|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie wiosna!!! Floral tulipany bombki kolory nude buty
NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!
Hej, witam w kolejnym wątku wymiankowym. W starym zrobił się już za duży bałagan i nie miałam miejsca na dokładki ![]() Zasady jak u wszystkich. Czego szukam? Obecnie: - eleganckich kardiganów i ogólnie eleganckiej odzieży do pracy - czółenek zamszowych na szpilce 38 - serii la roche posey dla cery tłustej lub mieszanej, tak samo pharmaceris, vichy, meteorków ![]() - perfum górnopółkowych i nie tylko, także odlewki - chanelki ![]() i jeszcze całej masy innych rzeczy, o której w tym momencie nie pamiętam nie zatajam stanu ubrań, tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek - wysyła pierwsza, chyba że różnica nie jest wielka Zapraszam!!! D O K Ł A D K A _____ K O S M E T Y C Z N A !!!!! - róż bourjois kolor 95 - rose de jaspe nie ma!!!! - 2x chlodzące żele pod oczy Eveline 2x 7 ml nie ma!!!! - mineralny korektor Loreal kolor Sand - ilość ok. 90% - perfumy Far away - tyle co na zdjęciu, pierwotnie było 50 ml, dołożę do jakiejś wymianki - podkład Revlon PhotoReady kolor nude, kupiłam za ciemny odcień, niestety tak to bywa jak się sprawdza na ręce i kupuje pod wpływem chwili. Użyty tylko raz testowo. Zamienię tylko i wyłącznie na Revon PhotoReady w kolorze jaśniejszym - peeling enzymatyczny YSL - zostało jakies 10 ml - biotherm aquasource, krem intensywnie nawilżający 20 ml - użyty kilka razy nie ma!!!! - rozświetlacz w wygodnym pędzlu do twarzy i ciała Joko ze złotymi drobinkami, - cień Inglot matte 391 - intensywna czerń, idelny do smokey - raz użyty na sylwestra, mam do niego oryginalne aplikatorki nie ma!!!! - zielony korektor bell, niestety w moim przypadku nietrafiony kolor - raz wypróbowany, oczywiście mam zakrętkę ale chciałam pokazać kolor Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-10 o 12:37 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna!!! Floral tulipany bombki kolory nude buty
Zdjęcie 1-2
- gladiatorki, jak nowe r. 38 Zdjęcie 3-4 - welurowe termoloki babyliss są ekstra, ale mam większe opakowanie Zdjęcie 5-6 - męskie, nowe spodnie z metkami Scotch & Soda 31 34 wymiary spodni długosc 111 cm, talia 39 i biodra 54, stan spodni z przodu 25 cm, z tyłu 37 cm Zdjęcie 7 - czarny komin z pomponami nie ma!!!! Zdjęcie 8 - grafitowy tulipan zara r. 36 nie ma!!!! Zdjęcie 9-10 - czarny wełniany płaszcz ze stójką principles r. 36 Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-03-28 o 16:53 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1
- kremowa tunika ze złotymi cekinami - nowa z kompletem metek, z boku ukryty suwak, idealnie się dopasowuje i naprawdę jest piękna! r. 38 Zdjęcie 2 - biały żakiecik w prążki z bufkami r. 36 Zdjęcie 3 - tunika z pomponami, kolor biel wełny - zakrywa pupę idealna do legginsów r. M Zdjęcie 4-5 - czarny moherowy sweterek z pięknymi guziczkami i ozdobnikami przy dekolcie r. 36 Zdjęcie 6 - satynowa tuniczka z koronką vero moda r. 38, ściągana pod biustem sznureczkiem D O K Ł A D K A !!!!! - Zdjęcie 7 - - boska chabrowa sukienka z kieszeniami marki M&S Portfolio. Wykonana z super materiału, który w dotyku przypomina aksamitny jedwab. Rozmiar uniwersalny. Ma jedną malutką wadę - w tańcu rozpruł mi się kawałek szwu z tyłu, oczywiście jest to zszyte i nic nie widać. Kolor w rzeczywistości jest indygo - również na metce: "bright indigo", nie wiem czemu aparat przekłamuje na fiolet - na kolejnym zdjeciu rzeczywisty kolor sukienki. Wymienię za coś co mnie zachwyci D O K Ł A D K A !!!!! - marynarka japan r. s Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:31 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1
- pudrowa tunika, idealna do legginsów Zdjęcie 2-3 - płaszczyk atmosphere bombka z bufkami, kolor głęboka czerń, stan bdb, żadnych zmechaceń, niewiele noszony, pod koniec jesieni wrócił z pralni i potem wisiał w szafie. r. 40, ale z uwagi na krój będzie też pasował na 36-42. Idealny na wiosnę i koniec zimy, ma podszewkę ale raczej nie jest ocieplany, wykonany z grubego materiału nie ma!!!! Zdjęcie 4-5 - boska pudrowa sukienka ściągana w talii sznureczkiem - z cieniutkiej dzianiny, ażurowy dekolt r. myslę że 38 Zdjęcie 6 - pudrowy kardigan wiązany w talii skład to 40% jedwab 60% kaszmir r. 40 Zdjęcie 7-8 - obłędny koronkowy long żakiet power shoulder wallis kolor ecru rozmiar 40-42 Zdjęcie 9-10 - mega żakiet waterfall z kwiatową podszewką r. uniwersalny, kolor głęboka czerń - zdjęcie rozjaśnione żeby było widać szczegóły Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:06 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 1-2
- boska falbaniasta sukienka w kolorze miętowym ze złotymi ćwiekami r. L usztywniane miseczki Zdjęcie 3 - szlafroczek pudrowy La senza rozmiar z metki s/m nie ma!!!! Zdjęcie 4 - granatowa koszula r. 40 Zdjęcie 5 - nerdy zerówki nie ma!!!! Zdjęcie 6 - komplet bransoletek Zdjęcie 7 - lakierowany pasek na talię atmosphere D O K Ł A D K A -legginsy floral atmosphere r. 36 stan bdb - marynarska spódnica r. 42 - torebka mizensa - o śladach używania świadczy podszewka wewnątrz oraz popękane rączki, dla chetnych dodatkowe zdjecia nie ma!!!! Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:07 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecie 1
- cień mineralny do powiek bourjois, moze być używany także jako rozświetlacz Zdjęcie 2 - czarny kalendarz na 2011 Zdjęcie 3-4 - perfumy idole d'armani edp. Mam 75 ml ale nie chcę oddać w całości, bo dostałam w prezencie od mamy i nie mogę pozbyć się za szybko całej butelki, bo jej się zrobi przykro niestety nie za bardzo to mój zapach, wolę cięższe, więc mogę porobić odlewki w takich buteleczkach jak obok do 15 ml i 10 ml. Chętnie wymienię za inny zapach, ale nie tylko - Nie ma!!!! Zdjęcie 5 - maska do włosów avon planet spa śródziemnomorska raz użyta - dla moich włosów okazała się za ciężka - olay mleczko do demakijażu oczu, użyte ze 2 razy - krem pod oczy sanoflore przeciwko opuchnięciom - użyty tylko kilka razy - mleczko lipikar do suchej skóry la roche posey, myśle że została połowa opakowania - pianka do mycia twarzy avon zostało 80% D O K Ł A D K A !!!!! Zdjęcie 6-7 - pudrowa bokserka firmy Asos r. 38 z cekinową kokardą nie ma!!!! Zdjecie 8 - urocza koszula z żabotem new look r. 40, kolor śmietankowa biel Zdjęcie 9 - bliźniak 2w1 next na koszulę z żabotem doszyty jest szary kardigan r. 40 Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-02-24 o 20:43 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Torebki:
1. wężowa - moja ma jeszcze kłódeczkę przy zapięciu, dla chętnych real foto NIE MA 2. pudrowa kopertówka z odpinanym łańcuszkiem nie ma!!! 3. a'la aktówka, wygląda na prawdziwą skórę, kupiłam za ponad 100 zł. Dół usztywniony z metalowymi nóżkami dokładka 4. kopertówka orsay zamszowa do ręki 5. satynowa koszula zara woman r. 36 6. tunika japan xs/s nie ma!!!! 7. rozpinana bluzeczka new look z koronkowym tyłem r. 12 (ale moim zdaniem pasuje na 38) nie ma!!!! 8. kremowy płaszczyk z bufkami reserved na wiosnę r. 38, jest na podszewce, z grubego materiału - chętnie wymienie na cos o podobnej wartości, ale płaszczyk niestety ma kulki do oczyszczenia, a nie chce mi sie za to zabierac nie ma!!!! Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-03-29 o 17:23 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Buciki:
- gladiatorki r. 38 - kozaki bata r. 38 100% skóra - trampki z sigmy r. 39 - wrzosowe zamszowe czółenka r. 37 - fuksjowe balerinki peep toe r. 37 - zamszowe beżowe gladiatorki r. 37 (na bucie 36 ale 24 cm) - czarne czółenka w szpic r. 38 (mam 3 pary takich, różnią się wysokością obcasów, dla chętnych zdjęcia) Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-02-15 o 20:20 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Bransoletki Pandorki - Bazy bransoletek są wykonane z oksydowanego srebra, zapięcie ma logo Pandora, ale nie są to oryginalne bransoletki! Sama baza oryginalnej pandory kosztuje kilkaset złotych. To nie oznacza jednak, że oddam je za byle co, koszt wyprodukowania jednej to ok. 60 zł. Składają się z koralików szklanych, ceramicznych, fimo, murano, pereł, kryształów, lampwork. Przekładki to m.in. jamniczek, jeżyk, serduszka, baranek. o szczegóły pytać! Bransoletki są nowe - zawieszki charms można zdjąć. Długość bransoletek to 19 i 20 cm
nie ma ich!!!! Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-03-29 o 17:23 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
d o k ł a d k a
1. czarne czółenka szpic 2. czarne zamszowe balerinki szpic r. 37 3. kremowe balerinki floral r. 38 nowe! 4. zamszowe balerinki nude z kwiatkiem r. 38, nowe! nie ma!!!! 5. wełniany żakiet r. 34, na 36 też będzie dobry 6. pierścionek z SIX 7. super ażurowy sweterek New Look w kolorze pudrowo beżowym rozmiar z metki s/m 8. nowy breloczek z South Parku 9. Czarna satynowa Koszula ZARA r. s Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-02-23 o 13:38 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos za gladiatorki?
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u Cb czarny komin
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
podoba Ci się coś u mnie?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mie za termorolki i spodnie męskie?
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
hej podobaja mi sie u ciebie buty i bransoletki znajdziesz cos u mnie??
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
- męskie, nowe spodnie z metkami Scotch & Soda 31 34
- boska falbaniasta sukienka w kolorze miętowym ze złotymi ćwiekami r. L usztywniane miseczki cos u mnie?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za gladiatorki?
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za termoloki?
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1297796481 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1297795637
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Zdjęcie 8 - grafitowy tulipan zara r. 36 |
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
może coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297795637 |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie 9-10
- mega żakiet waterfall z kwiatową podszewką r. uniwersalny, kolor głęboka czerń - zdjęcie rozjaśnione żeby było widać szczegóły coś za to?
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297796187 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1297796187 oddam cały wątek!!
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
szlafrok i perlową pandorke? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.