|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Aaaa
![]() Dobra dziewczynki, ja uciekam sie szykowac i jade. Do potem
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
no ja np po cilescie mialam wymioty, bole glowy, zawroty glowy i ogolnie zle sie czulam, po rigevidonie nic mi nie bylo, naet libido wzroslo ale lekarz powiedzial ze stara generacja i zmienilam
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić- mam 12 stron licencjata
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothka super
![]() ehh nudzi mi sie, głowa mnie boli i to gardło..piję 4herbatkę i cały czas mam takie dziwne uczucie w gardle jakby mi tam coś stanęło ![]() chyba sobie "gotowe na wszystko" obejrzę
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero co do domu dotarlam i zdazylam obiados zjesc a tak w ogole to mysle nad tym zeby nei pojechac do angli do pracy na 2-3 miesiace
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pączek a może Ty chora jesteś? sylvi masz na oku jakąś pracę? |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- http://ikf.styl.fm/moj-pokoj/item808078.htm pomysl na..mala lazienke
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi no jak masz kogoś znajomego to pewno, ze możesz wyjechać
spróbować nie zaszkodzi![]() ja chciałam jechać z Tż w te wakacje co były do kumpla, ale chcieliśmy an dłużej-z 4/5lat gdyby była praca. Ale Tż dostał tutaj na miejscu pracę, dość dobrze zarabia i zostaliśmy.. ta łazienka mi się nie podoba, ale generalnie fajny pomysł-może gdyby inna kolorystyka była ![]() Gothka właśnie na uczelni przez brak ogrzewania coś mnie zaczęło brać i sie kiepsko czuje
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to tak odbieram. Tak samo jest z polskimi odpowiednikami leków - mało który lekarz je przepisuje, mimo, że mają najczęściej ten sam skład, ale lekarz nie ma podpisanej umowy z firmą, więc wolą przepisać coś 5 razy droższego Wow gratuluję, teraz już szybciej powinno iść ![]() Sylvi, ładna ta łazienka, ale za ciemna
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazałaś koleżaneczkom, kto jest mądry, a kto tylko całe życie pierdzi w stołek ![]() Cytat:
![]() elo, elo a ja mam okienko w zajęciach miałam pisać licencjat w tym czasie, ale muszę sobie jeszcze parę książek wypożyczyć i już dzisiaj nie zdążę jutro w miarę rano sobie pojadę i zabunkruję się w buwie ![]() W ogóle to w czwartek mam rozmowę kwalifikacyjną Trzymajcie za mnie kciuczki
|
|
|
#2263 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wkurzam na współlokatorkę. Poprosiłam ją ładnie czy mogłaby jechać do domu (daleko nie ma) albo nocować u swojego faceta (sam mieszka) w piątek bo ja chciałabym zaprosić 2 znajome pary (w sumie przyjaciółkę z tż i mojego brata z dzieczyną) na wieczór/noc. I co? Paniusia nie pojedzie, bo ,,może ją koleżanka odwiedzi". Jeszcze sie mnie pyta, czy nasze mieszkanie to hotel... Zapytam jej o to samo, jak kolejny raz jej znajomi będą wysiadywać albo facet u nas na noc zostanie. W ogóle oświadczyła dzisiaj, że w przyszłym roku wychodzi za mąż. Ma 22 lata, nie pracuje, ze swoim facetem jest od roku. Wesele mają zasponsorować rodzice. Nie zaręczona. Prędzej będą ,,zadręczyny" bo ona ciągle swojego tżta pyta, kiedy w końcu się jej oświadczy. A chłopak ma 25 lat i studiuje jeszcze więc widać, że jemu sie nie spieszy. Może jemu też zakomunikowała, że w przyszłym roku ślub ![]() Wzięła się za ogładanie sal do wynajęcia na wesele. Posiedzi pewnie do późnej nocy nad tym a rano nie pójdzie na zajęcia, bo stwierdzi, że mało spała i odespać pójdzie... |
|
|
|
|
#2266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mieszkanko fajne, nasze też będzie niewielkie także takie rozwiązania mile widziane.
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie te praktyki?
|
|
#2268 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak mu się stęskniło, nudziło itd to od razu uznawał, że chce wracać.
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeesc wrocilam
![]() Bylysmy jeszcze w Pasazu z mama na zakupach - dorwałam ten bloker
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
i co tam Ala u gina zalatwilas?
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothka uhh co za laska...sama by spraszała znajomych, ale Tobie nie da
![]() a co do ślubu to ?Munty ![]() Alunia i co się dowiedziałaś? i pokaż sweterek jak masz możliwość
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór. Nadrobiłam Was
![]() Widzę, że tu kwitła rozmowa o tabletkach i ginach. jak ja bym chciała tabsy za 17 zł! Biorę Novynette i płacę 25 zł za opakowanie. Do lekarza na szczęście ciągle na legitkę studencką za darmo ![]() Przeżyłam Akademię Malucha! Dziś tylko się przyglądałam i od czasu do czasu indywidualnie pomagałam dzieciom. generalnie raczej nic trudnego. Od czwartku współprowadzę zajęcia. Odpisała mi też pani szef - napisała, że moje bajkoczytania to bardzo ciekawa propozycja i pogadamy o nich jak wróci z urlopu I piątek mam wolny! Mutny, trzymam kciuki za staż spowiadaj się: gdzie, co jak etc ![]() Sylvi, świetnie, że wreszcie myślisz o sobie! dzielna dziewucha ![]() Kamea, Ty mózgu nasz. Nie ma większej satysfakcji niz błysnąć wiedzą, której nasz wróg nie posiada ![]() Gotka, tez bym nie pojechała. generalnie uznaję zasadę "róbta co chceta, ale niech ja mogę się wyspać we własnym łóżku i pokoju". Współokator robi imprezę 25 II. Nawet nas nie zapytał o zdanie, a to jest na 3 dni przed moim egzaminem. Nie muszę dodawać, że znienawidziłam go mocno. Do tego nadal nie ma pralki, nadal stoją meble w przedpokoju (te zbędne) i wykwitł materac w salonie. Jak to nie zniknie do niedzieli to pogadam z właścicielką mieszkania, bo ta ma wpaść. Sory, ale to nie graciarnia i nie mieszkają tu sami. Mówiłam już Wam, że zrobili sobie romantyczną kąpiel we dwoje w łazience przy naszym pokoju podczas naszej obecności w tymże pokoju? I wcale nie było słychać stękania i plusków, a filozoficzne rozmowy. Oni są nienormalni Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-15 o 18:56 |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec
![]() Nadżerka juz calkiem wyleczona a poza tym musze isc znow krew pobrac i zrobic badania i cytologie bedzie mi robic na przyszlej wizycie i przepisala mi recepte na Cilest powiedziala, ze zobaczymy jak sie bede po nich czula, jak cos bedzie nie tak to bedziemy zmieniac. Ogolnie pozytywna wizyta, czulam, ze jestem u lekarza bo wczesniej to jakos tak dziwnie bylo...
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, cieszymy się razem z Tobą
|
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja dobry wieczór
![]() aa widzisz jakie Ty masz genialne pomysły ![]() i pogadaj pogadaj z właścicielka..sama nie lubi.ę jak coś jest zagracone-bo wtedy mimo ze sie posprząta to tego nie widać Alunia to super że już ok ![]() i cieszę sie że jesteś zadowolona z wizyty
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-15 o 19:00 |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Pączek, w sedno problemu trafiłaś, geniuszu
Aaaa właśnie, TŻ jakoś zareagował na wieść, że zobaczycie się w nd? |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Troche egoizmu i chwalenia sie nie zaszkodzi
Sweterek i dwie koszulki ze stolycy Oczywiscie wszystko dlugie, tunikowate sweter wyglada na olbrzymi, ale taki w rzeczywistosci nie jest ![]() Gaja, na pewno sie zgodza na to czytanie bajek dzieci lubia jak sie im czyta
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
Gaja a widzisz jaki przebłysk
![]() a hmm jak zareagował-nie pow mu dokładnie kiedy sie widzimy. Powiedział żebym jutro przyszła pod klatkę i to wyśmiałam delikatnie mówiąc .Ja się nie będę określać na nd, bo jak on sam nie zaproponuje ze chce przyjść bo sie stęsknił i nie przeprosi za wczoraj to może zapomnieć o mnie na dłużej niż tydzień ![]() a tak mi sie cholernie już tęskni ![]() Alunia śliczne te zakupy, uwielbiam takie dłuższe sweterki i bluzki
|
#2279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wlasciwie w innych juz nie chodze, moja figura nie jest stworzona do chodzenia w bluzkach do pasa
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzielna musisz być teraz Pączek
wróci, wróci na kolanach ![]() Ala, śliczne te ciuchy to nie takie zwykłe czytanie bajek, dlatego byłam niepewna czy będzie ok, ale na szczęście jest ok ![]() Ala, aleeee...no weź....kurka... mieszkanie pełne, a oni sobie romantyczny wieczorek... nie wiem. ja bym się krępowała. Nie mogę iść się wysikać, bo moi współlokatorzy właśnie uprawiają seks w łazience. czadzior
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-15 o 19:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

współczuję, mogłaś jednak nie przyznawać się, że pracowałaś.

wróci, wróci na kolanach