|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Cytat:
Jutro teściowie przyjeżdżają (o dżizas ![]() Paczek może trzeba jeszcze raz? Tak doszczętnie? ![]() Miss ja Ci odpisałam
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
miss_bennet zobacz tą, ona ma takie zajawki, mnie osobiście podkręca
![]() http://www.youtube.com/watch?v=DKRHED1MjA8 |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję miss bjuti i sylwi
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek tak dokladnie mrrrozonka jest niezawodna
![]() A ta nasza data czerwcowa to w 2013 ![]() Miss gdzie to twoje pytanie? Sylvi znowu ci oczy mydlil??
|
#2075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w niedzielę lecimy paczką do naszego kolegi w Edynburgu
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
kinia 2013 to za 2 lata nie smutaj
a nie możecie prędzej?
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam rozumiem Cię... Bo u mnie się robi dokładnie to samo ;/ To jest strasznie przykre Ale nie ma co się załamywać, bo niestety to się odbija na Twoich relacjach z Tż Bo jak ty jesteś przygnębiona to on od razu też Nie możesz się tak dawać... Skup się na was!
|
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss mrożonka teraz obowiązkowa...
Bjuti tacja..przyda sie taka poważna rozmowa przez duze p... Kinia 2lata zlecą szybciutko ![]() ogl ta płytę z wesela i mnie to nawet nie bawi
|
#2080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie da rady ,bo wesele bedzie duze i trzeba kase uzbierac ,zreszta temat jak rzeka juz opisywalam,ja chcialam male wesele tz duze nawet bardzo duze ,a metoda kompromisow wyszlo miedzy srednim a duzym
Cytat:
![]()
|
|
#2082 |
|
Konto usunięte
|
Paczek mam nadzieję, że się wyjasni wszystko z Tżtem, ale pozytywnie.
Ja lecę spać. Dobranoc. |
|
|
|
#2083 |
|
Wtajemniczenie
|
a najzabawniejsze jest to ze są 3płyty-na jednej jest dźwięk-a na drugiej-z sali dźwięku nie ma-właśnie włożyłam chcąc obejrzeć i kicha
![]() Isabel mam nadzieję..dobranoc
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
ze dopiero jak mnie zobaczyl to poczul jak bardzo za mna tesknil bo tesknil ale nie wiedzial ze az tak, takie pierdu pierdu, olalam. głównie to ja gadalam. co on tam jeszcze mowil? nie pamietam dokladnie, on sam nie wie co sobie myslal mowiac ze nie wie, no ale nie wie,no ale ze chyba kocha bo tak by nie tesknil,pierniczenie,a no i ze mu dobrze z rodzicami, jestem tak zmeczona ze polowy nie pamietam
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie wiem czy chcialabym zbierac 2 lata na wielkie wesele które trwa jedną noc..
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę dziewczyny. Od rana będzie sprzątanie i prasowanie niestety. Oby do szybkiego napisania. Dobranoc
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uszy do góry, na pewno sobie wszystko wyjaśnicie Polecam zaproponowany już tutaj sposób na mrożonkę Cytat:
A matka pewnie też ma duuużo argumentów przeciw jego wyprowadzce? ![]() Kurde, jak ja nienawidzę takich rodziców, którzy narzucają swoją wolę dzieciom i nie pozwalają im ŻYĆ!!! Nie wspierają w podejmowanych przez nich decyzjach, tylko podejmują według nich "właściwe" decyzje, zabraniają innych decyzji a na dodatek szantażują ![]() mnie te płyty z wesela w ogóle nie bawią nuuuudne są
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
Munty może i racja..z tym, ze dziwi mnie to ze nawet jak jest cholernie zmęczony to na siłownię pojedzie..nawet jak na noc idzie..a do mnie robi problemy żeby przyjść...
normalnie to ja płyty z wesel lubię-mogę się z siebie pośmiać, ale dzis ta syt z Tż a dwa ze dźwięku nie ma ![]()
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i powiedzial ze chcialby sie wyprowadzic ale od razu do innego miasta tj wroclawia |
|
|
|
|
#2090 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia jutro. ![]() Cytat:
Ale niezła.![]() Cytat:
Zleci szybko, zwłaszcza jeśli rzucicie się w wir przygotowań. Cytat:
Ale też mnie czasem brakiem czułości ten mój wkurza... I wtedy trzeba być mrożonką. Sam przylezie, zobaczysz. A ja się wtedy już nie umiem długo gniewać.![]() Cytat:
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi ta dobrze mu z rodzicami,bo kasy wiecej jest,a ze pepowina w tym wieku nie ucieta to powod do wstydu.Kuzwa kocha nie kocha teskni nie teskni ,wie nie wie ,nosz kota mozna dostac z takim facetem
Paczek bedzie dobrze powiedz mu o tym co myslisz,ze na silownie nie jest zmeczony,a an spotkanie z toba tak,kurde co on worki z cementem przenosi jak sie z toba spotyka ,przeciez to odpoczynek relaks,a nie katowanie sie.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-14 o 23:51 |
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Kohnelia gratulacje
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym tyg treningow nie ma wiec bedzie mniej okazji do spotkania |
|
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
kamea pytałaś gdzie poszukuję pracy, różnie, w instytucjach pastwowych, firmach prywatnych związanych z planowaniem, ale tam chcą doświadczenie lub bdb znajomość programów typu Corel lub AutoCad, a ja nie miałam z tym zbyt dużego kontaktu (mogłabym się podszkolić sama w domu, ale narazie wymieniłam kompa i nic na nim nie mam)no cóż, jak już mówiłam, narazie siedze na tyłku, bo mam dość i liczę na staż
aha... i jednak dodzwoniłam się dziś do pani od kadr a ona powiedziała... żeby czekać ![]() z tymi przepowiedniami to chyba królowa Sybilla była a nie Saba (mama też mi o tym mówiła) aha, i jeszcze przed końcem świata papieżem ma zostać czarnoskóry człowiek ![]() Kohnelia gratulacje jeee jeee jeee!!! wrzesień/październik, ale czad! moje ulubione miesiące na ślub kasia.diet ja u siebie na kierunku przynajmniej nie czuję się taka samotna, bo u mnie jakieś 10 osób zostało bez obrony a co z promotorką to nie wiem, nie gadałam z nią od listopada... :P ![]() co do wylatywania z UP to tak, chodziło mi o prace na umowę, a nie taką 'po cichu' sylvi no ładnie się TŻ postarał... 'wielkie nic'... no czad Mutny eee 63 dni to na luzaku napiszesz, ja licencjata napisałam w 14 dni jak nie chce Ci się pisać to poczekaj aż zostanie Ci właśnie 14 dni, dasz radę aha, tylko nie licz na przespane noce ;P ![]() :brzyda l:aluniaaaaa mam to samo z wydętym brzuchem przed @ poprostu mam tak macicę przekrwioną i twardą, że mi wystaje... kłucie w połowie cyklu w jajnikach też mam, jak mnie czasem 'zarżnie' to zginam się w pół ![]() anannke gratuluję sesji ![]() czekam będzie ok, zobaczysz! już bliżej niż dalej do pełnego szczęścia Gajaa za jutrzejszy dzień trzymam kciukasy! paczek1990 ojej nie wiem co powiedzieć... może to tylko mały kryzys, stres w pracy i niechcący Tobie oberwało się po głowie... no nie płacz już baby montana batem tego Twojego, niech nie zezuje na inne dziołchy ![]() ja miałam dziś całkiem przyjemny dzień, na koniec dostałam własnoręcznie robione czekoladowe serce od prawie-teściówki hyhy... ja oczywiście nic dla niej nie miałam... ![]() co do włosów to mi jakoś szybko urosły, nie obcinałam 1,5 roku i jak kogoś widzę z dawnych czasów to mówią 'ale Ci włosy urosły' w sumie prawie-teściowa tydzień temu tez wyleciała z tym tekstemeh idę jeszcze z psem na spacer, zimno... brr
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
a i ustalilismy jedno, ze bedziemy tanczyc do przyszlych wakacji i ze bedziemy czesciej razem wyjezdzac bo rzeczywiscie jak nad tym pomyslal to jak jestesmy sami jest lepiej
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają takie swoje zboczenia... niech Ci lepiej dokładnie napisze, co go w****... no i mrożonka obowiązkowa ![]() Cytat:
Miss, a Ty czemu mrożonkujesz?? przez ten brak czułości?
|
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
tyle nadrobiłam
![]() Kohneelia pierścionek śliczny taki jak mi się podobają![]() Czekam ojj współczuję...nie lubię takich sytuacji.. mam nadzieję ze się pogodzą ![]() Alice wszystkiego najlepszego 100lat, szczęścia i spełnienia marzeń![]() Isabelle ja bym jakoś sie stresowała przed takimi rozmowami, wiem z enie nadawałabym się na takie miejsce ![]() Miss co do kalendarza majów właśnie też czytałam o tym, i ze właśnie w 2012 zacznie sie nowy cykl ciekawe to wszystko![]() no mam nadzieję ze mrozonka, taka solidna pomoże.. Sylvi no popatrz jak sie chłopak stęsknił... a czemu akurat do Wrocka? i dobrze ze widzi-ze jak jesteście razem to jest inaczej ![]() Kinia no właśnie muszę mu to powiedzieć, choć już mówiłam..i racja-ja nie wymagam od niego jak przychodzi niczego specjalnego-wystarczy ze jest obok..możemy się położyć na łóżku i może spać..ale dla mnie ważne ze jest blisko... Munty mam nadzieję ze wróci na kolanach... boje sie, ze sie przyzwyczaił i ze jak sie nie będziemy widzieć to zrozumie ze nic do mnie nie czuje...-takie myśli mam
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-15 o 00:04 |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba nam sie wroclaw, czesto tam jestesmy, na shoppingu zazwyczaj:P |
|
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi a chyba ze tak
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za pocieszenie własnie z motywacją nie jest źle, bo strasznie mi się podoba ten temat mojego licencjatu i naprawdę mnie to interesuje więc nie będę go rodzić w bólach (mam taką nadzieję przynajmniej )A ja dzisiaj nie dostałam nic od nikogo No dobra, od mamusi... nowy peeling na pryszcze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

ale poszlismy do KFC i troche pogadalismy o nas, czyli jakies MY jestesmy, no zobaczymy jak to sie potooczy
A w niedzielę lecimy paczką do naszego kolegi w Edynburgu 

Uszy do góry, na pewno sobie wszystko wyjaśnicie
Polecam zaproponowany już tutaj sposób na mrożonkę 
aha... i jednak dodzwoniłam się dziś do pani od kadr a ona powiedziała... żeby czekać 

przez ten brak czułości?