Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 22:53   #3511
cherryPie
BAN stały

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

napisalm na twitterze i gg ze podaje linka tylko osobom ktore sie do mnie na gg zglosza.
ktos sie za mnie podszywal i dlatego usunelam konto.
dzieki za niedzwiedzia przysluge
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:54   #3512
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
i za przeproszeniem chyba nie wiecie co to jest "wielki come back"
potrzebuję się oderwać od swoich problemów to chcę coś raz na jakiś czas nagrać
serio nie macie życia i jedyne co robicie to perfidne ploty na wizażu.
pzdr

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

no jasne, to porozklejajcie plakaty jeszcze ze waniliowa zlamala slowo i wrocila.
Nie wiem o co Ci chodzi jak nie chcesz, żeby oglądano Twoje filmy to nie nagrywaj.

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
no rzeczywiście milutko.

następnym razem dodaj w opisie, komu pozwalasz oglądać filmik, albo wcale ich nie dodawaj, skoro to taki problem dla Ciebie

EDIT: Jak już wyżej wspomniałam Twój filmik pojawia się w propozycjach, więc to YT rozgłasza.

Edytowane przez nadi111
Czas edycji: 2011-02-14 o 22:56
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:56   #3513
cherryPie
BAN stały

nie zycze sobie pogadanek o mnie na wizazu i rozdawania linka byle komu. tyle. bo potem sa takie sytuacje jak wczesniej ;/
Stary 2011-02-14, 22:56   #3514
Takajakaya
Wtajemniczenie

Nie wiem po co kłótnie bez sensu. Skoro Vanilia udostępniała swoje nowe konto na YT tylko na gg, to chyba było oczywiste, że na razie nie ma ochoty ogłaszać całemu światu swojego powrotu?
Myślę, że czasami trzeba odpuścić i dać komuś normalnie żyć. To że ktoś wstawia filmiki nie znaczy, że nie ma prawa nie mieć przez to życia czy odrobiny prywatności....
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:58   #3515
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
nie zycze sobie pogadanek o mnie na wizazu i rozdawania linka byle komu. tyle. bo potem sa takie sytuacje jak wczesniej ;/
To ja w dalszym ciągu nie wiem po co nagrywasz
Stary 2011-02-14, 22:59   #3516
muszynianka
Zakorzenienie

dla mnie to brak konsekwentności ;p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:00   #3517
cherryPie
BAN stały

muszynianka, a co Ty wiesz o moim zyciu? nie wyjezdzaj mi tu z konsekwencją. moje zycie moja sprawa, co nie?

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

a po co nagrywam? tak jak mowie mam mase problemow i to jest jak na razie jedyny sposob ktory mi sie pozwala od tego oderwac. nie nagrywam po to by byc na jezykach wizazanek wiec odpusccie sobie, dziekuje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 23:00   #3518
peggy_blue
Zakorzenienie

ale ja bynajmniej nie zgłaszałam się po ten link, nie czytam Twojego twittera, perfidnie tego nie zrobiłam. po prostu wyświetlił mi się w polecanych i stwierdziłam, że ktoś może być zainteresowany

ale nadal mnie dziwi, po co nagrywać filmiki i mieć pretensje, że ktoś je ogląda
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:01   #3519
muszynianka
Zakorzenienie

ja nie o tobie bo chyba nawet cie nie znam tylko o Vanillce.
Stary 2011-02-14, 23:01   #3520
Fiodoria
Raczkowanie

ALE O SO CHOZI???? poza tym tylko zostało stwierdzone, że filmik jest i nowe konto jest i tyle, nikt niczego nie skrytykował, tylko pojawiła się info. poza tym kultura osobista nakazuje nie mówić o innych że są "byle kim" dobranoc.
Fiodoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:01   #3521
muszynianka
Zakorzenienie

ja nawet twittera nie mam, abbuuu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 23:01   #3522
cherryPie
BAN stały

ja jestem wanilia, muszynianko ;/
Stary 2011-02-14, 23:02   #3523
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
a po co nagrywam? tak jak mowie mam mase problemow i to jest jak na razie jedyny sposob ktory mi sie pozwala od tego oderwac.
wybrałaś sobie jeden z gorszych sposobów psychoterapii.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
ja jestem wanilia, muszynianko ;/
tym bardziej widzisz że nie kojarzę cię kompletnie z wizażu
Stary 2011-02-14, 23:02   #3524
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Nie wiem po co kłótnie bez sensu. Skoro Vanilia udostępniała swoje nowe konto na YT tylko na gg, to chyba było oczywiste, że na razie nie ma ochoty ogłaszać całemu światu swojego powrotu?
Myślę, że czasami trzeba odpuścić i dać komuś normalnie żyć. To że ktoś wstawia filmiki nie znaczy, że nie ma prawa nie mieć przez to życia czy odrobiny prywatności....
To niech nagrywa prywatnie i przesyła filmiki swoim znajomym na maila, albo pocztą.
Losie, bulwers jakich mało...
Tupnęło dziewczę nogą, nie wolno rozmawiać o niej i koniec!
Stary 2011-02-14, 23:02   #3525
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
ale ja bynajmniej nie zgłaszałam się po ten link, nie czytam Twojego twittera, perfidnie tego nie zrobiłam. po prostu wyświetlił mi się w polecanych i stwierdziłam, że ktoś może być zainteresowany

ale nadal mnie dziwi, po co nagrywać filmiki i mieć pretensje, że ktoś je ogląda
No właśnie tego nie rozumiem
Stary 2011-02-14, 23:03   #3526
cherryPie
BAN stały

Fiodoria - bo nie chcialam zeby to od razu wyplynelo do masy ludzi, sa osoby ktore mnie konsekwentnie niszcza. do tego doszla kradziez mojego wizerunku. dlatego usunelam kanal. i na razie nie mialam zamiaru oglaszac sie calemu swiatu, dzieki ze uszanowalyscie moja prosbe

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
To niech nagrywa prywatnie i przesyła filmiki swoim znajomym na maila, albo pocztą.
Losie, bulwers jakich mało...
Tupnęło dziewczę nogą, nie wolno rozmawiać o niej i koniec!
ciekawe jak wyslac filmik 1700 osobom?
Stary 2011-02-14, 23:03   #3527
muszynianka
Zakorzenienie

ty sobie możesz nie chcieć, ale jak jest upublicznione prędzej czy później wypłynie.
to nie są twoje dane osobiste, numer telefonu którymi ktoś handluje, to coś co dobrowolnie wrzucasz do sieci.
Stary 2011-02-14, 23:03   #3528
martiinkaaa
Raczkowanie

Cytat:

o oł
Ciii bo ktoś tu nie chce żeby o nim mówiono mimo tego, że upublicznia swoje filmiki...

Zamykamy wątek!

Rozumiem gdyby to były prywatne filmy, skradzione lub coś takiego, ale sama je wrzucasz więc daj spokój.
martiinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:06   #3529
cherryPie
BAN stały

zainteresowanych odsylałam na gg ;/ chyba jasne skoro nie przylazłam sama na wizaż i nie napisalam Wam ze wrocilam co nie ;/ ani nie dalam zadnej informacji ze przenosze konto ;/ LOGICZNE

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez martiinkaaa Pokaż wiadomość
o oł
Ciii bo ktoś tu nie chce żeby o nim mówiono mimo tego, że upublicznia swoje filmiki...

Zamykamy wątek!

Rozumiem gdyby to były prywatne filmy, skradzione lub coś takiego, ale sama je wrzucasz więc daj spokój.
napisałam wczesniej ze usunelam konto bo ktos mi skradl tozsamosc. spoko, czytajcie wybiorczo. potem nie miejcie pretensji ze sie bulwersuje

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

muszynianka - moje imie, nazwisko, dane osobiste, hasla, zdjecia, wizerunek, mimo ze go upubliczniam - TYLKO JA MAM DO NIEGO PRAWO. ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 23:06   #3530
muszynianka
Zakorzenienie

niezbyt logiczne
wrzucasz coś do sieci do miejsca ogólnodostępnego = godzisz się na upowszechnianie twojego linka.
Stary 2011-02-14, 23:06   #3531
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
zainteresowanych odsylałam na gg ;/ chyba jasne skoro nie przylazłam sama na wizaż i nie napisalam Wam ze wrocilam co nie ;/ ani nie dalam zadnej informacji ze przenosze konto ;/ LOGICZNE

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

napisałam wczesniej ze usunelam konto bo ktos mi skradl tozsamosc. spoko, czytajcie wybiorczo. potem nie miejcie pretensji ze sie bulwersuje
To myślisz, że Cię nie znajdzie?
http://www.youtube.com/videos?s=mp&t=t&c=26&cr=PL&p=7
Stary 2011-02-14, 23:07   #3532
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
muszynianka - moje imie, nazwisko, dane osobiste, hasla, zdjecia, wizerunek, mimo ze go upubliczniam - TYLKO JA MAM DO NIEGO PRAWO. ;/
no wybacz, co do danych osobistych trudno się nie zgodzić, co do zdjęć różnie bywa, bo wrzucając na naszą klasę są one własnością portalu (po zmianie regulaminu). nikomu nie zabronisz rozpowszechniać linków i adresów do twojego profilu, jeszcze to jest legalne. wybacz.
Stary 2011-02-14, 23:09   #3533
cherryPie
BAN stały

kur*a mowie ze rozdawalam linka tylko na gg, ze ktos znalazl przez propozycje to spoko, ale nie musicie o tym trabic, skoro ja na razie chcialam zeby sie ludzie powoli dowiadywali i zeby nie bylo boom znowu z obelgami na mnie, czy zeby ktos znowu nie wpadl na pomysl by sie pode mnie podszywac :/
dacie mi w koncu spokoj i przestaniecie sie podniecac brakiem konsekwencji i tym co robie w zyciu?

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

ale nie rozumiesz ze ktos ukradl moje zdjecia i sie pode mnie podszywal i juz sie nie bede rozwodzic nad tym (bo to nie byla jedna osoba) I DLATEGO PRZENIOSLAM KONTO PO CICHU?! A WY MUSICIE Z TEGO HALO ROBIĆ? nie mozecie uszanowac tego ze sobie nie zycze ????????????
Stary 2011-02-14, 23:09   #3534
peggy_blue
Zakorzenienie

ja się tam nie podniecam, nigdzie nie zauważyłam zakazu umieszczania linka, więc nie widzę problemu
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:10   #3535
muszynianka
Zakorzenienie

ty chyba nie potrafisz się pogodzić ze wszystkimi konsekwencjami jakie niesie za sobą ten typ blogowania.
zluzuj trochę, jak mówiłam - najgorsza z możliwych psychoterapii bo już przy normalnej rozmowie żyłka ci pęka. co będzie jak dorwą się do ciebie hejterzy.

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
ale nie rozumiesz ze ktos ukradl moje zdjecia i sie pode mnie podszywal i juz sie nie bede rozwodzic nad tym (bo to nie byla jedna osoba) I DLATEGO PRZENIOSLAM KONTO PO CICHU?! A WY MUSICIE Z TEGO HALO ROBIĆ? nie mozecie uszanowac tego ze sobie nie zycze ????????????
ale na mnie nie krzycz, bo ja tu jestem Bogu ducha winna, nawet cię z wizażu nie kojarzę dopiero w tej chwili zaczęłam układać sobie obraz sytuacji.
Stary 2011-02-14, 23:11   #3536
martiinkaaa
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Mówisz, że ktoś skradł Ci tożsamość . Ok, ale czy ukradł Ci też ciało i nagrywał filmiki na Youtube? Co ma piernik do wiatraka?

Chodzi mi o to, że Ty masz prawo nagrywać i wrzucać do sieci filmiki a inni mają prawo jr oceniać. Jeśli Ci to nir odpowiada nie nagrwaj. Proste!

Widać, że znowu chcesz szum wokół siebie zrobić. Ktoś wrzucił link do Twojego nowego konta, tu zero reakcji to sama rozkręciłaś rozmowe.

Żałosne.
martiinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:12   #3537
cherryPie
BAN stały

ja juz swoje przeszlam i mam w dupie hejterów, nie zycze sobie kur*a tematów na wizazu o mnie i rozdawania linka, KONIEC, mam nadzieje ze uszanujecie moja prosbe, bo ja juz mam dosc klopotow na glowie.
zegnam.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

martiinkaaa nie no jakbys sie czula widzac swoje zdj gdzies na necie i jeszcze ktos perfidnie do twoich znajomych zagaduje i udaje ze to ty, i niewiadomo co im opowiada? a jak Ci sie na facebooka ktos wlamie tez bedziesz zadowolona? NAJŁATWIEJ OCENIAĆ, CO NIE?!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-14, 23:14   #3538
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:

martiinkaaa nie no jakbys sie czula widzac swoje zdj gdzies na necie i jeszcze ktos perfidnie do twoich znajomych zagaduje i udaje ze to ty, i niewiadomo co im opowiada?
z pretensjami proszę do tego osobnika i na policję, to jest cyberstalking, my nic takiego nie robiłyśmy, więc te pupy i latawice to rzucaj gdzie indziej.
Stary 2011-02-14, 23:15   #3539
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz swoje przeszlam i mam w dupie hejterów, nie zycze sobie kur*a tematów na wizazu o mnie i rozdawania linka, KONIEC, mam nadzieje ze uszanujecie moja prosbe, bo ja juz mam dosc klopotow na glowie.
zegnam.

A co to koncert życzeń? Wałkowane wiele razy publikujesz swój wizerunek w taki, a nie inny sposób=wyrażasz zgodę na jego oglądanie i komentowanie.
Stary 2011-02-14, 23:16   #3540
cherryPie
BAN stały

proszę bardzo, macie co chciałyscie, konsekwencję swoją ***aną. nie ma. żegnam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości