo a którego roku ?
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie no coz kwiatka nie bylo ale tlumaczyl sie ze nie mial czasu bo z pracy wyszedl o 18:30 a o 19 na treningu mial byc, trening sie nie odbyl sala zamknieta caly tydzien ale poszlismy do KFC i troche pogadalismy o nas, czyli jakies MY jestesmy, no zobaczymy jak to sie potooczy
|
||
|
|
|
#2069 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja do gina też nic nie mam, ale zawsze brakuje mi odwagi by poprosić o badania. W końcu on się tam lepiej na tym zna, a ja jednak mam wątpliwości i obawy co do stanu mojego zdrowia po tabsach. Cytat:
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
Mimo wszystko smutno mi, że to, co kiedyś było rodziną, obróciło się w taką wegetację.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

a mam wielkie serce!!

Swoją drogą, trzeba być bardzo otwartym i pewnym siebie człowiekiem, żeby w ogóle nie mieć stresu prowadząc takie rozmowy