|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
ultra a ja chciałabym żeby już dzisiejszy dzień minął
najchętniej to pojechałabym tylko do Wojtusia a do przedszkoli nie, no ale nie moge i tak mam juz kilka zajęć do odrobienia.Dzisiaj koniecznie muszę zadzwonić do szefowej powiedzieć żeby od marca na angielski dała inną lektorke, bo masakra to dzisiejsze przedszkole, istne potwory, naprawdę, aż żal że tak musze pisać. Jakoś wytrzymam tą godzine, potem u maluszków to już jest w miare. Jak szefowa mi pójdzie na ręke, to zostaną mi z dzisiejszymi tylko 4 zajęcia, oby ![]() w ogóle wyglądam dzisiaj jak potwór, jestem strasznie nie wyspana, oczy mam spuchnięte, w nocy budziłam się co chwile normalnie chyba co 15 minut |
|
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
ja też acelinko dzisiaj miałam słabą noc, ale w sumie zazwyczaj tak mam, że jak idę do pracy to pomimo tego, że muszę wstać o 7 to budzę się już od 5.40 rano , później jeszcze po wyjściu TŻ próbuję jakoś poleżeć, czasami uda mi się zasnąć, czasami nie...., a skąd w ogóle u Ciebie takie bóle głowy? może trzeba pójść do lekarza?ultra a co się stało? myślałam, że czekałaś bardzo na wczorajszy dzień ![]() zbieram się do pracy, mam nadzieję, że uda mi się wyjść dzisiaj o 15 i po południu trochę się pouczyć ![]() miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przejezdzalam tylko kiedys przez Rudę Śląską . To w Katowicach można by sie było umówić. Któraś jeszcze chętna ? tylko, ze w ta sobote nie moge a za 2 tygodnie mamy wesele wiec chyba dopiero za 3
|
|
#2764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam tak samo
Cytat:
![]() Pisenka Gogoli, to było jawne disco polo Wydaje mi się, że te wyniki są ustawione. Dziwnym trafem wygrała dziewczyna, która pracuje w TVP ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja dziś mam wolne, ale i tak muszę wyskoczyć do miasta. Słoneczko ładnie świeci
|
|||
|
|
|
#2765 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
magolina ogolnie synus ok tylko ma straszne problemy z kupa i przez to placze Cytat:
ja od 2 do 5 wojowalam z szymciem , potem przespal 20 min i od nowa jak cudownie byc mama![]() a bolami glowy raczej sie nie przejmuj (tzn nie mowie zeby tego nie skonsultowac z lekarzem) w ciazy to raczej normalne, przynajmniej ja tak mialam po 3 miesiacu kiedy minely mdlosci zaczely sie regularne bole glowy, Cytat:
|
|
#2766 |
|
Wtajemniczenie
|
no to jak będzie jakieś spotkanie to ja się pisze
![]() aaaaale dzisiaj senny dzień
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To słoneczko jest bardzo zwodnicze Acelinka, koniecznie zrezygnuj z tych zajęć |
||
|
|
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
Właśnie zasiadłam do pracy magist., najgorzej było zacząć a teraz pomału pomału coś tam sobie piszę ![]() metkaa mam nadzieję że szybko skończą się problemy z kupką u Szymusia ![]() acelinko pamiętam że już jakiś czas temu miałaś pisać do szefowej nie ma co, musisz zrezygnować.Dziewczyny ja też chce się spotkać ale mam ponad 200 km do Katowic także moooooże kiedyś
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() tak jak przewidywałam dzieciaki dały mi popalić ale jedną grupe udało mi się ustawić chociaz na chwile pod koniec zajęć, zobaczymy co pokażą w czwartek.magolina, tak pisałam przed feriami ze zrezygnuje ale jakoś nie wyszło ![]() Wojtek dzisiaj tez przywitał mnie mega płaczem, wręcz wrzaskiem, bo jest po chorobie i ma jeszcze dziwne humorki, no ale szybko opanowałam sytuacje, z nim to akurat jest pikuś ![]() z tymi bólami głowy to lekarz mi nic nie da pewnie, podejrzewam właśnie że to przez ciąże. Kupiłam dzisiaj sobie w końcu apap w razie gdybym już w pracy nie umiała wytrzymać ale narazie jest umiarkowanie więc mam nadzieje że nie bede musiała nic brać. metka, ja sobie to smao pomyślałam, że przy dzidziusiu nie będe sie wysypiała, ale też nie bede musiała iśc do pracy no i przede wszystkim będe znała powód tego budzenia, a tak to sie wkurzałam ze moge spać a nie umiem u mnie też słonko ale mrozik daje. Rano po wystawienia nosa z klatki od razu chciałam zrobić w tył zwrot zaraz zmykam pod kocyk moze się przespie troche no i mam nadzieje ze z tż'tem dzisiaj już będziemy normalnie funkcjonowac bo wczoraj to była demonstracja dwóch upartych osłów
|
|
|
|
#2771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ja tez cos tam pisze , ale musze wyslac niedlugo do antyplagiatu sprawdzic sobie Korzystalas z tego?2.to musimy sie umówić na jakiś jeden dzien zeby wszystkim pasowało , bo super byłoby się spotkać
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
|
|
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem po pracy
|
|
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). A później poprawiłam (zmieniłam szyk zdań) fragmenty , które program mi zaznaczył jako najdłuższe fragmenty plagiatu.
|
||
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tylko to chyba moge z siebie wydobyć.
|
|
|
|
#2777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama nie sprawdzałam. Pamiętam ten stres bo na początku egzaminu dyplomowego każdemu mówili aki wynik dał antyplagiat i czy dopuszcza to do obrony czy nie a niedługo znów mnie to czeka ale wydaje mi się że przy mgr nie ma takiej presji bo na licencjacie w większosci chodziło o szybką obrone żeby pracy szukać,a teraz to luzik powiem szczerze - podejrzewam że będe sie bronić sporo po studiach bo dzidzia mnie zaabsorbuje całkowicie ![]() dostałam paczuszke z ubraniami ciązowymi tylko spodnie jedne za krótkie ale przerobie na krótsze i będe miała na lato
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
u mnie dzionek śpiący.. wcinam teraz knedle ze śliwkami, taki późny obiadek a potem kąpiel i spać.. Zmiany u mnie oczywiście pozytywne, w każdym razie taką mam nadzieję ![]() Potrzebuję Waszej rady - od kilku miesięcy mam tragiczną skórę twarzy - walczę i walczę i nic.. Teraz to już tragedia - schodzi mi skóra z twarzy - smaruję kremami i smaruję, maseczki nawilżające stosuję i nic.. nie wiem co już robić. Nie mogę położyć ani pudru ani podkładu bo od razu widać że mam tragicznie suchą skórę.. Co robić?
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a odnośnie skóry twarzy to zakup sobie doby peeling, np ziaja pro - mocny lub bardzo mocny plus mnóstwo nawilżania: polecam krem humektan i super maskę La Roche-Posay - Hydraphase Mask - maseczka nawilżająca - REWELACJA, ja tą maskę przed ślubem stosowałam normalnie na noc jak krem, jest jeszcze fajna maszeczka nawilżająca z dolivy |
|
|
|
|
#2781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już od jakiegoś czasu peelinguję twarz - drobno i gruboziarnistym peelingiem próbowałam, coś tam pomagało, ale wciąż nie ma oczekiwanego efektu. W takim razie jutro poszukam tej maseczki, coś muszę z tym zrobić, fatalnie z tym się czuję, zwłaszcza, że ciągle pojawiają mi pryszcze, wypryski, a wcześniej nie miałam z nimi takiego problemu, nawet jako nastolatka
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Humektan kiedyś też stosowałam, nawet był ok |
|
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie mi się do humektanu po pierwszym opakowaniu skóra przyzwyczaiła, ale ogólnie na przesuszenie to trzeba dużo wody pić, capivit hydro control też brałam, moim problemem było nadmierne świecenie się skóry twarzy,
Remmi a może spróbuj wybrać się do dermatologa, jeśli chodzi o trądzik to ciężko tak wirtualnie coś polecić, ja mam clindacne i jak mi się coś pojawia to sobie smaruję |
|
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naprawdę by trzeba żywcem zrzynać z netu, żeby przekroczyć dopuszczalną ilość % Poza tym podobno najpierw wyniki widzi promotor i wtedy jak jest spoko to ma szansę poinformować takiego delikwenta, w których miejscach musi poprawić ![]() Cytat:
![]() Ja pod podkład kładę krem. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na problemy ze skórą zawsze pomagały mi tylko kremy z apteki ![]() Remmi, jeszcze spróbuj poprosić o próbki w aptece - powiedz jaki masz problem i poproś, żeby dali CI próbki, bo chcesz sprawdzić, co będzie najlepsze. Ja chyba spadam się wykąpać i spać ... padam na pyszczek, bo zaledwie godzinę temu wróciłam z pracy, najadłam się i teraz spać mi się chce Znowu TZ przyjedzie, a ja będę spać |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny takiego fatalnego dnia już daaaaaawno nie miałam
nie mogłam chyba do drugiej zasnąć, bo czułam taki okropny niepokój na żołądku, trochę mi tam wierciło. w nocy się obudziłam i poleciałam do kibelka. wzięłam zaraz dwa stoperany, przyjechał TŻ z pracy. pierwsze go zapytałam jak się czuje. niestety, moje obawy się potwierdziły-siedział na kibelku z wiaderkiem na kolanach i tak nie mogliśmy zasnąć, co chwilę się budziłam z drzemki, lataliśmy tak na zmianę. ja też zwymiotowałam. no nie wiem co się dzieje. i w zasadzie do 16:30 tak udrzemywałam do tego teraz mam gorączkę ponad 38, a TŻ w pracy. poprawiło mu się, ale też ma podgorączkowy. ciekawe w jakim stanie wróci ![]() teściowie kilka dni wcześniej też mieli problemy. albo od nich podłapaliśmy, albo zaszkodził nam ten pyszny kebab walentynkowy odnośnie katowic, ja mam w zasadzie bezpośredni autobus, około godzinki drogi już myślimy ze znajomymi się wybrać na piwo do kato ale co z tego wyjdzie, nie wiem...czuję się lekko przeżuta i wypluta. na noc wezmę apap na gorączkę. takich jazd już dawno nie miałam. nogi się pode mną uginały, przysypiałam na siedząco, w głowie mi się kręciło, a wszystko dookoła widziałam, jakbym była pijana albo na mocnym kacu do tego trochę mnie mięśnie bolą. idę zaraz spać dalej. ciekawe czy zasnę. a teściowa mi ciśnienie zmierzyła, 90/60. takim starym urządzeniem, ale jednak. chyba do lekarza jutro pojadę. tylko ciekawe czy TŻ będzie w stanie mnie zawieźć.
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi to wygląda na grypę żołądkową Jak nie przejdzie i dalej będziesz taka słaba, to koniecznie idź do lekarza |
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zapewne nie będę umiała zasnąć. a teściowa jedzie jutro na usg, to się chyba przybiorę, nawet jak mi to przejdzie. tak dla pewności, może mi powie coś mądrego lekarz
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie, ale jazz Pisałam przed chwilą, że idę się kąpać i spać I wykąpałam się, siedzę w łazience w najlepsze, a moja mama nagle woła: A jak ty taka mokra wyjdziesz na ten mróz? Zapomniałam na śmierć, że to ja mam dziś samochód i muszę po TZta do pracy pojechać Ale mam sklerozę |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja siedzę i wcinam sucharki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

najchętniej to pojechałabym tylko do Wojtusia a do przedszkoli nie, no ale nie moge
i tak mam juz kilka zajęć do odrobienia.
, później jeszcze po wyjściu TŻ próbuję jakoś poleżeć, czasami uda mi się zasnąć, czasami nie...., a skąd w ogóle u Ciebie takie bóle głowy? może trzeba pójść do lekarza?

Przejezdzalam tylko kiedys przez Rudę Śląską . To w Katowicach można by sie było umówić. Któraś jeszcze chętna ?
dzisiaj już chyba kupie apap bo mam zajęcia z potworami i nie dam rady, jak mnie zdenerwują to wyjde i mam ich w nosie.
Czasami mam wrażenie że rzeczywiście najlepiej by było, gdyby na eurowizje pojechała Doda 

, ja tez cos tam pisze , ale musze wyslac niedlugo do antyplagiatu sprawdzic sobie 

do tego trochę mnie mięśnie bolą. idę zaraz spać dalej. ciekawe czy zasnę. a teściowa mi ciśnienie zmierzyła, 90/60. takim starym urządzeniem, ale jednak. chyba do lekarza jutro pojadę. tylko ciekawe czy TŻ będzie w stanie mnie zawieźć.