|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
napisalm na twitterze i gg ze podaje linka tylko osobom ktore sie do mnie na gg zglosza.
ktos sie za mnie podszywal i dlatego usunelam konto. dzieki za niedzwiedzia przysluge |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: Jak już wyżej wspomniałam Twój filmik pojawia się w propozycjach, więc to YT rozgłasza. Edytowane przez nadi111 Czas edycji: 2011-02-14 o 22:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
BAN stały
|
nie zycze sobie pogadanek o mnie na wizazu i rozdawania linka byle komu. tyle. bo potem sa takie sytuacje jak wczesniej ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem po co kłótnie bez sensu. Skoro Vanilia udostępniała swoje nowe konto na YT tylko na gg, to chyba było oczywiste, że na razie nie ma ochoty ogłaszać całemu światu swojego powrotu?
Myślę, że czasami trzeba odpuścić i dać komuś normalnie żyć. To że ktoś wstawia filmiki nie znaczy, że nie ma prawa nie mieć przez to życia czy odrobiny prywatności.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to brak konsekwentności ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
BAN stały
|
muszynianka, a co Ty wiesz o moim zyciu? nie wyjezdzaj mi tu z konsekwencją. moje zycie moja sprawa, co nie?
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- a po co nagrywam? tak jak mowie mam mase problemow i to jest jak na razie jedyny sposob ktory mi sie pozwala od tego oderwac. nie nagrywam po to by byc na jezykach wizazanek wiec odpusccie sobie, dziekuje. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
ale ja bynajmniej nie zgłaszałam się po ten link, nie czytam Twojego twittera, perfidnie tego nie zrobiłam. po prostu wyświetlił mi się w polecanych i stwierdziłam, że ktoś może być zainteresowany
![]() ale nadal mnie dziwi, po co nagrywać filmiki i mieć pretensje, że ktoś je ogląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
ja nie o tobie bo chyba nawet cie nie znam tylko o Vanillce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Raczkowanie
|
ALE O SO CHOZI???? poza tym tylko zostało stwierdzone, że filmik jest i nowe konto jest i tyle, nikt niczego nie skrytykował, tylko pojawiła się info. poza tym kultura osobista nakazuje nie mówić o innych że są "byle kim"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
ja nawet twittera nie mam, abbuuu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
BAN stały
|
ja jestem wanilia, muszynianko ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Blond forever!
|
Cytat:
Losie, bulwers jakich mało... Tupnęło dziewczę nogą, nie wolno rozmawiać o niej i koniec! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
BAN stały
|
Fiodoria - bo nie chcialam zeby to od razu wyplynelo do masy ludzi, sa osoby ktore mnie konsekwentnie niszcza. do tego doszla kradziez mojego wizerunku. dlatego usunelam kanal. i na razie nie mialam zamiaru oglaszac sie calemu swiatu, dzieki ze uszanowalyscie moja prosbe
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
ty sobie możesz nie chcieć, ale jak jest upublicznione prędzej czy później wypłynie.
to nie są twoje dane osobiste, numer telefonu którymi ktoś handluje, to coś co dobrowolnie wrzucasz do sieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o oł Ciii bo ktoś tu nie chce żeby o nim mówiono mimo tego, że upublicznia swoje filmiki... Zamykamy wątek! Rozumiem gdyby to były prywatne filmy, skradzione lub coś takiego, ale sama je wrzucasz więc daj spokój. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
BAN stały
|
zainteresowanych odsylałam na gg ;/ chyba jasne skoro nie przylazłam sama na wizaż i nie napisalam Wam ze wrocilam co nie ;/ ani nie dalam zadnej informacji ze przenosze konto ;/ LOGICZNE
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- muszynianka - moje imie, nazwisko, dane osobiste, hasla, zdjecia, wizerunek, mimo ze go upubliczniam - TYLKO JA MAM DO NIEGO PRAWO. ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
niezbyt logiczne
![]() wrzucasz coś do sieci do miejsca ogólnodostępnego = godzisz się na upowszechnianie twojego linka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/videos?s=mp&t=t&c=26&cr=PL&p=7 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
BAN stały
|
kur*a mowie ze rozdawalam linka tylko na gg, ze ktos znalazl przez propozycje to spoko, ale nie musicie o tym trabic, skoro ja na razie chcialam zeby sie ludzie powoli dowiadywali i zeby nie bylo boom znowu z obelgami na mnie, czy zeby ktos znowu nie wpadl na pomysl by sie pode mnie podszywac :/
dacie mi w koncu spokoj i przestaniecie sie podniecac brakiem konsekwencji i tym co robie w zyciu? ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- ale nie rozumiesz ze ktos ukradl moje zdjecia i sie pode mnie podszywal i juz sie nie bede rozwodzic nad tym (bo to nie byla jedna osoba) I DLATEGO PRZENIOSLAM KONTO PO CICHU?! A WY MUSICIE Z TEGO HALO ROBIĆ? nie mozecie uszanowac tego ze sobie nie zycze ???????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
ja się tam nie podniecam, nigdzie nie zauważyłam zakazu umieszczania linka, więc nie widzę problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
ty chyba nie potrafisz się pogodzić ze wszystkimi konsekwencjami jakie niesie za sobą ten typ blogowania.
zluzuj trochę, jak mówiłam - najgorsza z możliwych psychoterapii bo już przy normalnej rozmowie żyłka ci pęka. co będzie jak dorwą się do ciebie hejterzy. ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że Ty masz prawo nagrywać i wrzucać do sieci filmiki a inni mają prawo jr oceniać. Jeśli Ci to nir odpowiada nie nagrwaj. Proste! Widać, że znowu chcesz szum wokół siebie zrobić. Ktoś wrzucił link do Twojego nowego konta, tu zero reakcji to sama rozkręciłaś rozmowe. Żałosne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
BAN stały
|
ja juz swoje przeszlam i mam w dupie hejterów, nie zycze sobie kur*a tematów na wizazu o mnie i rozdawania linka, KONIEC, mam nadzieje ze uszanujecie moja prosbe, bo ja juz mam dosc klopotow na glowie.
zegnam. ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- martiinkaaa nie no jakbys sie czula widzac swoje zdj gdzies na necie i jeszcze ktos perfidnie do twoich znajomych zagaduje i udaje ze to ty, i niewiadomo co im opowiada? a jak Ci sie na facebooka ktos wlamie tez bedziesz zadowolona? NAJŁATWIEJ OCENIAĆ, CO NIE?! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to koncert życzeń? Wałkowane wiele razy publikujesz swój wizerunek w taki, a nie inny sposób=wyrażasz zgodę na jego oglądanie i komentowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
BAN stały
|
proszę bardzo, macie co chciałyscie, konsekwencję swoją ***aną. nie ma. żegnam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.