|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
rudy moniq trzymam kciuki
Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. Edytowane przez Kohnelia20 Czas edycji: 2011-02-18 o 10:53 |
|
|
|
#2342 |
|
Konto usunięte
|
Miss pewnie, ja też w to wierzę co cytujesz. Czytałam keidyś ten wątek. Wiem, że mnie teraz nie boli, więc już w sumie nie ważne czy to było czy nie.
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
A to do czego? Ja znam jeszcze: siorbaj truskawe
![]() Cytat:
![]() Ooo Kohnelia ostro, rodzice od razu zapro na slub dostana?
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
alunia tak bo za wszystko zapłacimy sami więc innego wyjścia nie widze a szopki z zareczynami nie bede robić
|
|
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, ze tak znikłam ale z rodzicami rozmawiałam
![]() Miss teraz taka mrożonka jak nigdy w życiu jest i będzie Kinia no ja właśnie wiem..czemu to ja mam sie ruszyć do niego, skoro on też może przyjść? Tym bardziej ze to mnie coś bierze i nie powinnam wychodzić... Moniq ja chodzę prywatnie bo raz w życiu byłam w przychodni i babka mnie tak potraktowała, ze wolę iść, zapłacić i czuc sie komfortowo-a nie jakbym komus przeszkadzała w piciu kawy-wiem, ze nie wszędzie i nie każda tak ma, ale ja sie zraziłam Kohnelia to super ![]() Alunia nie znałam tego siorbaj truskawkę
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj jutro jedzie moja kolezanka z chlopakiem http://www.uceprow.pl/index.html
|
|
#2347 | |
|
Zadomowienie
|
Paczek - Niedobry TŻ
miss_bennet -Ja też się nie dziwię ze mrożonka ![]() ![]() Gothka -No no oby tak dalejMutny Będę trzymać obiecuję ![]() Gaja - Ale współczuję Ci bo faktycznie nieciekawi są![]() Alunia- To suuuuuuuper ze wyleczona!! Śliczne te koszulki!! Cytat:
![]() Ja też chcę wiosnę kochane już mam dość tego zimna
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wlasnie ogladam projekty lazienien i naszla mnie ochota na zrobienie łazienki u mnie w domu, tylko ile by to kosztowalo ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ktoś wie co sie z Mabi dzieje? juz dawno po weekendzie i sie malpiszon nie odzywa.... |
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Kornelia, świetny plan
Siorbaj truskawę Wyłączyłam się trochę, bo oglądamy z TZtem "Matura to bzdura"
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
a odezwała się w ogole od tamtej pory co byla rozmowa co myslimy o jej sytuacji z rodzicami ?
|
|
|
|
#2351 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlena ja się opanowałam
![]() Sylvi może ona sie faktycznie obraziła na Nas ![]() Kohnelia właśnie się chyba od tamtej pory nie odezwała...
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Kohnelia zycze powodzenia w szukaniu sali i orkiestry u nas na ten rok znalezienie czegos graniczyloby z cudem ,czegos czytaj ladna sala z klimatyzacja ,nie robiacy problemow wlasciciel owej sali i dobra orkiestra,ba na przyszly rok juz o ladnej sali mozna tylko pomarzyc.
Gaja tez to na yt ogaldalam kiedys ,sie usmialam ,glabow nam nie brakuje ![]() Sylvi moj tz robil latem z mamusia remont dwoch lazienek i chyba z robocizna ich wynioslo 30tys.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-15 o 21:59 |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam w Kornelki wierzę
|
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
kiniu dziękuję
ja raczej problemow nie powinnam mieć bo mieszkam w bardzo małym miasteczku no ale zobaczymy sami jak to jest ! a teraz na klub wkleje linka o jakiej sali myslimy
|
|
|
|
#2355 |
|
Zadomowienie
|
Kohnelia fajny plan macie
i brawo ze sami będziecie płacić, ale powiem Wam że znam takich którzy kredyt brali zeby zrobić weselicho i przy zaproszeniach dawali (również mi) takie karteczki żeby zamiast prezentów kasę im dać - bo muszą kredyt spłacić - takie to dziwne według mnie było Ja rozumiem ze teraz to takie czasy już są że można sobie zażyczyć kasę, ale nie po to żeby kredyt spłacić![]() Aha, któraś z Was (przepraszam, po tylu stronach to już zapomniałam która
|
#2356 |
|
Konto usunięte
|
Uciekam. Dobranoc.
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem baaaaardzo spontaniczna i porywcza i jak coś mnie wkurzy to mówię baaaaaardzo dosadnie![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Dobranoc ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- A ja idę siku
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena no sami chcemy i nie widzimy potrzeby żeby musieli nad dac
a z racji tego że kredytow nie mamy to raczej możemy troche co miesiąc odłożyć tylko własnie trzeba policzyć ile to wszystko wyjdzie i czy uda nam sie do pazdziernika ... mialo nie byc wesela ale tż uważa ze obiad po ślubie to jest stypa... i ze małe ale można zrobić ale to sie tak mowi ze małe ale od razu trzeba więcej wodki bo na cała noc orkierstre no i restauracje no ale zobaczymy jak się nie uda to zostaje nam czerwiec za rok
|
|
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle dobranoc
![]() Marlena ja to nawet nie byłam i nie jestem zła, jest po prostu cholernie przykro ![]() Sylvi łoo to dużo jak tyle kasy na Twoją łazienkę. Moi rodzice teraz robią łazienkę i ubikację i w 7/8tys sie zamkną myślę. Z tym ze nam odpada robocizna bo mój tata taka złota rączka-wszystko potrafi zrobić ![]() Kohnelia czerwiec za rok to też szybko ale mam nadzieję że uda Wam sie tak jak chcecie w tym roku
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-15 o 22:10 |
|
|
|
#2361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łazienka to chyba najdroższe pomieszczenie w domu jest. Z reguły jej remont/wykończenie jest najdroższe nie wspominając o wyposażeniu
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena aaaa 13 sierpnia tez chcialam tego dnia brac slub,bo to urodziny mojego tz ,ale gdzie tam on by sie zebral do tego ,w zyciu
nie pomyslal,zeby wczesniej brac slub to nie bedzie mial prezentu .A ostatnio jak ustalalismy date slubu to mi mowi,moze sierpien ,bo ja sie w sierpniu urodzilem ,a ja mowie ,ale 13 sieerpnia sobota wypada w tym roku ,wiec spozniles sie z organizacja i data wybrana na 22 czerwca 2055
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
20 stron licencjata
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcecie wiedziec to moj pseudoTŻ wczoraj wielce steskniony dzisiaj sie nie odzywa buehehehe, co za czlowiek
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
gothka super
sylvi glupi jest |
|
|
|
#2366 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Więc jakieś parę dni po okresie taki ból to może być to A włosków zazdraszczam! No i co do pracy tak daleko... Nie wiem czy jest sens :/ Zajedziesz się z takimi dojazdami :/ Nawet jakbyś miała na godzinę 8 to przecież chyba o 4 byś musiała wstawać... Koszmar! Cytat:
![]() Cytat:
Z tym księdzem to już w ogóle ![]() No proszę Ale chyba się nie głodzisz?!?!?! ![]() Mutniasta ważenie się codziennie jest bez sensu Bo w rytmie dobowym przyjmuje się takie około 1-no kilogramowe wahania Cytat:
A co do Waszego wieczorku... Ale fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cudo!Moja siostra chce iśc w tym kierunku i takowy dorobek to już ma ![]() Kasia taka kolejka? O_O Nieźle O_O To kiedy będziesz szła znowu załatwiać? Alusie, Studusie i inne wrocławskie kochane stworki! Co do apteki to jak macie możliwość to zobaczcie sobie Aptekę Silesia na Pl.Grunwaldzkim Gajuś gratuluję, że spodobały się Twoje wyczyny dla akademii! Wróżę Ci świetlaną przyszłość maluszkową A współlokatorzy... Słodko ![]() Cytat:
Dlatego Gajuś Ty się módl bardziej o tego tasiemca Chociaż jak coś to do akademii maluszka to będziesz mogła swojego maluszka tam dopychać ![]() Gaja! Matura to bzdura jest świetna Takie teksty niektórzy strzelają, że... ![]() Matko... Nadgonić was to jakiś kosmos! Teściów nie było, przyjadą jutro W konia nas zrobili
|
|
#2367 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piona - mój tatuńcio tez złota rączka i wszystko dosłownie w domu sam robi za to mój TŻ to już nie ma takich zdolności i kiedyś chyba to ja będę "wbijać gwoździe" w naszym domu
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie moge ![]() Cytat:
|
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
Gothka brawo brawo
![]() Kinia łoo to już starowinką będziesz ![]() Sylvi no patrz.... ja nie rozumiem po co tak gada, ze sie stęsknił skoro dziś nawet sms nie napisał..ehh;/ sam sobie przeczy....Marlena to widzę ostra dziewczyna z Ciebie i piona za tatuśka i za zdolności Tż też nie ma takich zdolności![]() Bjuti nie nie głodzę się absolutnie mniej podjadałam ostatnio i kręciłam hula plus brzuszki a i tak od 3dni jem podwójnie tak mam przed i w trakcie okresu...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-15 o 22:18 |
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Kto się pierwszy pokłonił Dzieciątku? ...eeee...baranek?
Idę spać. dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

Ale współczuję Ci bo faktycznie nieciekawi są
.
już mam dość tego zimna

ja raczej problemow nie powinnam mieć bo mieszkam w bardzo małym miasteczku 

Z tym księdzem to już w ogóle