|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
Nie strasz kobieto bo już się przeraziłam Kurier przywiózł nam tablice informacyjną na budowę.... Ma chyba 1,5 metra wysokości! haha.
|
|
|
#1442 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
the_sania wow ale się obkupiłaś
anula - ja też lubię chłodek w sypialni ale tylko wietrzę jakieś 10 minut przed snem a na noc, przy mrozach już zamykam ;> matall - boska fotka z kociskiem Co do badania szyjki - mój ginek też bada tylko ręcznie, nawet jak robi usg to szyjki nigdy nie ogląda więc może da się przy badaniu stwierdzić jej długość W przeciwnym razie wyszłoby na to, że od początku mój ginek nie sprawdził długości mojej szyjki a byłoby to dziwne, bo on jest strasznie wyczulony na punkcie mojej ciąży i dmucha i chucha na zimne. Poza tym, zawsze pytam o szyjkę i zawsze zadowolony więc nie wiem już.Może dziś na wizycie zapytam weredko - mi zgaga towarzyszy od samego początku ciąży. Na mnie działa: przegryzanie migdałów, picie Muszynianki, ssanie tabletek z Lnu, w ostateczności Rennie (ginek pozwolił nawet 2 tabletki dziennie) mary - no my też chcemy używać baldachimu jak moskitierę przede wszystkim ![]() Testowałam wczoraj Nuxe'a - rano rzeczywiście buzia super mięciutka ![]() Siaśku - z moim samopoczuciem też nie najlepiej, tak jak już kasi24 pisałam, jest mi ciężko, ledwo chodzę, czasem nawet kilka kroków po mieszkaniu to problem. Trochę siły mam tylko rano więc gdy tylko wstanę to nie wchodzą na wizaż jak kiedyś tylko staram się coś w domu ogarnąć, posprzątać kuchnię, odkurzyć, wstawić pranie bo później to już jest padaka, ledwo się z kanapy podnoszę a wczoraj jeszcze zauważyłam, że mam spuchnięte kostki u stóp ale normalnie jak dwie kłody moje nogi wyglądały, kostki powleczone galaretą ![]() W nocy drętwieją mi ręce jak ewesce, bolą mnie kolana, pachwiny to już w ogóle jest tragedia. Na szczęście nie mam żadnych bóli brzucha ani skurczy, nic, cicho sza, tylko Iguśka kopie eweska - gratuluję nowej fury w domu
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez sie boje, ale co mam zrobic, prywatnie mi zrobia USG tylko normalne. a panstwowo w szpitalu to co powiem? ze nic mi sie w sumie nie dzieje, ale bym chciala sprawdzic? to mnie wysmieja
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie biorę żadnych witamin i nie mam żadnych skurczy a i wyniki mam dobre. Zróżnicowania dieta u mnie króluje
JanuszAgnieszka wklejam zdjęcia wózka. Nie wiedziałam na czym się skupić i tak cyknęłam kilka fotek. Rączki od gondoli są chowane w kieszonce na zamek. Torbę od wózka jak odczepisz zatrzaski to zwisa luźno pod gondolą, paska starcza akurat tak że góra torby dotyka dna gondoli.
|
|
#1445 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mam koło 15Co do rozstępów to smaruje się cały czas i na razie nie mam, ale za to cellulit odnawia mi się w tempie błyskawicznym , ostatnio stwierdziłam że jak tak dalej pójdzie to w 9 miesiącu dojdzie mi do połowy pleców ![]() matal tego kotka masz cudnego cafelatte współczuję ci tych zasłabnięć, mnie czasem tez robi się słabo jak np. postoję chwile w jednym miejscu, ale w porównaniu do twoich to pikuś aliczka88 ja mam płacone tak jak wypłatę zawsze ostatniego, ale to dlatego że wypłaca mi dalej firma a szef sobie to ściąga z zusu, ale mija siostra dostaje prosto z zusu i też na pierwszą wypłatę czekała w sumie chyba dwa miesiące, bo wypłacali jej to w ratach
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki.
Od rana szukam kredytu - nie cierpie banków i ich cholerne oferty i oprocentowanie itp.... remont w pełni a my bez kredytu Oczywiście szukam zdalnie, z kanapy, nie wychodze z domu tylko odpoczywam. Wczoraj wybłagałam że mogę iść do restauracji (bo TZ chciał mnie zabrać, ale nie był pewny czy mogę się ruszać), więc z auta, do stolika, do auta stwierdziłam, że mogę - byliśmy w moejej ulubionej hinduskiej knajpie i było bardzo sympatycznie, do momentu powrotu do domu, ajk dostałam dziwnego smsa z życzeniami wszystkiego naj z okazji walentynek - TZ się wkurzył, okazało się że to od takiego starszego (dużo) gościa z pracy - gościu który jest typową "pierdołą" do wszystkich mówi "słoneczko" itp itd. Nie wiem ską sms do mnie, przypuszczam, że wpisał mnie na zasadzie "wyślij do wielu", ale niestety - tłumaczenia, że nie musi się o nic martwić, bo to w ogóle durna sytuacja i gościu..... no conajmniej nie zagrożenie dla niego a poza tym jestem w ciąży i w ogóle, nie pomogły za bardzo, więc nastrój był już kiepski .Co do nadrabiania co pisałyście: Paulizia - ładne zaręczyny, szczególnie akcja z Kościółkiem, mój żeby mnie zmylić tydzień wcześniej kłócił się o byle co ze mną - żebym się tylko nie domyśliła, już rozmawiałam z nim o wyprowadzeniu się i zakończeniu związku - tak się "Starał żebym się nie domyśliła"... .daisy - bardzo oryginalnie pierścionek w kubku .agus - full romantyzm przy oświadczynach .violisia - to sie bidak nakombinował przy tych zaręczynach dorkabl - fajne z zaskoczenia moria - super łóżeczko! a ta komoda jednak z ikei?! bardzo fajna czytam i czytam i szukam info nt zadowolenia z kremu i doczekać się tej strony nie mogę . (jeszcze mam 5 stron ).antropia - dwa pierścionki?!!!!!!!! Ty szczęściaro!!!!!!!!!!!! .mimbi - aż mi się łezki zakręciły jak czytałam o oświadczynach już widzę jak się zalewasz łazami .Aga.M - . aha!!!!!!!!!!! własnie się dowiedziałam, że Kaja - jest też w Sosnowcu 5 minut ode mnie .co do oświadczyn - nieźle Ci :namącił"- mój tak jak pisaąłm kłócił się ze mną przez tydzień przed (pierścionki "oglądaliśmy" jakiejś pół roku wcześniej, więc przez 6 miesięcy straciłam nadzieje, że kiedykolwiek się oświadczy) więc tydzień przed tak się ze mną kłócił, że chciałam się wyprowadzać - bo "bał się że się domyślę" ![]() pierścionek piękny. ja mam coś w tym stylu - tylko moja "korona" wokół brylancika ma 6 "szpiców" a nie 4 - nie mogę znaleźć swojego: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,1374 moja Mama tez nie była zadowolona, że "bez pytania" .daisy - nie miałam pojęcia o tym linku do filmów!!! zaraz coś sobbie zapodam, jak skończe Was nadrabiać .a co do mothercare - naprawdę mogłabyś coś odebrać i podesłac jakby co? ja nie mam tu nigdzie koło siebie .eweska - gratuluje zakupu!!!! ![]() vanes - leż, odpoczywaj, niech mały nabiera wagi - wiesz jaki jest duży? ile wazy? zaciskaj nogi Kochana! - doczytałam, że Ci nie powiedziano ile waży.andziot - mój TZ też nigdy nie ma kwiatów po drodze ![]() matallewar - mój TZ też był kiedyś zaręczony, mieszkali razem, klikuletni związek, ustolny Kościoł, data (październik), sala..... a ona go zdradzała - dowiedział się jak przypadkiem uslyszał jej rozmowę z jej psiapsiółą, jaki ten drugi jest fantastyczny, cudowny itp... i tak się rozstali - miał długo uraz... a teraz mówi że dopiero widzi jakie życie może być cudowne i jak można mieć "dobrze" dzięki mnie . lizus .Paulizia - no super Ci TZ prezent zrobił na walentynki - faceci czasami są tak głupi !!!!!!!!!!! anula_81 - gratuluje szczęścia po usg i super zaręczyny .ale zdjęciaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! super! co do brzucha to może nie urósł tylko sie rozrósł - mój poczatkowo róśł na dole, ale mały zaczął szybko nabierać ciałka (przypomnę, że mam duże dziecko - wyprzedza swoją wagę o 3 tyg tydzień ciąży) - to poszło mi wszystko "górą" nad pępkiem, od biustu już mam piłkę. zobacz czy Ci się nie zmienił wizualnie. mary - nasi rodzice też się "zakumplowali" i dzwonią do siebie .agus - my mamy łóżko albo 160 albo 180x200 i kołdre 220x200 i żałuję że nie ma 240x220 bierz śmiało!w końcu Was nadrobiłam - 1,5 godziny .wstawię jakąś zupkę i jestem z Wami - w tak zwanym międzyczasie między szukaniem kredytu najlepszego za oknem piękne słonko .
|
|
|
|
#1448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wozek bardzo fajny pogadam z mezem i moze sie na niego zdecydujemy nawet jakby nie byl idealny w uzyciu to nie zal nam tych 400 zł (co innego 1500). Jeszcze raz bardzo dziekuje! i kolorek jest fajny
|
|
#1449 | |||
|
Zadomowienie
|
hej babeczki,
jejkuuuuuuuuuuuu jestem PO GLUKOZIE 75g, porażkaaaaa... Olusia(poki co) po pierwszych 2 minutach od wypicia skopala mnie na maksa, swoja droga moje dziecko jest wielkie na caly moj brzuch tu reka tam noga, glowa tylek a brzuch skakal jak szalony.. najgorsze bylo ostatnie 20 minut z tych 2 godzin.. bez jedzenia bez picia;( myslalam ze to wszystko wy***am..ale wizja ze bede musiala znowu przyjsc mnie zmotywowala i dosiedzialam swoja droga moja mala chyba nie byla zadowolona ze sniadanka jakie jej zafundowalam, w postaci slodyczy..:/ eweska no to czekam na fotki wozka a moze masz gdzies linka, z allegro? Cytat:
Cytat:
co do tego szpitala, u nas tez nie mozna miec swoich ciuszkow, a ja nie wpadlam na pomysl ze to np dlatego jakby jakas wysypka byla hihi..Cytat:
zobaczymy, bo z kazdym dniam czuje jaka mam ciasna skore.. wogole zawsze myslalam ze brzuszki ciazowe sa bardziej miekkie, a tu taki psikus, ja mam twardy brzusio caly czas, ciekawe od czego to zalezy.. ja np nie potrafie tak sobie powginac brzusia jak jedna z was tu wklejala filmik jak ja dzidzia kopie.. ----------------- moniqac dokaldnie, heeh w zyciu bym nie pomyslala hehe
Edytowane przez violisia Czas edycji: 2011-02-15 o 11:33 |
|||
|
|
|
#1450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się oficjalnie po nadrabianiu postów z wieczora
![]() Tak, tak ja mam dziś wizytę i bez usg nie wyjdę ![]() Jeszcze raz dziękuję za wszystkie komplementy dla pokoika Wyszedł i mówi do mnie "no musiałem, musiałem sobie na niego popatrzeć" Wiedziałam, że tak będzie ![]() Cytat:
Poza tym zdjęcie z komórki a ona trochę przekłamuje z kolorami, cyknę później aparatem normalnym A nietoperka bardzo zainteresowana była, TŻ ją do łóżeczka wsadził i chyba jej się podobało ![]() ![]() anula - wiesz co, jak się wody sączą to nie w postaci upławów tylko właśnie wody, więc co chwilę wkładka cała mokra. Wiem, że są takie specjalne wkładki, można w aptece kupić do sprawdzenia czy to czasem nie wody, na pewno takie u Was będą. A co do tego, że brzuch inny, wiesz mój też agus87 - z rozstępami u mnie identycznie niestety ale smaruję ciągle dzielnie, nacieram się oliwą, robię peelingi, owijam w folię przynajmniej nie będę miała do siebie pretensji, że o siebie nie dbałam
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna furka i w bardzo dobrym stanie. Dopóki nie zobaczyłam kółek, gdzie widać normalne ślady użytkowania, myślałam, że nowy Odnośnie magnezu - mi gin kazał dodatkowo suplementować (w poprzedniej ciąży lekarka też mi kazała). Dodatkowo łykam 1000 mg - 1 tabl. Elevitu pronatal + 3 tabl. Asmagu |
|
|
|
|
#1452 | |
|
Wtajemniczenie
|
bzyczka1 oo i u Ciebie widzę też już fura w domu stoi
Kociak się do kosza zapakował? ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
|
#1453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1454 |
|
Wtajemniczenie
|
mój syneczek waży 1520gram czyli w normie
dobrze się rozwija. niestety zdjęcia nie dostałam.szyjka jest krótka bo tylko 8mm więc nie jest ciekawie całe szczęście zamknięta. nadal mam brać nospe3x1 magnez 3x1 i luteine 3x1 no i cały czas leżeć. no i następna wizyta 1 marca na kolejne usg ![]() znów zobaczę moje słoneczko tak ślicznie dzisiaj pukał a jak pogłaskałam brzuch to miałam wrazenie że się uśmiechnął a jak wzięłam rękę to się dobijał jakby chcaił powiedzieć ze chce jeszcze ![]() moja mała kruszynka
|
#1455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wózeczek śliczny i kolorystyka piękna
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
hej sloneczka! ciezko sie was nadrabia, w jeden wieczor kilka stron
![]() Aliczka88 moj mezu tez by mogl isc w koncu do fryziera moria44 sliczny pokoik urzadzilas Igusi listopadowa80 ja mam termin na swieta wielkanocne, nie wiem jak to bedzie ale juz widze te zaspane panie polozne z miną "co znowu"![]() principessina ja mam troche ciuszkow, wanienke i pare kosmetykow dla dzidziusia a tak poza tym nic. W marcu planujemy kupic łózeczko i konkretna wyprawke do szpitala- oby nie bylo za pozno ![]() mary poziomkowa swietne zakupy!!! ![]() anula_81 gratuluje udanej wizyty zdjecia z usg cudne mała chyba na drugim kwasna minke robi? lezalas na boku czy na plecach?a co do zakladania skarpetek butow itp to koszmar dla mnie ![]() zareczyny twoje jak z filmu ![]() andziot pewnie w turku masz to wesele? ja bym chyba tylko na slub pojechala... zalezy czy bliska rodzina...zreszta powinni zrozumiec ![]() ddaaiissyy i moria44 w pachwinach tez mnie boli, szczegolnie rano gdy wstaje w ogole budze sie w nocy jak mi drętwieją nogi i musze szybko je prostowac. Staram sie nie przemeczac, ale przeciez trzeba obiad zrobic, isc na zakupy a to nieraz naprawde graniczy w cudem. Ostatnio doskwiera mi brak powietrza, czuje jak mala uciska na przepone bo ledwo oddycham a tu jeszcze bedzie trzeba jechac autobusem zalatwic sprawe zameldowania ![]() JanuszAgnieszka tez mam kreske (fakt ze jasno rozowa) powyzej i ponizej pepka i bede miec córunię choc czy to od tego zalezy?ide czytac dalej....
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
mnie odpukać rozstępy omijają, albo jestem ślepa
nie widzę, ale musze się przyznać że prawie wcale się nie samruję czymś na rozstępy - jedynie mustella nawilżająca kila razy dziennie bo skóra mi się strasznie wysusza w ciąży - może to genetyka - musze Mamy zapytać, czy miała czy nie bo ja generalnie do chudych i o płaskim brzuchu nigdy nie należałam (za to mam cellulit |
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa wózek nowy kupiliśmy a kółka ubrudzone jazdą ze sklepu do auta po parkingu i po sklepie
Moria no kocica pierwsza do wózka tylko go wywiozłam z zamkniętego pokoju już w koszu się układała do spania a wózek już mamy od miesiąca trafiła się promocja i żal było nie skorzystać wózek nowy. Renessme1985 śmigać jak śmigać, ale spać na pewno będzie na dole dziękuję
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jako posiadaczka i cellulitu i rozstępów 1000 razy wolę cellulit
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Potrzebuję Waszej pomocy i porady... ![]() Otóż...zastanawiałam się na d porodem, większość znanych mi dziewczyn, chodząc do lekarza prywatnie, umawiało się z nim na poród-miały zagwarantowaną opiekę do końca. Chodzę do bardzo fajnej i kompetentnej pani gin(poleconej zresztą na wizażu odnośnie leczenie toksoplazmozy)jednak ona nie pracuje bezpośrednio na porodówce więc nie do końca może zapewnić miejsce. Ja nie chciałabym być odsyłana ze szpitala do szpitala(a nawet do szpitala w innym mieście oddalonym o 50 km!!!), jak to ma często miejsce u mnie w mieście... I teraz problem...mój mąż uważa, ze nie ma sensu zmieniać lekarza skoro jesteśmy zadowoleni z tego, wywalać kasy na poród(zapewne taka opieka kosztuje) i 2 lekarz może się nie zgodzić prowadzić mnie od 25 tyg???? :confuse d:![]() ![]() Ogólnie podchodzę to porodu spokojnie, kobiety rodzą, idą do domu, zachodzą w kolejne ciąże-więc to do przeżycia ![]() Mąż chce rodzic ze mną, a tak naprawdę, nikt nie zagwarantuje nam że sala do porodów rodzinnych będzie wolna...a trochę sobie nie wyobrażam rodzic bez niego Co Wy o tym sądzicie? Liczyłam na to, że skoro chodzę prywatnie(a z pracy mam zagwarantowane centrum medyczne, gdzie moja ciąża prowadzona byłaby za free) to lekarz zagwarantuje mi miejsce w szpitalu. A na czerwiec zapowiada się kulminacja porodów UFFF wygadałam się Wam, lżej ))))a co do kołdry 200x220 to ja nie chciałam się zgodzić za nic, że za wielka, ale znacznie ułatwia spanie, szczególnie gdy ktoś się lubi owijać w śnie my mamy łóżko 140cm, więc sporo wystaje, ale i tak ją składam na dzień![]() A podczas wczorajszej wizyty moja pani gin zabroniła mi spać na plecach, mogę tyko na bogu...i dziś obudziłam się z wielkim bólem brzucha, jakbym ponaciągała sobie mięśnie brzucha(jak po brzuszkach) też tak macie???
|
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
vanes - dobrze że z małym wszystko OK , ale zaciskaj nogi, żeby urósł jak najwięcej do porodu.
bzyczka - używany wygląda jak "funfel nówka" - doczytałam, że nówka - no bardzo łądny listopadowa - naprawde? ja mam cellulit na udach i wstyd założyć spodenki i strój kąpielowy, a rozstępy na bokach / piersiach można zakryć. tak mi się wydaje. zalezy też od stopnia cellulitu ja mam chyba bardziej zaawansowany od najbardziej .
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-15 o 11:57 |
|
|
|
#1463 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie popłaciłam wszystkie rachunki... od razu humor lepszy
![]() wczoraj kupiłam w Lidlu pancakes hamerykańskie także nie narobię się hihi. ciekawe czy dobre.Daisy a przez Ciebie kochana mam w szafce kaszkę mleczno-ryżową waniliową ![]() Bzyczko bryka bardzo fajna ![]() Vanes super, że synuś ok, ale ta szyjka.. bardzo krótka. Masz bezwzględny nakaz leżenia?
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tak teraz to będę zaciskać nogi.
mój mężczyzna wszystko mi wynagrodzi jak tylko przyjdzie na świat ![]() the sania niestety tak muszę cały czas leżeć
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie biorę magnezu Jaki kupujesz magnez? Obiecuje poprawę !! mnie też w trakcie ciaży zrobił sie straszny cellulit Wam też sie pogroszył ?---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Ja przed chwilką w pracy na sniadanie zjadłam saszetkę "kaszki na start" o smaku bananowym a mleczno-ryzowej waniliowej nie widzialam.. uwielbiam wanilię Z jakiej masz frmy, pokaz prosem ![]() 24Kasia86, ja czasem tak mam, że z kimś gadam i zaczyna mi tchu brakowac tak więc rozumiem Cię ehhh ale pocieszmy się, że juz z górki
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-15 o 12:12 |
||
|
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
paulizia jaki omega 3 bierzesz? Bo mam czysty omega 3 w domu i tak dumam czy moge?
|
#1468 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
byle jak najdłużej Go tam trzymaj. a do leżenia idzie się przyzwyczaić Cytat:
no mi cellulit zrobił się troszkę większy z boku ud, ale może też od tego, że wsuwam tyyyyyle słodyczy ![]() hihi co do kaszki to mam Bobovitę mleczno-ryżową waniliową o taką a jakie byś mi jeszcze poleciła hihi? w ogóle dosładzasz to, albo dodajesz np syropu do smaku?
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-02-15 o 12:07 |
|||
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Wieka - ja myślę, że na każdym etapie ciąży można zmienić lekarza...
Generalnie tak jak słyszę, to dobrze rodzić w szpitalu, w którym pracuje lekarz prowadzący. Co ja bym zrobiła? Raczej zostałabym przy lekarzu, z którego jestem zadowolona. Ja też chodzę do gina, który nie pracuje w państwowym szpitalu - wiele lat był ordynatorem w prywatnej klinice, ale na poród w niej mnie nie stać - tym bardziej, że wyprawka sporo kosztuje. No ale lekarza już nie zmienię. Moniqac - no chyba że dużo cellulitu i mało rozstępów .No i jeszcze - cellulitu można się pozbyć całkowicie, a rozstępów nie. |
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy wypływanie siary w 24 tyg to nie za wcześnie ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

Nie strasz kobieto bo już się przeraziłam
Ma chyba 1,5 metra wysokości! haha.

W przeciwnym razie wyszłoby na to, że od początku mój ginek nie sprawdził długości mojej szyjki a byłoby to dziwne, bo on jest strasznie wyczulony na punkcie mojej ciąży i dmucha i chucha na zimne. Poza tym, zawsze pytam o szyjkę i zawsze zadowolony więc nie wiem już.
gratuluję nowej fury w domu
Od razu leży mi się lepiej
, ostatnio stwierdziłam że jak tak dalej pójdzie to w 9 miesiącu dojdzie mi do połowy pleców
.
ja nie mam tu nigdzie koło siebie
leż, odpoczywaj, niech mały nabiera wagi - wiesz jaki jest duży? ile wazy? zaciskaj nogi Kochana! - doczytałam, że Ci nie powiedziano ile waży.

wozek bardzo fajny ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale smaruję ciągle dzielnie, nacieram się oliwą, robię peelingi, owijam w folię 

ale juz widze te zaspane panie polozne z miną "co znowu"