Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-14, 21:21   #2461
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Gucia To był konkurs z perfumami Iceberg, jakieś chyba najnowsze (przynajmniej ja ich nie znam) z nr 74 na butelce. Była tylko opcja albo damskie albo męskie. Tak czy tak
hmmm, bosko! Gratuluję! Muszę zacząć brać udział w jakiś konkursach, bo np takie perfumy chętnie bym przyjęła.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:23   #2462
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana a co się stało, ze się źle czujesz?? Nauczyciel wspomagający?? Jakie są jego dokładne zadania?? My za 40 min będziemy mieli lazanię. Właśnie ją do piekarnika włożyliśmy. Jestem ciekawa jak wyjdzie
Po pierwsze @, a po drugie zjadłam całą paczkę płatków migdałowych i mnie mdliło...
Nauczyciel wspomagający to jak sama nazwa mówi wspomaga, dochodzi...
Smacznego!

Cytat:
Wiecie co muszę się pochwalić bo nie wytrzymam. Wchodzę na meila a tu ... gratulacje z perfumerii, zajęłam drugie miejsce i wygrałam perfumy. Mogłam wybrać damskie lub męskie, egoistycznie wybrałam te pierwsze i z wyrzutami sumienia zadzwoniłam do mężulka. Śmiał się z moich wyrzutów sumienia i powiedział, że to taka rekompensata od losu, za odzielnie spędzane walentynki. Ale się ciesze, raz w lotka wygrałam 20zł, a to moja druga nagroda. No i 2 miejsce, to nagroda sama w sobie.
super gratuluję pamiętam jak kiedyś w takich losach wygrałam 100zł miałam jakieś 15 lat i poszłam po odbiór to kobitka nie mogła w uwierzyć i chyba z 5 razy pytała mi się czy wiem jak to dużo pieniędzy jakbym miała 5 lat

martucha84 doczytałaś o tych krwawieniach z nosa? pytam dla upewnienia się
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:28   #2463
stokrotka24
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Pewnie wszystkie świętują walentynki a ja podobnie jak Idzia dzisiaj sama, mój mąż też na szkoleniu

Katunia spóźnione życzenia urodzinowe, dużo miłości, radości i spełnienia marzeń

Baja fajnie, ze jesteś zadowolona z pierwszego dnia pracy

mona szkoda, ze twój mąż nie docenił prezentu na walentynki. Są tacy mężczyźni którzy nie należą do wylewnych (mój tez taki jest), ale nie poddawaj się i pracuj nad swoim tz

AgatkaL wow gratuluje zaręczyn i ślicznego pierścionka, super twój R to wymyślił, niby tak zwyczajnie a jednak coś w tym jest. Super, że jesteś znów szczęśliwa, twój podpis mówi za siebie wszystko

Martucha fajnie że Pat robi postępy, zdolny chłopak po mamusi

Madzialenka to miłego świętowania przy winku, ale mieliście dzień

Klion odważna ta twoja koleżanka, że powiedziała ci o zarysowaniu , mało jest teraz takich uczciwych ludzi

Gucia a jednak mąż wybrał ciebie, dla niego za słuszną decyzję

Daysy wpadaj do nas częściej, ale ten czas leci i Hania ma już 5 miesięcy, a niedawno jeszcze szykowałaś się do porodu

Wszystkiego najlepszego z okazji walentynek, aby ten dzień był wyjątkowy jak każdy w roku, aby nie tylko w ten dzień wasi tz byli mili, aby kwiatki i prezenty dawali każdego dnia.

A ja wczoraj dostałam kwiatka. Wczoraj tz pojechał na kurs i dzwoni do mnie, żebym sprawdziła dobrze jego część szafy jak wrócę do domu, bo tam czeka na mnie niespodzianka dostałam czekoladowy telegram z napisem kocham cię. Ale się ucieszyłam, mój tz nie jest wylewny i raczej mnie nie zaskakuje takimi niespodziankami a tu udało mu się. ja zamówiłam mu koszulkę z napisem najlepszy mąż na świecia, ale dopiero ją dostanie jak wróci

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:30   #2464
idzia111
Zakorzenienie

Tak po części to też się z Wami zgadzam. Ogólnie to walentynki są O.K. jeśli trwają cały rok (czytaj: mówię, że kocham i okazuję to), bo raz do roku to chyba bardziej siła reklamy i nowej ,,tradycji". A są i tacy co te dwa słowa słyszą tylko raz w roku, właśnie w to święto i też się cieszą.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:41   #2465
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Tak po części to też się z Wami zgadzam. Ogólnie to walentynki są O.K. jeśli trwają cały rok (czytaj: mówię, że kocham i okazuję to), bo raz do roku to chyba bardziej siła reklamy i nowej ,,tradycji". A są i tacy co te dwa słowa słyszą tylko raz w roku, właśnie w to święto i też się cieszą.
Zgadzam się

U nas to wygląda tak, że na różne przyjemności staramy się sobie pozwolić częściej... ale jeżeli jest możliwość, czas, sprzyjające warunki to czemu nie zrobić tego i 14 lutego? ale ja jestem zwolenniczką wspólnego spędzenia wieczoru, w stylu kolacja, pizzeria... a nie dawania prezentów

Edit: no i właśnie zmykam do męża, bo robi gorącą czekoladę! dobranoc!

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-02-14 o 21:42
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:50   #2466
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Pewnie wszystkie świętują walentynki a ja podobnie jak Idzia dzisiaj sama, mój mąż też na szkoleniu
wytrzymamy

Zmykam dziewczynki, kolorowych snów.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 21:51   #2467
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu miło że o nas pomyślałaś brzuszek pogłaskany a ciocia dostała kopniaczka od Lilki i buzi od mamy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 22:00   #2468
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Gucia a jednak mąż wybrał ciebie, dla niego za słuszną decyzję

A ja wczoraj dostałam kwiatka. Wczoraj tz pojechał na kurs i dzwoni do mnie, żebym sprawdziła dobrze jego część szafy jak wrócę do domu, bo tam czeka na mnie niespodzianka dostałam czekoladowy telegram z napisem kocham cię. Ale się ucieszyłam, mój tz nie jest wylewny i raczej mnie nie zaskakuje takimi niespodziankami a tu udało mu się. ja zamówiłam mu koszulkę z napisem najlepszy mąż na świecia, ale dopiero ją dostanie jak wróci
Kochana, żeby to była jego decyzja, składy się dzisiaj nie zebrały stąd odwołany kosz większość tam w związkach, albo żonaci także samo za siebie się rozumie

Ale tak szczerze powiedziawszy to cieszę się, ze chodzi na kosza. Uwielbiam facetów z pasją

Kochana, mąż ma gest! Super miał pomysł z tym telegramem!

Cytat:
i to jest straszne!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu miło że o nas pomyślałaś brzuszek pogłaskany a ciocia dostała kopniaczka od Lilki i buzi od mamy
dziękuję razy dwa

Stary 2011-02-14, 22:14   #2469
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

stokrotko - dziekuje za zyczenia

Naogladalismy sie dzis tych autek...pojechalismy zobaczyc jedno ale jak juz wyjechalismy to tez komisy w Tg i Bytomiu zwiedzilismy. Generalnie ten po ktorego jechalismy zobaczyc z duuuzym nastawiem ze bysmy go dzis byli w stanie nawet kupic okazal sie totalna masakra! wklejalam wczesniej linka-czarne punto. Od razu podpadlo nam to ze byl tak wyciacainy, wypucowany, wymyty ze szok (jeden z kruczkow sprzdawcow stosowany po to zeby cos ukryc) od razu sprzedawca (bo to prywatna osoba byla) przyznal ze byl malowany jakis tam element-no na bank-chyba caly byl malowany i niezle trzasniety i z przodu i z tylu. Nawet taki laik jak ja poznalam od razu ze cos z tym autem jest nie tak, radio wypadalo, czyli po stluczce naruszony byl niezle przod, silnik skrzypial, reczny w ogole nie dzial-porazka a szkoda strasznie bo wizualnie wygladal swietnie.No ale nie bede badziewia kupowac! Kolejny fajny srebrny punciok ale z niemiec przed oplatami i cena by duza wyszla a jeszcze jedna corsa ktora na necie maz znalaz na zywo okazala sie straszna, brzydka, w zlym stanie! no to szukania czesc dalsza...

Jutro jedziemy z malym na kontrolne usg głóki Tomusia wiec kolejna wycieczka i jade do tej kolezanki co mi prace zaproponowala - pamietacie ? ten jeden dzien w tyg?
Jade potwierdzic na 100% ze bede u niej pracowac nie moglam odmowic przy tak silnym waszym kibicowaniu dziekuje wam bardzo bo mnie zmotywowalyscie
A zeby bylo fajnie ta kolezanka da mi swoj latkator wiec wydatek odchodzi wiec jade po ten laktator i kolejna oudlo ciuszkow dla Tomcia od niej. Musze malego za wczasu przyzwyczaic do picia z butli mleczka zeby spokojnie go pozniej zostawic z tatusiem i butla zamiast cycka tylko problem bedzie w tym ze pijac z cycka nie wiem ile moje dzieci wypija i ile mu mam scigac mleka zeby sie najadł...?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-02-14 o 22:33
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:06   #2470
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

ufff nadrobiłam

My byliśmy dziś u lekarza. Moje szczęście waży 400 g i najprawdopodobniej jest dziewczynką

I odmeldowuje się.

DObranoc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-14, 23:15   #2471
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
ufff nadrobiłam

My byliśmy dziś u lekarza. Moje szczęście waży 400 g i najprawdopodobniej jest dziewczynką

I odmeldowuje się.

DObranoc
super, ze wszystko okej

dziewczynka, hhmmm witaj w klubie
Stary 2011-02-15, 08:19   #2472
martucha84
Zakorzenienie

Ana*** tak doczytałam dziękuję - tak w gwoli wyjaśnienia nl wspomagający pracuje w klasie/grupie integracyjnej nauczyciel prowadzący wykłada coś a on siedzi przy dzieciach wymagających pomocy i im dodatkowo tłumaczy itd - to są dzieciaki np z add adhd upośledzeniem lekkim tudzież z lekkim niedosłuchem niedowidzeniem itd- aczkolwiek nie musi mieć oligo - ma pomagać jeszcze raz wytłumaczyć, koncentrowac uwagę...
więc Basia jest po prostu (tak mi się wydaje) drugim nauczycielem w grupie mającym tam tylko kilka godzin - skoczek łatający dziury w planie dnia - jeśli np brakuje nauczyciela - bo normalnie prowadzi zajęcia etc.. baja dobrze myślę? bo nie uczestniczysz w zajęciach drugiego nauczyciela i nie pomagasz w ich trakcie dzieciom wymagającym pomocy a po prostu zmieniasz wychowawcę tak?

stokrotka a dziękuję

Scio gratulacjeeeee mam nadzieję że córcia pozostanie córcią

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Katunia ale mięliście przygody trzymam kciuki za oglądanie auta, i usg główki super że się zdecydowałaś nie będziesz żałować, a dziecko wyciąga z 10-20ml więcej z piersi niż laktator więc najpierw się będziesz musiała zgrać z laktatorem bo nie zawsze od pierwszego użycia od razu fajnie schodzi... no niestety jedząc z piersi nie wiesz ile mały zjada więc no cóż myślę że będzie lepiej jak kilka dni będziesz ściągać z np porannego karmienia a drugiej piersi i mrozić żeby ze 3 butelki były żeby poznać ile je itd... najpierw rozkręć laktatorowe ściąganie a potem będziemy się martwić trzymam kciuki

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-02-15 o 08:39
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 08:31   #2473
klion78
Zadomowienie

Scio Gratuluję Wam córeczki

Katuniu kupowanie auta używanego to droga przez mękę. Naciągactwo, cwaniactwo i zakłamanie sprzedających nie zna granic.

Mona przykro mi że tak Twój mąż zareagował. Ja się denerwuję na Tż jak kupuje mi drogie prezenty, ale żeby się złościć za Toffifi to nie rozumiem.
Stary 2011-02-15, 08:35   #2474
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
stokrotko - dziekuje za zyczenia

Naogladalismy sie dzis tych autek...pojechalismy zobaczyc jedno ale jak juz wyjechalismy to tez komisy w Tg i Bytomiu zwiedzilismy. Generalnie ten po ktorego jechalismy zobaczyc z duuuzym nastawiem ze bysmy go dzis byli w stanie nawet kupic okazal sie totalna masakra! wklejalam wczesniej linka-czarne punto. Od razu podpadlo nam to ze byl tak wyciacainy, wypucowany, wymyty ze szok (jeden z kruczkow sprzdawcow stosowany po to zeby cos ukryc) od razu sprzedawca (bo to prywatna osoba byla) przyznal ze byl malowany jakis tam element-no na bank-chyba caly byl malowany i niezle trzasniety i z przodu i z tylu. Nawet taki laik jak ja poznalam od razu ze cos z tym autem jest nie tak, radio wypadalo, czyli po stluczce naruszony byl niezle przod, silnik skrzypial, reczny w ogole nie dzial-porazka a szkoda strasznie bo wizualnie wygladal swietnie.No ale nie bede badziewia kupowac! Kolejny fajny srebrny punciok ale z niemiec przed oplatami i cena by duza wyszla a jeszcze jedna corsa ktora na necie maz znalaz na zywo okazala sie straszna, brzydka, w zlym stanie! no to szukania czesc dalsza...

Jutro jedziemy z malym na kontrolne usg głóki Tomusia wiec kolejna wycieczka i jade do tej kolezanki co mi prace zaproponowala - pamietacie ? ten jeden dzien w tyg?
Jade potwierdzic na 100% ze bede u niej pracowac nie moglam odmowic przy tak silnym waszym kibicowaniu dziekuje wam bardzo bo mnie zmotywowalyscie
A zeby bylo fajnie ta kolezanka da mi swoj latkator wiec wydatek odchodzi wiec jade po ten laktator i kolejna oudlo ciuszkow dla Tomcia od niej. Musze malego za wczasu przyzwyczaic do picia z butli mleczka zeby spokojnie go pozniej zostawic z tatusiem i butla zamiast cycka tylko problem bedzie w tym ze pijac z cycka nie wiem ile moje dzieci wypija i ile mu mam scigac mleka zeby sie najadł...?
nie wszystko co świeci jest złote
mniej więcej :
1 miesiąc około 90 ml
2-3 miesiące 120 ml
4 miesiace 150 ml
5-6 miesiące 180 ml ale róznie bywa raz może mniej raz więcej ale dawka zblizona jest
Cytat:
ufff nadrobiłam

I odmeldowuje się.

DObranoc
no i super , kolejna córeczka

hehehe zauważyliście że najwięcej dziewczynek rodzi się na naszym wątku ?

a my byliśmy wczoraj na spacerku 3 godziny super pogoda słoneczko, zero wiatru i lekki mrozik , bomba , dzisiaj chyba tez tak będzie ale mam fryzjera dzisiaj o 12 i pewnie jej zejdzie z 3 godziny więc nici ze spacerku

a ja dostałam wczoraj piękną różę , ja tż zrobiłam obiadek a tz kolacje z winem , prezenty .... tż kupił sobie zegary i liczniki do quada a ja dzisiaj fryzjerek
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 08:37   #2475
Zakorzenienie

halo
zima wraca, u mnie w nocy -12
ale terz slonko swieci tylko dalej mrozek trzyma

Prosze dzis o kciuki, jedziemy na usg glowki Tomcia!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

Katunia ale mięliście przygody trzymam kciuki za oglądanie auta, i usg główki super że się zdecydowałaś nie będziesz żałować, a dziecko wyciąga z 10-20ml więcej z piersi niż laktator więc najpierw się będziesz musiała zgrać z laktatorem bo nie zawsze od pierwszego użycia od razu fajnie schodzi... no niestety jedząc z piersi nie wiesz ile mały zjada więc no cóż myślę że będzie lepiej jak kilka dni będziesz ściągać z np porannego karmienia a drugiej piersi i mrozić żeby ze 3 butelki były żeby poznać ile je itd... najpierw rozkręć laktatorowe ściąganie a potem będziemy się martwić trzymam kciuki
dzieki Martus za info.
wiesz ciesze sie na ten laktotor bo bede mogla czasem ytez gdzies spokojnie wyjsc bez obaw ze michal zadzwoni ze swoim ulubionym haslem "mama cyca"
Stary 2011-02-15, 08:49   #2476
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Katunia trzymam kciuki za usg. Daj znać po wizycie.
Marta doczytałam teraz, że z Patem już dobrze więc bardzo się cieszę i trzymam kciuki obyście niedługo zakończyli rehabilitację.
A tak w ogóle to dzień dobry
Co do walentynek to my też ich nie obchodzimy. Kiedyś jak zaczynaliśmy być razem to byliśmy młodzi i robiliśmy sobie prezenty, ale teraz uważamy, że to takie święto na pokaz. My co tydzień robimy sobie romantyczny wieczór i to jest o wiele milsze.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 08:52   #2477
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Ale wczoraj miałam super wieczór kolacja przy świecach. lazania bomba... zjedliśmy połowę i na dziś mamy obiad na samą myśl już mi ślinka leci. Do tego winko, wieczór filmowy ja też generalnie nie obchodzę walentynek. Nie kupujemy sobie prezentów, kwiatów ciętych nie lubię itp. I fakt, jeśli facet mówi "kocham" czy inne komplementy tylko raz w roku bo... walentynki to moim zdaniem porażka.

Gucia właśnie się nad bobem zastanawiałam

idzia gratulacje wygranej

Marta wiem, wiem kto to jest ten wspomagający ale nie wiedziałam, że baja jest w przedszkolu integracyjnym . Poza tym do tego chyba trzeba być po oligo co?? Czy już nie??

stokrotka dziękuję ładny prezent Ci mąż zrobił

Katunia trzymam kciuki

Scio gratulacje.

kwiatuszku dokładnie. Tez uważam, że to święto na pokaz.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-02-15 o 08:53
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:00   #2478
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość

Katuniu kupowanie auta używanego to droga przez mękę. Naciągactwo, cwaniactwo i zakłamanie sprzedających nie zna granic.
masz racje moja droga...ale coz trzeba bedzie w koncu komus zaufac i cos kupic, najchetniej kupilabym samochod od kogos znajomego wiec tez rozgladam sie czy ktos czegos nie sprzedaje. Tata chce mi swoj sprzedac haha ale nie chce takiego duzego - ma astre. Nie potrzebujemy dwoch duzych aut bo kombika juz mamy, a dwa duze auta to dwie duzwe oplaty za ubezpieczenie... ale od taty wiadomo bym sie nie bala bo wiem co tam w tym aucie jest. Szkoda ze jakies poltora roku temu sprzedal seicento-bo to bym brala z zamknietymi oczami-mial jest od nowosci.
wiec szukania ciag dalszy... na szczescie az tak sie nam nie spieszy wiec na spokojnie sie rozgladamy, ale wiem juz ze chyba lepiej mi sie siedzi i chyba lepiej by mi sie prowadzilo puncioka niz corse-jakos wyzej sie w nim siedzi

A dziewczyny jakie wy macie samochodziki ??

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
nie wszystko co świeci jest złote
mniej więcej :
1 miesiąc około 90 ml
2-3 miesiące 120 ml
4 miesiace 150 ml
5-6 miesiące 180 ml ale róznie bywa raz może mniej raz więcej ale dawka zblizona jest

a my byliśmy wczoraj na spacerku 3 godziny super pogoda słoneczko, zero wiatru i lekki mrozik , bomba , dzisiaj chyba tez tak będzie ale mam fryzjera dzisiaj o 12 i pewnie jej zejdzie z 3 godziny więc nici ze spacerku

a ja dostałam wczoraj piękną różę , ja tż zrobiłam obiadek a tz kolacje z winem , prezenty .... tż kupił sobie zegary i liczniki do quada a ja dzisiaj fryzjerek
dzieki kasienko za info o mleczku!
raz zostawialm mleko jak wyjechalismy zmezem i zostawilam mamie 150ml i mowila ze jakby bylo wiecej to Tom by wiecej i zjadl wiec maly glodomorek z niego haha
Powodzenia u fryzjera-niech ci zrobie piekne kolorki-koniecznie potem sie pokaz! a ja mialam pokazac tuniko-sukienke co dostalam od mamy nja urodziny-pamietam i jeszcze wrzuce fote!

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Katunia trzymam kciuki za usg. Daj znać po wizycie.
.
dam znac wieczorkiem bo na 15.30 mamy

Mezus teraz siedzi w przychodni i czeka na skierowanie na to usg, bo najpierw zaklepal termin w szpitalu bo dlugo sie czeka a teraz pojechal do naszej lekarki po skierowanie.
Na urodzinki dostalam troche kasy i moze sobie cos z ciuszkow dzis kupie wszystko zalezy od pogody bo nie chce przemrozic dzidziola a jescze do tej kolezanki do przedszkola po laktator i ciuszki dla malego musimy jechac.
Stary 2011-02-15, 09:04   #2479
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

katunia my mamy seata leona wersja GT sport (mąż strasznie był napalony na te konie). Dla mnie to nie ma różnicy (ja nie jeżdżę) ale dla niego auto, które ma konie poniżej 150 to nie auto nasz ma ich 190 (bo ma jakiego chipa). Poza tym ważny był rocznik, chcieliśmy max 5 letni, nie starszy. aaa no i disel koniecznie. A wy na co zwracacie uwagę??

Stary 2011-02-15, 09:06   #2480
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Martus za info.
wiesz ciesze sie na ten laktotor bo bede mogla czasem ytez gdzies spokojnie wyjsc bez obaw ze michal zadzwoni ze swoim ulubionym haslem "mama cyca"
o tak będziesz bardziej niezależna i jeszcze raz kciuki za usg

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Marta doczytałam teraz, że z Patem już dobrze więc bardzo się cieszę i trzymam kciuki obyście niedługo zakończyli rehabilitację.
dziękuję

Cytat:
Marta wiem, wiem kto to jest ten wspomagający ale nie wiedziałam, że baja jest w przedszkolu integracyjnym . Poza tym do tego chyba trzeba być po oligo co?? Czy już nie??
wydaje mi się że to niefortunny dobór słów nie nauczyciel wspomagający a drugi nauczyciel w grupie ale to już baja musi nam dokładnie opisać bo sama jestem ciekawa. no chyba że jednak wspomaga podczas zajęć dzieciaki z trudnościami, ale raczej nie bo mówiła że raz idzie na południe raz na rano prowadzić zajęcia a tak zawsze musiałaby uczestniczyć w zajęciach głównych podczas ich prowadzenia przez nauczyciela głównego, no i nie trzeba mieć oligo bo nie prowadzisz terapii tylko pomagasz im podczas zajęć, ale tak było u mnie w szkole więc nie wiem czy to tak ogólnie wgląda tu już idzia się musi wypowiedzieć bo ona po oligo
bajka chyba jest na dwóch grupach jako drugi nauczyciel do stworzenia pełnego etatu w ten sposób ma kilka godzin tu i kilka tu
ale to już się dowiemy jak wróci z pracy
Stary 2011-02-15, 09:10   #2481
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

W takim razie czekamy na baję.

jejku jak się przejadłam. Mąż mi na śniadanko odgrzał kugla, bo moja babcia wczoraj zrobiła. teraz leżę i się ruszać nie mogę, a mąż leży obok i tez kwiczy hehe

Stary 2011-02-15, 09:12   #2482
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy forda mondeo 1.8 tdi (heatbag'a - nie combi ale i tak duże) nauczyłam się tego na pamięć bo dla mnie to czarna magia lubię nim jeździć w ogóle ja bez auta jak bez ręki czuje się, a tak mocno niezależna mobilna itd.. nie wyobrażam sobie nie mieć prawka kiedyś się wstrzymywałam bo po co mi.. a teraz.. bez auta jak bez ręki
w ogóle pisze tego posta z 10 razy bo ciągle coś mi się przypomina jestem dziś rozkojarzona jakbym dziury w głowie miała jak w ciąży hahaha
a dzieciaczki jedzą różnie to co podała kasia to takie uściślenie mój je więcej niż np podawane na mlekach mm, niektóre dzieci jedzą mniej - 14 mce córka koleżanki je 180 a mój pat 210 i to z kleikiem więc.. wszytko zależy od dzidziołka dlatego ściągnij i sprawdzaj ile ci się uda ściągnąć (choć na początku zwykle udaje się mniej dopóki się nie zgrasz) no i potem przygotuj porcje i sprawdzaj

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-02-15 o 09:26
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:15   #2483
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mi akurat teraz auto nie jest potrzebne bo wszędzie mam blisko, a jak dalej to jest przecież mąż Ale cały czas się zbieram aby wsiąść za kierownicę. Prawko mam od 9 lat czyli.... długo Ale jakoś mnie jazda nigdy nie kręciła.

Stary 2011-02-15, 09:15   #2484
klion78
Zadomowienie

Cytat:
halo
zima wraca, u mnie w nocy -12
ale terz slonko swieci tylko dalej mrozek trzyma

Prosze dzis o kciuki, jedziemy na usg glowki Tomcia!
kciuki dla Tomcia
Cytat:
katunia my mamy seata leona wersja GT sport (mąż strasznie był napalony na te konie). Dla mnie to nie ma różnicy (ja nie jeżdżę) ale dla niego auto, które ma konie poniżej 150 to nie auto nasz ma ich 190 (bo ma jakiego chipa). Poza tym ważny był rocznik, chcieliśmy max 5 letni, nie starszy. aaa no i disel koniecznie. A wy na co zwracacie uwagę??
Ja to głównie zwracam uwagę na wygląd i na kolor bo tylko na tym się znam, ale najważniejsze żeby mi się nim dobrze jeździło. Dość istotna jest dla mnie wielkość auta, bo ja jestem niziutka, więc auto nie może być za duże. Lubie jak auto ma wspomaganie kierownicy i klimatyzację, no i jakiś w miare sensowny bagażnik. Więcej wymagań chyba nie mam.
Cytat:
masz racje moja droga...ale coz trzeba bedzie w koncu komus zaufac i cos kupic, najchetniej kupilabym samochod od kogos znajomego wiec tez rozgladam sie czy ktos czegos nie sprzedaje. Tata chce mi swoj sprzedac haha ale nie chce takiego duzego - ma astre. Nie potrzebujemy dwoch duzych aut bo kombika juz mamy, a dwa duze auta to dwie duzwe oplaty za ubezpieczenie... ale od taty wiadomo bym sie nie bala bo wiem co tam w tym aucie jest. Szkoda ze jakies poltora roku temu sprzedal seicento-bo to bym brala z zamknietymi oczami-mial jest od nowosci.
wiec szukania ciag dalszy... na szczescie az tak sie nam nie spieszy wiec na spokojnie sie rozgladamy, ale wiem juz ze chyba lepiej mi sie siedzi i chyba lepiej by mi sie prowadzilo puncioka niz corse-jakos wyzej sie w nim siedzi

Dokładnie. Ja się nasłuchałam tyle bajerów jak kupowałam auta, że momentami miałam wrażenie że kupuję auto nowe i na dodatek z najwyższej półki. Mimo to 2 razy kupowałam auta w komisie i mam wrażenie, że za każdym razem dobrze trafiłam.

Jeżdżę Fordem Ka.
Stary 2011-02-15, 09:18   #2485
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Klion ja tez się nie znam ale fakt, ja też zwracałam uwagę na wygląd resztą zajął się mąż. auto bez klimy - o nie, nie . Raz nam się kiedyś kanał jakiś zatkał i nie mieliśmy klimy chyba przez 2 tygodnie. Był mega upał (tuż przed naszym ślubem) w pewnych momentach wymiękałam.

Stary 2011-02-15, 09:27   #2486
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, mam nadzieje, że coś znajdziesz. Na spokojnie, pooglądasz,a na pewno jakaś bryka się znajdzie

Powodzenia dzisiaj na USG Daj znać jak tam.
I cieszę się, że przyjęłaś tą propozycję. Słuszna decyzja!

Co do samochodu to my mamy 14letnią Rózie - Seata Ibize. Ale myślimy o zmianie. Ja sama nie jeżdżę co wiosnę obiecuję sobie, że to się zmieni i mam nadzieje, że stanie się to w tym roku.

Najchętniej wzięłabym mojej mamy samochód - ona jeździ Toyotą corollą z 1997 roku - uwielbiam ten samochodzik Ale niestety, mamusia nie chce się pozbyć swojej toyotki

Cytat:
ufff nadrobiłam

I odmeldowuje się.

DObranoc
Super! Kochana, cieszę się, że wszystko ok i niech laleczka zostanie laleczką

Jak tam pomysły na imię? Pytałam już, ale wyleciało mi z głowy. To dla chłopca nie miałaś pomysłu tak?

Cześć.

U mnie od rana szaleństwo. Na razie spadam, będę jak się odrobię. Proszę, zacznijcie trzymać kciuki. Zaczął się ostatni etap naszego "być albo nie być" i nerwówka jest straszna. Z tego stresu - może uda mi się schudnąć

Stary 2011-02-15, 09:28   #2487
kliwia
Zakorzenienie

u nas tez - 11 o 6 rano bylo brrrrrrrr
w takie zimno z m,ala nie wychodze choc slonko swieci

Scio yeah, odlozyc Ci ubranka?tylko rozu nie lubisz

a my za miesiac bedziemy miec samochod - rodzice nam moi zostawia, by nie stal na parkingu u nich - opel vectra combi czarny mniam - musze tylko taty spytac ile kosztuje podroz nim nad morze i sobie skoczymy na wakacje w lato z mala hihih oczywiscie prowadzic bede ja, bo moj maz ma prawko ale nie jezdzil nigdy od zrobienia. musze go na kurs wyslac kiedys.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-02-15 o 09:30
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:29   #2488
bzyczka1
Zakorzenienie

My mamy renault thalia, teraz rozglądamy się za oplem vectrą kombi.
Ja nie rozumiem czasami facetów...auto tylko powyżej iluś tam koni, a gdzie oni to wykorzystają

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:32   #2489
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
My mamy renault thalia, teraz rozglądamy się za oplem vectrą kombi.
Ja nie rozumiem czasami facetów...auto tylko powyżej iluś tam koni, a gdzie oni to wykorzystają
buhahha jak to gdzie w mieście przy ograniczeniu do 50! autostrad brak dziury na drogach.. też tego nie kumam wiesz no ale facet.. ego musi sie pochwalić sprzętem elektro, tv, autem itd.. dla mnie może być i maluszek byle by jeździł i mnie zawoził tam gdzie chce
Stary 2011-02-15, 09:32   #2490
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia jakie "być albo nie być??" trzymam kciuki

Bzyczka jak to gdzie?? W trasie. Ja często czuję przyspieszenie naszego autka.

Kliwia jak to facet i nie jeździ autem?? Na kurs go wysłać koniecznie.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-02-15 o 09:33
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości