Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 13:16   #1471
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
hehe bo masz to na co dzien pewnie :P ja mam 600 km ...
a taki spacer nad morzem wtedy jak Ci się zamarzy nie jest fajny ?
nie no nie mogę tak kiedy mi się zamarzy bo to jednak 75 km
ale mogę nad jezioro bo tam jest domek i tylko 15km

nad morze jeżdżę tylko na jeden dzień latem jak nam się zachce
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 13:19   #1472
ardillka
Zadomowienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Nasza sala - w rzeczywistości jest ładniejsza. Ma jednak wadę jest podzielona ( część jadalna i część do tańczenia ) Ale kuchnia pyszna - bo już tam jedliśmy na rocznicy, obsługa miła. Znamy kilka osób co tam miały i chwalą sobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lewa strona sali.jpg (103,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prawa strona sali.jpg (120,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to jest 3 pomieszczenie tu jest orkiersta i sie tanczy.jpg (61,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wejscie na sale i widok na barek tu sie tanczy.jpg (59,7 KB, 19 załadowań)

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 13:23   #1473
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Nie rozumeim tez, jak ktos moze klientce powiedziec, ze za wczesnie
Klient nasz pan-co to kogo obchodzi, ze chcesz suknie 3 mce przed slubem czy rok
Przypomniało mi się jak poszłam mierzyć suknie pierwszy raz - wtedy jeszcze nie mieliśmy ustalonej dokładnie daty ślubu - było tylko wiadomo, że będzie na przełomie 2010/2011. To było jakoś w sierpniu/wrześniu chyba, więc według większości teorii czas odpowiedni na pierwsze przymiarki pani w jednym salonie wręcz na mnie nakrzyczała jak mam czelność przychodzić i chcieć cokolwiek przymierzać, skoro nie mamy daty dobrze, że byłam z mamą

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja bede dekorowała sale kwiatami (myśle nad liliami) i świecami w szklanych lampionach. Mam zamiar urzyć fioletu i wiosennej, soczystej zieleni. Krzesła beda w białych pokrowcach ale chce je przewiązać jeszcze organzą lub czymś takim z kokardą z tyłu. Miałam gdzieś zdjęcie ale posiałam
W sensie lilie jako główne kwiaty na sali ? To może być ryzykowne - lilie bardzo mocno pachną i zwłaszcza w ciepłe dni przebywanie w pomieszczeniu gdzie jest kilka bukietów lilii może się skończyć dla niektórych paskudnym bólem głowy albo nawet zasłabnięciem. Siedzenie cały wieczór przy bukiecie lilii wykończy chyba nawet fana tych kwiatów
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 13:26   #1474
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Ja tez nie miałam problemów z przymierzaniem sukien jak ostatnio byłam, chociaż przyznam szczerze, że miałam takie obawy, ze kobietki powiedzą, że jeszcze mam bardzo dużo czasu i nie będą chciały mi dać nic do przymierzenia. Ale było zupełnie inaczej. W każdym salonie wręcz nalegały, żeby przymierzyć jeszcze coś i co trochę donosiły kolejne suknie. Także ja ze swoich pierwszych poszukiwań byłam bardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ale we wrześniu często już wyprzedaże są więc dziewczyny wtedy kupują... głupie baby
faktycznie niewiele... my mamy ofertę za 100 zł, to ja wolę coś innego zorganizować tym bardziej że za 1 dzień mamy 200 zł, to już by było 300
no widzicie - według mnie tez mogłabym cos poprzymierzac ale Panie wyszły chyba z założenia ze aa jest tak wcześnie pewnie jeszcze nic nie kupi to po co będe latac i sie męczyc i taka samą sytuacje miałam chyba w 6 salonach zebyście nie myslałay ze to w 1...

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Co do książek zamiast kwiatów to my też tak chcemy, no i pieniądze zamiast prezentów. Wierszyk mamy taki:
Goście drodzy, goście mili
radość byście nam sprawili
zatrzymując czar tej chwili.
Nie kupujcie kwiatka z wstążką,
obdarujcie jakąś książką.
I nie martwcie się kochani,
prezent my kupimy sami.
Do koperty włóżcie cosik,
przyda nam się każdy grosik.
fajny wierszyk... my chyba będziemy chcieli lotto i pieniązki

Cytat:
O matko, jaka cudna sala Nie wstawiajcie juz wiecej zdjec, prosze was.
Wszystkie macie takie ladne sale????

Ale chcialabys slub nad morzem-na plazy, czy tak po prostu w okolicach nadmorskich? Ja wlasnie mam w miejscowosci nadmorskiej, ale nie widze w tym zadnego uroku

Nie rozumeim tez, jak ktos moze klientce powiedziec, ze za wczesnie
Klient nasz pan-co to kogo obchodzi, ze chcesz suknie 3 mce przed slubem czy rok
ja ogólnie kocham morze - chciałabymw nadmorskiej miejscowości zeby np na drugi dzien miec mozliwośc pójsc na spacer brzegiem morza..

Cytat:
A masz zdjęcie sali?
Zawsze można zrobić zdjęcie w kolorach jakie ci beda pasowały

Ja bede dekorowała sale kwiatami (myśle nad liliami) i świecami w szklanych lampionach. Mam zamiar urzyć fioletu i wiosennej, soczystej zieleni. Krzesła beda w białych pokrowcach ale chce je przewiązać jeszcze organzą lub czymś takim z kokardą z tyłu. Miałam gdzieś zdjęcie ale posiałam
no własnie na stronce nie maja ładnego zdjęcia mojej sali na którym widać miejsce panstwa młodych i jak to wygląda w rzeczywistości ale jak zasugerowałas te kolory to pomyslałam własnie ze zdjęcie w sepii komponowałaoby sie dobrze tylko własnie nie wiem jak to byłoby z umiejscowieniem go ale bede miała jeszcze czas zeby się zapytac

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 13:33   #1475
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
ale we wrześniu często już wyprzedaże są więc dziewczyny wtedy kupują... głupie baby
faktycznie niewiele... my mamy ofertę za 100 zł, to ja wolę coś innego zorganizować tym bardziej że za 1 dzień mamy 200 zł, to już by było 300
O rany to faktycznie strasznie dużo
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Co do książek zamiast kwiatów to my też tak chcemy, no i pieniądze zamiast prezentów. Wierszyk mamy taki:
Goście drodzy, goście mili
radość byście nam sprawili
zatrzymując czar tej chwili.
Nie kupujcie kwiatka z wstążką,
obdarujcie jakąś książką.
I nie martwcie się kochani,
prezent my kupimy sami.
Do koperty włóżcie cosik,
przyda nam się każdy grosik.
Świetny wierszyk
Cytat:
O matko, jaka cudna sala Nie wstawiajcie juz wiecej zdjec, prosze was.
Wszystkie macie takie ladne sale????
Co do kwiatow, to pierwsza moja mysl byla, ze bordo najlepiej by pasowaly, ale roz, fiolet raczej tez
Dziękuję Bordo to też bardzo dobra myśl, tym bardziej, że być może takie właśnie z TŻ będziemy mieli ubraniowe dodatki. czemu ja sama na to nie wpadłam
Cytat:
Uwielbiam kompozycje fioletu i soczystej zieleni A myślisz że jest sens przewiązywać krzesła organzą? I tak wiele z nich będzie zasłoniętych marynarkami więc nie wiem czy ja bym je dodatkowo stroiła i wydawałą pieniądze. Według mnie pokrowce w zupełności wystarczą, ale jak wiadomo wszystko jest kwestią gustu i indywidualnego wyboru
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Nasza sala - w rzeczywistości jest ładniejsza. Ma jednak wadę jest podzielona ( część jadalna i część do tańczenia ) Ale kuchnia pyszna - bo już tam jedliśmy na rocznicy, obsługa miła. Znamy kilka osób co tam miały i chwalą sobie
Bardzo ładna sala
Stary 2011-02-15, 13:33   #1476
ardillka
Zadomowienie

Ja byłam w 4 salonach. Na szczęście nigdzie na mnie nie nakrzyczeli. A tam gdzie w końcu wybrałam suknię nawet herbatę zrobiły ( mi, Mamie, Ciotce, Świadkowej) i skakały koło mnie bardzo. Każdą suknię którą chciałam dały mi przymierzyć, nawet tą co na wystawie była. Nawet jak Ciocia wybrała suknię, a mi tak średnio, to powiedziały żebym przymierzyła, bo czasem na wieszaku się nie podoba a w rzeczywistości pięknie się wygląda. ( niestety tak nie było ) hehehe. Więc na szczęście żadna wredna baba nie popsuła mi przymierzania :P

Ale powiem wam, że w jednym salonie w Krakowie, co byłam oglądać moją suknię ( tam mieli model z trenem ) Pani mi powiedziała, że suknię u nich się nie zostawia, tylko bierze do domu. A potem się ją przywozi na przeróbki. Masakra jakaś. Do dnia ślubu to by mi się już opatrzyła i była wychodzona :P:P

Stary 2011-02-15, 13:34   #1477
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
pogrubione - ja też ja tez :P
a poka pierdzionek ?
Błagam cię tylko nie pierdzionek Zaraz mi stają przed oczami szajbuski z wątku o zaręczynach dodałam już chyba ale jak nie to dodaje jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
W sensie lilie jako główne kwiaty na sali ? To może być ryzykowne - lilie bardzo mocno pachną i zwłaszcza w ciepłe dni przebywanie w pomieszczeniu gdzie jest kilka bukietów lilii może się skończyć dla niektórych paskudnym bólem głowy albo nawet zasłabnięciem. Siedzenie cały wieczór przy bukiecie lilii wykończy chyba nawet fana tych kwiatów
W sensie lilie jako główne kwiaty przy naszym stole wiem że lilie maja strasznie mocny zapach i dlatego chce je połączyć z eustomą albo goździkiem
Cytat:
no własnie na stronce nie maja ładnego zdjęcia mojej sali na którym widać miejsce panstwa młodych i jak to wygląda w rzeczywistości ale jak zasugerowałas te kolory to pomyslałam własnie ze zdjęcie w sepii komponowałaoby sie dobrze tylko własnie nie wiem jak to byłoby z umiejscowieniem go ale bede miała jeszcze czas zeby się zapytac
Kombinujcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yes-rings-collection-ab-s-000-cyr-apbn041.jpg (9,3 KB, 9 załadowań)

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 13:36   #1478
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Błagam cię tylko nie pierdzionek Zaraz mi stają przed oczami szajbuski z wątku o zaręczynach dodałam już chyba ale jak nie to dodaje jeszcze raz
Kurcze, a myślałam, że jestem tu mile widziana...
Stary 2011-02-15, 13:42   #1479
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Uwielbiam kompozycje fioletu i soczystej zieleni A myślisz że jest sens przewiązywać krzesła organzą? I tak wiele z nich będzie zasłoniętych marynarkami więc nie wiem czy ja bym je dodatkowo stroiła i wydawałą pieniądze. Według mnie pokrowce w zupełności wystarczą, ale jak wiadomo wszystko jest kwestią gustu i indywidualnego wyboru
Tak myślę że jest taki sens, bo pierwszy efekt będzie ładny
A poza tym nie wszyscy bede się od razu rozbierac

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Kurcze, a myślałam, że jestem tu mile widziana...
Ty nie przejawiasz maniakalnych zachowań

- 25 kg
Stary 2011-02-15, 13:43   #1480
margolka1986
Zakorzenienie

wycofuję - pierścionek

hehe rock nie chcesz zeby na Twoim weselu była goraca atmosfera ? żeby się ludzie rozbierali :P?

wymianka książkowa

Stary 2011-02-15, 13:45   #1481
ardillka
Zadomowienie

margolka1986 Przykre, że chwile wyboru sukni ślubnej tak ktoś może uprzykrzyć. Może po prostu mów zmyślona datę. Albo jeszcze lepiej odwracaj się na pięcie i mów, że chciałaś tu wydać wielkie pieniądze, ale obsługa jest okropna i wychodzisz Ja bym tak powiedziała :P

Ja zawsze powtarzam, że nic nie jest zakupem na całe życie, ale jednak suknia ślubna jest. I nie zależnie od tego czy dajesz za nią 1000zł czy 5000zł to każda przyszła Panna Młoda wybierając suknię chce się czuć szczęśliwa dokonując wyboru.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 13:45   #1482
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:

Ty nie przejawiasz maniakalnych zachowań
Ale stamtąd przyszłam i to jakieś takie przykre kiedy się czyta takie rzeczy
Stary 2011-02-15, 13:54   #1483
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
wycofuję - pierścionek

hehe rock nie chcesz zeby na Twoim weselu była goraca atmosfera ? żeby się ludzie rozbierali :P?
Wiesz z czasem na pewno tak będzie ale chyba nie zrzucą z siebie marynarek jak tylko wejdą na sale
Cytat:
Ale stamtąd przyszłam i to jakieś takie przykre kiedy się czyta takie rzeczy
Mnie też jest przykro jak natknę się czasem na jakąś maniaczkę ślubną która jeszcze nie ma nawet faceta a już planuje ślub i ma zaklepaną sale Takie jest życie. Nie wszystko wszystim musi pasowac.

- 25 kg
Stary 2011-02-15, 13:56   #1484
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam w 4 salonach. Na szczęście nigdzie na mnie nie nakrzyczeli. A tam gdzie w końcu wybrałam suknię nawet herbatę zrobiły ( mi, Mamie, Ciotce, Świadkowej) i skakały koło mnie bardzo. Każdą suknię którą chciałam dały mi przymierzyć, nawet tą co na wystawie była. Nawet jak Ciocia wybrała suknię, a mi tak średnio, to powiedziały żebym przymierzyła, bo czasem na wieszaku się nie podoba a w rzeczywistości pięknie się wygląda. ( niestety tak nie było ) hehehe. Więc na szczęście żadna wredna baba nie popsuła mi przymierzania :P

Ale powiem wam, że w jednym salonie w Krakowie, co byłam oglądać moją suknię ( tam mieli model z trenem ) Pani mi powiedziała, że suknię u nich się nie zostawia, tylko bierze do domu. A potem się ją przywozi na przeróbki. Masakra jakaś. Do dnia ślubu to by mi się już opatrzyła i była wychodzona :P:P
ja w pierwszym salonie usłyszałam: ... bo wy byście wszystkie chciały tylko w soboty mierzyć suknie, jak to jest tylko 4 godziny... - podziękowałm wzięłam ulotkę i wyszłam, ale się nie zraziłam.
W kolejnym już pani skakała nade mną - ale była zbyt nachalna. Żadna mi się sukienka nie podobała a ona wpychała na siłę. Jeszcze jak wychodziłam to coś tam krzyczała, żebym najlepiej dzisiaj wracała do niej i już zamawiała...
W trzecim salonie usłyszałam, że pani mi sukni nie wypożyczy bo jestem za niska, a sukienka była za droga do kupienia...
W czwartym był taki ruch, że nie było pań do obsługiwania, więc szybko wyszłyśmy z kuzynką... i zniechęcone/zmęczone weszłyśmy do ostatniego. I tam strzał w 10: przemiłe, dobrze doradzające panie, i w końcu suknia z efektem "wow"

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 13:58   #1485
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Takie jest życie. Nie wszystko wszystim musi pasowac.
Pewnie, że nie wszystko. Mi np. nie pasuje jak się mnie obraża - a ten pierwszy wpis jakoś brzydko generalizował ogólną opinię na temat piszących w wątkach, które dla wielu na tym forum stanowią chyba wyjątkowo upierdliwy kamyk w bucie.
Stary 2011-02-15, 13:59   #1486
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a co w ogóle uważacie nt. zbiorowego rozdawania zaproszeń? czy mogę rodzinie ze strony mamy wszystkim w Wielkanoc dac? czy mogą się urażeni poczuć że na kawę do nich do domu nie przyjechaliśmy?
my też planujemy zbiorowo rozdać
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 14:02   #1487
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Pewnie, że nie wszystko. Mi np. nie pasuje jak się mnie obraża - a ten pierwszy wpis jakoś brzydko generalizował ogólną opinię na temat piszących w wątkach, które dla wielu na tym forum stanowią chyba wyjątkowo upierdliwy kamyk w bucie.
Nie stanowią dla MNIE, jak to nazwałaś 'upierdliwego kamyka w bucie' tylko odskocznie od codziennych stresów
I nie obrażam cię, bo nie napisałam 'RAIN jest szajbuską...' Ale jak widzę lubisz się doszukiwać dziury w całym.

- 25 kg
Stary 2011-02-15, 14:03   #1488
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
ja w pierwszym salonie usłyszałam: ... bo wy byście wszystkie chciały tylko w soboty mierzyć suknie, jak to jest tylko 4 godziny... - podziękowałm wzięłam ulotkę i wyszłam, ale się nie zraziłam.
W kolejnym już pani skakała nade mną - ale była zbyt nachalna. Żadna mi się sukienka nie podobała a ona wpychała na siłę. Jeszcze jak wychodziłam to coś tam krzyczała, żebym najlepiej dzisiaj wracała do niej i już zamawiała...
W trzecim salonie usłyszałam, że pani mi sukni nie wypożyczy bo jestem za niska, a sukienka była za droga do kupienia...
W czwartym był taki ruch, że nie było pań do obsługiwania, więc szybko wyszłyśmy z kuzynką... i zniechęcone/zmęczone weszłyśmy do ostatniego. I tam strzał w 10: przemiłe, dobrze doradzające panie, i w końcu suknia z efektem "wow"
Trzeba chodzić i szukać i nie przejmować się wrednymi babami... Tak jak w Twoim przypadku Musi być przyjemnie w salonie, a suknia musi być "wow" :P:P. Moja tez jest "wow"

Stary 2011-02-15, 14:04   #1489
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Tak myślę że jest taki sens, bo pierwszy efekt będzie ładny
A poza tym nie wszyscy bede się od razu rozbierac
Tak jak mówię wszystko jest kwestą gustu i każda z Nas wybiera coś innego A co do tego rozbierania to wiesz, nigdy nic nie wiadomo
Cytat:

W sensie lilie jako główne kwiaty przy naszym stole wiem że lilie maja strasznie mocny zapach i dlatego chce je połączyć z eustomą albo goździkiem

Kombinujcie
Bardzo ładny pierścionek !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 14:10   #1490
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Tak jak mówię wszystko jest kwestą gustu i każda z Nas wybiera coś innego A co do tego rozbierania to wiesz, nigdy nic nie wiadomo

Bardzo ładny pierścionek !
Dzięki
Mam nadzieje że nie bedzie tak źle

- 25 kg
Stary 2011-02-15, 14:11   #1491
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
margolka1986 Przykre, że chwile wyboru sukni ślubnej tak ktoś może uprzykrzyć. Może po prostu mów zmyślona datę. Albo jeszcze lepiej odwracaj się na pięcie i mów, że chciałaś tu wydać wielkie pieniądze, ale obsługa jest okropna i wychodzisz Ja bym tak powiedziała :P

Ja zawsze powtarzam, że nic nie jest zakupem na całe życie, ale jednak suknia ślubna jest. I nie zależnie od tego czy dajesz za nią 1000zł czy 5000zł to każda przyszła Panna Młoda wybierając suknię chce się czuć szczęśliwa dokonując wyboru.
teraz juz moge mówić prawdziwa date bo mam już pół roku i tyle według Pan wtedy było odpowiednim okresem na szukanie sukni jak sie uda niedługo lece na podboje

Cytat:
Wiesz z czasem na pewno tak będzie ale chyba nie zrzucą z siebie marynarek jak tylko wejdą na sale

Mnie też jest przykro jak natknę się czasem na jakąś maniaczkę ślubną która jeszcze nie ma nawet faceta a już planuje ślub i ma zaklepaną sale Takie jest życie. Nie wszystko wszystim musi pasowac.
mojemu Tacie zawsze tak szybko jest gorąco ze zaraz marynarke zdejmuje przy pierwszym jedzonku :P ciekawa jaki w tym roku będzie sierpień- upalny czy nie ...

ale teraz chyba tak trzeba robic żeby mieć sale która Nam sie podoba - najpierw ją zaklepac potem czekac na zaręczyny

wymianka książkowa

Stary 2011-02-15, 14:11   #1492
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie stanowią dla MNIE, jak to nazwałaś 'upierdliwego kamyka w bucie' tylko odskocznie od codziennych stresów
I nie obrażam cię, bo nie napisałam 'RAIN jest szajbuską...' Ale jak widzę lubisz się doszukiwać dziury w całym.
Nie doszukuję się dziur w całym, nie obrażam, nie oburzam, tylko wykazuję Tobie, że może warto czasem się zastanowić co i w jakim tonie się pisze. Równie dobrze na innym wątku ktoś mógłby napisać "szajbuski z wątku PM 2011" i co - i też brzydko by generalizował. A ja zwyczajnie nie lubię zmiatania wszystkiego do jednego wora.

A z resztą co ja się produkuję - już kilka razy zwróciłam uwagę na to, że tutaj znajdzie się kilka osób które "nie lubią" nas

Spadam po zakupy, bo niedługo Mąż wróci z pracy. Miłego popołudnia
Stary 2011-02-15, 14:11   #1493
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Efonka, dostałaś moje PW ?
tak dziekuje ci bedziemy wybierac :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-15, 14:18   #1494
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Nie doszukuję się dziur w całym, nie obrażam, nie oburzam, tylko wykazuję Tobie, że może warto czasem się zastanowić co i w jakim tonie się pisze. Równie dobrze na innym wątku ktoś mógłby napisać "szajbuski z wątku PM 2011" i co - i też brzydko by generalizował. A ja zwyczajnie nie lubię zmiatania wszystkiego do jednego wora.

A z resztą co ja się produkuję - już kilka razy zwróciłam uwagę na to, że tutaj znajdzie się kilka osób które "nie lubią" nas

Spadam po zakupy, bo niedługo Mąż wróci z pracy. Miłego popołudnia
Nie raz zapewne zostało tak napisane i nikt sie o to nie dąsa, bo to jest TYLKO forum Każdy pisze co chce, wyraża swoje opinie jak chce... Mozna się z tym zgadzać bądz nie.

- 25 kg
Stary 2011-02-15, 14:29   #1495
ardillka
Zadomowienie

Idę na obiadek i lecę do mojego Skarba Idziemy do kina na " Czarny Łabędź "

Do jutra Miłego popołudnia

Stary 2011-02-15, 14:36   #1496
booziaczek
Zadomowienie

DZIEWCZYNY MAZEL TOV:p
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 14:39   #1497
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Idę na obiadek i lecę do mojego Skarba Idziemy do kina na " Czarny Łabędź "

Do jutra Miłego popołudnia
Fajny film, bawcie sie dobrze
Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY MAZEL TOV:p
A czemu tak?

- 25 kg
Stary 2011-02-15, 14:39   #1498
karolinusienka
Zakorzenienie

ja jeszcze 20min i do domu
dzisiaj idziemy na basen a pozniej noc z niemieckim
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 14:45   #1499
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
mój ukochany przyjechał do domu na obiad i przywiózł mi to:

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ale ale! zostały 3 miesiące do ślubu

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
u nas 180 DDŚ

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Dziś mam taki dzień, ze cały czas mogłabym teżetowi gadać "Kocham Cię" ciekawe czy to przez Walentynki czy po prostu sie stęskniłam
obstawiam 2

Cytat:
Ja dziś zapominam o diecie i na kolacje bedzię penne z pesto grzybowym i do tego winko albo szampan
uwielbiam penne

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 14:48   #1500
booziaczek
Zadomowienie

bo wyczuwam tu dzis troszke nerwowa atmosfere:P
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2011-02-15 o 14:52
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości