Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 01:47   #3901
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
nie nie nie :P a fajne to ?:P moze sciagne zobacze
to najdłuższa gierka, w jaką grałam
Stary 2011-02-15, 01:47   #3902
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Jeśli miałabym w nowym semestrze możliwość chodzenia conajmniej 4x w tyg to chętnie się zapiszę znowu.

Bo u mnie jest tak - jak się w coś angażuję to w 100%. Odchudzałam się - i tak właśnie było. Nie było odpuszczania sobie, podjadania, spróbowania troszkę tego, a tutaj to. Nie.. nie jadłam tylko trzymałam się wyznaczonej drogi.

Dla mnie też to nie był efekt jojo tylko efekt - mmm, ale dobre ciastko, jeszcze kawałek ;]
To wygląda tak, że potrafisz zaangażować 1000% sił i energii w coś, ale nie rozkłada Ci się to w czasie, czasami lepiej zaangażować tylko 60% ale być w tym konsekwentnym Pamiętaj, że takie obciążenia, jak niedojadanie, doprowadzanie do anemii i niedożywienia, to z każdym rokiem życia organizm znosi coraz gorzej, u nastolatki mogą przejść bez echa, u 20-kilku latki mogą się skończyć np dysfunkcją jajników - to nie są żarty. Lepiej schudnąć w rok, niż w pół roku i potem wrócić do starej wagi i tak w koło. Skoro schudłaś 20kg w pół roku, to widać, że jak chcesz, to potrafisz

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
WhiteCherry - jak usłyszałam od Zakalca, że już mu się nie chce starać, to usunęłam jego komentarze na NK, moje u niego, zdjęcia, a jak zobaczyłam potem, że on też usunął zdjęcia, to go wywaliłam ze znajomych, bo po co mam oglądać jego nowe zdjęcia, nowe komentarze, nie chcę być jego koleżaneczką jak sznureczek innych jego byłych, które właziły na profil zawsze po dodaniu zdjęcia ze mną
Oczywiście zapytał, po co go usunęłam.
O! Czytać i uczyć się dziewczyny!!!

Cytat:
Wkurza mnie gadka "nie ten to następny" :/
bo wiem że to nieprawda. Gdzie niby miałabym poznać kogoś?
Jestem na etapie "starej panny" .. jakie to przykre..
Ej a to nie Ty dostałaś wczoraj taką słodką walentynkę?

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Usunęłam smsy, archiwum gg, oddaliśmy sobie rzeczy ale żadne z nas nie potrafi urwać kontaktu. Nie chcę tego robić i on też nie. Ale może i na to kiedyś przyjdzie czas? Na razie jestem na odwyku od własnych myśli, ale jest trudno. Nie chcę tego wszystkiego aż tak analizować a tak to potrafiłam godzinami spędzać czytając smsy i archiwum i rozkimniać. Dobrze że już tego nie mam nigdzie zapisane
Więc rozstaliście się?

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A fajnie fajnie..aczkolwiek z tego big love moze nie bedzie z dzidziusiem...ale tam wcale nie zaluje..
(to taki moj przyjaciel jakby bo mi pomagal po rozstaniu i wspieral)

W ogole zarzucam wieczorna madroscia(nie pilam nic)

Wiecie co?Rozstanie rozstaniem..

Ale swiat dalej sie kreci..slonce dalej swieci..( i mróz nawet dalej jest)
Czeka mnie nowe zycie...
Nowe mieszkanie..nowe znajomosci.. nowy przyjaciel
Dziękować opatrzności!!!

Cytat:
O, widzę lubisz podobne rzeczy
To ja polecę Ci : http://www.youtube.com/watch?v=Fzu7CppEbg0

jedna z moich ulubionych.
Oczywiście teksty typu : 'how many times have you wanted to kill ?' są niczym niezwykłym, to w nich lubię. Są bezpośredni :P
Aaahhhh Slipknot A mówiłaś, że Twój eks był hiphopowcem, bejbe, jak to się miało udać? Dobrze, że Cię nie przeciągnął na złą ścieżkę

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dobranoc dziewczyny.
I nie smucic sie jakby co..
(mi chyba rozum powraca..-a dawno go nie widzialam)
(ktoras mi kiedys napisala ze lepszych jest pelno a Twoj wcale nie jest idealny.. juz poznalam 2 lepszych ..moze nie bedzie z tego milosci ale kwestia dowartosciowania sie/spedzenia milo 2 wieczorow -przejrzenia na oczy ze heloł ale oni sa np przystojniejsi( jeden takie ciacho ze wzrokiem bym go rozebrala.. takie po silowni umiesnione)
Od razu mi lżej na żołądku, jak Cię czytam!

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Walentynki za***iste. Nie ma co. Tylko siąść i płakać jakby było przynajmniej z czego i z kogo winy... tylko na myśl mi nachodzi stwierdzenie jaka to ja głupia jestem... Zamiast zacząć się spotykać ze snowboardzistą czekam nie wiadomo na co ... ;/ tylko kopniak w dupę by się przydał na opamiętanie.
No!

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
widze ze jestes znawczynia piłki az usmiecham sie do monitora jak widze kiedy kobieta ma pojecie o piłce
Od początku było widać, że howdoi to spoko babka

Cytat:
Baldur's Gate
To byś się z moim dogadała
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 01:51   #3903
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
hot pursuit?
Nie mam...

Z wycigowek mam tylko Forze 3

I podkreslam tutaj... jako jedna z niewielu uzytkowniczek tej konsoli w tym przedziale wiekowym-WSZYSTKIE gry mam oryginalne!!

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Gry na PC sa tak tanie, ze to troszke przesada

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Wiecie, ze moj nowy kolega, jako pierwszy od czasow powaznych zwiazkow odprowadzil mnie w nocy pod sam dom? Kazdy inny odprowadzal, tylko na przystanek, a ten przyjechal do mnie autobusem i podprowadzil pod furtke, po czym poszedl wrocic do siebie

Mieszkam poza miastem i do mnie jest dosc daleko
do kolezanki mam 1km niby malo niby duzo lecz mialem noge w gipsie i mimo to poszedlem....kij ze w polowie drogi zaczelo tak lac deszcz ze masakra to pikus...pikus tez ze naprawde mocno jej przesolona zupe zjadlem bez grymasu...kij ze potem tez wracalem (juz nie padalo)...ale moja mina po smsie "twoje zachowanie oslodzilo mi zupe dzieki;*" bezcenna
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 01:52   #3904
AguŚ87
Zakorzenienie

Żyję wale w tynki z kumpelą na zakupach i kfc jak romantica patrzyli na nas jak na pare wszędzie i exa widziałam
słyszałam dzisiaj pare fajnych haseł to wam napiszę :
** Międzynarodowe święto budowniczego: WALE W TYNKI
** Dużo smrodu, mało kupy pasuje mi do tego jak mi się ex odgrazał.

** i fajny cytat znalazłam : Przeszłosć pomaga mi doceniać teraźniejszość i nie marnuje chwili obecnej na strach przed przyszłością.
Stary 2011-02-15, 07:12   #3905
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
kimi! Sto laaaat!
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Sto lat! Trzeba to opić!
Cytat:
mam już zdjęcie z walentynek na NK
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
kimi, ja też Ci życze wszystkiego najlepszego.
Jak zwykle troszke sie spóźniłam
dziękuję

Miłego dnia kochane.

Malla wieloryb pierwsza klasa - jakby to powiedziała M

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 08:43   #3906
d0lcevita
Zakorzenienie

dzien dobry dziewczyny i chłopaku

miłego dnia życzę

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-15 o 08:49
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:06   #3907
Malla
Nie depcze krokusów

Uprasza się osobę wysyłającą mi kłamliwe wiadomości na NK o zaprzestanie owej czynności.
Stary 2011-02-15, 09:07   #3908
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Uprasza się osobę wysyłającą mi kłamliwe wiadomości na NK o zaprzestanie owej czynności.
ojej...Malla ...co to za
z wizażu ?
Stary 2011-02-15, 09:24   #3909
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
Żyję wale w tynki z kumpelą na zakupach i kfc jak romantica patrzyli na nas jak na pare wszędzie i exa widziałam
słyszałam dzisiaj pare fajnych haseł to wam napiszę :
** Międzynarodowe święto budowniczego: WALE W TYNKI
** Dużo smrodu, mało kupy pasuje mi do tego jak mi się ex odgrazał.

** i fajny cytat znalazłam : Przeszłosć pomaga mi doceniać teraźniejszość i nie marnuje chwili obecnej na strach przed przyszłością.
A propos ja w niedzielę usłyszałam takie hasło od kumpla, że nie mogłam przestać się śmiać, brzmi ono: 'Patrzcie bogacze jak biednemu du*a skacze'. Akurat byliśmy w barze, kolega stawiał, bo właśnie zdobył nową pracę.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:39   #3910
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
ojej...Malla ...co to za
z wizażu ?
Nie chce opisywać tu tej sytuacji, żeby Osoba nie miała satysfakcji.
Ale udało się, skłóciłaś/łeś mnie z Zakalcem na dobre.
Stary 2011-02-15, 09:49   #3911
juniorka89
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Walę drinki w pracy i w domu z moimi 7 kilogramami miłości
Wieczorem spacer z kolegom i psami
Jaki to jest cholera złośliwiec to głowa mała

Miłego dnia

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 09:58   #3912
Malla
Nie depcze krokusów

Jestem przekonana, że to ktoś mający dostęp do Wizażu i wiedzący, jak się nazywam lub umiejący szukać (nietrudno znaleźć po roczniku, studiach i lokalizacji)...

Dostałam wczoraj na NK walentynkowe wiadomości od 2 panienek, z czego 1 miała podaną bardzo podobną nazwę do jego realnej koleżanki. Konta miały po ileś tam znajomych i były prawie puste, więc nie wiem nawet, czy prawdziwe. W wiadomościach było, że się z nimi umawiał, jak ze mną był. Wywaliłam je bez odpisywania, ale napisałam do niego, co o tym sądzę. Zaprzeczył i strasznie się wkurzył, oczywiście wyładował się na mnie i zwyzywałam go. Całą noc nie spałam, mam drgawki i nie mogę nic przełknąć z nerwów, wyłączył telefon

To jest jakaś paranoja! Jaki interes miałby ktoś w robieniu mi tak koło d...? Jestem autentycznie przestraszona.
Stary 2011-02-15, 10:54   #3913
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Aaahhhh Slipknot A mówiłaś, że Twój eks był hiphopowcem, bejbe, jak to się miało udać? Dobrze, że Cię nie przeciągnął na złą ścieżkę
Ta, jest hip hopowcem, w gimnazjum i część technikum miał fazę 'metal', długie włosy, glany, czerń, zuooo, gitara elektryczna i te sprawy. Ale to nie był lajtowy Korn czy Slipknot. Tylko Katy i inne tego typu co drą mordę i śpiewają o Szatanie jako o królu świata :/ to nie jest zdrowe. Przeszedł fazę agresora wtedy, buntownika itd. W technikum zaczął słuchać hip hopu, teraz mówił mi że tego co ja aktualnie słucham (m.in slipknot) to złoo, że mam nie słuchać bo na niego ta muzyka miała zły wpływ i na mnie też ma ;] spoko, a na niego ta muzyka miała pozytywny niby (hip hop)?! Wielki raper od siedmiu boleści się odezwał.

Cytat:
:O ! szok!

Cytat:
Jestem przekonana, że to ktoś mający dostęp do Wizażu i wiedzący, jak się nazywam lub umiejący szukać (nietrudno znaleźć po roczniku, studiach i lokalizacji)...

W wiadomościach było, że się z nimi umawiał, jak ze mną był. Wywaliłam je bez odpisywania, ale napisałam do niego, co o tym sądzę. Zaprzeczył i strasznie się wkurzył, oczywiście wyładował się na mnie i zwyzywałam go. Całą noc nie spałam, mam drgawki i nie mogę nic przełknąć z nerwów, wyłączył telefon
Historia bardzo znajoma jak moja. Tyle że mi wydzwaniała była eksika, że się spotykają regularnie itd. Przykre to było ale na szczęście - NIEPRAWDZIWE. Eks zareagował dokładnie tak samo - złością, potem płaczem. Ale teraz to już nie ma znaczenia..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:02   #3914
Malla
Nie depcze krokusów

To jest tak niewiarygodne, że chyba się uszczypnę.

zjedzmnie - w tej historii z byłą od razu mi się coś nie podobało i jednak widziałam tam cień prawdy...
Stary 2011-02-15, 11:08   #3915
mimimka
Zadomowienie

Cytat:

Dostałam wczoraj na NK walentynkowe wiadomości od 2 panienek, z czego 1 miała podaną bardzo podobną nazwę do jego realnej koleżanki. Konta miały po ileś tam znajomych i były prawie puste, więc nie wiem nawet, czy prawdziwe. W wiadomościach było, że się z nimi umawiał, jak ze mną był. Wywaliłam je bez odpisywania, ale napisałam do niego, co o tym sądzę. Zaprzeczył i strasznie się wkurzył, oczywiście wyładował się na mnie i zwyzywałam go. Całą noc nie spałam, mam drgawki i nie mogę nic przełknąć z nerwów, wyłączył telefon

To jest jakaś paranoja! Jaki interes miałby ktoś w robieniu mi tak koło d...? Jestem autentycznie przestraszona.

To mi sie kojarzy z moja "znajoma", ktora pisala mi na gadu, ze bawi w podrywanie swojej kolezanki z numeru gg i ejst to super smieszne.
Wszystko mi opadlo jak mi to napisala. Zenujace i baaardzo dziecinne
Teraz juz mnie nic nie zdziwi...

Trzymaj sie Malla, nie daj sie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:08   #3916
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
To jest tak niewiarygodne, że chyba się uszczypnę.

zjedzmnie - w tej historii z byłą od razu mi się coś nie podobało i jednak widziałam tam cień prawdy...
Dla mnie też było w tym trochę prawdy. Ale kto to teraz sprawdzi? Nikt tego nie udowodni już, może wtedy mnie to interesowało - teraz ani trochę. A wiesz.. mój mnie już raz okłamał na początku związku, też pisał z jakąś panienką z którą szedł na wesele. Potem pisał ze swoją byłą.. kto wie co potem mógłby mi zaserwować, może zdradę? Wierny to on nie był raczej. Ale już znasz swojego 'Zakalca', wiesz jaki jest, czy aby te dziewczyny nie chciały zrobić Ci trochę na złość? Myślisz że mówiłyby prawdę? Nie wydaje mi się. Dla mnie to głupi żart, tym bardziej, że nie miałaś podstaw żeby oskarżać go o 'zdradę' nawet taką mniejszego kalibru. Nie widziałaś smsów, żadnych podejrzanych wiadomości, maili, jego zachowań.
Może to jakaś jego szalona zakochana była chce Ci go obrzydzić i sama go zagarnąć?
Jest jeszcze szansa że do siebie wrócicie?

Stary 2011-02-15, 11:17   #3917
Malla
Nie depcze krokusów

zjedzmnie - wydaje mi się, że te 2 Walentyny to jedna i ta sama osoba, bardzo sprytna i pokręcona psychicznie, powinna się leczyć [tak, psycholu!]
Nie miałam w realu podejrzeń o zdradę, ale wczoraj pojechał mi tekstem, że miał okazję i nie skorzystał...
Mam przesłanki, żeby myśleć, że to ktoś obserwujący Wizaż, kogo teraz bawi oglądanie moich domysłów...
Jakby miał psychofankę, to by coś do niego pisała do tej pory, a może znowu o czymś nie wiem?
Szansy nie ma, bo powiedział, że mnie nie kocha, a po wczorajszym zwyzywaniu pewnie mnie nienawidzi.
Nie wiem co się dzieje, dobrze że jadę w góry, to odreaguję.
Stary 2011-02-15, 11:22   #3918
mimimka
Zadomowienie

A gdzie sie Elve podziewa!?!?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:27   #3919
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam w realu podejrzeń o zdradę, ale wczoraj pojechał mi tekstem, że miał okazję i nie skorzystał...
Nie rozumiem po chu**.. chwalić się takimi rzeczami? jak dla mnie powodują tylko utratę zaufania do drugiej osoby. Lepiej jakby trzymał .. twarz .. na kłódkę. Dla mnie oznacza to tylko jedno - miał okazję - czyli pewnie się jeszcze powtórzy okazja - i kto wie czy tym razem nie skorzysta? - tyle że tym razem nic nie powie. Nie mówię konkretnie o Twoim Zakalcu, tylko ogólnie nie widzę potrzeby mówienia drugiej osobie czegoś takiego. To tylko wzbudzałoby we mnie podejrzenia.

Od wczoraj mam taki agresor na eksa, mam ochotę mu napisać wszystko co o nim myślę, uwolnić się od tych 'negatywnych' emocji. List, mail, cokolwiek! wrrrr :/ wtedy byłoby mi lżej? bo chodzę taka naładowana złością..

Stary 2011-02-15, 11:30   #3920
Malla
Nie depcze krokusów

Też mam dziś agresora i nerwicę, na szczęście mam jeszcze coś uspokajającego w domu. To jest tak chore, że mam ochotę zgłosić na policję.

Jest pewien plus - chcę być teraz sama
Stary 2011-02-15, 11:34   #3921
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam dziś agresora i nerwicę, na szczęście mam jeszcze coś uspokajającego w domu. To jest tak chore, że mam ochotę zgłosić na policję.
Ale dziewczyna(y) Ci nie groziły? Myślisz że policja coś z tym zrobi?
To jest chore, ale z drugiej strony to tylko (a może aż) jaka chora psychicznie była dziewczyna eksa? a może.. jego siostra? może ktoś z jego rodziny? (nie wiem, trzeba brać różne opcje pod uwagę), może komuś podpadłaś ? (nie sądzę żeby tak było, ale jw, trzeba rozpatrzyć różne rozwiązania).. nie wiem.. a może po prostu ktoś robi sobie głupi 'żart' z forum? jakaś dziewczyna z wątku która nie koniecznie Cie lubi?
jeju, nie wiem..

Stary 2011-02-15, 11:36   #3922
Malla
Nie depcze krokusów

Dobra, dosyć o mnie, nie będę więcej karmić trolla, pewnie się cieszy...

Co u Was, dziołchy?
Stary 2011-02-15, 11:40   #3923
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie..

Nie pochwali mnie ze po ponizaniu i bledach stalam sie silniejsza i zmadrzalam.. ze sa inni fajniejsi i nie musze za tamtym plakac bo jest 1500 fajniejszych

Ale naprawde czuje nowe zycie w sobie
Energie i radosc
Tamten "zwiazek" mnie meczyl psychicznie.. ryczalam.meczylam sie..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:42   #3924
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, dosyć o mnie, nie będę więcej karmić trolla, pewnie się cieszy...

Co u Was, dziołchy?
Jeśli sytuacja się powtórzy to trzeba interweniować. Tylko spokojnie Malla, podobno złość piękności szkodzi

Ja mam ochotę napisać do exa długiego maila jak bardzo mam ochotę obrzucić go jajkami :/ i jak bardzo go nienawidzęęę, złość się we mnie kumuluje.

Stary 2011-02-15, 11:50   #3925
Malla
Nie depcze krokusów

zjedzmnie - to napisz, ale nie wysyłaj.
Stary 2011-02-15, 11:52   #3926
martuska2o
Rozeznanie

Malla:
Olej dziada

Dzień dobry.
Tęskno..
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:55   #3927
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:

Bożeee... Moja przyjaciółka miała to samo. I akurat w jej przypadku była to prawda. Ale i tak z nim jest
Nie daj się prowokatorce!
Nie wiem, czemu faceci reagują agresją na takie coś. I od razu zwalają winę na nas...

Cytat:
Elve wróci, jak zauważy, że rady itd, coś dają, bo zwątpiła, kiedy chyba zjedzmniebejbe płakała za eksem... Coś takiego było. Ale wróci

A tak poza tym to dzień dobry
Ale mnie głowa po wczorajszym boli

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 11:55   #3928
kopamatakawa
Rozeznanie

Dzień dobry Wczoraj znowu wylądowałam na imprezie. Chyba mi odbija ;/

ilona
dobrze, że się ogarnęłaś. Szkoda tylko, że musiałaś sięgnąć tak zwanego dna. Teraz przynajmniej wiesz, że nie warto było. Mam nadzieję, że z tego związku wyciągniesz wnioski i nie popełnisz tych samych błędów w następnym Facetów jest pełno i masz rację, są dużo fajniejsi A chcesz teraz nowego związku, czy pobyć sama?

Malla twój waleńtynek jest przesłodki. Niezłe chamstwo Ci ktoś zrobił. Jakim durnym człowiekiem trzeba być żeby wypisywać takie rzeczy ;/ Trzymaj się

zjedzmniebejbe napisz, ale nie wysyłaj. Wyrzuć z siebie ten gniew i jad, ale nie wysyłaj. Po co? Żeby dać mu satysfakcje? Także pisz sobie w wordzie albo na kartce i zapisz albo usuń. Taka mini terapia.
Stary 2011-02-15, 12:04   #3929
Malla
Nie depcze krokusów

Psychoktosiu - nie złamiesz mnie!

normalnyFacet - tfu, tfu, nie chodziło mi o Obliviona wczoraj, tylko o Morrowinda, świetna gra, długo nad nią siedziałam. I pójdzie na moim starym kompie
Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Tęskno..
Uwielbiam to Twoje "tęsknię już ostatni raz"
Nie tęsknij, jesteśmy tu
Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wczoraj znowu wylądowałam na imprezie. Chyba mi odbija ;/
Nasza imprezka antywalentynkowa była super
Cytat:
ilona dobrze, że się ogarnęłaś. Szkoda tylko, że musiałaś sięgnąć tak zwanego dna. Teraz przynajmniej wiesz, że nie warto było. Mam nadzieję, że z tego związku wyciągniesz wnioski i nie popełnisz tych samych błędów w następnym Facetów jest pełno i masz rację, są dużo fajniejsi A chcesz teraz nowego związku, czy pobyć sama?
Ilonka, tylko nie angażuj się w klina, bo skończysz jak ja, ze złamanym sercem po raz kolejny OK, w weekend poszalałaś, należało Ci się odreagowanie, ale teraz daj się komuś zdobyć, wykazać, rozpieścić
Cytat:
Malla twój waleńtynek jest przesłodki.
Żeby go dodać, weszłam na NK i odczytałam wiadomość (jedną jeszcze rano w pracy, ale olałam), wpadłam w szał
Cytat:
zjedzmniebejbe napisz, ale nie wysyłaj. Wyrzuć z siebie ten gniew i jad, ale nie wysyłaj. Po co? Żeby dać mu satysfakcje? Także pisz sobie w wordzie albo na kartce i zapisz albo usuń. Taka mini terapia.
Albo publikuj tutaj. A w ogóle to myślisz, że on tu może zaglądać?
Stary 2011-02-15, 12:04   #3930
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

margolcia - taa, Elve się niemało na mnie zdenerwowała, chociaż wcale tego nie chciałam Mam nadzieję, że szybko wróci, bo nie chcę, żeby reszta dziewczyn cierpiała przez moją głupotę.

kopamatakawa -
tak zrobię. Mam tylko nadzieję, że pod koniec pisania nie przyjdzie mi do głowy tego wysłać. Mam jego maila.. nie da się usunąć.

martuszka - jak tam się trzymasz? Za czym Ci tak tęskno? Skoro tak Ci źle to zaproponuj trójkącik razem z nią! mi by się odechciało tęsknić za facetem który zostawił mnie dla innej. Tak czasami sobie myślę, że pewnie byłoby łatwiej żyć ze świadomością, że zostawił mnie dla innej i jego już nie odzyskam niż taka tląca się iskierka nadziei że on jeszcze TAM GDZIEŚ czeka.

ilona - cieszy mnie to , chociaż Ty znalazłaś kogoś lepszego. Wczoraj z siąąąą (hahaha ) stwierdziłyśmy że idziemy do zakonu, a co!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości